Taxa pe aerul respirat
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » TAXA PE AERUL RESPIRAT » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
geocatalin Avatarul lui geocatalin
Citeaza Raspunde

Postat de geocatalin pe 7 Mai 2010 la 10:04

Ce ziceti daca in viitorul apropiat se va vota de dragii nostri parlamentari o noua lege: TAXA PE AER? Imaginati`va cum ar fi sa purtam fiecare dintre noi contor la nas. La sfarsit de luna fiecare sa stam la cozi interminabile pentru a ni se citi numarul de metri cubi de aer respirat. Credeti ca se va ajunge la asa ceva? Cel putin in Romania sunt mari sanse... parerea mea
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2010 la 10:07

Cred ca te vei supara pe mine,dar cred ca te-ai uitat prea mult la filme...si nu,nu se va ajunge niciodata la asa cv :) cam bati campi cu astel de subiecte
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 7 Mai 2010 la 13:48

eu cred ca se va ajunge...dar nu in viitorul apropiat ...peste cateva sute de ani ....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2010 la 13:59

De la: iubarici, la data 2010-05-07 13:48:40eu cred ca se va ajunge...dar nu in viitorul apropiat ...peste cateva sute de ani ....

aoleuu... nu si u ... trb sa recunosc ca nu ma asteptam la asta de la tine...cum frate sa gandesti asa cv...adic asta ii un subietc de gluma,pe care poate l-au spus toti o data si-o data,intr-un anturaj cu prietenii,caci totusi traim in romania...(si asta ne ocupa tot timpu) dar de la o gluma pana la plata pe aer...ii imposibil zic eu :) sa fim seriosi...
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 7 Mai 2010 la 14:03

hey....parerile sunt impartite , corect ?? :)
cand aerul o sa fie foarte foarte poluat si greu de respirat iti zic eu ca o sa fie taxa si pe treaba asta ...maxim 1000 de ani....daca or sa mai existe oameni bineinteles :))))
geocatalin Avatarul lui geocatalin
Citeaza Raspunde

Postat de geocatalin pe 7 Mai 2010 la 15:44

nu m`am suparat, intr`adevar imi plac filmele, dar totusi, fiecare are dreptul sa bata campii, nu inteleg ce probleba ai tu cu asta goku, goku pare a fi un nume japonez, gen cum gasesti prin animeuri, asa as putea sa zic si eu ca te uiti prea mult la animeuri
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2010 la 16:08

De la: geocatalin, la data 2010-05-07 15:44:11nu m`am suparat, intr`adevar imi plac filmele, dar totusi, fiecare are dreptul sa bata campii, nu inteleg ce probleba ai tu cu asta goku, goku pare a fi un nume japonez, gen cum gasesti prin animeuri, asa as putea sa zic si eu ca te uiti prea mult la animeuri

ti-am spus sa nu ma intelegi gresit,si exact asta ai facut :) nu am nici o problema :)

Goku este un personaj din anime :) mai exact DBZ care te asigur ca o auzit mai mult de jumate de planeta,la ce fel de anime o fost ;) iar daca te-ai uita pe profilul meu ai intelege
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 8 Mai 2010 la 13:36

aerul nu este un bun! asa ca nu poate fi taxat!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2010 la 13:44

De la: crisss, la data 2010-05-08 13:36:34aerul nu este un bun! asa ca nu poate fi taxat!

asa ziceam si eu =)))
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 8 Mai 2010 la 14:01

De la: Goku, la data 2010-05-08 13:44:34
De la: crisss, la data 2010-05-08 13:36:34aerul nu este un bun! asa ca nu poate fi taxat!

asa ziceam si eu =)))

pai o fost ceva in care sa nu fii de acord cu mine?=))))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2010 la 14:49

pai o fost ceva in care sa nu fii de acord cu mine?=))))

corect...=))) aici meriti un dar doar 1 =))) ca dupa incepe sa-ti placa,si na....
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 8 Mai 2010 la 14:59

De la: Goku, la data 2010-05-08 14:49:57pai o fost ceva in care sa nu fii de acord cu mine?=))))

corect...=))) aici meriti un dar doar 1 =))) ca dupa incepe sa-ti placa,si na....

nu vreau =)))) multumesc oricum pentru oferta =)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2010 la 15:02

vreau =)))) multumesc oricum pentru oferta =)))

mai bn =))
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 8 Mai 2010 la 15:04

De la: Goku, la data 2010-05-08 15:02:56vreau =)))) multumesc oricum pentru oferta =)))

mai bn =))

stiu stiu :-@
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2010 la 15:09

stiu stiu :-@

tu nu stii nimic =)))))
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 8 Mai 2010 la 15:16

De la: Goku, la data 2010-05-08 15:09:09stiu stiu :-@

tu nu stii nimic =)))))

alta replica mai ai? =))))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2010 la 15:19

alta replica mai ai? =))))

alt topic n-ai ??? chiar nu vrei sa-mi dai pace?? =)))))
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 8 Mai 2010 la 15:30

De la: Goku, la data 2010-05-08 15:19:23alta replica mai ai? =))))

alt topic n-ai ??? chiar nu vrei sa-mi dai pace?? =)))))

cum sa nu?=))) nici nu ma agit ca tine =))) dar na..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2010 la 19:45

cum sa nu?=))) nici nu ma agit ca tine =))) dar na..

ai dreptate,tu te agiti ca un sprite... =)))
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 8 Mai 2010 la 20:43

De la: Goku, la data 2010-05-08 19:45:37cum sa nu?=))) nici nu ma agit ca tine =))) dar na..

ai dreptate,tu te agiti ca un sprite... =)))

ca un pepsi =))) nu-mi place sprite ul >:P=)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2010 la 20:46

ca un pepsi =))) nu-mi place sprite ul >:P=)))

ma rog =))) conteaza ca te agiti.... =)))))
radutake Avatarul lui radutake
Citeaza Raspunde

