Prevederea 2%
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » How to » Prevederea 2% » Pagina 1 din 1

elenatolos Avatarul lui elenatolos
Citeaza Raspunde

Postat de elenatolos pe 3 Mai 2010 la 21:15

Cati din voi ati auzit de Prevederea 2%? Ati completat fisa 230 pentru o anume organizatie? Spre ce sau cine ati optat cei care ati facut-o? E un mod usor sa ajuti fara sa te coste nimic! termen limita 15 mai.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2010 la 21:17

De la: elenatolos, la data 2010-05-03 21:15:49Cati din voi ati auzit de Prevederea 2%? Ati completat fisa 230 pentru o anume organizatie? Spre ce sau cine ati optat cei care ati facut-o? E un mod usor sa ajuti fara sa te coste nimic! termen limita 15 mai.

am aplicat!
Asavei59 Avatarul lui Asavei59
Citeaza Raspunde

Postat de Asavei59 pe 3 Mai 2010 la 21:18

am auzit dar la mine firma unde lucrez au directionat`o ei spre o asociatie nu mai stiu cum se numeste
2 inimi parca sau ceva de genul

am aplicat desigur
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2010 la 22:06

daca nu ma insel in ultimul an de liceu adic anul trecut,cv de genu :D insa nu sunt sigur caci nu-mi amintesc numele :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2010 la 22:10

De la: Goku, la data 2010-05-03 22:06:46daca nu ma insel in ultimul an de liceu adic anul trecut,cv de genu :D insa nu sunt sigur caci nu-mi amintesc numele :)

2% din impozitul pe salar se duce catre o organizatie nonguvernamentala, pt a o sprijini. Salariatul nu pierde absolut nimic, dar trebuie sa opteze daca acei bani vrea sa-i doneze, sau sa mearga la stat. Atat !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Mai 2010 la 22:16

De la: Asavei59, la data 2010-05-03 21:18:01am auzit dar la mine firma unde lucrez au directionat`o ei spre o asociatie nu mai stiu cum se numeste

am aplicat desigur

nu-i corect s-o directioneze ei...optiunea e a salariatului. V-a manipulat! of, cu patronii astia ! de unde stiti, ca ONG-ul nu e tot al lor...nu s-a procedat legal
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Mai 2010 la 00:06

De la: the_lu_da, la data 2010-05-03 22:16:45
De la: Asavei59, la data 2010-05-03 21:18:01am auzit dar la mine firma unde lucrez au directionat`o ei spre o asociatie nu mai stiu cum se numeste

am aplicat desigur

nu-i corect s-o directioneze ei...optiunea e a salariatului. V-a manipulat! of, cu patronii astia ! de unde stiti, ca ONG-ul nu e tot al lor...nu s-a procedat legal

desi am lucrat nu am auzit in viata mea de asa cv =))) am confundat =))))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 4 Mai 2010 la 08:44

Eu am ales sa sprijin Fundatia pentru Smurd, as fi vrut sa aplic si pt programul de sprijin al batranilor fara ajutor dar am vazut ca sunt tot felul de asociatii si fundatii care sincer nu am incredere ca sunt serioase
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Mai 2010 la 01:09

mda, daca chiar crezi ca banii aia ajung unde trebuie, esti mai prost decat sunt eu.

poate ar fi mai bine ca in loc sa aruncati cu banii aiurea in buzunarele manelistilor din spatele acestor ' fundatii " sa faci tu ceva ca sa fie mai bine.

poate sa cumperi un ghiocel de la o batranica consumata de timp si viata, de la coltul strazii sau sa te duci la bunica ta si sa i iei ceva frumos, o surpriza...

ei dar e mai simplu asa... arunci niste bani, si spui la altii ce gesturi caritabile ai facut tu...

ma lasi..
earth_node Avatarul lui earth_node
Citeaza Raspunde

Postat de earth_node pe 15 Mai 2010 la 18:07

De la: Rockk, la data 2010-05-15 01:09:23mda, daca chiar crezi ca banii aia ajung unde trebuie, esti mai prost decat sunt eu.

poate ar fi mai bine ca in loc sa aruncati cu banii aiurea in buzunarele manelistilor din spatele acestor ' fundatii " sa faci tu ceva ca sa fie mai bine.

poate sa cumperi un ghiocel de la o batranica consumata de timp si viata, de la coltul strazii sau sa te duci la bunica ta si sa i iei ceva frumos, o surpriza...

ei dar e mai simplu asa... arunci niste bani, si spui la altii ce gesturi caritabile ai facut tu...

ma lasi..

E simplu sa arunci aprecieri peiorative, dar imi dau seama ca nici tu nu stii despre ce se vorbeste - acel procent din impozitul pe venitul personal poate fi directionat spre o societate nonguvernamentala, la alegerea fiecaruia. Daca nu cunosti asemenea organizatii si nu completezi formularul, statul va folosi acea suma. Eu am trimis-o unei asociatii de caritate ce finanteaza elevi si studenti cu rezultate bune - demonstrate - si cu situatie financiara precara. Deasemenea, sprijina batranii care nu au posibilitati - alimente, imbracaminte, financiar, sprijin in gaspodarie, toate astea fiind sustinute de membrele asociatiei, prin munca lor - stiu despre ce e vorba, pentru ca am facut parte din organizatie pentru 5 ani. Am invatat multe, am facut multe impreuna, le multumesc si le pretuiesc . Pentru ele
elenatolos Avatarul lui elenatolos
Citeaza Raspunde

Postat de elenatolos pe 15 Mai 2010 la 22:43

Rockk chir crezi ca peste tot e la fel? sunt multe organizatii e adevarat si poate printre ele si oi negre dar la fel sunt si oamenii, unii chira au nevoie de sprijin altii nu. Prin aceasta prevedere chiar nu te costa nimic ori lasi tot la stat ori ii spui staului ca 2% din impozitul retinut vrei sa mearga catre o organizatie care sprijina oamenii, sau dezvolta programe ce pot fi la un moment dat in beneficiul tau.Ideea e ca pot beneficia de prevedere si scolile si bisericile, sindicatele, entitati deja sustinute de stat iar multi au completat pentru acestea desi beneficiaza deja de banii astia. In fine e alegerea fiecaruia daca vrea sau nu sa aplice. Prin aceasta prevedere ni se da sansa sa dictam unde vrem sa se cheltuie o parte din impozitul nostru.sPER SA FI INTELES PANA LA URMA.
molia Avatarul lui molia
Citeaza Raspunde

Postat de molia pe 15 Mai 2010 la 22:51

Good for you ....sa completez ...sa nu completez.
Ciupa3001 Avatarul lui Ciupa3001
Citeaza Raspunde

Postat de Ciupa3001 pe 22 Mai 2010 la 03:28

De la: gangstergrl, la data 2010-05-04 08:44:46Eu am ales sa sprijin Fundatia pentru Smurd, as fi vrut sa aplic si pt programul de sprijin al batranilor fara ajutor dar am vazut ca sunt tot felul de asociatii si fundatii care sincer nu am incredere ca sunt serioase

Smurdul chiar e cea mai buna alegere. Oamenii aia chiar isi fac treaba!
Bostina21 Avatarul lui Bostina21
Citeaza Raspunde

Postat de Bostina21 pe 23 Mai 2010 la 16:33

am auzit de asta dar nu sunt sigur.

pacarca e vorba ca poti dona din propriul salar 2% din impozit catre case de copii batrani decat sa mearga la stat

Mi se pare mult mai bine chiar daca si acolo cine stie cati bani ajung din acest 2% de la fieacare
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info