Cum as putea sa fac sa ne imapac dupa ce neam despartit?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » cum as putea sa fac sa ne imapac dupa ce neam despartit? » Pagina 1 din 1

yuppyrocks Avatarul lui yuppyrocks
Citeaza Raspunde

Postat de yuppyrocks pe 28 Aprilie 2010 la 02:35

am avut o relatie de 7 luni cu o fata si sa sfarsit relatia de aproximativ 3 saptamani iar acuma sunt disperat o vreau inapoi langa mine am vorbit cu ea si a zis ca nu mai vrea sa ne imapacam ce as putea sa fac?? cum as putea sa o aduc langa mine? decizia de despartire am luato amandoi ea a vrut mai mult decat mine sa ne despartim.....
mario_yuppy Avatarul lui mario_yuppy
Citeaza Raspunde

Postat de mario_yuppy pe 28 Aprilie 2010 la 09:54

si eu imi doresc mult sa mai vb.din nou cu prietena care am avut-o,dar nustiu daca se mai poate..
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 23:35

De la: yuppyrocks, la data 2010-04-28 02:35:42am avut o relatie de 7 luni cu o fata si sa sfarsit relatia de aproximativ 3 saptamani iar acuma sunt disperat o vreau inapoi langa mine am vorbit cu ea si a zis ca nu mai vrea sa ne imapacam ce as putea sa fac?? cum as putea sa o aduc langa mine? decizia de despartire am luato amandoi ea a vrut mai mult decat mine sa ne despartim.....

incearca sa mai iesi cu ea :P sub pretextu ca simplu amici :) iar daca ai stat cu ea 7 lunii banuiesc ca stii ce-i place,ce-i da fiori :> ''profita'' nu tine in tine,daca simti cv pt ea si o vrei langa tn arata-i :) nu ezita ca ii pacat...si poate apare altu :(
Citeaza Raspunde

Postat de yuppyrocks pe 29 Aprilie 2010 la 00:45

am incercat sa o fac sa mai iesim sa ne plimbam dupa cum ai zis daor ca amici ............. e prea incapatanata si nu vrea dar nu se stie ce se paote intampla dar daca nu mai merge trec la alta ca sunt fete destule dar e naspa ca sunt indragostit de ea si imi este greu sa o las in urma.......
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Aprilie 2010 la 11:17

De la: yuppyrocks, la data 2010-04-29 00:45:38am incercat sa o fac sa mai iesim sa ne plimbam dupa cum ai zis daor ca amici ............. e prea incapatanata si nu vrea dar nu se stie ce se paote intampla dar daca nu mai merge trec la alta ca sunt fete destule dar e naspa ca sunt indragostit de ea si imi este greu sa o las in urma.......

At trebuie sa fi putin mai insistent :) stii unde sta ?? dute la ea,sti unde merge la scoala ?? mai bn :> nu te lasa ;) si nu o lasa sa-ti scape :) asa vei fi macar cu sufletul impacat caci ai incercat ;) iar daca fata nu vrea :( nu vrea... pacat...tine minte dragoste cu sila nu poti avea ;) bft
Citeaza Raspunde

Postat de yuppyrocks pe 29 Aprilie 2010 la 14:38

ms pt sfaturi :(( am incercat si cum ai zis tu fara rezultat si al nabii lucru sta langa mine si nu vrea sa ne vedem dar ma cam satur si stiu ca am incercat tot posibilul......... nu cred ca mai are rost
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Aprilie 2010 la 15:18

De la: yuppyrocks, la data 2010-04-29 14:38:37ms pt sfaturi :(( am incercat si cum ai zis tu fara rezultat si al nabii lucru sta langa mine si nu vrea sa ne vedem dar ma cam satur si stiu ca am incercat tot posibilul......... nu cred ca mai are rost

Ai incercat sfaturile de pe forum o zi si deja ai renuntat?? De ce ai mai deschis topicul? Ce retete magice credeai ca o sa primesti ca sa se intample totul dintr-o data?

Spui ca esti indragostit, pai atunci du-te omule acolo la ea si fa de toate numai sa o impresionezi, da-te in spectacol, fa-i declaratii, sufera in tacere asa, pana ti se acreste si apoi poti sa spui ca nu mai are rost. Cu o invitatie la inghetata nu se indragosteste nimeni de tine.

Nu spui nici de ce v-ati despartit, poate ai facut ceva aiurea si nu poate sa te ierte ...

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Aprilie 2010 la 18:18

Asculta si sfatul Emei :) nu cred ca a facut cv el,caci a spus ca au cazut de comun acord sa se desparta :)

Dar parerea mea este ca trebuie sa stii si cnd sa renunti :( chiar daca doare,dupa daca te i-a de prost si nu ii bine...

Te-as sfatui sa mai incerci putin :) iar daca nu da rezultat,stii ce ai de facut :P
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 28 Septembrie 2010 la 20:49

interesant, ajungeti la comun acord sa va despartiti. dupa care te hotarasti ca o vrei inapoi..tare asta, nu te-ai putut gandi atunci? era prea greu sa-ti exprimi sentimentele fata de ea nu?
acum suporta na:)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Septembrie 2010 la 22:36

De la: yuppyrocks, la data 2010-04-28 02:35:42am avut o relatie de 7 luni cu o fata si sa sfarsit relatia de aproximativ 3 saptamani iar acuma sunt disperat o vreau inapoi langa mine am vorbit cu ea si a zis ca nu mai vrea sa ne imapacam ce as putea sa fac?? cum as putea sa o aduc langa mine? decizia de despartire am luato amandoi ea a vrut mai mult decat mine sa ne despartim.....

neam=ne-am

luato=luat-o
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info