Revolutia , un eveniment indepartat ?
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » Revolutia , un eveniment indepartat ? » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
user999 Avatarul lui user999
Citeaza Raspunde

Postat de user999 pe 2 Mai 2010 la 22:06

Intro tara in care totul merge cum trebuie unde functionari publici te asteapta cu miere la caserie, unde drumurile sunt mai netede decat colile A4 unde oamneni te asteapta cu zambete peste tot si politicieni ne arata toata devotarea lor , cat timp mai credeti ca oameni vor mai suporta aceasta buna stare.

Urmatorul topic ar fi "O petitie pt revolutie"
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 2 Mai 2010 la 22:21

tu ce faci? ne fluturi pe la nas raiul?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Mai 2010 la 22:27

mai degraba as spune ''raiul''

sincer sa fiu nu stiu prea multe despre aceasta revolutie,decat ff putine detalii,caci chiar at m-am nascut
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 2 Mai 2010 la 23:16

De la: miss_darine, la data 2010-05-02 22:21:47tu ce faci? ne fluturi pe la nas raiul?

mai darine..da tu nu stii unde locuiesti?! hai sa-ti amintesc putin...

http://www.youtube.com/watch?v=nS_E-0zntwc
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 3 Mai 2010 la 17:13

De la: puzzle, la data 2010-05-02 23:16:30
De la: miss_darine, la data 2010-05-02 22:21:47tu ce faci? ne fluturi pe la nas raiul?

multam fain crisule...uite asa imi trezesti tu neuronul din letargie
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 3 Mai 2010 la 18:14

De la: Goku, la data 2010-05-02 22:27:09mai degraba as spune ''raiul''

sincer sa fiu nu stiu prea multe despre aceasta revolutie,decat ff putine detalii,caci chiar at m-am nascut

ce mic esti:-"=)))))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2010 la 18:18

ce mic esti:-"=)))))

da da :)) mi s-a mai spus
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 3 Mai 2010 la 18:30

De la: Goku, la data 2010-05-03 18:18:39ce mic esti:-"=)))))

pai daca asa e
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2010 la 18:38

De la: crisss, la data 2010-05-03 18:30:05
De la: Goku, la data 2010-05-03 18:18:39ce mic esti:-"=)))))

pai daca asa e

easy :) ca faci riduri =))))
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 5 Mai 2010 la 10:10

De la: miss_darine, la data 2010-05-03 17:13:12

multam fain crisule...uite asa imi trezesti tu neuronul din letargie

deah, nu doarme ala, numa se face

areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 6 Mai 2010 la 12:08

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Mai 2010 la 09:31

Daca as fi intuit atunci in 89' ca ridicandu-ma impotriva dictaturii si regimului comunist voi trai aceste vremuri,sigur SCHIMBAM BARICADA ! Am ajuns sa ma feresc sa spun ca am luptat in REVOLUTIE, ptr a nu-mi atrage critici,ironii,reprosuri si persiflari ?!...Am trait 20 de ani in care am vazut cum sunt luati in batjocura EROII DIN DECEMBRIE 89" ! Am vazut in 20 de ani cum revolutionarii sunt ponegriti,oripilati si ...dati uitarii ptr simplul motiv de a-i fi aruncat pe nomenclaturisti de la conducere sau ptr ca la un moment dat prin scurta lor tentativa de unitate (anii 90'-92')ar fi reprezentat un mare pericol social si politic care ar fi destabilizat structurile statului ! Poate peste 50 sau 100 de ani ,VOM FI SI NOI REABILITATI ca cei de la 1848 !!!
yuppy009522__LOOSER_ Avatarul lui yuppy009522__LOOSER_
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy009522__LOOSER_ pe 14 Mai 2010 la 23:30

De la: FarCry, la data 2010-05-13 09:31:31 Daca as fi intuit atunci in 89' ca ridicandu-ma impotriva dictaturii si regimului comunist voi trai aceste vremuri,sigur SCHIMBAM BARICADA ! Am ajuns sa ma feresc sa spun ca am luptat in REVOLUTIE, ptr a nu-mi atrage critici,ironii,reprosuri si persiflari ?!...Am trait 20 de ani in care am vazut cum sunt luati in batjocura EROII DIN DECEMBRIE 89" ! Am vazut in 20 de ani cum revolutionarii sunt ponegriti,oripilati si ...dati uitarii ptr simplul motiv de a-i fi aruncat pe nomenclaturisti de la conducere sau ptr ca la un moment dat prin scurta lor tentativa de unitate (anii 90'-92')ar fi reprezentat un mare pericol social si politic care ar fi destabilizat structurile statului ! Poate peste 50 sau 100 de ani ,VOM FI SI NOI REABILITATI ca cei de la 1848 !!!

