Vorbe de duh si nu numai
Pagina 1 din 3

Toate forumurile » Diverse » Vorbe de duh si nu numai » Pagina 1 din 3

Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 30 Aprilie 2010 la 22:30

Incep eu

"ultima oara cand am patruns intr-o femeie a fost cand am vizitat statuia libertatii "woody allen

Marea diferenta dintre sexul platit si sexul gratis este ca sexul platit costa mai putin. Brendan Francis

"Mama tampitzilor e mereu gravida"

Poti invata o pisica sa faca orice vrea ea.

Pustiule daca stii cate prajituri am la spate ti le dau pe amandoua

Cea mai buna metoda de a tine minte ziua sotiei tale este sa o uiti odata.

Inteligenta ma urmareste.....dar eu sunt mai rapid.

Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi......trage si impinge.

"Daca nu dadea Ceahlaul 4 goluri, castigam noi cu 1-0!"
(Ion Velea, membru al clubului Electroputere Craiova, dupa meciul Ceahlaul-Electro 4-1 disputat in campionatul 1994/95)

"M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat."
(Gigi Becali)

"Nu cred ca am fi pierdut acest meci, daca s-ar fi terminat 1-1."
(Uli Hoeness, manager Bayern Munchen)

"Meritul pentru titlul castigat de Steaua e 50% al lui Olaroiu si 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu."
(Gigi Becali)

"Milan sau Madrid, important e sa fie din Italia!"
(Andreas Moller, fost international german)

"Acest gol i-l dedic lui Ionut Badea, care a nascut azi-dimineata o fetita, iar golul i-l dedic lui."
(Alexandru Baltoi)

"Situatia este fara iesire, dar nu e critica."
(Stefan Effenberg, fost international german)

"Sper ca acest meci sa nu ramana singurul meu debut la nationala!"
(Sebastian Deisler, jucator la Bayern Munchen, declaratie acordata dupa meciul sau de debut, unicul :-), in echipa nationala)

"Noi suntem rapidisti din tata-n fiu, in afara de fiul meu, care e stelist."
(Nicolae Vacaroiu)

"Putea fi 3-3!"
(Ioan Sdrobis, antrenorul echipei FC Baia-Mare, dupa meciul Electroputere Craiova - FC Baia-Mare 8-1 disputat in campionatul 1994/95)

"Este incontestabila fortuirea ca romanul sa fie un strasnic luptator sarb."
(Cornel Dinu)

"Nu stiu cate goluri ar trebui sa marcam ca s-o eliminam pe Betis. Cat mai multe ar fi suficiente."
(Gabriel Bostina)

"Filosofia este o transcedentala propedeutica pentru sufletul bantuit de moarte al romanului."
(Cornel Dinu)

"Ionel Ganea, ca om, e capabil sa infecteze pana si penicilina!"
(Marian Iancu)

"In mare acesta a fost un meci, care, daca s-ar fi desfasurat in alt mod, altul ar fi fost si rezultatul."
(Eike Immel, portar Germania )

"Cred ca daca inscriam mai multe goluri decat ei, castigam!"?
(Tamas, dupa Germania - Romania 3-1 /SEP-2007)
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Aprilie 2010 la 23:39

de la o ora de matematica...spusa de profesoara:

< incercuim intr-un dreptunghi
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 18 Mai 2010 la 10:38

In fiecare dimineata, daca n-ai chef sa te dai jos din pat, adu-ti aminte ca nu esti inca printre cei bogati, care-si permit sa doarma cit vor, si-o sa vezi ce chef de munca te apuca imediat. - Bill Gates

Ca sa fii Prometeu, nu e suficient sa te doara ficatul. - Valeriu Butulescu

Comerțul este arta de a scoate bani din buzunarul cuiva fără a recurge la violență. - Max Amsterdam
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 18 Mai 2010 la 16:11

De la: Cornel34, la data 2010-05-18 10:38:15In fiecare dimineata, daca n-ai chef sa te dai jos din pat, adu-ti aminte ca nu esti inca printre cei bogati, care-si permit sa doarma cit vor, si-o sa vezi ce chef de munca te apuca imediat. - Bill Gates

Ca sa fii Prometeu, nu e suficient sa te doara ficatul. - Valeriu Butulescu

Comerțul este arta de a scoate bani din buzunarul cuiva fără a recurge la violență. - Max Amsterdam

