Saloane de slabit
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Frumusete » Saloane si produse » SALOANE DE SLABIT » Pagina 1 din 1

elaella Avatarul lui elaella
Citeaza Raspunde

Postat de elaella pe 28 Aprilie 2010 la 10:31

CINE IMI POATE SPUNE UNDE IESTE UN SALON IN GALATI CARE ARE SI TRATAMENTE PTR SLABIT.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Aprilie 2010 la 13:40

De la: yuppy011581, la data 2010-04-28 10:31:53CINE IMI POATE SPUNE UNDE IESTE UN SALON IN GALATI CARE ARE SI TRATAMENTE PTR SLABIT.

lasa prostiile :P saloane si porcarii...acum nush cati ani ai caci nu ai mentionat pe profilul tau :P dar mai bn si mai sanatos :) incearca sa alergi :P tine o cura ;) putina ambitie.... lasa saloanele ca nu rezolvi nimic :P arunci banii de pomana,iti zic eu...dar daca te dau banii afara din casa dute :P
elaella Avatarul lui elaella
Citeaza Raspunde

Postat de elaella pe 30 Aprilie 2010 la 15:42

sml-mad0217: tu zici ca e o prostie?atunci tu de ce te duci la sala si nu te duci sa alergi.sala o platesti.daca alergi nu te costa nimik.mai bine miai zice unde gasesc un salon.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Mai 2010 la 21:54

De la: elaella, la data 2010-04-30 15:42:23sml-mad0217: tu zici ca e o prostie?atunci tu de ce te duci la sala si nu te duci sa alergi.sala o platesti.daca alergi nu te costa nimik.mai bine miai zice unde gasesc un salon.

Draga elena ( imi cer scuze daca nu te cheama asa) este o mare diferenta intre a slabi si a pune masa musculara :P masa musculara nu se pune prin alergat :P sincer nu vreau sa ma intelegi gresit,si nici nu ma astept sa ma intelegi :P ce incerc eu sa-ti spun este ca este mult mai sanatos sa SLABESTI prin alergat si o cura :P deoarece nu-ti vei permite sa mergi la salon 1 an de zile... caci nu vei slabi in 2-3 lunii........ :P iar dupa ce nu te mai duci la prostia aia de salon TE VEI INGRASA LA LOC SAU MAI MULT :) in cel mai scurt timp...mi-as dori sa-mi asculti sfatul caci stiu ce vb :P dar u faci ce vrei...daca crezi ca fac pe desteptu te inseli,dar ii pacat ca te duci la solon deoarece nu ai putina ambitie sa alergi,sa mergi la o sala,fitness,sau aerobic.... :)
maddy101 Avatarul lui maddy101
Citeaza Raspunde

Postat de maddy101 pe 12 Mai 2010 la 17:59

De la: Goku, la data 2010-05-01 21:54:12
De la: elaella, la data 2010-04-30 15:42:23sml-mad0217: tu zici ca e o prostie?atunci tu de ce te duci la sala si nu te duci sa alergi.sala o platesti.daca alergi nu te costa nimik.mai bine miai zice unde gasesc un salon.

Draga elena ( imi cer scuze daca nu te cheama asa) este o mare diferenta intre a slabi si a pune masa musculara :P masa musculara nu se pune prin alergat :P sincer nu vreau sa ma intelegi gresit,si nici nu ma astept sa ma intelegi :P ce incerc eu sa-ti spun este ca este mult mai sanatos sa SLABESTI prin alergat si o cura :P deoarece nu-ti vei permite sa mergi la salon 1 an de zile... caci nu vei slabi in 2-3 lunii........ :P iar dupa ce nu te mai duci la prostia aia de salon TE VEI INGRASA LA LOC SAU MAI MULT :) in cel mai scurt timp...mi-as dori sa-mi asculti sfatul caci stiu ce vb :P dar u faci ce vrei...daca crezi ca fac pe desteptu te inseli,dar ii pacat ca te duci la solon deoarece nu ai putina ambitie sa alergi,sa mergi la o sala,fitness,sau aerobic.... :)

sau un tae bo

Intra in contul tau

Info
X
info