Gelozia
Pagina 1 din 7

Toate forumurile » How to » gelozia » Pagina 1 din 7

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:
culturanu Avatarul lui culturanu
Citeaza Raspunde

Postat de culturanu pe 9 Mai 2010 la 12:43

Buna! sunt M am 28 de ani, destul de matur cred, am afirmat asta deoarece sunt foarte gelos. iubita mea zice ca sunt foarte posesiv, sunt constient, cand nu suntem impreuna imi fac tot felul de scenarii ...problema e ca ma consum foarte mult si nu e benefic deoarece nu mai pot avea o viata linistita la serviciu iarsi nu ma pot concentra...ar trebui sa merg la psiholog? nu sunt adeptul acestei idei insa ce pot face? chiar trebuie sa fie o solutie. aceasta gelozie e declansata si de caracterul ei (eu scorpion, ea sagetator-nepotrivire totala) e mai libertina , spune minciunele etc.solutia ar fi sa ne despartim? deoarece uneori ma gandesc ca si cu alta ar fi aceeasi problema - gelozia- deci problema e la mine. chiar trebuie sa fac ceva!
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 9 Mai 2010 la 12:57

De la: culturanu, la data 2010-05-09 12:43:11Buna! sunt M am 28 de ani, destul de matur cred, am afirmat asta deoarece sunt foarte gelos. iubita mea zice ca sunt foarte posesiv, sunt constient, cand nu suntem impreuna imi fac tot felul de scenarii ...problema e ca ma consum foarte mult si nu e benefic deoarece nu mai pot avea o viata linistita la serviciu iarsi nu ma pot concentra...ar trebui sa merg la psiholog? nu sunt adeptul acestei idei insa ce pot face? chiar trebuie sa fie o solutie. aceasta gelozie e declansata si de caracterul ei (eu scorpion, ea sagetator-nepotrivire totala) e mai libertina , spune minciunele etc.solutia ar fi sa ne despartim? deoarece uneori ma gandesc ca si cu alta ar fi aceeasi problema - gelozia- deci problema e la mine. chiar trebuie sa fac ceva!

cel mai bine ar fi sa faci ceva :) adica e clar ca nu e buna atata gelozie..iti spune o alta persoana extrem de geloasa :))) eu insa am ajuns la concluzia ca nu se merita sa-ti faci fel de fel de scenarii, pentru ca dupa cum ai zis si tu, te consuma si psihic si fizic, iar asta chiar nu poate avea un efect benefic pentru tine:)
daca o iubesti, ar trebui sa inveti sa-i acorzi putin mai multa libertate :) si mai multa incredere pentru ca daca ar vrea sa te insele ar face-o si de mana cu tine fiind :)
si da...ia masuri impotriva geloziei tale ! nu e buna ! cu toate ca putina gelozie nu strica, in momentul in care depaseste limita, poate avea consecinte ireparabile ;)
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Mai 2010 la 13:05

Eu te-as sfatui sa te intrebi ce simti pt ea??daca simti cv,si vrei sa ai cv frumos cu ea,spunei despre problema ta,si sa te inteleaga :P sa te accepte asa cum esti ;) iar tu sa incerci sa te mai calmezi...nu poti trai tot timpul cu gandul '' daca ma inseala'' caci te asigur ca daca vrea te inseala si cu tine de mana :P

Si inca cv :) tu la 28 ani mai crezi inca in prostiile alea cu zodiile,potrivirile de caracter sau nu ??

bft
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 9 Mai 2010 la 13:16

nush daca psihologul ar avea ac de cojocul tau, mai degraba te-as sfatui sa nu te irosesti intr-o relatie care nu merge si nu are finalitate in ceea ce priveste gelozia....mai vb dupa tz relatii daca si la urmatoarele prezinti aceleasi simptome,atunci il cauti pe nenea doctoru' sa iti prescrie pastila minune anti gelozie!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 9 Mai 2010 la 13:34

"chiar trebuie sa fac ceva! "

snopeste-i in bataie amantul
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Mai 2010 la 13:36

De la: Haps, la data 2010-05-09 13:34:39"chiar trebuie sa fac ceva! "

spuse amantul perfect......
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Mai 2010 la 15:00