Ca sa fii Prometeu, nu e suficient sa te doara ficatul. - Valeriu Butulescu buna asta
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Mai 2010 la 13:05

Nu stiu daca e vb de duh, dar mie imi place: "tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, vei ajunge printre stele".
sau
"mersul devine plictisitor atunci cand ai invatat sa zbori"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Mai 2010 la 13:14

De la: Ema_J, la data 2010-05-19 13:05:01Nu stiu daca e vb de duh, dar mie imi place: "tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, vei ajunge printre stele".
sau

mai ales daca zbori din creanga in creanga
e o minune!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 09:32

De la: PICARD, la data 2010-05-19 13:14:32
De la: Ema_J, la data 2010-05-19 13:05:01Nu stiu daca e vb de duh, dar mie imi place: "tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, vei ajunge printre stele".
sau

e o minune!

dar tot n-am inteles de ce ma impusti
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 09:34

De la: Ema_J, la data 2010-05-20 09:32:37
De la: PICARD, la data 2010-05-19 13:14:32
sau

e o minune!

dar tot n-am inteles de ce ma impusti

defect profesional de la revolutie am ramas cu asta
C_C_ Avatarul lui C_C_
Citeaza Raspunde

Postat de C_C_ pe 20 Mai 2010 la 18:07

"viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momentele care iti taie rasuflarea"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 18:21

" interesele poarta fesele "
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 19:10

va spun o vorba de duh pe care nu am citit o nici intr o carte de filosofie, nici nu a spus o un om mare. am auzit o la un copil de 12 ani. e mottoul care mie mi a ghidat viata din acel moment.
DECAT SA IUBESTI UN RATAT MAI BINE RATEZI O IUBIRE
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 20:18

De la: yuppy012929, la data 2010-05-20 19:10:22va spun o vorba de duh pe care nu am citit o nici intr o carte de filosofie, nici nu a spus o un om mare. am auzit o la un copil de 12 ani. e mottoul care mie mi a ghidat viata din acel moment.

Fiecare om iubeste intr-un anumit fel si are nevoie sa fie iubit intr-un anumit fel...pot sa te iubeasca oricat de multi oameni si nu e de ajuns...dar e suficient sa te iubeasca doar unul singur exact asa cum simti tu ca ai nevoie...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 20:21

De la: yuppy012929, la data 2010-05-20 19:10:22va spun o vorba de duh pe care nu am citit o nici intr o carte de filosofie, nici nu a spus o un om mare. am auzit o la un copil de 12 ani. e mottoul care mie mi a ghidat viata din acel moment.

eu nu sunt de acord cu asta !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 20:25

•Munca in echipa presupune in primul rind sa-ti pierzi jumatate din timp explicindu-le celorlalti de ce nu au dreptate. (George Wolinski)

•Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea. (Georges Brassens)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 20:28

De la: the_lu_da, la data 2010-05-20 20:21:02

Si totusi, cunosc un caz care ma face sa ii dau dreptate...Sunt iubiri care te mistuie, te fac sa reactionezi anormal, te fac din om - neom, si totul...pt ce, ca sa primesti nimic?! Pt ca un ratat oricum nu iti ofera nimic, e clar! Nu pot da amanunte, insa...ii dau dreptate!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 20 Mai 2010 la 20:28

"baga-ti p..a !"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 20:29

De la: Cornel34, la data 2010-05-20 20:25:37•Munca in echipa presupune in primul rind sa-ti pierzi jumatate din timp explicindu-le celorlalti de ce nu au dreptate. (George Wolinski)

•Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea. (Georges Brassens)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

la unii nici asta cu nasterea nu e valabila...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 20:29

Acum depinde ce intelegi u prin "ratat"...dar de ce sa ratezi o iubire???poate ai ceva de invatat din ea...asta in cazul in care nu doresti sa evoluezi,sa te plafonezi...parerea mea este ca esti un egoist/a in cazul in care dupa acest motto iti ghidezi viata
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 20:31

De la: daria_ta, la data 2010-05-20 20:28:02

Si totusi, cunosc un caz care ma face sa ii dau dreptate...Sunt iubiri care te mistuie, te fac sa reactionezi anormal, te fac din om - neom, si totul...pt ce, ca sa primesti nimic?! Pt ca un ratat oricum nu iti ofera nimic, e clar! Nu pot da amanunte, insa...ii dau dreptate!

