Batranii si tinerii ar trebuii sa traiasca sub acelasi acoperis.care este opinia ta?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Altele » Batranii si tinerii ar trebuii sa traiasca sub acelasi acoperis.Care este opinia ta? » Pagina 1 din 1

irinnel28 Avatarul lui irinnel28
Citeaza Raspunde

Postat de irinnel28 pe 8 Mai 2010 la 20:06

Nu sunteti de acord sau sunteti de acord? Da motive pt a sprijinii opinia ta
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Mai 2010 la 22:18

De la: irinnel28, la data 2010-05-08 20:06:28 Nu sunteti de acord sau sunteti de acord? Da motive pt a sprijinii opinia ta

adica parintii si copiii?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Mai 2010 la 00:25

da carla cred ca la asta se referea :) sincer sa fiu nu as avea nimic impotriva daca as avea o casa mai mare :) sa locuiesc cu parinti si sotia :)

Dar numai din auzite si vazute,si chiar si pe forum am vazut un caz... nu prea iese bine,in aceasi casa sotia + soacra,daca ma intelegeti :) chiar daca se inteleg bn sau asa,la un moment dat una va ceda,si una va trebui sa lase de la ea :) si nu ii prea placut.... de preferabil doar tu si ea :)

Doar ai ales sa-ti traiesti viata cu ea :) acum sa nu se inteleaga ca parintii nu mai au ce cauta in viata voastra :) dar fiecare relatie isi are ''propriile schelete din dulap'' probleme,si bucurii,dar trebui sa inveti sa treci peste toate alaturi de ea,si impreuna :D dupa te mai descarci parintilor,in sfaturi si alte chestii ;)
yuppy013259 Avatarul lui yuppy013259
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013259 pe 11 Iunie 2010 la 03:04

in principiu...nu!!...doar daca situatia ma obliga si nu se poate altfel!!
de ce???...simplu...cei ...batrani nu se pot abtine sa nu se amestece in viata celor tineri...si nu spun ca nu le vor binele..dar chiar nu au de unde sti anumite lucruri...si consider ca nu sunt in masura sa dea directive...despre ce sa se faca si ce nu --in viata...dar ei nu inteleg asta...si ar iesi discutii...de unde la un moment dat..si resentimente pentru ca...sigur nu ai cum sa le explici ca..si tre sa taci...numai ca si tacerea are urmari..negative inclusiv.
.......ei si/au trait viata fara a avea batrani pe cap~)..si zic asta pentru ca generatia parintilor nostrii a fost intr/un val al exodului de la sat catre orash...
...si au fost singuri si uite ca/s bine/mersi...nu vad de ce am avea nevoie noi de ceva ce ei nu au avut nevoie!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Iunie 2010 la 08:41

De la: irinnel28, la data 2010-05-08 20:06:28 Nu sunteti de acord sau sunteti de acord? Da motive pt a sprijinii opinia ta

eu nu sunt de acord daca o tineam pe soacramea cu mine in casa cand am adus-o de la tara nu ar mai fi trait nici un an
asa are 6 ani de cand am parcat-o intro garsoniera unde face ce vrea , cand vrea.
pentru mine cel mai rau nu e sa stau la masa cu ea sau cu altcineva ci sa ma duc la acelasi wc
si cred ca mai sunt si altii de acord
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Iunie 2010 la 13:08

De la: PICARD, la data 2010-06-11 08:41:48

eu nu sunt de acord daca o tineam pe soacramea cu mine in casa cand am adus-o de la tara nu ar mai fi trait nici un an
asa are 6 ani de cand am parcat-o intro garsoniera unde face ce vrea , cand vrea.
pentru mine cel mai rau nu e sa stau la masa cu ea sau cu altcineva ci sa ma duc la acelasi wc
si cred ca mai sunt si altii de acord

eu cred ca batranii si tinerii nu ar trebui sa locuiasca nici in aceeasi tara...ma refer strict la Romania...asa daca,virgula,copiii locuiesc sub un acoperis elvetian iar parintii sub un acoperis romanesc parca mai merge.......
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info