Barbatii parosi-sexy sau scarbosi
Pagina 1 din 6

Toate forumurile » How to » barbatii parosi-sexy sau scarbosi » Pagina 1 din 6

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
katuzzu Avatarul lui katuzzu
Citeaza Raspunde

Postat de katuzzu pe 28 Aprilie 2010 la 10:00

sper ca femeile sa ne faca sa intelegem odata daca epilarea este solutia
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 10:49

Parerile vor fi impartite :) daca o fata iti spune sa te arunci de la 4 caci asa te va iubi o faci ????? asa ii si cu epilarea :) adic vreau sa zic ca nu te epilezi pentru o fata :P o faci daca te simti u bn,si iti place sau nu... :) o fata te va placea asa cum esti ;) cu putin par pe piept sau nu...la urma urmei esti barbat nu femeie :)
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 28 Aprilie 2010 la 11:54

De la: Goku, la data 2010-04-28 10:49:45Parerile vor fi impartite :) daca o fata iti spune sa te arunci de la 4 caci asa te va iubi o faci ????? asa ii si cu epilarea :) adic vreau sa zic ca nu te epilezi pentru o fata :P o faci daca te simti u bn,si iti place sau nu... :) o fata te va placea asa cum esti ;) cu putin par pe piept sau nu...la urma urmei esti barbat nu femeie :)

as fi postat un comediant indian...aici..dar din pacate nu stiu cati din voi ar intelege engleza ...asa..ca...nu mai pun nimic...poate doar incerc sa citez...
"eram cu o tipa...mi am dat jos camasa..si ea a luat foc..ca eu aveam par pe piept..a inceput sa arate chiar cu degetul....
-EEEEEWWWWEEE ...esti de a dreptul scarbos...
a ti simtit vreodata ca scula voastra se scoala invers ?
a trebuit sa stau jos cand ma pi.sh timp de o luna...
....parul de pe piept e mai masculin......barbatzi sunt parosi...asa am fost construitzi...nu spun ca daca esti nascut...fara par...esti mai putin barbat...asa te a construit D-zeu..poate nu te iubeste asa de mult ......recunosc...imi "tund" un pic parul de pe piept...il fac pierdut....si o sa va spun si de ce....pt ca nu vreau sa mi iasa parul din camasa si sa falfaie...
i admit i am a ball shaver...(asta nu o mai traduc )
oricum ce vreau sa spun e ca mass media a starnit curentul asta..ca barbati nu tre sa aiba par...te uiti prin toate revistele...si vezi barbati epilatzi.....aia nu s barbatzi aia s femei..."

cam asta spunea Russell Peters...bine..citez din amintiri care in privintza showurilor de comedie...stiu sigur ca am o acuratetze de 99%
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 12:11

De la: areku, la data 2010-04-28 11:54:59
De la: Goku, la data 2010-04-28 10:49:45Parerile vor fi impartite :) daca o fata iti spune sa te arunci de la 4 caci asa te va iubi o faci ????? asa ii si cu epilarea :) adic vreau sa zic ca nu te epilezi pentru o fata :P o faci daca te simti u bn,si iti place sau nu... :) o fata te va placea asa cum esti ;) cu putin par pe piept sau nu...la urma urmei esti barbat nu femeie :)

as fi postat un comediant indian...aici..dar din pacate nu stiu cati din voi ar intelege engleza ...asa..ca...nu mai pun nimic...poate doar incerc sa citez...
"eram cu o tipa...mi am dat jos camasa..si ea a luat foc..ca eu aveam par pe piept..a inceput sa arate chiar cu degetul....
-EEEEEWWWWEEE ...esti de a dreptul scarbos...
a ti simtit vreodata ca scula voastra se scoala invers ?
a trebuit sa stau jos cand ma pi.sh timp de o luna...
....parul de pe piept e mai masculin......barbatzi sunt parosi...asa am fost construitzi...nu spun ca daca esti nascut...fara par...esti mai putin barbat...asa te a construit D-zeu..poate nu te iubeste asa de mult ......recunosc...imi "tund" un pic parul de pe piept...il fac pierdut....si o sa va spun si de ce....pt ca nu vreau sa mi iasa parul din camasa si sa falfaie...
i admit i am a ball shaver...(asta nu o mai traduc )
oricum ce vreau sa spun e ca mass media a starnit curentul asta..ca barbati nu tre sa aiba par...te uiti prin toate revistele...si vezi barbati epilatzi.....aia nu s barbatzi aia s femei..."

