Cum stim ca el/ea este alesul/aleasa?................
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Altele » Cum stim ca el/ea este alesul/aleasa?................ » Pagina 1 din 1

mihamp Avatarul lui mihamp
Citeaza Raspunde

Postat de mihamp pe 6 Mai 2010 la 21:37

Probabil ca unii dintre noi, am ajuns sa ne adresam aceasta intrebare...O simpla intrebare care deschide o adevarata "cutie a pandorei" in noi sau poate nu..?
Catre ce sistem de referinte ne raportam cand incepem sa ne raspundem la "intrebare", cand incepem rand pe rand sa aducem totul in prezent si sa proiectam in viitor, pentru a lua decizia cea mai buna? Sau pe cealalta parte, ce anume ne indruma catre pur si simplu "simt" si atat?....
Ce credeti?
Ce simtiti cand cititi numai titlul acestui subiect?
Ce emotie si ce traire va aduce in suflet?
Exista asa numitii "alesul"/"aleasa"?...
Sau e vorba de munca continua, multa daruire, dar mai ales dorinta de a lupta in permanenta...? sau, undeva la mijloc...
Impartasiti-ne din trairile voastre...

Spor in toate! :)
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 6 Mai 2010 la 21:41

cine stie...
Dita Avatarul lui Dita
Citeaza Raspunde

Postat de Dita pe 7 Mai 2010 la 00:04

nu stim...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2010 la 07:47

alesul meu e Haps !!!!!!!!!!!!!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2010 la 07:51

De la: the_lu_da, la data 2010-05-07 07:47:50alesul meu e Haps !!!!!!!!!!!!!!!!
mda!e un copil bun!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2010 la 07:55

De la: frelid, la data 2010-05-07 07:51:05
mda!e un copil bun!

copil?...parca tu voiai copil....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2010 la 07:56

De la: the_lu_da, la data 2010-05-07 07:55:18
mda!e un copil bun!

DA!DAR EU VREAU UNUL RAU!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2010 la 07:59

De la: frelid, la data 2010-05-07 07:56:49
De la: the_lu_da, la data 2010-05-07 07:55:18
mda!e un copil bun!

DA!DAR EU VREAU UNUL RAU!

cand se face mare... o sa fie rau...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2010 la 14:33

Eu sunt de parere ca stii atunci cand ea/el este aleasa/alesul...pur si simplu stii,fara prea multe explicatii,si dezbateri care duc in alte teme... :)

Sincer nu m-am intrebat asta niciodata,caci atunci cand va fi sa fie,voi stii :x nu voi sta sa-mi pierd timpul cu intrebari daca ii bine ce fac sau nu,voi trai momentu si ce urmeaza sau nu...si probabil ca asa ar trebui sa faca multii/multe... niciodata nu stii ce-ti rezerva viitorul pana nu incerci cu adevarat :) si te implici ;x

Am fost indragostit,am iubit enorm dar....asta e...de multe ori imi spuneam,ca ea este aleasa,dar nu a fost sa fie,as da orice sa ma mai simt ca inainte...Asta este viata,cazi te ridici,mergi mai departe fara prea multe intrebari si regrete,daca ii bine sau nu ce faci :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2010 la 15:00

De la: Goku, la data 2010-05-07 14:33:18

Am fost indragostit,am iubit enorm dar....asta e...de multe ori imi spuneam,ca ea este aleasa,dar nu a fost sa fie,as da orice sa ma mai simt ca inainte...Asta este viata,cazi te ridici,mergi mai departe fara prea multe intrebari si regrete,daca ii bine sau nu ce faci :)

Stii de ce nu te intrebi daca e bine sau nu ceea ce faci? Pt ca inca nu ai gresit atat de rau incat sa te dai cu capul de pereti! Iti garantez ca dupa o asemenea "experienta" nu vei mai gandi asa!
Si sa mai stii, Goku, e bine sa traiesti clipa, dar e de preferat sa fii atent la toate detaliile, la persoana de langa tine, la dorintele ei, la aspiratiile ei, sa vii, daca se poate, in intampinarea lor (a dorintelor), si, de ce nu, sa fii tu insuti dar sa nu uiti nicio clipa ca dragostea presupune, in primul rand, daruire!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2010 la 15:20

De la: daria_ta, la data 2010-05-07 15:00:49
De la: Goku, la data 2010-05-07 14:33:18