DE CINE CREZI K VOM PUTEA FII REABILITATI?
DE ASTIA ?

SAU DE AIA DE NE-AU RUPT IN 13-14 MAI ?
zo_lee Avatarul lui zo_lee
Citeaza Raspunde

Postat de zo_lee pe 14 Mai 2010 la 23:39

De la: FarCry, la data 2010-05-13 09:31:31 Daca as fi intuit atunci in 89' ca ridicandu-ma impotriva dictaturii si regimului comunist voi trai aceste vremuri,sigur SCHIMBAM BARICADA ! Am ajuns sa ma feresc sa spun ca am luptat in REVOLUTIE, ptr a nu-mi atrage critici,ironii,reprosuri si persiflari ?!...Am trait 20 de ani in care am vazut cum sunt luati in batjocura EROII DIN DECEMBRIE 89" ! Am vazut in 20 de ani cum revolutionarii sunt ponegriti,oripilati si ...dati uitarii ptr simplul motiv de a-i fi aruncat pe nomenclaturisti de la conducere sau ptr ca la un moment dat prin scurta lor tentativa de unitate (anii 90'-92')ar fi reprezentat un mare pericol social si politic care ar fi destabilizat structurile statului ! Poate peste 50 sau 100 de ani ,VOM FI SI NOI REABILITATI ca cei de la 1848 !!!

Da, trist dar ai dreptate, nu faptul că trebuia schimbată baricade ci faptul că cei ce au făcut revoluția au fost dați la o parte. Conducerea țării a rămas în mîinile acelorași oameni, oameni? comuniști împuțiți conduși și educați de Iliescu. De fapt și pdl-ul de acolo provine.
A fost înlăturat comunismul dar nu și comuniștii care după o intoarcere au devenit mari capitaliști. Adică e aceeași mărie cu altă pălărie.
Și ne așteptăm să ne fie bine?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Mai 2010 la 01:20

da, revolutie.

acum 2 zile au iesit pensionarii pe strada ca mor de foame.

acum 1 luna au iesit profesorii ca vai tu nu le ajung banii.

ieri am auzit in spate cum discutau doua persoana mai in varsta cum ca profesorii au si asa bani destui.

concluzia: nu va fi revolutie in veci. De ce?

simplu, pt ca romanii au fost INVATATATI sa se RESEMNEZE. asta e cuv cheie.

in state daca se intampla asa ceva, senatul era in flacari, de 10 ani...

la noi, ura intre oameni e atat de mare incat nici o clasa sociala nu ar iesi pe strada pentru alta, sau impreuna cu alta.

nu e solidaritate deloc, nu e RESPECT fata de sine, fata de oameni deloc.

romania nu exista, mie imi pare rau doar de aia 5% maxim din tara asta care nu s prosti, or manelisti jegosi... si bine nteles ca m am nascut aici, unde nu pot sa fac nimic fara ca sa trebuiasca sa platesc spagi, unde nici macar sa imbuteliezi apa plata nu poti din fantana ta, unde nu poti nimic, decat sa fii luat de fraer, unde un om cinstit e condamnat de o mana de moroni tembeli care au un singur atuu: TUPEUL si faptul ca au in buzunar alti tembel in pozitii sus puse, ajunsi acolo printr o serie de pupat in fund + servitudine, lipsa de respect de sine...

cam asta tre sa fii in romania sa ai succes, sa fii un vierme ordinar fara coloana vertebrala.

ma dezgusta tara asta.
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 15 Mai 2010 la 12:19

revolutie, care revolutie?
eram in armata in timisoara in acele timpuri si inainte sa se traga ultimul foc de arma se scanda: "iliescu presedinte", oare de ce? nu cumva au fost niscaiva "ciobani" care au condus turma acolo unde au vrut ei?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Mai 2010 la 17:20

