Daca as prinde pestisorul de aur .... mi-as doriiiiiiiiiiiii ......
Pagina 1 din 6

Toate forumurile » Diverse » Daca as prinde pestisorul de aur .... mi-as doriiiiiiiiiiiii ...... » Pagina 1 din 6

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
LupTzicnit Avatarul lui LupTzicnit
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 7 Mai 2010 la 16:57

1. Dorintza
" Sa beau o cafea cu "Crisss" "
2. Dorintza
" Sa beau o cafea cu " Iubarici "
3. E pt mine

iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 7 Mai 2010 la 17:20

mamaaaa....locul 2 nu's obisnuita cu locul 2
dar e bine ca sunt in top
2006scj Avatarul lui 2006scj
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 7 Mai 2010 la 17:23

pe iubarici...
apocalypse_yo Avatarul lui apocalypse_yo
Citeaza Raspunde

Postat de apocalypse_yo pe 7 Mai 2010 la 17:31

Si eu tot pe iubarici, dar sa fiu primul.
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 7 Mai 2010 la 17:37

De la: iubarici, la data 2010-05-07 17:20:31mamaaaa....locul 2 nu's obisnuita cu locul 2
dar e bine ca sunt in top

Pai meritzi
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 7 Mai 2010 la 17:38

merit sa fiu in top adica !
stiu stiu... :))))

2006scj Avatarul lui 2006scj
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 7 Mai 2010 la 18:23

De la: apocalypse_yo, la data 2010-05-07 17:31:16Si eu tot pe iubarici, dar sa fiu primul.
neeeeee
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2010 la 19:24

De la: LupTzicnit, la data 2010-05-07 16:57:421. Dorintza
2. Dorintza
3. E pt mine

n-o sa-ti strice atatea cafele?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Mai 2010 la 19:26

2. Dorintza
3. E pt mine

3. ...sa bei o cafea cu lapte
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 8 Mai 2010 la 14:08

2. Dorintza
3. E pt mine

wow ma simt flatata
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 8 Mai 2010 la 21:48

De la: crisss, la data 2010-05-08 14:08:50
2. Dorintza
3. E pt mine

wow ma simt flatata

Wow mai raspunde si la private :))))
adistefanghitza Avatarul lui adistefanghitza
Citeaza Raspunde

Postat de adistefanghitza pe 8 Mai 2010 la 22:11

Daca as prinde pestisorul de aur mi-as dori sa am gratarul la mine sa-l prajesc si sa-l mananc. Cu mujdei!

Trezirea oameni buni, mai credetzi in pestisorul de aur?
:p
Citeaza Raspunde

Postat de LupTzicnit pe 8 Mai 2010 la 22:14

De la: adistefanghitza, la data 2010-05-08 22:11:25Daca as prinde pestisorul de aur mi-as dori sa am gratarul la mine sa-l prajesc si sa-l mananc. Cu mujdei!

Cred in pestishorul de aur ... cred in mosh craciun .... si in mosh niculae(ie) , cred in zana maselutza , cred in scufitza roshie ... cred in porcul pacalit de lup .... cred in banana ucigasa ......dar nu cred in guvernul nostru :)) asa ca trezirea :P
apocalypse_yo Avatarul lui apocalypse_yo
Citeaza Raspunde

Postat de apocalypse_yo pe 9 Mai 2010 la 16:41

De la: LupTzicnit, la data 2010-05-08 22:14:22
De la: adistefanghitza, la data 2010-05-08 22:11:25Daca as prinde pestisorul de aur mi-as dori sa am gratarul la mine sa-l prajesc si sa-l mananc. Cu mujdei!