Postat de radutake pe 10 Mai 2010 la 07:09

Pai in rand cu cele spuse de base,n-ar fi de mirare!
uriashu Avatarul lui uriashu
Citeaza Raspunde

Postat de uriashu pe 10 Mai 2010 la 07:26

De la: geocatalin, la data 2010-05-07 10:04:28Ce ziceti daca in viitorul apropiat se va vota de dragii nostri parlamentari o noua lege: TAXA PE AER? Imaginati`va cum ar fi sa purtam fiecare dintre noi contor la nas. La sfarsit de luna fiecare sa stam la cozi interminabile pentru a ni se citi numarul de metri cubi de aer respirat. Credeti ca se va ajunge la asa ceva? Cel putin in Romania sunt mari sanse... parerea mea

Nu ar fi exclus. Avem deja taxe pentru intreprinderi sufocate de sistem, supertaxe pe tutun desi nu scade numarul de cancere pulmonare, supertaxe pe benzina, desi nu se investeste in energii regenerabile....
Sincer nu e exclus sa fie taxe si pe aer, insa nu cu contor, deja sunt aceste taxe doar ca romanii se tot incapataneaza sa nu moara. (cum era bancul ala cu ziaristul si nea Nicu Ceasca? ... "Da' cu cianura a-ti incercat?"
Pana la urma am incredere politicienii vor reusi sa rezolve si asta ... uuups, deja sunt pe drumul cel bun, Rosia Montana, cianuri, alea-alea...
puiuvieru Avatarul lui puiuvieru
Citeaza Raspunde

Postat de puiuvieru pe 10 Mai 2010 la 07:31

ai dreptate,sau se va pune taxa pe mersul pe jos ,o sa avem kilometraj cumaveau bicicletele si o sa platim ca merm pe domeniul pupiblic
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Mai 2010 la 07:34

Eu am auzit altceva: Taxa de mesenger si din ce credeti ca va iesi mult banet? Taxa de manele n(cica vin astia la tine de verifica in calculator cata manea ai si platesti)
florinciobanu66 Avatarul lui florinciobanu66
Citeaza Raspunde

Postat de florinciobanu66 pe 10 Mai 2010 la 07:38

cum vor si apometru la fantana din curte asa o sa vrea si contor la nevasta sa vada de cate ori bag -obiectul-
yuppy010414 Avatarul lui yuppy010414
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy010414 pe 10 Mai 2010 la 07:43

iti dau mare dreptate scirbele astea de parlamentari la altceva nu se pricep decit sa ne fure altceva nu ,nu stiu
sami spuna careva de cind lau omorit pe CEAUSESCU CE AU FACUT TOTI INCLUSUV ACEI CONDUCATORI VA SPUN EU NEAU VINDUT PE NIMIC SI EI AU FACUT AVERI BASESCU CE A FACUT A PROMIS CA FACE SI DREGE ASTA A FACUT PRESEDINTELE CARE A CAUTAT PRIN TOATE PUTERILE LUI SA NE MANIPULEZE SI SA NE DEZBINE ALTEVA CE DRACU A FACUT DA EL CA PRESEDINTE O SA APROBE PE ASCUNS BINEINTELES SI LEGEA DE TAXARE PE AER RESPIRAT CA EL VAPOREANUL A TRAIT NUMAI CU OXIGEN DI BUTELII
yuppy010414 Avatarul lui yuppy010414
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy010414 pe 10 Mai 2010 la 07:43

iti dau mare dreptate scirbele astea de parlamentari la altceva nu se pricep decit sa ne fure altceva nu ,nu stiu
sami spuna careva de cind lau omorit pe CEAUSESCU CE AU FACUT TOTI INCLUSUV ACEI CONDUCATORI VA SPUN EU NEAU VINDUT PE NIMIC SI EI AU FACUT AVERI BASESCU CE A FACUT A PROMIS CA FACE SI DREGE ASTA A FACUT PRESEDINTELE CARE A CAUTAT PRIN TOATE PUTERILE LUI SA NE MANIPULEZE SI SA NE DEZBINE ALTEVA CE DRACU A FACUT DA EL CA PRESEDINTE O SA APROBE PE ASCUNS BINEINTELES SI LEGEA DE TAXARE PE AER RESPIRAT CA EL VAPOREANUL A TRAIT NUMAI CU OXIGEN DI BUTELII
goghi Avatarul lui goghi
Citeaza Raspunde

Postat de goghi pe 10 Mai 2010 la 08:04

De la: puiuvieru, la data 2010-05-10 07:31:51ai dreptate,sau se va pune taxa pe mersul pe jos ,o sa avem kilometraj cumaveau bicicletele si o sa platim ca merm pe domeniul pupiblic
Nu este nevoie de tahometre v-om fi dotati cu cipuri ,Factura vine frumusel acasa si la orce punct deincasare facturi gaz telf ,etc putem plati fara a se face cozi interminabile
efect Avatarul lui efect
Citeaza Raspunde

Postat de efect pe 10 Mai 2010 la 08:09

De la: Goku, la data 2010-05-07 10:07:21Cred ca te vei supara pe mine,dar cred ca te-ai uitat prea mult la filme...si nu,nu se va ajunge niciodata la asa cv :) cam bati campi cu astel de subiecte

Prietene...!!!! "Bate-te peste gura " ca vre-un parlementar poate nu doarme bine si Voteaza si asa ceva!!!! CHIAR II CRED IN STARE!!!!

Fratilor ar fi momentul sa puna poporul acesta piciorul in prag!!!!Ne conduc din pacate niste IMPOTENTI INTELECTUALI!!!!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info