Cum faci o femeie sa taca?
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » How to » Cum faci o femeie sa taca? » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
bawareofdummasses Avatarul lui bawareofdummasses
Citeaza Raspunde

Postat de bawareofdummasses pe 12 Mai 2010 la 15:51

Daca s-a mai propus subiectul asta pana acum, mi-o iau in bot cu responsabilitate.

Totusi, voi cum faceti? Nu-i asa ca de multe ori vreti liniste... si atat? De ce vorbesc majoritatea femeilor exact atunci cand ar trebui sa taca toata lumea.

Nu stiu, o fi problema la mine... Poate sunt eu prea tacut, dar, pentru numele lui Dumnezeu!... Sssssssssst!
Dita Avatarul lui Dita
Citeaza Raspunde

Postat de Dita pe 12 Mai 2010 la 15:56

"da' mai taci femeie!" cam asa ai putea sa ii inchizi gura.
SANDRA Avatarul lui SANDRA
Citeaza Raspunde

Postat de SANDRA pe 12 Mai 2010 la 16:01

De la: bawareofdummasses, la data 2010-05-12 15:51:09Daca s-a mai propus subiectul asta pana acum, mi-o iau in bot cu responsabilitate.

Totusi, voi cum faceti? Nu-i asa ca de multe ori vreti liniste... si atat? De ce vorbesc majoritatea femeilor exact atunci cand ar trebui sa taca toata lumea.

Nu stiu, o fi problema la mine... Poate sunt eu prea tacut, dar, pentru numele lui Dumnezeu!... Sssssssssst!

sarut-o!...dar asa cum n-a mai sarutat-o nimeni!...cu siguranta va fi derutata...si nu-si va mai gasi cuvintele...momentan...cine stie?..poate chiar tace...
mayasy Avatarul lui mayasy
Citeaza Raspunde

Postat de mayasy pe 12 Mai 2010 la 16:27

De la: bawareofdummasses, la data 2010-05-12 15:51:09Daca s-a mai propus subiectul asta pana acum, mi-o iau in bot cu responsabilitate.

femeile de fel vbesc f mult si simtim nevoia sa ne descarcam asa de tot ce ne afecteaza in cursul zilei, incearca sa o asculti fara sa-i dai sfaturi doar asculta si aproba,nu te certa cu ea ca agravezi si liniste tot nu vei avea ,apoi arata-i ca ai si tu nevoie de liniste sa faci ce iti place tie, sa citesti ziarul sau sa te uiti la televizor,, e greu sa faci o femeie vorbareata sa taca
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 12 Mai 2010 la 16:33

De la: bawareofdummasses, la data 2010-05-12 15:51:09
mi-o iau in bot cu responsabilitate.

sper sa ti-o iei...in bot...cu responsabilitate
emma_b Avatarul lui emma_b
Citeaza Raspunde

Postat de emma_b pe 12 Mai 2010 la 16:36

nu ai precizat in ce fel de relatii esti cu femeia la care faci referire
intr-adevar , uneori simtim nevoia de liniste , dar daca esti in compania unei persoane care te cunoaste f bine si mai ales, tine la tine , lucrul acesta vine de la sine ; pe de alta parte sunt persoane care nu pot sa taca , poate cauta aprobarea ta in cele ce iti relateaza...poate e vorba de nesiguranta , poate e nevoie doar de o vorba buna si apele se linistesc....pot fi multe situatii
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 18:02

Sau ai putea cu vorba buna :P sa incerci sa-i explici ca nu te simti bn,sau nu ai chef,si sa te lase putin sa te recreezi :P ai putea sa fi putin tandru cu ea,si ai rezolvat problema :P daca te iubeste si tine la tine,te intelege si te lasa in pace :P momentan... :))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 18:09

De la: Dita, la data 2010-05-12 15:56:27"da' mai taci femeie!" cam asa ai putea sa ii inchizi gura.

nuuuuuuuuuu.... degeaba !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 18:37

De la: the_lu_da, la data 2010-05-12 18:09:14
De la: Dita, la data 2010-05-12 15:56:27"da' mai taci femeie!" cam asa ai putea sa ii inchizi gura.

asa ar spune probabil un badaran...fara maniere,si respect :) mai rau faci asa,nu ajungi nicaieri :)
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 12 Mai 2010 la 18:43

De la: SANDRA, la data 2010-05-12 16:01:21
sarut-o!...dar asa cum n-a mai sarutat-o nimeni!...cu siguranta va fi derutata...si nu-si va mai gasi cuvintele...momentan...cine stie?..poate chiar tace...

buna idee la mine sigur ar functiona
Citeaza Raspunde

Postat de emma_b pe 12 Mai 2010 la 18:44

De la: Goku, la data 2010-05-12 18:37:34

asa ar spune probabil un badaran...fara maniere,si respect :) mai rau faci asa,nu ajungi nicaieri :)

eu nu stiu despre altii/altele cum sunt , mie daca mi se spune sa tac ....sunt doua posibilitati , in functie de starea de spirit : il trimit la origini pe respectivul si nu-i mai adresez o vorba sau continui sa vorbesc numai sa-i fac in ciuda !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 18:52

De la: emma_b, la data 2010-05-12 18:44:27

eu nu stiu despre altii/altele cum sunt , mie daca mi se spune sa tac ....sunt doua posibilitati , in functie de starea de spirit : il trimit la origini pe respectivul si nu-i mai adresez o vorba sau continui sa vorbesc numai sa-i fac in ciuda !

