Conteaza trecutul persoanei iubite si te ar influenta sa iei niste decizii in relatie ?
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » Femei » Conteaza trecutul persoanei iubite si te ar influenta sa iei niste decizii in relatie ? » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
ahile302 Avatarul lui ahile302
Citeaza Raspunde

Postat de ahile302 pe 19 Mai 2010 la 00:37

Daca ai afla in timp ca persoana iubita ar fi facut unele lucruri neplacute te ar deranja ?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Mai 2010 la 02:31

incearca sa fi putin mai explicit :P cnd spui mai neplacute,te referi ca ai aflat ca a fost cu unul sau cu altul ?? sau ai aflat ce a facut cu fostu? ti-a spus ea :P

Sincer nu cred ca ar trb sa conteze :P este trecut,u reprezinti prezentul,si depinde doar de tn,daca vei face parte si din viitor :P asta in cazul in care va fi totul in regula cu relatia voastra.

Probabil m-as simti putin urat...stiind ca a facut cn stie ce... :P dar trebuie s-o intelegi,si mergeti mai departe ;)

Ai putea sa incerci sa vorbesti cu ea :P poate te va face sa intelegi mai bine decat mine,sau altii de pe forum

bft !!
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 19 Mai 2010 la 09:22

Mha sincer?NU
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 19 Mai 2010 la 21:27

nu ar trebui sa conteze, chiar daca te roade chestia aia vorbeste cu ea si spune-i ca nu esti curios de ceea ce a facut ea in trecut.. si demonstreaza-i ca tu esti mult mai bun decat ala ( asta daca incearca cumva sa faca comparatii ) :d
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 19 Mai 2010 la 22:34

De la: ahile302, la data 2010-05-19 00:37:06Daca ai afla in timp ca persoana iubita ar fi facut unele lucruri neplacute te ar deranja ?

normal ca m-ar deranja sa aflu ca e o bucatareasa jalnica si ca a facut fripturi de tot rahatul la viata ei
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 10:33

De la: ahile302, la data 2010-05-19 00:37:06Daca ai afla in timp ca persoana iubita ar fi facut unele lucruri neplacute te ar deranja ?

m-ar deranja sa stiu ca a fost o devoratoare de barbati ca o vaduva neagra
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 10:34

De la: Haps, la data 2010-05-19 22:34:49

normal ca m-ar deranja sa aflu ca e o bucatareasa jalnica si ca a facut fripturi de tot rahatul la viata ei

si ca-ti scuipa in ciorba
Dita Avatarul lui Dita
Citeaza Raspunde

Postat de Dita pe 20 Mai 2010 la 10:54

unele lucruri conteaza, adica nu prea m-ar tenta o relatie cu unu care are ditamai cazierul penal dar lucrurile "normale" nu ar prea trebui sa conteze.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 11:09

De la: Dita, la data 2010-05-20 10:54:47unele lucruri conteaza, adica nu prea m-ar tenta o relatie cu unu care are ditamai cazierul penal dar lucrurile "normale" nu ar prea trebui sa conteze.

da! e normal ca a trecut pe rosu, a calcat o batrana schioapa, joaca la cazino pana dimineata , bea vodca cum bea vaca apa
Dita Avatarul lui Dita
Citeaza Raspunde

Postat de Dita pe 20 Mai 2010 la 11:13

De la: PICARD, la data 2010-05-20 11:09:45
De la: Dita, la data 2010-05-20 10:54:47unele lucruri conteaza, adica nu prea m-ar tenta o relatie cu unu care are ditamai cazierul penal dar lucrurile "normale" nu ar prea trebui sa conteze.

da! e normal ca a trecut pe rosu, a calcat o batrana schioapa, joaca la cazino pana dimineata , bea vodca cum bea vaca apa

da, fiecare dintre cele patru exemple ale tale ar atrage dupa sine un un dosar penal
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 Mai 2010 la 11:17

De la: Dita, la data 2010-05-20 11:13:23
De la: PICARD, la data 2010-05-20 11:09:45

da, fiecare dintre cele patru exemple ale tale ar atrage dupa sine un un dosar penal

doar primele doua
pentru bautura nu faci detentie
ideea este ca totusi ne interesam cat de cat de anumite lucruri...
dar cred ca daca o iubesti pe persoana respectiva nu conteaza nici daca e Ben Laden
Azgard Avatarul lui Azgard
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 20 Mai 2010 la 12:25

depinde de consecinte ...
cristyArgintarie Avatarul lui cristyArgintarie
Citeaza Raspunde

Postat de cristyArgintarie pe 20 Mai 2010 la 12:31

De la: Haps, la data 2010-05-19 22:34:49

esti fenomenal .. si pe mine m-ar deranja
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 27 Mai 2010 la 13:58

Conteaza, puteti sa ziceti ca sunt superficial dar eu nu m`as inhaita cu una care are o lista lunga de barbati sub fusta - alias femeie usoara.
La astea te duci, dai si pleci in ordinea asta.

