Ce parere aveti de m l m ??? merita sa fii inscris ?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » How to » Ce parere aveti de M L M ??? Merita sa fii inscris ? » Pagina 1 din 1

george61 Avatarul lui george61
Citeaza Raspunde

Postat de george61 pe 15 Mai 2010 la 20:06

De vreo 10 zile ma tot ''cauta'' cineva legat de acest mlm ! Voi stiti de asa ceva ? Se merita sa fii inscris , pe ''foamea '' asta ?
molia Avatarul lui molia
Citeaza Raspunde

Postat de molia pe 15 Mai 2010 la 20:12

Parerea mea : categoric nu.Eu am fost inscrisa si dezamagita de aceste MlM-uri.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Mai 2010 la 20:16

De la: george61, la data 2010-05-15 20:06:35De vreo 10 zile ma tot ''cauta'' cineva legat de acest mlm ! Voi stiti de asa ceva ? Se merita sa fii inscris , pe ''foamea '' asta ?

Ce retea e network 21?? amway??
emma_b Avatarul lui emma_b
Citeaza Raspunde

Postat de emma_b pe 15 Mai 2010 la 22:01

intrebarea mi se pare un pic prea generala
din cate stiu eu mlm -ul este un sistem , nu este o afacere in sine , ci un sistem de vanzare prin marketing de tip retea ; pe acest tip de sistem pot activa f multe firme , cu diferite domenii , depinde mult de produsul vandut , depinde daca oamenii care au fondat firma stiu sa faca afaceri si au niste valori morale pe care se bazeaza
eu activez de scurt timp intr-o astfel de retea , sfaturi nu pot sa dau pentru ca sunt si eu la inceput , in principiu ma ocup de vanzarea asigurarilor de orice tip : rca , casco, locuinta etc
cum ziceam depinde de tipul de profus vandut : poti vinde de la ustensile de bucatarie(vezi zeppter) pana la mancare si produse cosmetice (oriflame , avon)
eu merg pe ideea ca atat timp cat ai multe cunostinte, vointa , putere de munca poti avea succes, de ce nu?
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 17 Mai 2010 la 23:12

...nu ma pricep...parerea mea =))))))))))))))))

Intra in contul tau

Info
X
info