Despre dragoste
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Altele » DESPRE DRAGOSTE » Pagina 1 din 1

KNIGHT_31 Avatarul lui KNIGHT_31
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 5 Mai 2010 la 20:15

''SA-TI SPUN CE ESTE DRAGOSTEA ADEVARATA. E CREDINTA OARBA, UMILINTA FARA PREGET, SUPUNERE DESAVIRSITA, INCREDERE SI DARUIRE IMPOTRIVA TA INSUTI, IMPOTRIVA LUMII INTREGI. DRAGOSTEA INSEAMNA CA ITI DAI INIMA SI SUFLETUL INTREG CELUI CARE TI LE VA ZDROBI''
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Mai 2010 la 21:23

De la: KNIGHT_31, la data 2010-05-05 20:15:22''SA-TI SPUN CE ESTE DRAGOSTEA ADEVARATA. E CREDINTA OARBA, UMILINTA FARA PREGET, SUPUNERE DESAVIRSITA, INCREDERE SI DARUIRE IMPOTRIVA TA INSUTI, IMPOTRIVA LUMII INTREGI. DRAGOSTEA INSEAMNA CA ITI DAI INIMA SI SUFLETUL INTREG CELUI CARE TI LE VA ZDROBI''

pana la "zdrobi " .....suna bine. Dar de ce sa suferi? dragostea poate fi si frumoasa. Sau cand e fara suferinta nu mai simti ca ar fi dragoste
mihamp Avatarul lui mihamp
Citeaza Raspunde

Postat de mihamp pe 5 Mai 2010 la 22:32

"Dragostea este un joc ciudat: sau amandoi castiga sau amandoi pierd!"

"Dragostea nu inseamna a te uita lung unul la celalalt, ci a te uita impreuna in aceeasi directie." (Antoine de Saint-Exupery)

Love is like the wind.Even though you can FEEL IT, you can't see it

and my favourite :

”Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful. Love takes no pleasure in other people’s sins, but delights in the truth. It is always ready to excuse, to trust, to hope, and to endure whatever comes.”

Nicholas Sparks

pana la urma nu stim ce e dragostea, chiar nu stim, ea e traita si ia forme diferite pt fiecare din noi, important e sa o simtim si sa spunem, ca da intr-adevar iubim sau am iubit :)

Spor in toate! :)
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 6 Mai 2010 la 16:46

De la: the_lu_da, la data 2010-05-05 21:23:11
De la: KNIGHT_31, la data 2010-05-05 20:15:22''SA-TI SPUN CE ESTE DRAGOSTEA ADEVARATA. E CREDINTA OARBA, UMILINTA FARA PREGET, SUPUNERE DESAVIRSITA, INCREDERE SI DARUIRE IMPOTRIVA TA INSUTI, IMPOTRIVA LUMII INTREGI. DRAGOSTEA INSEAMNA CA ITI DAI INIMA SI SUFLETUL INTREG CELUI CARE TI LE VA ZDROBI''

pana la "zdrobi " .....suna bine. Dar de ce sa suferi? dragostea poate fi si frumoasa. Sau cand e fara suferinta nu mai simti ca ar fi dragoste

AI DREPTATE
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2010 la 14:39

Daca tot ai deschis topicul mi-ar fi placut sa vad niste pareri despre ce crezi tu despre dragoste :) nu ce cred altii,si sa dai copy paste :) (nu mi-o lua in nume de rau)

Si eu la randu meu am iubit pe cineva enorm,si i-am daruit ''inima'' cum se spune si toata dragostea,dar uite nu a fost deajuns...

Dragoste este cel mai frumos sentiment din univers zic eu,si oricine l-a trait,si il va trai cu siguranta...

Desi am fost ranit as da orice sa mai iubesc pe cineva...

cn a trecut prin asa cv,sau iubeste cu adevarat intelege despre ce vorbesc :)
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 7 Mai 2010 la 16:21

De la: Goku, la data 2010-05-07 14:39:41Daca tot ai deschis topicul mi-ar fi placut sa vad niste pareri despre ce crezi tu despre dragoste :) nu ce cred altii,si sa dai copy paste :) (nu mi-o lua in nume de rau)

Si eu la randu meu am iubit pe cineva enorm,si i-am daruit ''inima'' cum se spune si toata dragostea,dar uite nu a fost deajuns...
Dragoste este cel mai frumos sentiment din univers zic eu,si oricine l-a trait,si il va trai cu siguranta...

Desi am fost ranit as da orice sa mai iubesc pe cineva...

cn a trecut prin asa cv,sau iubeste cu adevarat intelege despre ce vorbesc :)

CEEA CE AM POSTAT MA REPREZINTA, MARII SCRIITORI AU O MAI MARE NATURALETE IN CEEA CE FAC SI DE ACEEA II APRECIEZ
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Mai 2010 la 00:27

CEEA CE AM POSTAT MA REPREZINTA, MARII SCRIITORI AU O MAI MARE NATURALETE IN CEEA CE FAC SI DE ACEEA II APRECIEZ

Te inteleg fff bine ;) si eu fac la fel ;) dar in muzica ;x am proprii mei ''scriitori'' sa spun asa ;x
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info