Ce orgasm!
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Sex » Orgasm » Ce orgasm! » Pagina 1 din 1

wolf19 Avatarul lui wolf19
Citeaza Raspunde

Postat de wolf19 pe 18 Mai 2010 la 15:59

De 2 ani de cand frecventez comunitatea Yuppy, m-am ferit sa incep orice fel de topic, pentru ca am vazut ca nu sunt luate in serios, se face multa caterinca, etc., dar de data asta chiar nu ma pot abtine.
Am o prietena de mai bine de jumatate de an, si in tot acest timp nu am putut sa o fac sa aiba orgasm. Asta incepuse deja sa devina o obsesie pentru mine, ea imi zicea ca e ok, ca nu am de ce sa imi fac probleme, bla bla... femeile...ma impacasem deja cu ideea si nu mai acordam mare importanta problemei...
Am incercat toate pozitiile cunoscute de mine, mai repede, mai incet, dar degeaba. Asta insa pana aseara: eram acasa la mine, ne uitam la tot felul de imbecilitati pe Youtube, cu lumina stinsa, o lumanare parfumata aprinsa, cu un pic de Jack in pahare, ce mai , ne relaxam. Eram un pic ametiti, ne-am ridicat brusc de la masa, ne-am trantit pe pat, si continuarea o stiti... Dar aseara s-a intamplat ceva super tare. Astea parca sunt cuvintele unui om cu viitorul in punga, dar exact asa a fost, altfel nu pot descrie senzatia. La un moment dat m-a strans foarte tare in brate si am simtit pe propria-mi piele cum ejaculeaza . Deci foarte tare!!! Am continuat, s-a intamplat si a 2-a oara, ne-am oprit, eram foarte obositi. Dupa ce a plecat, am cautat pe net despre asta, si am inteles ca sunt foarte putine femeie norocoase care pot ejacula. Mai sunt alti norocosi care au patit-o?
emma_b Avatarul lui emma_b
Citeaza Raspunde

Postat de emma_b pe 18 Mai 2010 la 16:12

vezi ca mai este un topic cu aceasta tema :
http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/7251/ejaculare-feminina-ati-intalnit-sau-cunoastei-direct-vre-un-caz-ce-pare re-aveti.html
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Mai 2010 la 13:18

De la: emma_b, la data 2010-05-18 16:12:21vezi ca mai este un topic cu aceasta tema :
http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/7251/ejaculare-feminina-ati-intalnit-sau-cunoastei-direct-vre-un-caz-ce-pare re-aveti.html

bine ratusco! dar daca omu vrea sa povesteasca ce ai cu el?
emma_b Avatarul lui emma_b
Citeaza Raspunde

Postat de emma_b pe 19 Mai 2010 la 15:50

De la: PICARD, la data 2010-05-19 13:18:26
De la: emma_b, la data 2010-05-18 16:12:21vezi ca mai este un topic cu aceasta tema :

Mare rechin alb...sau negru, nu stiu sigur inca
n-am nimic cu el , ma gandeam ca poate lumea n-o sa mai intre pe topicul lui sa comenteze ca deja subiectul e fumat ...si poate daca ar intra pe celalalt post (ma refer la autorul acestui topic) s-ar mai dumiri cum sta treaba
incercam sa fiu de ajutor
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Mai 2010 la 18:07

De la: emma_b, la data 2010-05-19 15:50:45
De la: PICARD, la data 2010-05-19 13:18:26

Mare rechin alb...sau negru, nu stiu sigur inca
n-am nimic cu el , ma gandeam ca poate lumea n-o sa mai intre pe topicul lui sa comenteze ca deja subiectul e fumat ...si poate daca ar intra pe celalalt post (ma refer la autorul acestui topic) s-ar mai dumiri cum sta treaba
incercam sa fiu de ajutor

chiar asa !
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 29 Mai 2010 la 07:12

E inedit, insa cred ca devine cam aiurea sa trebuiasca sa schimbi asternuturile de fiecare data cand faci sex.
TopyNWD Avatarul lui TopyNWD
Citeaza Raspunde

Postat de TopyNWD pe 14 Iunie 2010 la 18:24

De la: berila, la data 2010-05-29 07:12:08E inedit, insa cred ca devine cam aiurea sa trebuiasca sa schimbi asternuturile de fiecare data cand faci sex.