cam asta spunea Russell Peters...bine..citez din amintiri care in privintza showurilor de comedie...stiu sigur ca am o acuratetze de 99%

areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 28 Aprilie 2010 la 12:15

ps...am par pe piept...si nu l dau jos...insa varu meu...care si el e varsator...se epileaza din cap pana in picioare ...mereu fac misto pe seama lui...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 12:18

Ioiiiiiiiii... ce pacat ca nu-mi pot da cu parerea!!!
Ca-s femeie serioasa, cica...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 12:36

De la: Lucia38, la data 2010-04-28 12:18:32Ioiiiiiiiii... ce pacat ca nu-mi pot da cu parerea!!!

dc nu ??? nu vreau sa fiu inteles gresit... nu o faci pt ca areku si-a exprimat opinia,si nu vrei sa se simta naspa ?? sau dc ?? uite eu unu chiar is curios ce parere ai tu :P si mai cateva persoane :D
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 12:42

Acum 15-20 de ani m-as fi indragostit de Areku, sau cel putin de imaginea lui... In zilele noastre insa, nu pot decat sa sper ca fiica-mea va avea gusturi finutze...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 12:50

De la: Lucia38, la data 2010-04-28 12:42:24Acum 15-20 de ani m-as fi indragostit de Areku, sau cel putin de imaginea lui... In zilele noastre insa, nu pot decat sa sper ca fiica-mea va avea gusturi finutze...

ahaa :) si eu sper ca fiica dvs sa face niste alegeri corecte :) aveti grija de ea
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 12:53

De la: Lucia38, la data 2010-04-28 12:18:32Ioiiiiiiiii... ce pacat ca nu-mi pot da cu parerea!!!

parca declari ca ti-a trecut seriozitatea...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 12:56

daca barbatul arata ca o maimuta(prea paros peste tot)...e cam disgratios, Dar gusturile nu se discuta, unora poate le place...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 12:57

De la: carla11, la data 2010-04-28 12:53:25

si ce-ai vrea sa spun?
exact ce gandesc?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 13:02

De la: Lucia38, la data 2010-04-28 12:57:55

si ce-ai vrea sa spun?
exact ce gandesc?

mda !!! am vazut si eu ca nu e bine sa spui tot ce gandesti
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 13:04

De la: carla11, la data 2010-04-28 13:02:23
De la: Lucia38, la data 2010-04-28 12:57:55

si ce-ai vrea sa spun?
exact ce gandesc?

mda !!! am vazut si eu ca nu e bine sa spui tot ce gandesti

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 13:07

De la: Lucia38, la data 2010-04-28 12:42:24Acum 15-20 de ani m-as fi indragostit de Areku, sau cel putin de imaginea lui... In zilele noastre insa, nu pot decat sa sper ca fiica-mea va avea gusturi finutze...

adik areku e...cum?...daca nu se incadreaza in gusturile finutze
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 13:07

pentru cele 2 doamne carla si lucia :) vreau sa aud parerea dvs despre subiectu asta :) daca nu va dati cu parerea aici macar un msg pe privat vreau :) fara remuscari >:D< nu trebuie sa se simta nimeni,este parerea dvs si nic mai mult :) dar vreau sa stiu :) deci astept un raspuns pls :)
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 28 Aprilie 2010 la 13:30

De la: katuzzu, la data 2010-04-28 10:00:34sper ca femeile sa ne faca sa intelegem odata daca epilarea este solutia

...eu nu dau importanta parului :)) ...dar imi plac mai mult cu ...
nu'mi plac barbatii care se epileaza :D..pai ce facem ?:D ne luam la intrecere care are pielea mai fina ?:D :)))))) glumesc :P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 13:31

De la: iubarici, la data 2010-04-28 13:30:16
De la: katuzzu, la data 2010-04-28 10:00:34sper ca femeile sa ne faca sa intelegem odata daca epilarea este solutia

