Nu ar fi recomandabil sa se treaca subiectiv nationalitatea pe c.i ?...
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sport » Pronosticuri » Nu ar fi recomandabil sa se treaca subiectiv nationalitatea pe C.I ?... » Pagina 1 din 1

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Mai 2010 la 16:41

De multe ori mi s-a pus intrebarea de catre cetatenii din "vest"(auzind ca-s din Romania) ce nationalitate sunt ?!... Eu le-am raspuns mereu ca sunt...roman-latin !...si ca nu sunt rrom-an ! Nu ar fi normal ca pe C.I.-ul nostru sa fie trecuta si latinitatea unora dintre noi ???...Si nu ar trebui ca la viitorul recensamant sa se verifice nationalitatea fiecarui cetatean cu minim 3 generatii in urma ??? CUI II ESTE RUSINE CU PROPRIA ORIGINE ???
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 13 Mai 2010 la 16:43

De la: FarCry, la data 2010-05-13 16:41:47De multe ori mi s-a pus intrebarea de catre cetatenii din vest (auzind de Romania) ce nationalitate sunt ?!... EU le raspund mereu cu...roman-latin !...si ca nu sunt rroman ! Nu ar fi normal ca pe C.I.-ul nostru sa fie trecuta latinitatea unora dintre noi ???...Si nu ar trebui la viitorul recensamant sa se verifice cu minim 3 generatii in urma nationalitatea fiecarui cetatean ??? CUI II ESTE RUSINE CU PROPRIA NATIONALITATE ???

unora dintre tzigani le e rusine
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Mai 2010 la 08:53

De la: PICARD, la data 2010-05-13 16:43:18
De la: FarCry, la data 2010-05-13 16:41:47De multe ori mi s-a pus intrebarea de catre cetatenii din vest (auzind de Romania) ce nationalitate sunt ?!... EU le raspund mereu cu...roman-latin !...si ca nu sunt rroman ! Nu ar fi normal ca pe C.I.-ul nostru sa fie trecuta latinitatea unora dintre noi ???...Si nu ar trebui la viitorul recensamant sa se verifice cu minim 3 generatii in urma nationalitatea fiecarui cetatean ??? CUI II ESTE RUSINE CU PROPRIA NATIONALITATE ???

unora dintre tzigani le e rusine

nu cumva....???

Intra in contul tau

Info
X
info