Ai putea ierta !?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Infidelitate » ai putea ierta !? » Pagina 1 din 1

just_yo Avatarul lui just_yo
Citeaza Raspunde

Postat de just_yo pe 13 Mai 2010 la 10:06

Dupa o relatie de 2 ani in care am incercat sa o fac sa inteleaga ca o iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, am gasit-o ieri cu baiatul sefului ei acasa la ea ( sta singura). Mai aflasem de escapadele cu el, dar ma mintea in ochi ca nu facuse nimik cu el.Cum a inceput: acum aprox un an, dupa o cearta pe nush ce motiv am hotarat sa luam 2 sapt de pauza, sa clarificam in ce stadiu ne aflam si daca mai merita ceva intre noi. Nu dupa mult timp aflu ca fata iesea cu acest baiat si apoi incet incet, nu sunt un "detectiv" dar erau prea multe motive ca sa nu suspectez ceva. Asa am aflat pt prima data ca m-a inselat cu el. Acum dupa un an aceeasi chestie. Pana acum 2- 3 saptamani, parea totul ok, desi stiam ca inca vorbeste cu el( internet, telefon) si i-am si spus ca nu sunt absurd sa ii interzic sa vorbeasca cu cineva... pt ca stiu ca tot o va face si nu vreau sa se ascunda de mine, dar ea imi zice ca nu are cum sa imi zica asta, ca pt el simte nush ce nod in papura, desi nu vrea sa aiba o relatie cu el, si ca in mine gaseste toata siguranta de care are nevoie. Am incercat sa inteleg si acum, dar ieri acelasi lucru, inca mai rau.. fiind prin oras, ea cu o prietena sa manance nush pe unde, eu cu un amic la un biliard, seara vroiam sa stiu ce e cu ea, si imi spune ca e acasa si se pregateste sa faca o baitza si la somn. Trecand pe la ea prin fata blocului ( stam in acelasi cartier) am vazut masina lui. Curios ma duc la ea acasa si sun, dupa ceva asteptari in fata usii imi descide cu ochii in jos, intru si vad adidasi de baiat, dupa care o intreb daca mai are rost sa caut, si imi zice ca vorbim maine. Asa ca ma duc frumos si caut in fiecare camera si el dupa usa in dormitor. Cum ai putea oare sa mai ierti cand te vezi calcat in picioare. Momentan nici nu mai vreau sa aud de ea, poate pe parcurs am sa ma mai gandesc.. cum zice si smiley:" And I can`t understand how we could be friends
Let go out of my head, this is where it ends".
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Mai 2010 la 19:45

urata treaba de tot :( imi pare rau pentru tn sincer...asa sunt femeile ma jurr :| nu zic ca barbatii sunt mai presus,dar uneori cnd femeile inseala,o fac cu o nesimtire nemaiintalnita :( atatea minciuni,vorbe frumoasa spuse in vant,lacrimi false,promisiuni...iar la sfarsit cica urmeaza regrete dar si alea false trec a 2 zi cnd si-o trage iar cu ala :(....

Sincer crd in a 2 sansa :) chiar crd,si am trecut prin cv ff asemanator ca si tn... dar dupa asa cv chiar nu as mai putea ierta... Tu faci ce vrei ii viata ta,dar parerea mea,este ca daca si de data asta o ierti vei face cea mai greseala a vietzii tale...
Dita Avatarul lui Dita
Citeaza Raspunde

Postat de Dita pe 18 Mai 2010 la 19:06

nu, nu as putea ierta pentru ca nu e prima data cand se intampla din cate inteleg eu... nu as accepta sa fiu bataia de joc a cuiva.
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 20 August 2010 la 15:16

nu ierti nimic ! O astfel de persoana nu merita nici macar un simplu regret din partea ta. Sunt destule femei pe lumea asta :-j nu are rost sa te impiedici de una. A inselat odata, o va face again and again, iar tu poate, o vei ierta mereu, iar asta pt ea nu va fi o dovada de iubire care s-o faca sa-si revizuiasca comportamentul, va fi pur si simplu PROSTIE din partea ta, iar ea, va profita
emyly Avatarul lui emyly
Citeaza Raspunde

Postat de emyly pe 1 Octombrie 2010 la 18:18

De la: just_yo, la data 2010-05-13 10:06:15Dupa o relatie de 2 ani in care am incercat sa o fac sa inteleaga ca o iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, am gasit-o ieri cu baiatul sefului ei acasa la ea ( sta singura). Mai aflasem de escapadele cu el, dar ma mintea in ochi ca nu facuse nimik cu el.Cum a inceput: acum aprox un an, dupa o cearta pe nush ce motiv am hotarat sa luam 2 sapt de pauza, sa clarificam in ce stadiu ne aflam si daca mai merita ceva intre noi. Nu dupa mult timp aflu ca fata iesea cu acest baiat si apoi incet incet, nu sunt un "detectiv" dar erau prea multe motive ca sa nu suspectez ceva. Asa am aflat pt prima data ca m-a inselat cu el. Acum dupa un an aceeasi chestie. Pana acum 2- 3 saptamani, parea totul ok, desi stiam ca inca vorbeste cu el( internet, telefon) si i-am si spus ca nu sunt absurd sa ii interzic sa vorbeasca cu cineva... pt ca stiu ca tot o va face si nu vreau sa se ascunda de mine, dar ea imi zice ca nu are cum sa imi zica asta, ca pt el simte nush ce nod in papura, desi nu vrea sa aiba o relatie cu el, si ca in mine gaseste toata siguranta de care are nevoie. Am incercat sa inteleg si acum, dar ieri acelasi lucru, inca mai rau.. fiind prin oras, ea cu o prietena sa manance nush pe unde, eu cu un amic la un biliard, seara vroiam sa stiu ce e cu ea, si imi spune ca e acasa si se pregateste sa faca o baitza si la somn. Trecand pe la ea prin fata blocului ( stam in acelasi cartier) am vazut masina lui. Curios ma duc la ea acasa si sun, dupa ceva asteptari in fata usii imi descide cu ochii in jos, intru si vad adidasi de baiat, dupa care o intreb daca mai are rost sa caut, si imi zice ca vorbim maine. Asa ca ma duc frumos si caut in fiecare camera si el dupa usa in dormitor. Cum ai putea oare sa mai ierti cand te vezi calcat in picioare. Momentan nici nu mai vreau sa aud de ea, poate pe parcurs am sa ma mai gandesc.. cum zice si smiley:" And I can`t understand how we could be friends
Let go out of my head, this is where it ends".

uuuuu... ai putea sa mai ierti dupa ce sti ca altul a mangaiat-o, a atins-o si ei i-a placut? poate i-a placut mai mult?.. poti sa ierti asta??? eu nu as putea. te-a umilit pt ca nu te iubeste
mihalcea_ionela Avatarul lui mihalcea_ionela
Citeaza Raspunde

Postat de mihalcea_ionela pe 22 Noiembrie 2010 la 12:28

Eu ii rupeam capul daca eram baiat.Asa ceva nu se poate oameni buni.Sunt casatorita si daca as avea chef de o aventura, mai intai as divorta si dupa aia as umbla cu altul.Cum doamne iarta-ma nu vrem sa existe sinucideri cand pitipoance din astea isi bat joc pana in ultimul moment de niste oameni care nu trebuie,dupa aia pleaca si pa si pusi.Ar trebui sa fie mai responsabile macar cand vine vorba de sentimente,ca rau e destul in lumea asta.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info