De la: culturanu, la data 2010-05-09 12:43:11Buna! sunt M am 28 de ani, destul de matur cred, am afirmat asta deoarece sunt foarte gelos. iubita mea zice ca sunt foarte posesiv, sunt constient, cand nu suntem impreuna imi fac tot felul de scenarii ...problema e ca ma consum foarte mult si nu e benefic deoarece nu mai pot avea o viata linistita la serviciu iarsi nu ma pot concentra...ar trebui sa merg la psiholog? nu sunt adeptul acestei idei insa ce pot face? chiar trebuie sa fie o solutie. aceasta gelozie e declansata si de caracterul ei (eu scorpion, ea sagetator-nepotrivire totala) e mai libertina , spune minciunele etc.solutia ar fi sa ne despartim? deoarece uneori ma gandesc ca si cu alta ar fi aceeasi problema - gelozia- deci problema e la mine. chiar trebuie sa fac ceva!

Sunt 2 aspecte diferite dupa parerea mea.1.Posesivitatea,care de obicei isi are originea in copilarie...e gelozia de tipul: cand tu copil fiind te superi, cand cel mai bun prieten/prietena alege sa se joace cu altcineva(desi tu esti convins ca ar trebui sa se joace doar cu tine)2.Gelozia care apare ca urmare a unui motiv intemeiat(ti-ai prins iubita mintind, umb
land cu alti barbati/baieti).
Ce trebuie sa faci tu M, este sa incerci sa te cunosti pe tine mai mult incercand sa vezi care e cauza REALA a geloziei tale.Si apoi sa incerci sa o intelegi pe ea....doar faptul ca te-a mintit in anumite imprejurari(depinde de care)si ca "e liberina"(acum depinde si ce intelegi tu prin acest termen), nu inseamna ca te si inseala.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Mai 2010 la 15:07

"libertina"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Mai 2010 la 15:08

vb din proprie experienta?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 9 Mai 2010 la 15:11

De la: Bijou, la data 2010-05-09 15:08:07

aproape...n-am reusit sa-l prind
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Mai 2010 la 15:25

De la: Haps, la data 2010-05-09 15:11:34

incearca si pe FM...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Mai 2010 la 15:28

incearca si pe FM...

esti too slow haps :D =)))
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 9 Mai 2010 la 22:41

...daca esti putin gelos arati ca iti pasa cu adevarat...dar daca exagerezi inseamna ca nu ai pic de incredere in ea...si cam atat...
...si eu sunt geloasa...dar am incredere in baiatul meu si imi trece ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Mai 2010 la 10:46

EU VREAU SA-L SNOPESC IN BATAIE SI PE TA-SU; PE MA-SA; SORA;
sau mai bine ii impusc
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 10 Mai 2010 la 10:48

De la: PICARD, la data 2010-05-10 10:46:28

sau mai bine ii impusc
Meekitapoo Avatarul lui Meekitapoo
Citeaza Raspunde

Postat de Meekitapoo pe 10 Mai 2010 la 16:32

Parca erai un barbat fatal:-P...la calibrul tau mai e nevoie si de amant?=)) nietz...inseamna ca cva lipseste :-"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Mai 2010 la 16:36

De la: Meekitapoo, la data 2010-05-10 16:32:50

Parca erai un barbat fatal:-P...la calibrul tau mai e nevoie si de amant?=)) nietz...inseamna ca cva lipseste :-"

buna asta! nu m-am gandit s-o zic!
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 10 Mai 2010 la 21:35

BMW-ul
Citeaza Raspunde

Postat de culturanu pe 10 Mai 2010 la 22:16

m-am gandit mult si cred ca sunt prea suspicios fapt generat de afirmatiile ei surprinzatoare pentru mine de ex: ca ea nu stie daca va putea sa-mi fie fidela deoarece nu stie ce se poate intampla in viitor deoarece "oamenii se mai schimba"- ma socat pot sa zis si multe altele...in fine am decis sa mai dau o sansa, voi incerca sa fiu mai temporat si totodata foarte atent.
va multumesc pentru ideile expuse deoarece au avut un efect constructiv!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Mai 2010 la 22:20