D-le Rothmans ...1- Ultimul glont ce a "zburat" prin Timisoara, a fost tras dupa 25(mai precis prin data de 27 ale lunii) DECEMBRIE !...daca doriti sa va si informati ! 2- Iliescu cu camarila lui de CONFISCATORI AI REVOLUTIEI ROMANE DEJA CONDUCEA TELEVIZIUNEA ROMANA SI RADIO ROMANIA -deci implicit toata tara-INCA DIN 22.12.89 SEARA ! Deci lumea il stia de-i scanda numele 3-REVOLUTIA ROMANA A EXISTAT INTRE 16.12 89 SEARA( MISCAREA DE PROTEST DE LA RESEDINTA PASTORULUI LASZLO TOKES ) SI "FUGA DICTATORULUI"(orele 12 si 9 minute, la data de 22.12.89) DUPA ACEA DATA,REVOLUTIA A FOST CONFISCATA DE ILIESCU & PRIETENII (P.Roman,Gelu Voican Voiculescu,D-tru Mazilu,Atanase Stanculescu,Nicolae Militaru,Nicolae Dide,Cazimir Ionescu,Mircea Dinescu etc)IN SOLIDAR CU SEMNATARII "SCRISORII CELOR 7 "(C-tin Barladeanu,Corneliu Manescu,Gh.Apostol,Silviu Brucan etc) 4- Miscarea sociala si de masa care se soldeaza cu schimbarea regimului administrativ si politic se numeste REVOLUTIE . LOVITURA DE STAT SAU DE PALAT se soldeaza numai cu schimbarea administrativa a tarii iar regimul politic se mentine !
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy009522__LOOSER_ pe 15 Mai 2010 la 23:07

POATE CINEVA SA-MI RASPUNDA LA O INTREBARE SIMPLA ?
''CINE SI IN CE OCAZIE A AFIRMAT URMATOARELE: FRONTUL SALVARII NATIONALE NU SE VA TRANSFORMA NICIODATA IN PARTID POLITIC!''
VA MULTUMESTE ''UN GOLAN''
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Mai 2010 la 08:57

Mai sunt niste fapte care ma intriga ! ...si poate cel mai mult... Cum D-zeu ai obrazul sa te afisezi ca esti mare capitalist din top 300 prin uzitarea si insusirea capitalului de stat,al tuturor ? Cum sa devii PROPRIETAR DE RAFINARII si CEL MAI BOGAT ROMAN ,cand in 90' erai o saracie ce se certa cu Vacaru si Cerveni prin CPUN ?!...Numai in tari in care PROSTIMEA PRIMEAZA si JUSTITIA NU APARTINE POPORULUI, nu se iau masuri in care sa nu se materializeze cu deposedarea bunurilor insusite fraudulos,dubios sau imoral ! Nu se poate ca dintr-un fost directoras la stat ,sa te transformi in patron al acelei intreprinderi doar printr-un "puzzle legal" al actelor peste noapte !!! AR TREBUI CA AGENTIA cea nou infiintata-DE INTEGRITATE SA-I CERCETEZE IN AMANUNT PE ACESTI HOTI DIN VISTERIA TARII ,SA-I DEPOSEDEZE DE BUNURI(facand abstractie de conditiile dreptului de proprietate insusit fraudulos)SI...SA-I "BAGE" DUPA GRATII !.. (vezi Patriciu,M.Iancu,Ov.Tender,Manea Marian-Rool,Copos sau clanul Becali ...etc) AM AJUNS SA-MI SALTE INIMA DE BUCURIE CAND AUD CA O ANUMITA BANCA SAU SUCURSALA A FOST JEFUITA DE HOTI ,CAND ACESTE SOCIETATI DE CAMATA LEGALA AU DISTRUS MII DE FAMILII LASANDU-LE PE DRUMURI SAU FIIND RASPUNZATOARE DE PESTE 3000 DE SINUCIDERI DIN 1996 INCOACE ! PS... PTR LOOSER...ILIESCU A SPUS-O !!!
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 16 Mai 2010 la 10:05

exact asta am spus si eu INAINTE si nu inteleg ce ti se pare normal, doar nu a fost iliescu singur la talaviziune, de ce nu au strigat Caramitru presedinte, ca si el vorbea intruna pe acolo
FABIAN_K_ Avatarul lui FABIAN_K_
Citeaza Raspunde

Postat de FABIAN_K_ pe 17 Mai 2010 la 07:37

CUM ? CAND ? UNDE ? DE CE ?

http://medicalnewspro.blogspot.com

Citeaza Raspunde

Postat de yuppy009522__LOOSER_ pe 17 Mai 2010 la 13:49

ASA E OMULE! L-AM INTERPELET SI EU INTR-O EMISIUNE RADIO LA CARE A FOST INVITAT SIII ... I-AM PUS ''ON-AIR'' ACEEASI INTREBARE.
S-A DAT DUPA CIRESH ... SI-A BAGAT-O P''AIA KU CPUN-UL
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy009522__LOOSER_ pe 17 Mai 2010 la 16:00

