Cind am cunoscut-o avea deje pe cineva,si mai are si acum
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » cind am cunoscut-o avea deje pe cineva,si mai are si acum » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
eduard_pie Avatarul lui eduard_pie
Citeaza Raspunde

Postat de eduard_pie pe 12 Mai 2010 la 10:03

ne cunoastem de ceva vreme,este o colega de la munca,am vb vrute si nevrute sute de minute la telefon in care mi-a povestit ca are pe cineva de 10 ani dar care este mai tot timpul plecat.
eu am 26 ea are 31 nu cred ca asta conteaza cel mai mult,in fine am acceptat ideea sa incercam asa o relatie si in final ea sa aleaga pe unul din noi
parintii ei vor sa ma cunoasca rudele la fel pentru ca ei stiu ca ea este singura de 5 ani
si venii si ziua cind asta a venit in tara si ea petrecea ceva nopti la el
am crezut ca innebunesc mi se facuse rau am crezut ca o sa mor
ne intelegem bine dar singurul impediment este nenea asta
ce sa fac?
Citeaza Raspunde

Postat de eduard_pie pe 12 Mai 2010 la 10:06

De la: eduard_pie, la data 2010-05-12 10:03:59ne cunoastem de ceva vreme,este o colega de la munca,am vb vrute si nevrute sute de minute la telefon in care mi-a povestit ca are pe cineva de 10 ani dar care este mai tot timpul plecat.
eu am 26 ea are 31 nu cred ca asta conteaza cel mai mult,in fine am acceptat ideea sa incercam asa o relatie si in final ea sa aleaga pe unul din noi
parintii ei vor sa ma cunoasca rudele la fel pentru ca ei stiu ca ea este singura de 5 ani
ce sa fac?

mentionez ca ne-am intilnit de multe ori iesiri in oras etc.
voi ce ati face?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 10:11

ati stabilit de la inceput ca urmeaza ca ea sa decida cu cine vrea sa ramana... Las-o sa se decida. Mai ai putintica rabdare !
MaDoG Avatarul lui MaDoG
Citeaza Raspunde

Postat de MaDoG pe 12 Mai 2010 la 10:12

De la: eduard_pie, la data 2010-05-12 10:06:19
De la: eduard_pie, la data 2010-05-12 10:03:59ne cunoastem de ceva vreme,este o colega de la munca,am vb vrute si nevrute sute de minute la telefon in care mi-a povestit ca are pe cineva de 10 ani dar care este mai tot timpul plecat.
ce sa fac?

voi ce ati face?

daca as fi in locul tau as incerca sa aflu si sa imi dau seama pe cine iubeste si cu cine se vede in viitor :).. si asta cat mai repede ca sa nu sufar prea mult
Citeaza Raspunde

Postat de eduard_pie pe 12 Mai 2010 la 10:29

asa am sa fac,daca oi rezista pina atunci
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 12 Mai 2010 la 13:18

nu am inteles , si nici nu cred ca o sa inteleg modul asta de gandire vreodata ori e alba ori e neagra nu s'au terminat femeile din Romania...sau poate ca da ...
SANDRA Avatarul lui SANDRA
Citeaza Raspunde

Postat de SANDRA pe 12 Mai 2010 la 14:01

ce sa fac?

din pacate ai ales singur sa suferi...stiai...si ai acceptat ideea.
nu-ti ramane decat sa ai putina rabdare, te vei lamuri...
SANDRA Avatarul lui SANDRA
Citeaza Raspunde

Postat de SANDRA pe 12 Mai 2010 la 14:03

De la: eduard_pie, la data 2010-05-12 10:29:48asa am sa fac,daca oi rezista pina atunci

tu alegi singur daca rezisti sau nu...dar daca merita...vei rezista...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 14:17

De la: iubarici, la data 2010-05-12 13:18:03nu am inteles , si nici nu cred ca o sa inteleg modul asta de gandire vreodata ori e alba ori e neagra nu s'au terminat femeile din Romania...sau poate ca da ...