De la: culturanu, la data 2010-05-10 22:16:10m-am gandit mult si cred ca sunt prea suspicios fapt generat de afirmatiile ei surprinzatoare pentru mine de ex: ca ea nu stie daca va putea sa-mi fie fidela deoarece nu stie ce se poate intampla in viitor deoarece "oamenii se mai schimba"- ma socat pot sa zis si multe altele...in fine am decis sa mai dau o sansa, voi incerca sa fiu mai temporat si totodata foarte atent.
va multumesc pentru ideile expuse deoarece au avut un efect constructiv!

damn..dar cati ani are iubita ta man ?? 17 ?? auzi cica nu stie daca poate sa-ti fie fidela...cum vine aia ?? atunci pentru ce sta cu tine...ia-o la o conversatie serioasa si cu vorba buna...si spunei ''fata tu stii ce vrei de la viata'' ?? sau de la relatie asta ?? spunei ca tii la ea... ( asta in cazul in care chiar tii) :P si sa se gandeasca,ce are de gand...iti dai seama daca am gandi toti la fel...sa nu mai incercam sa iubim pe cineva,ca daca ma inseala...sper ca nu mi-ai luat-o in nume de rau bft
Citeaza Raspunde

Postat de culturanu pe 10 Mai 2010 la 22:23

are 28 de ani. si de asta sunt suspicios, cum poate gandi asa la aceasta varsta...
in fine eu nu concep asa ceva insa i-am mai dat o sansa deoarece ea tot zice ca sunt prea gelos...
voi fi mai calm insa nu voi mai tolera nimic .
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Mai 2010 la 22:28

De la: Haps, la data 2010-05-10 21:35:35

BMW-ul

credeam ca eu....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Mai 2010 la 22:30

De la: culturanu, la data 2010-05-10 22:23:58are 28 de ani. si de asta sunt suspicios, cum poate gandi asa la aceasta varsta...
in fine eu nu concep asa ceva insa i-am mai dat o sansa deoarece ea tot zice ca sunt prea gelos...
voi fi mai calm insa nu voi mai tolera nimic .

man nu asa :P intr-o relatie este vb de incredere :P lasa tolerenta :| nu trebuie sa ajungi la faza in care astepti sa greseaska,iar u sa incerci sa fii ceea ce nu esti ;) caci te vei lupta cu tine insuti,si la un moment dat cnd te vei descarca pe ea...va fi jale...

Deci pe cuvant decat sa incepi sa-i vezi greselile,mai bn incearca sa vb cu ea... ;) sa va intelegeti,incerci :P nu ai ce pierde,nu pici de prost, nu nik ;) ai numa de castigat :> credema ;x iar daca nici dupa ce ai incercat sa vorbesti cu ea,ramane la aceasi parere despre fidelitate...at stii ce ai de facut... :-s
Citeaza Raspunde

Postat de culturanu pe 10 Mai 2010 la 22:33

am discutat cu ea pe aceasta tema si cand a vazut ca nu mi-a convenit ideea imediat s-a conformat insa unele fete ar face si zice orice sa mearga totul ca pe roate... in stiu ce vrei sa zici si ai dreptate .
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Mai 2010 la 22:37

De la: culturanu, la data 2010-05-10 22:33:02am discutat cu ea pe aceasta tema si cand a vazut ca nu mi-a convenit ideea imediat s-a conformat insa unele fete ar face si zice orice sa mearga totul ca pe roate... in stiu ce vrei sa zici si ai dreptate .

man sper doar ''sa nu te arzi'' :( ai grija...tu o cunosti,stii ce-i poate capul,desi toti probabil am crezut asta,pana la proba contrarie... :( ai grija de tn,si in caz de ceva poti sa ne mai spui cum sta trb ;)