felicitari ;) =))) asa trebuie tratati unii ;)
Citeaza Raspunde

Postat de emma_b pe 12 Mai 2010 la 19:00

De la: Goku, la data 2010-05-12 18:52:23
De la: emma_b, la data 2010-05-12 18:44:27

multumesc
acuma , vorbind serios asta tine de demnitatea si mandria ta si nu ma refer la aia de femeie , ci la aia de om , individ cu drepturi si libertate de opinie
o discutie calma cu argumente logice e bine-venita insa in astfel de cazuri
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 19:04

multumesc
acuma , vorbind serios asta tine de demnitatea si mandria ta si nu ma refer la aia de femeie , ci la aia de om , individ cu drepturi si libertate de opinie
o discutie calma cu argumente logice e bine-venita insa in astfel de cazuri

sunt de acord cu tn :P broavoo abia astept sa dea unu de tine =))) ;)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 19:06

De la: iubarici, la data 2010-05-12 16:33:59
De la: bawareofdummasses, la data 2010-05-12 15:51:09
mi-o iau in bot cu responsabilitate.

sper sa ti-o iei...in bot...cu responsabilitate

si eu sper acelasi lucru... sssst
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 19:19

O trimiti la shopping ,dupa ce ii dai bani, sa vezi ce repede tace
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 19:23

De la: Bijou, la data 2010-05-12 19:19:35
O trimiti la shopping ,dupa ce ii dai bani, sa vezi ce repede tace
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 19:26

bn de stiut =)))
Citeaza Raspunde

Postat de emma_b pe 12 Mai 2010 la 19:34

sunt de acord cu tn :P broavoo abia astept sa dea unu de tine =))) ;)
si
Citeaza Raspunde

Postat de emma_b pe 12 Mai 2010 la 19:35

De la: emma_b, la data 2010-05-12 19:34:54sunt de acord cu tn :P broavoo abia astept sa dea unu de tine =))) ;)

si
rectificare : si eu abia astept sa dau de el
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 12 Mai 2010 la 19:42

grea intrebare, as vrea sa cunosc si eu raspunsul, pt ca am un exemplar feminin la serviciu care vb non stop-tot timpul si acapareaza orice discutie nou inceputa incercam sa nu o bagam in seama, dar tot degeaba, e in stare sa vb cu peretii si neoanele si totusi stau cu ea 8-9 ore chiar nu s-a inventat niciun aparat de blocare a melitzei?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 19:59

De la: emma_b, la data 2010-05-12 19:35:55
De la: emma_b, la data 2010-05-12 19:34:54sunt de acord cu tn :P broavoo abia astept sa dea unu de tine =))) ;)

si

rectificare : si eu abia astept sa dau de el

si headshoot =))))))) :x
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 12 Mai 2010 la 20:28

De la: Goku, la data 2010-05-12 19:26:07

bn de stiut =)))

huh?=))) trebuia sa te iei tu de postul meu iar si ma rog, de ce e bine de stiut??=))) cu tine nu vb si prin monitor n-ai cum sa ma pupi sa tac =))))))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 20:45

De la: crisss, la data 2010-05-12 20:28:21
De la: Goku, la data 2010-05-12 19:26:07

bn de stiut =)))

huh?=))) trebuia sa te iei tu de postul meu iar si ma rog, de ce e bine de stiut??=))) cu tine nu vb si prin monitor n-ai cum sa ma pupi sa tac =))))))

dc te ataci tot timpul ?? sau la tn nu au voie persoanele sa-ti raspunda la unele posturi ??? :-? sau nu am voie eu ?? sa stiu :P si daca te-as pupa in realitate ai tacea ?? :P
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 12 Mai 2010 la 20:49

De la: Goku, la data 2010-05-12 20:45:46
dc te ataci tot timpul ?? sau la tn nu au voie persoanele sa-ti raspunda la unele posturi ??? :-? sau nu am voie eu ?? sa stiu :P si daca te-as pupa in realitate ai tacea ?? :P

1. nu ma atac, dar mi se pare funny cum te tot iei de mine
2. ba da, ai voie sa citezi ce vrei tu
3. nu ai cum sa ma pupi, si chiar daca ai avea, nu as tacea nici de-a dreaq=))))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 20:53

1. nu ma atac, dar mi se pare funny cum te tot iei de mine
3. nu ai cum sa ma pupi, si chiar daca ai avea, nu as tacea nici de-a dreaq=))))

aoleu...ii clara treaba :P eu nu m-am luat de tine deloc,pur si simplu am raspuns si eu ceva...daca toate fetele ar gandi ca tn,cand le citez cred ca....dar ma rog de acum nu voi mai cita nic din partea ta ca sa nu-mi mai spui ca ma iau de tine ;)

1. Si aici ma retrag :P
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 12 Mai 2010 la 20:55

De la: Goku, la data 2010-05-12 20:53:221. nu ma atac, dar mi se pare funny cum te tot iei de mine

aoleu...ii clara treaba :P eu nu m-am luat de tine deloc,pur si simplu am raspuns si eu ceva...daca toate fetele ar gandi ca tn,cand le citez cred ca....dar ma rog de acum nu voi mai cita nic din partea ta ca sa nu-mi mai spui ca ma iau de tine ;)

"bine de stiut" sugereaza cu totul si cu totul altceva daca te retragi, mi se pare perfect
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 20:56

De la: Goku, la data 2010-05-12 20:53:221. nu ma atac, dar mi se pare funny cum te tot iei de mine

cam suparacios
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 12 Mai 2010 la 20:57

De la: deepsky, la data 2010-05-12 20:56:12

cam suparacios

asa a fost de cand il stiu
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Mai 2010 la 20:58

De la: deepsky, la data 2010-05-12 20:56:12

cam suparacios

da poate putin... :) asa se intampla cand unele persoane isi dau prea multa importanta :) inteleg doar ce vor ele...iar daca glumesti,''te ataca'' din toate partile...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info