daca unuia i se pune pata pe tine...de ce sa te lase???
maddy101 Avatarul lui maddy101
Citeaza Raspunde

Postat de maddy101 pe 12 Mai 2010 la 14:47

De la: eduard_pie, la data 2010-05-12 10:29:48asa am sa fac,daca oi rezista pina atunci

bafta!
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 12 Mai 2010 la 15:01

De la: the_lu_da, la data 2010-05-12 14:17:29
De la: iubarici, la data 2010-05-12 13:18:03nu am inteles , si nici nu cred ca o sa inteleg modul asta de gandire vreodata ori e alba ori e neagra nu s'au terminat femeile din Romania...sau poate ca da ...

daca unuia i se pune pata pe tine...de ce sa te lase???

pt ca are si el mandria , orgoliul sau ...respect de sine...nu stiu....
...eu nu pot sa inteleg treaba asta...
...eu as plange ani de zile dar nu m'as intoarce la un astfel de barbat ...in cazul lui , femeie ....
Dita Avatarul lui Dita
Citeaza Raspunde

Postat de Dita pe 12 Mai 2010 la 15:51

e clar ca nu sunteti in acelasi "punct". daca tu suferi si te perpelesti ca prostu', iar ea se duce si "petrece noptile" cu acel barbat, e clar ca femeia nu stie ce vrea si nu este la fel de atasata de tine asa cum esti tu de ea. pe de alta parte, ma gandesc ca este posibil ca in cazul tau, chiar asta sa te tina in priza, faptul ca mereu trebuie sa fii mai bun, mai bun, ca sa te aleaga pe tine, iar daca te va alege, nu stiu daca pe tine ea te va mai atrage la fel de mult. nu ai spus de cat timp dureaza relatia asta a voastra, pentru ca nu stiu daca are rost si fii roata de rezerva pentru ea :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 20:47

De la: MaDoG, la data 2010-05-12 10:12:42
De la: eduard_pie, la data 2010-05-12 10:06:19
ce sa fac?

voi ce ati face?

daca as fi in locul tau as incerca sa aflu si sa imi dau seama pe cine iubeste si cu cine se vede in viitor :).. si asta cat mai repede ca sa nu sufar prea mult

MaDoG dragule ma asteptam sa "vad" alt mod de gandire... sa nu astepti niciodata... DA' niciodata sa se hotarasca fata daca te iubeste pe tine sau pe celalalt... te multumesti cu jumatati de masura ...nu cred... tu nu contezi?
... si on topic: domnul in cauza spune:am acceptat ideea sa incercam asa o relatie si in final ea sa aleaga pe unul din noi...
... eu ti-as recomanda sa vb cu ea... comunicarea ajuta, dar numai atunci cand ai cu cine
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 12 Mai 2010 la 20:49

De la: maddy101, la data 2010-05-12 14:47:08

bafta!

ghinion
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 21:40

ce sa fac?

Esti cam incoerent in gandire.Prima data zici:"este o colega de servici"dupa care "am vb sute de minute la telefon"(de parca dak erati deja colegi de servici nu puteati vb decat la tel.lol).A 2-a oara:"parintii ei vor sa ma cunoasca...pt ca ei stiu ca ea este singura de 5 ani".( Deci cum e pana la urma? ori are pe cineva de 10 ani..ori e singura de 5 ani.)
"ti se facuse rau? o sa mori?"pai cu atitudinea asta sigur cu"nenea"va ramane!
O femeie are nevoie de un barbat care este sigur pe el si stie ce vrea de la viata! In concluzie asteapta....un raspuns favorabil
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 22:34

ce sa fac?