Cred in pestishorul de aur ... cred in mosh craciun .... si in mosh niculae(ie) , cred in zana maselutza , cred in scufitza roshie ... cred in porcul pacalit de lup .... cred in banana ucigasa ......dar nu cred in guvernul nostru :)) asa ca trezirea :P

Cred ca te-ai tzicnit.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Mai 2010 la 17:14

daca as prinde pestisorul de aur...mi-as dori.....sa mai prind 3 pestisori de aur..si tot asa exponential pana cand nu mai ramane nici un pestisor... ..adio cafele cu tipe de pe yuppy..
stflo Avatarul lui stflo
Citeaza Raspunde

Postat de stflo pe 14 Mai 2010 la 07:43

Daca as prinde pestisorul de aur l-as pune sa imi indeplineasca trei dorinte:
1-Sa imi dea sanatate,
2-Sa imi dea bani,
3-Sa imi indeplineasca alte 30 de dorinte
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Mai 2010 la 08:11

2. Dorintza
3. E pt mine

esti chiar ticnit
prima dorinta trebuie sa fie aceea de a fi eu de acord sa bei tup cafele cu fetele mele
nu mai exista pic de respect pentru parinti?
oricum pestisorul e al meu si nu-ti fa satisface poftele
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Mai 2010 la 08:34

dak as prinde pestisorul de aur mi-as dori sa fie desfiintat yuppyul si dupa 2 zile sa fie desfiintata si kudik, iar inainte sa se intample asta sa fie anuntati toti forumistii .
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Mai 2010 la 08:38

pestisorule de aur, dak esti pe aici, sa stii k am vb serios.hai, pune-te pe treaba si promit k dak imi indeplinesti dorintele nu te pun pe gratar.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Mai 2010 la 08:41

De la: sad_eyes, la data 2010-05-14 08:38:07pestisorule de aur, dak esti pe aici, sa stii k am vb serios.hai, pune-te pe treaba si promit k dak imi indeplinesti dorintele nu te pun pe gratar.

pe tine te enerveaza toate forumurile? cred ca le-ai fumat pe toate si peste tot ai fost dezamagita cere-i pestisorului sa-ti mai slefuiasca neuronii ca s-au rotunjit de tot
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Mai 2010 la 08:44

De la: PICARD, la data 2010-05-14 08:41:56
De la: sad_eyes, la data 2010-05-14 08:38:07pestisorule de aur, dak esti pe aici, sa stii k am vb serios.hai, pune-te pe treaba si promit k dak imi indeplinesti dorintele nu te pun pe gratar.

pe tine te enerveaza toate forumurile? cred ca le-ai fumat pe toate si peste tot ai fost dezamagita cere-i pestisorului sa-ti mai slefuiasca neuronii ca s-au rotunjit de tot

m-as distra teribil sa vad k sunt desfiintate siteurile astea 2 si k lumea ar ramane blokta knd ar afla k urmeaza sa fie desfiintate.si vezi-ti de neuronii tai, picard, k ai mei o duc bine. nu prea stii sa gusti sarcasmul si ironia.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Mai 2010 la 08:51

a, si nu m-a dezamagit nici un site cum crezi tu, picard. pur si simplu am descoperit k sunt multi prosti pe siteurile astea 2 si mai rad si eu cand citesc ce scriu ei, cand spun ca viseaza la intalniri cu altii d p yuppy si alte chestii de genu. acum sigur urmeaza o gramada de raspunsuri la posturile mele pt. k imi imaginez k unii se simt jigniti de ce am spus mai sus, dar asta e adevarul. va place bine, nu va place si mai bine.
I`M BAD!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Mai 2010 la 08:52

si dak nu raspunde nimeni la ce am scris, cu atat mai bine, nu trebuie sa stau sa citesc ce scriu altii care nu au inteles ce am vrut sa spun si sunt doar niste frustrati.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Mai 2010 la 08:53

De la: sad_eyes, la data 2010-05-14 08:44:36

m-as distra teribil sa vad k sunt desfiintate siteurile astea 2 si k lumea ar ramane blokta knd ar afla k urmeaza sa fie desfiintate.si vezi-ti de neuronii tai, picard, k ai mei o duc bine. nu prea stii sa gusti sarcasmul si ironia.

ce sa zic! sarcastica si ironica unde era!
apropo, stai ca intru si eu pe kudica sau i-o zice sa-ti fac viata amara si acolo
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Mai 2010 la 08:56