WES_POWER Avatarul lui WES_POWER
Citeaza Raspunde

Postat de WES_POWER pe 12 Mai 2010 la 08:26

draga anonimus
cel din alta localitate si fara date
uitew cum sta treaba eu nu vreau sa te povatuesc doar vreau sa povestesc in cateva vb. viata mea,
acum sunt insurat de 9 ani cu persoana cea mai potrivita si dulce, care nu ma face sa fiu gelos cu toate ca si eu sunt o fire posesiva si asta nu e asa de o.k. dar nu asta este tema cii inainte de sotia am avut una care era asa de "RANJEREATA" sau cu alte cuv. ranje P..A ca desi ea zicea ca nu vrea nimic comportamentul ei determina barbatii sa se lege de ea sau cu alte cuvinte lasa loc de indoiala din partea mea si asta ma facea asa de NESIGUR pe mine si pe zi ce trecea pierdeam teren in fata ei asa ca in fiecare zii ne certam din detoate si te miri de ce acum stiu care era problema ca am rumegato,
deci daca vrei sa ai o relatie de durata tre sa abordezi o singura data situatia si nu de mai multe ori.
deci uite cum se pot rezolva situatiile de acest gen :
1) o inviti la un restaurant la o cina romantica (nu rezista nici o femeie, )aici deja este 1-0 pt. tine,
2)la final de cina faci o declaratie de INTENTIE si SENTIMENTE DUPA CARE ZICI ASA UITE EU SUNT CONVINS CA LA UN MOMENT DAT TE-AM DERANJAT CU COMPORTAMENTUL MEU SII CA GELOZIA MEA ESTE ASA CUM ESTE, UITE DACA TU CREZI CA TE SIMTI MAI BINE INCONJURATA DE MAI MULTI BARBATI EU NU AM NIMIC IN POTRIVA DAR NU UITA CA BARBATII SUNT CEI CARE SEDUC FEMEILE CARE LASA LOC SA FIE IMPREJMUITE "CRED CA TU NU VREI SA TRAIM INTRO NESIGURANTA TOTALA UNUL FATA DE CELALALT" FA CEVA !!! SI DACA FATA A INTELES O.K. DACA NU
EU AM AJUNS SA MA BUCUR CA NE-AM DESPARTIT LUMEA NU SA OPRIT SII IN PLUS SA AI GRIJA SA NU CARE CUMVA SA FII TU CEL CARE PICA LA TEST
cristinam Avatarul lui cristinam
Citeaza Raspunde

Postat de cristinam pe 12 Mai 2010 la 09:42

Gelozia este in fiecare din noi , dar unii pot sa o ascunda /stapaneasca , altii nu. Este groaznica atat pentru cel ce o traieste cat si cel ce terbuie sa-i suporte consecintele. Presupun ca se naste din lipsa de incredere in propriile calitati ( putere de seductie). Poate nu in ultimul rand este din cauza ca ai senzatia ca partenerul nu tine suficient la tine asta insemnand ca poate renunta in orice moment la tine daca apare o "partida mai buna". Cateva remedii contra geloziei:
- un partener(partenera) inferior(inferioara) tie astfel te asiguri ca va sta agatat ca un scai de tine .
- un partener care sa-ti inteleaga temerile si sa stie sa le inlature(in acest caz trebuie a fie inteligent/a)
- sa arati putina indiferenta si sa aiba senzatia la randul lui(ei) ca poate sa te piarda , ceeea ce il va face atent(a), etc.....
dar mult mai simplu ...cauta-ti pe altceva , care sa nu-ti provoace crize de gelozie.
eduard_pie Avatarul lui eduard_pie
Citeaza Raspunde

Postat de eduard_pie pe 12 Mai 2010 la 09:56

un pic de gelozie nu strica dar nu exagerata,in primul rind iti faci tu singur rau si nu este bine
trebuie sa te gindesti ca oricit de gelos ai fi sau nu ai fi daca vrea intr-adevar sa te insele o va face
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 10:19

De la: PICARD, la data 2010-05-10 10:46:28

sau mai bine ii impusc

mai bine! dar asta dupa ce le si dai foc la casa
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 12 Mai 2010 la 10:37

Nustiu daca o sa poti fi mai putin gelos,tot la fel fie doar vei reusi sa te stapanesti,vezi tu gelozia e reversul medaliei la iubire,cu cat iubesti mai mult cu atat esti mai gelos.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info