Unu la mana ai 26 de ani esti tanar ai timp destul sa te lamuresti ca femile este complicate rau..lol...Doi la mana tu ai fost de acord sa intri in competitie cu un mascul veteran in relatia cu ea..deci are avantaj calatorul pana la urma daca e de 10 ani cu el cred ca o cunoaste mai bine ca tine si stie pe ce butoane sa apese ca ea sa petreaca mai multe nopti la el ..Trei la mana fi mai sigur pe tine, daca o vrei cu adevarat nu face crize de isterie si turbari de lup ce urla la luna singur creazati o strategie ,cauta butoanele pe care sa le apesi sa ramana ea la tine mai multe nopti si nu la ala si cand sunteti impreuna aratai altceva decat a primit pana acum,fa lucrurile sa lucreze in favoarea ta,fa-o sa se simta deosebita in preajma ta si sa stii cateodata femeile gandesc mai limpede la orizontala decat la verticala aici tu trebuie sa te ocupi de asta. Patru la mana pregatestete la ce e mai rau ca tu sa fi fost doar un punct de sprijin intr-o perioada dificila dintr-un cuplu ce ruleaza de 10 in care a aparut monotonia si meritul tau va fi ca ei i-ai intarit sentimentele pt el si veti ramane amici pana la adanci batraneti.
Pregatestete pentru ce e mai rau asteaptate pentru ce e mai bine si daca chiar vrei ceva cu ea atunci lupta cu cap si ma refer la ala de pe umeri nu la celalalt...
MaDoG Avatarul lui MaDoG
Citeaza Raspunde

Postat de MaDoG pe 13 Mai 2010 la 07:12

@'deepsky'

MaDoG dragule ma asteptam sa "vad" alt mod de gandire... sa nu astepti niciodata... DA' niciodata sa se hotarasca fata daca te iubeste pe tine sau pe celalalt... te multumesti cu jumatati de masura ...nu cred... tu nu contezi?
... si on topic: domnul in cauza spune:am acceptat ideea sa incercam asa o relatie si in final ea sa aleaga pe unul din noi...
... eu ti-as recomanda sa vb cu ea... comunicarea ajuta, dar numai atunci cand ai cu cine

am trecut prin ceva de genu, am avut si eu un moment de cumpana cum trece si eduard acum, si nu ... categorig nu m-am multumit cu jumatate de masura si am reusit sa am si cealalta jumatate care imi lipsea iar asteptarea a meritat desi uneori era foarte greu
Nu pot decat sa ii urez succes in ceea ce va urma si sa se aseze lucrurile asa cum isi doreste. Viata e tare frumoasa cand iti gasesti jumatatea
MaDoG Avatarul lui MaDoG
Citeaza Raspunde

Postat de MaDoG pe 13 Mai 2010 la 07:17

De la: Bijou, la data 2010-05-12 21:40:24
O femeie are nevoie de un barbat care este sigur pe el si stie ce vrea de la viata! In concluzie asteapta....un raspuns favorabil

el pare destul de hoatart... ea e cea care alearga dupa doi iepuri... sau ma rog a alergat...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Mai 2010 la 14:20

De la: MaDoG, la data 2010-05-13 07:17:28
De la: Bijou, la data 2010-05-12 21:40:24

el pare destul de hoatart... ea e cea care alearga dupa doi iepuri... sau ma rog a alergat...

Cu siguranta doar "pare"...un tip care este sigur pe el nu isi priveste adversarul sa zic asa ca pe un"impediment"ci ca pe un motiv de a dovedii ca el este mai bun,stiind sa se detaseze de frica generata de acest"obstacol".Plus smiorcaielie de gen:"simt ca mor"etc...nu sunt un atu pt el in aceasta situatie...denota o neincredere in fortele proprii...o gandire infantila.
Sunt sigura ca el e hotarat si o vrea pe ea....dar nu e suficient...are nevoie de resurse....tocmai ce le-am enumerat.
Acum sper ca m-am facut inteleasa Madog
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 2 Iunie 2010 la 18:23