...eu nu dau importanta parului :)) ...dar imi plac mai mult cu ...
nu'mi plac barbatii care se epileaza :D..pai ce facem ?:D ne luam la intrecere care are pielea mai fina ?:D :)))))) glumesc :P

asa asa =)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 13:34

De la: gangstergrl, la data 2010-04-28 13:07:20

adik areku e...cum?...daca nu se incadreaza in gusturile finutze

chiar din contra, Areku e pe gustul meu, iar prin "gusturi finutze" intelegeam de fapt "bun gust"...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 13:35

De la: Goku, la data 2010-04-28 13:07:41pentru cele 2 doamne carla si lucia :) vreau sa aud parerea dvs despre subiectu asta :) daca nu va dati cu parerea aici macar un msg pe privat vreau :) fara remuscari >:D< nu trebuie sa se simta nimeni,este parerea dvs si nic mai mult :) dar vreau sa stiu :) deci astept un raspuns pls :)

am spus ...dar pe alt topic
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 28 Aprilie 2010 la 16:51

doua-s lucrurile in lumea asta care-mi provoaca o scarba incomensurabila:

barbatul nespalat si barbatul total epilat

primul, se intelege din ce motive, iar al doilea pentru ca imi par efeminati; epilarea totala este pentru cei care pozeaza in reviste ... si o alta chestiune:

- a incerca sa faci dragoste cu un barbat care s-a epilat pe picioare si pe piept, la cateva zile dupa epilare e ca si cum ai incerca sa faci dragoste cu un cactus... te inteapa de dracii te iau...

-parerea mea e ca un barbat ingrijit se epileaza sub brat, intim (adica la putza, integral) si daca parul de pe piept e prea lung, si-l ia putin cu foarfeca...

BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 28 Aprilie 2010 la 18:35

mie nu-mi plac nici cu par mult, dar nici in totalitate fara
Citeaza Raspunde

Postat de katuzzu pe 28 Aprilie 2010 la 19:24

nu vreau sa spun ca sunt o minge de par dar din ce in ce mai multi barbati se epileaza
eu innafara de sub brat si la p... nu am incercat si nici nu cred ca voi incerca
cu toate ca fostele mele iubite nu au avut nimic impotriva, ba chiar mai mult se excitau cand se atingeau cu sanii de pieptul meu nu facut de muschi ci de par ,ma simteam putin primitiv fata de alti "gigolo"
Citeaza Raspunde

Postat de katuzzu pe 28 Aprilie 2010 la 19:25

De la: crisss, la data 2010-04-28 18:35:49mie nu-mi plac nici cu par mult, dar nici in totalitate fara
sebilik Avatarul lui sebilik
Citeaza Raspunde

Postat de sebilik pe 28 Aprilie 2010 la 22:51

va rog frumos,imi dati si mie un vot? MULTUMESC! http://gbx.ro/member_page.php?id=43
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Aprilie 2010 la 23:43

atata timp cat nu arata ca Yeti e ok
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Aprilie 2010 la 11:05

De la: mrrrrrrrrrrrr, la data 2010-04-28 23:43:21atata timp cat nu arata ca Yeti e ok

=)))))
2006scj Avatarul lui 2006scj
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 29 Aprilie 2010 la 20:35

De la: linda, la data 2010-04-28 16:51:25

doua-s lucrurile in lumea asta care-mi provoaca o scarba incomensurabila:

barbatul nespalat si barbatul total epilat

primul, se intelege din ce motive, iar al doilea pentru ca imi par efeminati; epilarea totala este pentru cei care pozeaza in reviste ... si o alta chestiune:

- a incerca sa faci dragoste cu un barbat care s-a epilat pe picioare si pe piept, la cateva zile dupa epilare e ca si cum ai incerca sa faci dragoste cu un cactus... te inteapa de dracii te iau...

-parerea mea e ca un barbat ingrijit se epileaza sub brat, intim (adica la putza, integral) si daca parul de pe piept e prea lung, si-l ia putin cu foarfeca...

.....e ce sa-i faci....stiam eu ca dragostea asta doare....apai daca mai si zgarie rau.......
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Aprilie 2010 la 21:18

De la: mrrrrrrrrrrrr, la data 2010-04-28 23:43:21atata timp cat nu arata ca Yeti e ok

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Aprilie 2010 la 21:18

De la: 2006scj, la data 2010-04-29 20:35:33
.....e ce sa-i faci....stiam eu ca dragostea asta doare....apai daca mai si zgarie rau.......

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info