De la: yuppy009522__LOOSER_, la data 2010-05-17 13:49:10 ASA E OMULE! L-AM INTERPELAT SI EU INTR-O EMISIUNE RADIO LA CARE A FOST INVITAT SIII ... I-AM PUS ''ON-AIR'' ACEEASI INTREBARE.
S-A DAT DUPA CIRESH ... SI-A BAGAT-O P''AIA KU CPUN-UL
Citeaza Raspunde

Postat de zo_lee pe 17 Mai 2010 la 17:57

''.Numai in tari in care PROSTIMEA PRIMEAZA si JUSTITIA NU APARTINE POPORULUI, nu se iau masuri...''
De ce la noi nu e așa? Și politica depune eforturi serioase pentru a conserva această situație.
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy009522__LOOSER_ pe 20 Mai 2010 la 10:44

De la: zo_lee, la data 2010-05-17 17:57:21''.Numai in tari in care PROSTIMEA PRIMEAZA si JUSTITIA NU APARTINE POPORULUI, nu se iau masuri...''
De ce la noi nu e așa? Și politica depune eforturi serioase pentru a conserva această situație.
BRAVO LEE!
DAR VEZI TU K SUNTEM UN POPOR LOVIT ? SI K NU MAI DOARE CONSTIINTA PE MULTI DINTRE NOI . . . ?
A ZIS-O BINE BRUCAN . . . . . SIIII ... CE L-AM MAI INJURAT ''ATUNCI'' . !
Citeaza Raspunde

Postat de zo_lee pe 20 Mai 2010 la 16:30

De la: yuppy009522__LOOSER_, la data 2010-05-20 10:44:41
De la: zo_lee, la data 2010-05-17 17:57:21''.Numai in tari in care PROSTIMEA PRIMEAZA si JUSTITIA NU APARTINE POPORULUI, nu se iau masuri...''
BRAVO LEE!
DAR VEZI TU K SUNTEM UN POPOR LOVIT ? SI K NU MAI DOARE CONSTIINTA PE MULTI DINTRE NOI . . . ?
A ZIS-O BINE BRUCAN . . . . . SIIII ... CE L-AM MAI INJURAT ''ATUNCI'' . !

Brucan, da păi el era bine informat la vremea aceea când noi nu aveam acces la informație, presa fiind stăpânită de stat.
E problemă mare este și acum, presa nu este stăpânită de stat dar este controlată de stat, nu nu prin mijloace de forță ci prin mijloace economice. Iar noi tot informația aceea o primim care este pe placul înfăptuitorilor politicii. Deci suntem în continuare proști.
Adevărat e că și politicienii s-au specializat atât de mult în minciuni încât nici chiar ei nu mai știu care e de fapt adevărul.
FABIAN_K_ Avatarul lui FABIAN_K_
Citeaza Raspunde

Postat de FABIAN_K_ pe 20 Mai 2010 la 19:19

unde ? cand ? de ce ?

where? when? Why?

Citeaza Raspunde

Postat de yuppy009522__LOOSER_ pe 21 Mai 2010 la 11:58

De la: FABIAN_K_, la data 2010-05-20 19:19:16

unde ? cand ? de ce ?

where? when? Why?

FABY . . . TU NU VREI SA VB. ROMANESTE?
SAU NU ITI VEZI DEKT ''INTERESUL'' ?

LASA-NE FRATE KU MEDICALU' TAU !
TI-AU SUIERAT VREODATA GLOANTE PE LANGA URECHI?
NU ITI DORESC!
touareg Avatarul lui touareg
Citeaza Raspunde

Postat de touareg pe 21 Mai 2010 la 19:57

Stimate Rokk ,

Pe undeva poate ca ai dreptate dar cred totusi ca nu e chiar asa de negru draku...Ar mai fi o solutie daca esti asha dezgustat: sa pleci din tara ...si poate ca in alta parte ai putea sa te realizezi mai repede si mai bine;Eu am plecat de 3 ani (dar nu din aceleasi considerente)si pot sa spun cu mana pe inima ca imi e tare dor de acasa..si nici o clipa nu am fost desgustat de tara mea si nici rusinat de faptul ca sunt Roman...
Dominus Avatarul lui Dominus
Citeaza Raspunde

Postat de Dominus pe 25 Mai 2010 la 15:34

Da... cu siguranta un eveniment indepartat... cat timp nu e legat de cainii vagabonzii... nu imi fac probleme de vreo Revolutie in tara asta ...

www.plr.orgdominus.ro. Continui sa cred !
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info