@ Nigma ti-a spus cam ceea ce ma gandeam si eu.., asa ca o sa adaug doar ceva despre gandirea femeii:

Am vazut ca tinerii acuza foarte usor "alergatul dupa doi iepuri"...
Da.., nu e o chestie draguta.., dar e posibil ca relatia ei de 10 ani (cu 5 lipsa..) sa se fii racit intr-atat, incat ea sa fie acum in momentul unei noi alegeri;
incearca sa-ti dai seama daca e asa (si tu esti potentialul viitor)sau daca nu e vorba de o.."resuscitare" a simturilor, legatura voastra.

* stiu n cupluri care au devenit doi straini, doua amintiri, doua sloiuri de gheata, dupa ceva ani petrecuti in genul "el afara, ea in tara..el trimite bani, ea primeste bani". S-a stins orice "flacara" intre ei...
O relatie nu sta calda ani si ani...oricat ar dorii ambii.
yuppy013113 Avatarul lui yuppy013113
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013113 pe 2 Iunie 2010 la 18:31

Am trecut si eu prin studentie prin asa ceva ... ma rog similar ... cand fostul a chemat-o la el s-a dus fara sa se uite inapoi .... am suferit ... ca un caine ... luni de zile ... apoi am trecut peste .... si am cunoscut pe altcineva ....cand m-a sunat ea ca vrea sa ne intalnim, sa vorbim, .... am vrut sa ma duc, dar pentru ca lucram si nu erau mobile pe vremea aceea nu am mai ajuns la timp ...
m-a cautat apoi de vreo 2-3 ori , chiar si atunci cand amandoi eram casatoriti .... dar nu ne-am mai revazut niciodata ... ochii care nu se vad .... se uita usor
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013113 pe 2 Iunie 2010 la 18:35

De la: Nigma, la data 2010-05-12 22:34:00
ce sa fac?

Unu la mana ai 26 de ani esti tanar ai timp destul sa te lamuresti ca femile este complicate rau..lol...Doi la mana tu ai fost de acord sa intri in competitie cu un mascul veteran in relatia cu ea..deci are avantaj calatorul pana la urma daca e de 10 ani cu el cred ca o cunoaste mai bine ca tine si stie pe ce butoane sa apese ca ea sa petreaca mai multe nopti la el ..Trei la mana fi mai sigur pe tine, daca o vrei cu adevarat nu face crize de isterie si turbari de lup ce urla la luna singur creazati o strategie ,cauta butoanele pe care sa le apesi sa ramana ea la tine mai multe nopti si nu la ala si cand sunteti impreuna aratai altceva decat a primit pana acum,fa lucrurile sa lucreze in favoarea ta,fa-o sa se simta deosebita in preajma ta si sa stii cateodata femeile gandesc mai limpede la orizontala decat la verticala aici tu trebuie sa te ocupi de asta. Patru la mana pregatestete la ce e mai rau ca tu sa fi fost doar un punct de sprijin intr-o perioada dificila dintr-un cuplu ce ruleaza de 10 in care a aparut monotonia si meritul tau va fi ca ei i-ai intarit sentimentele pt el si veti ramane amici pana la adanci batraneti.
Pregatestete pentru ce e mai rau asteaptate pentru ce e mai bine si daca chiar vrei ceva cu ea atunci lupta cu cap si ma refer la ala de pe umeri nu la celalalt...

