ce oameni bolnavi la cap........

Comentarii pe articolul "Istoria masturbarii"

bettasplendens
Trimis de bettasplendens la 31 Mai 2006, ora 07:37
pana acum nu am auzit /constatat ca masturbarea moderata poate chiar si exagerata cum ar putea zice unii ar avea urmarile acestea sau altele negative..dar in fine ..sa-i intelegem ca erau oameni prosti da multi care credeau ce se scria prin cartile de la acea vreme... :)) =)) io m-am amuzat teeeeribil citind acest articol si le zic celor ce au de gand sa incurajeze prin comentariile lor abstinenta sa se duca sa se impuste mai bine decat sa incerce sa ne convinga sa nu o facem...probabil ca vor zice ca-s un pacatos....dar mai pacatosi sunt cei ce au depus o promisiune iar acum sub acoperisul Bisericii isi permit sa ne minta k e bine s fakem,considerandu-se iertati de catre Divinitate..in fine iar o dam in diverse....un lucru e clar......ABSTINENTA DAUNEAZAAA GRAV SANATATII!!!! ASA CA ...ganditi-va la consecintele negative care banuiesc ca o sa apara in comentarii si actionati ca atare
 
maseuru
Trimis de maseuru la 31 Mai 2006, ora 08:22
bettasplendens stai linishtit k asta era acu ceva timp in urma...nu e valabil pentru generatia actuala..ce m-a amuzat cel mai tare a fost decapitarea..si e buna intrebarea alexandrei!!
 
oana79
Trimis de oana79 la 31 Mai 2006, ora 11:31
mda...cred ca masturbarea exista de cand lumea. Biserica e de fapt cea care a facut fitze, iar de cand nu mai are putere, nici medicii nu mai afirma astfel de aberatzii.
Normal, intotdeauna vor exista shocatzi, care sub egida credintzei si a lui D-zeu vor afirma aberatzii de genul. Si cu cat se vor abtzine mai mult de la sex, respectiv masturbare, cu atat vor fi mai inversunatzi, iar noua nu ne ramane decat sa-i lasam in pace sa fie fericiti in lumea lor.
 
bettasplendens
Trimis de bettasplendens la 31 Mai 2006, ora 16:17
la comentriul celalalt vad ca si-au facut aparitia oameni gen M.I.S.A. :p SAU yoghini cu energia lor spirituala si cu orgasmul lor cerebral...:)) ramaneti voi cu ale voastre si nu ne mai spuneti noua ...dc e sa ne tenteze vreodata o sa ne apucam singuri odata convinsi dar nu de voi...in nici un caz...
 
Dmitri
Trimis de Dmitri la 17 Noiembrie 2006, ora 21:12
pt Oana79: Nu trebuie de dat vina pe Dumnezeu. Nu are nici o legatura cu biserica catolica! Dar nu de religie este vorba.. Eu nu sunt medic, si nu pot sa-ti spun in ce masura dauneaza/ajuta la viata noastra de zi cu zi (cu atat mai mult ca nici medicii in privinta asta inca nu sunt hotarati).
=========================================================
Dar ca barbat pot sa-ti spun clar: daca timp de 7 zile nu am ejaculat, incep sa par dibil. Ma uit dupa toate fustele, dispare maniera mea de a comunica coerent, gandi in perspectiva, lua decizii intelepte. Asemeni unei gorile in calduri.. fac glume proaste, salivez la orice stimulent sexual (si nesexual pentru o minte sanatoasa)..
Asa ca la 27 de ani am ajuns sa cred ca mastrubare este benefica. Atat pentru sanatatea mintala, cariera, incredere in sine, cat si fiziologica..
 
Trimis de la 09 Mai 2007, ora 13:44
atentie,lucrurile nu sunt chiar asa sinple cum par la prima vedere,pt cei ce pot intelege bine lb. engleza va recomand urmatorul site,va va lamuri in privinta masturbarii si a efectelor acesteia,explicate in detaliu de SPECIALISTI
 
Trimis de la 09 Mai 2007, ora 13:46
herballove.com
 
Trimis de la 09 Mai 2007, ora 13:48
herballove.com
 
Trimis de la 09 Mai 2007, ora 13:48
herballove.com
 


 
Inchide Setari
 
 
 
Forum