De la: PICARD, la data 2010-05-14 08:53:15

apropo, stai ca intru si eu pe kudica sau i-o zice sa-ti fac viata amara si acolo

nu-mi faci deloc viata amara, poate eu ti-am facut viata amara tie. si n-ai dekt sa intri pe kudik, de-aia nu mai pot eu. nu degeaba te-am sters de pe lista mea de prieteni.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Mai 2010 la 08:57

De la: sad_eyes, la data 2010-05-14 08:51:29a, si nu m-a dezamagit nici un site cum crezi tu, picard. pur si simplu am descoperit k sunt multi prosti pe siteurile astea 2 si mai rad si eu cand citesc ce scriu ei, cand spun ca viseaza la intalniri cu altii d p yuppy si alte chestii de genu. acum sigur urmeaza o gramada de raspunsuri la posturile mele pt. k imi imaginez k unii se simt jigniti de ce am spus mai sus, dar asta e adevarul. va place bine, nu va place si mai bine.
I`M BAD!!!!

uite iti raspund eu! tu esti o ciudata care nu vede decat barbati cu balele curgand din gura
de cand ai diparut de aici am vorbit cu multa lume, barbati femei, m-am si intalnit cu unii dintre ei, am vorbit pe mess, telefon, si nu am mancat pe nimeni
numai tu ai crezut atunci cand ti-am dat buna ziua ca vreau sa sar pe tine asa si era dar daca n-ai vrut nu m-am sinucis
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Mai 2010 la 08:59

De la: sad_eyes, la data 2010-05-14 08:56:34
De la: PICARD, la data 2010-05-14 08:53:15

nu-mi faci deloc viata amara, poate eu ti-am facut viata amara tie. si n-ai dekt sa intri pe kudik, de-aia nu mai pot eu. nu degeaba te-am sters de pe lista mea de prieteni.

sterge-te si pe tine de pe lista de prieteni ca-ti cea mai mare dusmanca
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Mai 2010 la 09:02

De la: sad_eyes, la data 2010-05-14 08:52:58si dak nu raspunde nimeni la ce am scris, cu atat mai bine, nu trebuie sa stau sa citesc ce scriu altii care nu au inteles ce am vrut sa spun si sunt doar niste frustrati.

tu esti o frustrata patetica nu ti-a mai ramas decat speranta ca pestisorul iti va rezolva problema
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Mai 2010 la 09:04

De la: PICARD, la data 2010-05-14 09:02:06
De la: sad_eyes, la data 2010-05-14 08:52:58si dak nu raspunde nimeni la ce am scris, cu atat mai bine, nu trebuie sa stau sa citesc ce scriu altii care nu au inteles ce am vrut sa spun si sunt doar niste frustrati.

tu esti o frustrata patetica nu ti-a mai ramas decat speranta ca pestisorul iti va rezolva problema

esti prost rau. du-te si te impusca.eu oricum nu-ti mai raspund la ce scrii k nu meriti. ai impresia k esti tare grozav.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Mai 2010 la 09:05

De la: PICARD, la data 2010-05-14 08:57:41
De la: sad_eyes, la data 2010-05-14 08:51:29a, si nu m-a dezamagit nici un site cum crezi tu, picard. pur si simplu am descoperit k sunt multi prosti pe siteurile astea 2 si mai rad si eu cand citesc ce scriu ei, cand spun ca viseaza la intalniri cu altii d p yuppy si alte chestii de genu. acum sigur urmeaza o gramada de raspunsuri la posturile mele pt. k imi imaginez k unii se simt jigniti de ce am spus mai sus, dar asta e adevarul. va place bine, nu va place si mai bine.
I`M BAD!!!!

uite iti raspund eu! tu esti o ciudata care nu vede decat barbati cu balele curgand din gura
de cand ai diparut de aici am vorbit cu multa lume, barbati femei, m-am si intalnit cu unii dintre ei, am vorbit pe mess, telefon, si nu am mancat pe nimeni
numai tu ai crezut atunci cand ti-am dat buna ziua ca vreau sa sar pe tine asa si era dar daca n-ai vrut nu m-am sinucis

nevasta-ta aia cum te-o mai fi suportand ? la cei 40 de ani ai tai ai un comportament de 19 ani si minte si mai putina.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info