De la: andrey90, la data 2010-05-09 22:08:58Vreau si eu sa stiu ce inseamna la voi dragostea. kt mai explicit k ma tot chinui sa aflu de vreo 8 luni:))
pf :) ce intrebare :)) fiecare defineste conceptul "dragoste" dupa propria lui constitutie:)
in opinia mea, dragostea intervine atunci cand uiti de tine si te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb..Este una dintre cele mai sublime actiuni pe care o poate realiza o fiinta umana...sa simti ca nu mai poti fara persoana iubita, sa-l doresti mereu in preajma ta, aproape de tine..sa tanjesti dupa atingerea, dupa sarutul lui..sa ai "totul" si sa vrei din ce in ce mai mult..
dar cu toate astea iubirea inseamna si sacrificiu..sa stii sa-l lasi sa plece atunci cand el simte asta..Multi se plang: "L-am iubit din toata inima, iar el nu mi-a raspuns niciodata iubirii". pai daca l-ai iubit cu adevarat, de ce sa suferi ca el nu te-a iubit? iubirea adevarata nu asteapta NICIODATA, dar absolut niciodata, NIMIC in schimb...
cam asta cred eu despre iubire :) multi ar spune ca e ideal, ca nu exista, dar e doar o simpla parere :)