Stii de ce nu te intrebi daca e bine sau nu ceea ce faci? Pt ca inca nu ai gresit atat de rau incat sa te dai cu capul de pereti! Iti garantez ca dupa o asemenea "experienta" nu vei mai gandi asa!
Si sa mai stii, Goku, e bine sa traiesti clipa, dar e de preferat sa fii atent la toate detaliile, la persoana de langa tine, la dorintele ei, la aspiratiile ei, sa vii, daca se poate, in intampinarea lor (a dorintelor), si, de ce nu, sa fii tu insuti dar sa nu uiti nicio clipa ca dragostea presupune, in primul rand, daruire!

aaaa nu cred ca ma-ti inteles :( la asta ma refeream si eu :| doar ca probabil am uitat sa mentionez,am uitat ca nu prea ma cunoaste nimeni pe aici :D scuzee...probabil ca prin traieste clipa dvs ma-ti inteles ca m-as fi gandit doar la mine,nu si la persoana de langa mn... oricum multumesc
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2010 la 16:24

De la: Goku, la data 2010-05-07 15:20:20[quote

aaaa nu cred ca ma-ti inteles :( la asta ma refeream si eu :| doar ca probabil am uitat sa mentionez,am uitat ca nu prea ma cunoaste nimeni pe aici :D scuzee...probabil ca prin traieste clipa dvs ma-ti inteles ca m-as fi gandit doar la mine,nu si la persoana de langa mn... oricum multumesc

Gaku, raspunsul a venit ca urmare a faptului ca ai spus "fara prea multe intrebari si regrete", lucru care m-a facut sa ma gandesc ca nu privesti in urma, indiferent ce se intampla. Daca nu e asa, ma bucur!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2010 la 19:20

De la: Goku, la data 2010-05-07 14:33:18Eu sunt de parere ca stii atunci cand ea/el este aleasa/alesul...pur si simplu stii,fara prea multe explicatii,si dezbateri care duc in alte teme... :)

Sincer nu m-am intrebat asta niciodata,caci atunci cand va fi sa fie,voi stii :x nu voi sta sa-mi pierd timpul cu intrebari daca ii bine ce fac sau nu,voi trai momentu si ce urmeaza sau nu...si probabil ca asa ar trebui sa faca multii/multe... niciodata nu stii ce-ti rezerva viitorul pana nu incerci cu adevarat :) si te implici ;x

o sa-ti cada cu tronc..de la etajul 69...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2010 la 19:51

Gaku, raspunsul a venit ca urmare a faptului ca ai spus "fara prea multe intrebari si regrete", lucru care m-a facut sa ma gandesc ca nu privesti in urma, indiferent ce se intampla. Daca nu e asa, ma bucur!

daca imi amintesc bn prin "fara prea multe intrebari si regrete", am vrut sa spun caci asa fac cnd ma indragostesc,si traiesc clipa...si da nu e asa
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2010 la 19:53

o sa-ti cada cu tronc..de la etajul 69...

nu cred ca va fi prea curand... =))) din partea mea sa cada si de la ultimu etaj :D =)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Mai 2010 la 14:12

De la: mihamp, la data 2010-05-06 21:37:50Probabil ca unii dintre noi, am ajuns sa ne adresam aceasta intrebare...O simpla intrebare care deschide o adevarata "cutie a pandorei" in noi sau poate nu..?
Catre ce sistem de referinte ne raportam cand incepem sa ne raspundem la "intrebare", cand incepem rand pe rand sa aducem totul in prezent si sa proiectam in viitor, pentru a lua decizia cea mai buna? Sau pe cealalta parte, ce anume ne indruma catre pur si simplu "simt" si atat?....
Ce credeti?
Sau e vorba de munca continua, multa daruire, dar mai ales dorinta de a lupta in permanenta...? sau, undeva la mijloc...

Dar tu ce crezi?
Citeaza Raspunde

Postat de mihamp pe 15 Mai 2010 la 16:37

De la: Bijou, la data 2010-05-15 14:12:07
De la: mihamp, la data 2010-05-06 21:37:50Probabil ca unii dintre noi, am ajuns sa ne adresam aceasta intrebare...O simpla intrebare care deschide o adevarata "cutie a pandorei" in noi sau poate nu..?
Ce credeti?

Dar tu ce crezi?