Că bine grăiești !:)) Pentru noi bărbații e un "fenomen" foarte plăcut și poate excitant dar pentru ele ... unele dintre ele este chiar deranjant și nasol :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Iunie 2010 la 18:39

Daca la ea asa se intampla cand are orgasm, nu e bine sau e rau, asa e si gata. Deci nu vad de ce ar fii comentariile cu ce nasol ca tb sa schimbi asternutul. Daca o vrei, o vrei cu tot cu ejaculare.

Ceea ce mai am eu nelamurit este de ce ar fii altii "nororcosi" sa aiba o asa partenera sau de ce ar fii o tipa « norocoasa » sa aiba un asa orgasm : cele care ejaculeaza simt mai multa placere ?...
TopyNWD Avatarul lui TopyNWD
Citeaza Raspunde

Postat de TopyNWD pe 14 Iunie 2010 la 19:05

De la: Ema_J, la data 2010-06-14 18:39:33Daca la ea asa se intampla cand are orgasm, nu e bine sau e rau, asa e si gata. Deci nu vad de ce ar fii comentariile cu ce nasol ca tb sa schimbi asternutul. Daca o vrei, o vrei cu tot cu ejaculare.

Ceea ce mai am eu nelamurit este de ce ar fii altii "nororcosi" sa aiba o asa partenera sau de ce ar fii o tipa « norocoasa » sa aiba un asa orgasm : cele care ejaculeaza simt mai multa placere ?...

Asta am zis și eu :P
armandd Avatarul lui armandd
Citeaza Raspunde

Postat de armandd pe 19 Septembrie 2010 la 10:32

De la: wolf19, la data 2010-05-18 15:59:40De 2 ani de cand frecventez comunitatea Yuppy, m-am ferit sa incep orice fel de topic, pentru ca am vazut ca nu sunt luate in serios, se face multa caterinca, etc., dar de data asta chiar nu ma pot abtine.
Am o prietena de mai bine de jumatate de an, si in tot acest timp nu am putut sa o fac sa aiba orgasm. Asta incepuse deja sa devina o obsesie pentru mine, ea imi zicea ca e ok, ca nu am de ce sa imi fac probleme, bla bla... femeile...ma impacasem deja cu ideea si nu mai acordam mare importanta problemei...
Am incercat toate pozitiile cunoscute de mine, mai repede, mai incet, dar degeaba. Asta insa pana aseara: eram acasa la mine, ne uitam la tot felul de imbecilitati pe Youtube, cu lumina stinsa, o lumanare parfumata aprinsa, cu un pic de Jack in pahare, ce mai , ne relaxam. Eram un pic ametiti, ne-am ridicat brusc de la masa, ne-am trantit pe pat, si continuarea o stiti... Dar aseara s-a intamplat ceva super tare. Astea parca sunt cuvintele unui om cu viitorul in punga, dar exact asa a fost, altfel nu pot descrie senzatia. La un moment dat m-a strans foarte tare in brate si am simtit pe propria-mi piele cum ejaculeaza . Deci foarte tare!!! Am continuat, s-a intamplat si a 2-a oara, ne-am oprit, eram foarte obositi. Dupa ce a plecat, am cautat pe net despre asta, si am inteles ca sunt foarte putine femeie norocoase care pot ejacula. Mai sunt alti norocosi care au patit-o?

Bei ! Eu cred ca ai confundat orgasmul cu ejacularea ! Daca spui ca ea nu a avut orgasm e clar....acum a avut ,poate ai simtit cum ii "tremura" vaginul ....cum freamata si te strange....asta e doar un simplu orgasm al unei femei care era excitata.....Mai trebuie sa treci prin orgasmul multiplu al unei femei si abia dupa aceea sa ai "impresia" ca ea mai si ejaculeaza....De ejaculat cred ca ejaculeaza mai mult nimfomanele si istericele ....astea intr-adevar sunt altfel....stiu ce inseamna o partida de sex.....sunt putin "nebune"...in pat...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info