Naspa ....eu aveam 23 pe atunci si exact asta am facut ... ce zici tu sa nu fi facut ... dar apoi am avut multe zile fericite in viata ... apoi
yuppy013193 Avatarul lui yuppy013193
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013193 pe 5 Iunie 2010 la 10:47

Depinde cum ii merge relatia cu acel nenea. 10 ani nu ai cum sa ii uiti asa usor daca te desparti de cineva. Daca ai vazut ca are o relatie asa lunga...dk te`ai bagat intre ei? :p nu e bine..ea o sa il aleaga pe el pt ca il cunoaste mai bine ;)
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013113 pe 5 Iunie 2010 la 10:58

De la: yuppy013193, la data 2010-06-05 10:47:04Depinde cum ii merge relatia cu acel nenea. 10 ani nu ai cum sa ii uiti asa usor daca te desparti de cineva. Daca ai vazut ca are o relatie asa lunga...dk te`ai bagat intre ei? :p nu e bine..ea o sa il aleaga pe el pt ca il cunoaste mai bine ;)

cat optimism ....
ia uite asa ... isi baga dracu coada
am mai vazut pe aici idei de genul asta ... de ce sa te bagi intre ei .... e uite fiindca asa vrea muschiul inimii mele ... de aia

mai rabda vreo 15 ani ca sa stii cum e sa ai o relatie
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Iunie 2010 la 15:20

De la: yuppy013113, la data 2010-06-05 10:58:55
De la: yuppy013193, la data 2010-06-05 10:47:04Depinde cum ii merge relatia cu acel nenea. 10 ani nu ai cum sa ii uiti asa usor daca te desparti de cineva. Daca ai vazut ca are o relatie asa lunga...dk te`ai bagat intre ei? :p nu e bine..ea o sa il aleaga pe el pt ca il cunoaste mai bine ;)

cat optimism ....
am mai vazut pe aici idei de genul asta ... de ce sa te bagi intre ei .... e uite fiindca asa vrea muschiul inimii mele ... de aia

monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 5 Iunie 2010 la 16:13

Fratilor...cineva care are varsta 15 ani(!!!) da sfaturi de viata !?? (fatuca de mai sus..)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Iunie 2010 la 16:38

De la: monaco, la data 2010-06-05 16:13:41Fratilor...cineva care are varsta 15 ani(!!!) da sfaturi de viata !?? (fatuca de mai sus..)

Ioi da clar..si mai ales ca si ea le cvere cam in acelasi domeniu...ca sa vezi ...
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 5 Iunie 2010 la 17:46

Prostii, eu zic sa o tragi de manuta: NU MAI ACCEPT asa ceva. Daca raspunsul nu e favorabil te stergi oleaca de praf si aia e. Oricum daca Nea` Omu ala pleaca mereu din tara, nu mi`as face probleme, o sa dai si tu la locu` cald destul de curand. N`am vazut pana acu femeie sa stea fara drog.
Relatiile la locul de munca sunt ingrozitoare, eu intotdeauna mi`am dat TOT interesul sa NU se intample asa ceva. Unu la mana, intimitate ioc, o vezi si acasa si la munca, nu mai poti sa tragi o basina fara sa fie catalogata si inventariata, si doi la mana, daca ceva nu merge cum trebuie si se ajunge la o schisma, stai s`o vezi in fiecare zi cat esti in convalescenta?!

berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 5 Iunie 2010 la 17:50

De la: Nigma, la data 2010-06-05 15:20:26

cat optimism ....

Nu esti o persoana cu prea multe principii, asa`i?
Daca are sau nu pe cineva nu trebuie sa fie decisiv, dar trebuie luat in calcul, macar...
Daca tot ce gandesti e "trebuie s`o am indiferent pe cine calc" atunci aia nu e dragoste sau atractie, e egoism si obsesie, amice.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Iunie 2010 la 17:55

De la: berila, la data 2010-06-05 17:50:41
De la: Nigma, la data 2010-06-05 15:20:26

cat optimism ....

Nu esti o persoana cu prea multe principii, asa`i?
Daca are sau nu pe cineva nu trebuie sa fie decisiv, dar trebuie luat in calcul, macar...
Daca tot ce gandesti e "trebuie s`o am indiferent pe cine calc" atunci aia nu e dragoste sau atractie, e egoism si obsesie, amice.

Cine eu?? ca m-ai citat si pe mine
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info