Scurt si la subiect :)
Ca sa iti raspund, desi nu stiu daca voi reusi, voi incerca sa expun pe scurt cateva date..de vreme ce eu am deschis topicul, voi onora fiecare intrebare
Intodeauna am stiut ca el este alesul, cel putin asa imi spuneam, asa credeam, asa simteam, asa stiam...pana cand ajungi sa iti pui aceasta intrebare cu adevarat, cand e momentul sa spui Da sau Nu...
Avem multi ani in spate, cateodata eu imi spun o viata de om, am crescut impreuna, ne-am maturizat impreuna. Am construit impreuna, am "adus" pe lume (cum imi place mie sa zic ) catelusa noastra in varsta deja de 5 ani si aproape 2 luni . Ea este cea mai frumoasa realizare din viata mea, a noastra...
De mult mi-am dorit sa vina momentul..si mi-am dorit sa vina momentul din toata inima, cu tot sufletul si impacat si intr-adevar sa fie ceea ce ne dorim amandoi..
In momentul de fata nu suntem unul langa altul, eu sunt plecata din tara, momentul va veni in mai putin de 1 sapt..in tot acest timp am inceput sa imi pun serios aceasta intrebare...nu am indoieli, absolut deloc, numai ca exact cum am deschis si topicul, simt asta cu tot sufletul, fara sa gandesc, fara sa respir, fara sa deschid ochii, pur si simplu simt...Insa in acelasi timp (timp care devin momente alternante, zile alternante, pana la perioade), stiu ca am dat totul si mai mult decat totul in relatia noastra, ca e vorba de munca continua, multa daruire, dar mai ales dorinta de a lupta in permanenta, ca de fapt nu acea simtire, a devenit dorinta doar si rezultatul asteptat, ceva firesc si normal...
Devine astfel un talmes valmes, un amestec care ma situeaza undeva la mijloc...
Am trecut prin multe, si bune si rele, cateodata imi spun ca totul in viata este un drum, ca sa ajungi sa iubesti cu tot sufletul trebuie sa treci prin multe, sa treci o serie si nenumarate teste, alteori imi spun, ca poate nu este asa, ca sa iubesti, iubesti si atat..
Pana la urma, stiu ca el este, insa o stiu pentru ca intodeauna am stiut sau...?

dupa cum ziceam, nu stiu daca am reusit sa onorez intrebarea , am incercat

Astept totusi sa ne impartasiti experientele voastre, poate reusesc sa culeg cate ceva, trec prin filtrul personal si poate reusesc sa nu mai balansez atat
sunt o balanta desavarsita

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Mai 2010 la 16:52

Avem multi ani in spate, cateodata eu imi spun o viata de om, am crescut impreuna, ne-am maturizat impreuna. Am construit impreuna, am "adus" pe lume (cum imi place mie sa zic ) catelusa noastra in varsta deja de 5 ani si aproape 2 luni . Ea este cea mai frumoasa realizare din viata mea, a noastra...
....eu una nu te inteleg....dar nah, tu stii ce e mai bine pt tine si cum iti organizezi viata...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Mai 2010 la 16:53

De la: mihamp, la data 2010-05-15 16:37:03
De la: mihamp, la data 2010-05-06 21:37:50

Pana la urma, stiu ca el este, insa o stiu pentru ca intodeauna am stiut sau...?

...cine nu are probleme se straduieste sa si le faca... cine vrea sa traiasca linistit
Citeaza Raspunde

Postat de mihamp pe 15 Mai 2010 la 16:55

De la: Bijou, la data 2010-05-15 16:52:38Avem multi ani in spate, cateodata eu imi spun o viata de om, am crescut impreuna, ne-am maturizat impreuna. Am construit impreuna, am "adus" pe lume (cum imi place mie sa zic ) catelusa noastra in varsta deja de 5 ani si aproape 2 luni . Ea este cea mai frumoasa realizare din viata mea, a noastra...
....eu una nu te inteleg....dar nah, tu stii ce e mai bine pt tine si cum iti organizezi viata...

, ai subliniat esentialul
numai noi pe noi ne putem intelege...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Mai 2010 la 16:58

De la: mihamp, la data 2010-05-15 16:55:19
De la: Bijou, la data 2010-05-15 16:52:38Avem multi ani in spate, cateodata eu imi spun o viata de om, am crescut impreuna, ne-am maturizat impreuna. Am construit impreuna, am "adus" pe lume (cum imi place mie sa zic ) catelusa noastra in varsta deja de 5 ani si aproape 2 luni . Ea este cea mai frumoasa realizare din viata mea, a noastra...

, ai subliniat esentialul
numai noi pe noi ne putem intelege...

Citeaza Raspunde

Postat de mihamp pe 15 Mai 2010 la 16:58

De la: deepsky, la data 2010-05-15 16:53:31
De la: mihamp, la data 2010-05-15 16:37:03
De la: mihamp, la data 2010-05-06 21:37:50

...cine nu are probleme se straduieste sa si le faca... cine vrea sa traiasca linistit

mare adevar in ceea ce spui
dar nu in totalitate
Citeaza Raspunde

Postat de mihamp pe 3 Iunie 2010 la 15:54

Pana la urma niciodata nu stim, chiar nu stim...
Insa e crunt sa ajungi sa crezi ca este si sa te inseli...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info