daca vezi ca e ratat il lasi, nu stai la nesfarsit cu el(ea)...dar ca sa ratezi o dragoste de frica sa nu dai peste un ratat...nu sunt de acord
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 20:34

De la: Haps, la data 2010-05-20 20:28:03"baga-ti p..a !"

hapsule...parca nu erai asa vulgar...ce-ai patit, iar esti suparat????
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 20 Mai 2010 la 20:42

De la: the_lu_da, la data 2010-05-20 20:34:33

am incercat sa fiu ON TOPIC
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 20:44

De la: the_lu_da, la data 2010-05-20 20:31:30

daca vezi ca e ratat il lasi, nu stai la nesfarsit cu el(ea)...dar ca sa ratezi o dragoste de frica sa nu dai peste un ratat...nu sunt de acord

Ei vezi, nu ai inteles! Am spus doar ca eu cunosc un caz in care unul dintre parteneri il iubeste pe celalalt atat de mult, incat, desi a fost mintit de nenumarate ori, a fost inselat si a aflat, l-a iertat si povestea s-a repetat, nemaivobind ca persoana in cauza chiar e ceea ce noi numim ratat, si continua...continua sa faca tot ce e omeneste posibil pt persoana respectiva, pana la a se neglija pe sine, din toate p.d.v...si atunci...ce fel de iubire e asta?! Crezi ca e mai bine asa decat singur? Eu nu cred! Da, daca ai puterea sa renunti cand iti dai seama, da, dar altfel...mai bine lipsa!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 20:50

De la: Haps, la data 2010-05-20 20:42:22
De la: the_lu_da, la data 2010-05-20 20:34:33

am incercat sa fiu ON TOPIC

a, scuze, da-i inainte !!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 20:57

Orice barbat care crede ca este mai destept decat nevasta lui, este casatorit cu o femeie inteligenta. :lol:
2006scj Avatarul lui 2006scj
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 20 Mai 2010 la 20:59

dedicatie ptr haps...ca si asa are el filozofia lui...http://www.youtube.com/watch?v=zGbf888GH5k
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 21:03

De la: Cornel34, la data 2010-05-20 20:57:10

Orice barbat care crede ca este mai destept decat nevasta lui, este casatorit cu o femeie inteligenta. :lol:

Si o femeie care e convinsa ca e casatorita cu un barbat mai destept ca ea...cum este?!

2006scj Avatarul lui 2006scj
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 20 Mai 2010 la 21:07

fleataaaa
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 21:11

De la: daria_ta, la data 2010-05-20 20:44:04
De la: the_lu_da, la data 2010-05-20 20:31:30

Ei vezi, nu ai inteles! Am spus doar ca eu cunosc un caz in care unul dintre parteneri il iubeste pe celalalt atat de mult, incat, desi a fost mintit de nenumarate ori, a fost inselat si a aflat, l-a iertat si povestea s-a repetat, nemaivobind ca persoana in cauza chiar e ceea ce noi numim ratat, si continua...continua sa faca tot ce e omeneste posibil pt persoana respectiva, pana la a se neglija pe sine, din toate p.d.v...si atunci...ce fel de iubire e asta?! Crezi ca e mai bine asa decat singur? Eu nu cred! Da, daca ai puterea sa renunti cand iti dai seama, da, dar altfel...mai bine lipsa!

Aceea nu mai este iubire!Iubirea se traieste in 2! Dar ratat nu e cuvantul potrivit pt cel in cauza...mai degraba "profitor"sau Oportunist!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 21:12

De la: 2006scj, la data 2010-05-20 21:07:34fleataaaa

Raspuns gresit! E atat de desteapta incat a stiut sa isi aleaga barbatul, pt ca eu, cel putin, cu siguranta nu as fi putut sta cu un barbat pe care sa il fi simtit chiar si un pic inferior!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 21:16

De la: Bijou, la data 2010-05-20 21:11:58

Aceea nu mai este iubire!Iubirea se traieste in 2! Dar ratat nu e cuvantul potrivit pt cel in cauza...mai degraba "profitor"sau Oportunist!

Si asta, insa, cand persoana respectiva a fost pusa in situatia de a se descurca singura, nu s-a descurcat, tocmai pt ca e ceea ce se numeste "ratat"...Oricum, ai dreptate, iubirea se traieste in doi, insa sunt si oameni care iubesc neconditionat, incat stai si te intrebi...cat pot duce?!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info