Daca vreau sa mananc o friptura nu trebuie sa cunosc si vaca, nu?

E valabil si pt barbati, ala care e curvar ii umbla vorba, nu?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Mai 2010 la 14:02

De la: berila, la data 2010-05-27 13:58:11Conteaza, puteti sa ziceti ca sunt superficial dar eu nu m`as inhaita cu una care are o lista lunga de barbati sub fusta - alias femeie usoara.
La astea te duci, dai si pleci in ordinea asta.

Daca vreau sa mananc o friptura nu trebuie sa cunosc si vaca, nu?

E valabil si pt barbati, ala care e curvar ii umbla vorba, nu?

Uite un motiv bun de a reinventa Dachau ...
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 27 Mai 2010 la 14:10

Arbeit macht frei, amice!

Nu vad ce ti se pare atat de dubios in ce am zis, astept un motiv bun, ca vad ca esti indoctrinat tare
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Mai 2010 la 14:20

De la: berila, la data 2010-05-27 14:10:25Arbeit macht frei, amice!

Nu vad ce ti se pare atat de dubios in ce am zis, astept un motiv bun, ca vad ca esti indoctrinat tare

Poate nu ai inteles bine ... era o continuare logica la ce ai zis tu ...

Si incerc sa imi tin mintea deschisa, nu sa ma incadrez in doctrine. Sunt tolerant in limite dar afirmatiile de genul ca sa mamanci omleta trebuie sa spargi oualelelelel si ca sa manaci friptura nu trebuie sa cunsoti vaca ... ma dezgusta
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 27 Mai 2010 la 14:33

Pai fa`ma sa inteleg atunci, tu te`ai insura cu una care s`a culcat cu tot cartierul?
Te intreb asa, prieteneste si la modul cel mai serios.

Inteleg ca daca faci treaba rusinoasa cu 2-3 nu e mare filozofie, insa de aici si pana la a fi recunoscuta drept femeie usoara e cale lunga, cel putin in viziunea mea.

M`am referit la tipul asta de femeie, ca te duci, faci treaba si pleci, apropo de afirmatia cu friptura.

Ma scuzi daca ti`am calcat pe convingeri, dar in momentul asta asa vad lucrurile.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Mai 2010 la 18:17

De la: berila, la data 2010-05-27 14:33:08Pai fa`ma sa inteleg atunci, tu te`ai insura cu una care s`a culcat cu tot cartierul?

Inteleg ca daca faci treaba rusinoasa cu 2-3 nu e mare filozofie, insa de aici si pana la a fi recunoscuta drept femeie usoara e cale lunga, cel putin in viziunea mea.

M`am referit la tipul asta de femeie, ca te duci, faci treaba si pleci, apropo de afirmatia cu friptura.

Ma scuzi daca ti`am calcat pe convingeri, dar in momentul asta asa vad lucrurile.

Uite pe vremea cand era si eu tanar si nelisnistit ... cred ca inainte de a incepe serialul respectiv, un barbat mai in varsta mi-a zis ca nu e important sa fii primul in viata unei femei ci ultimul.
Daca o iubesc si ma iubeste dc nu?

La urma urmei ce conteaza ca a facut-o cu 2 sau 3 de 100 de ori sau cate odata cu 100 de tipi.

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Mai 2010 la 18:36

De la: asvreasieu, la data 2010-05-27 18:17:02
De la: berila, la data 2010-05-27 14:33:08Pai fa`ma sa inteleg atunci, tu te`ai insura cu una care s`a culcat cu tot cartierul?

Uite pe vremea cand era si eu tanar si nelisnistit ... cred ca inainte de a incepe serialul respectiv, un barbat mai in varsta mi-a zis ca nu e important sa fii primul in viata unei femei ci ultimul.

La urma urmei ce conteaza ca a facut-o cu 2 sau 3 de 100 de ori sau cate odata cu 100 de tipi.

Sa mai zica cineva ca cei din garda veche sunt mai intransigenti, iar tineretul mai libertin :))

Ca fapt divers bunica mea are un alt titlu pt serialul in cauza .."batran si ticnit"
mayasy Avatarul lui mayasy
Citeaza Raspunde

Postat de mayasy pe 27 Mai 2010 la 18:37

De la: asvreasieu, la data 2010-05-27 18:17:02

conteaza din momentul in care te-a ales sa fii unicul si sa regrete in sinea ei ca nu te-a gasit inaintea celorlalti pt a nu fi nevoita sa caute ceea ce isi dorea ,e ceea ce gandesc eu ,,te salut asvreasieu ,,
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 27 Mai 2010 la 18:45

Eu cred ca romantismul exagerat dauneaza, stiti voi e o vorba din popor, Lupu`si schimba blana, dar naravul ba.

Dar ramane la latitudinea fiecaruia sa aleaga unde doarme ce face si ce drege.

Addendum: Am mentionat mai sus si tin sa subliniez, linia dintre femeie usoara si una normala sa zic, respectiv activa sexual este destul de groasa si nu o sa ma apuc sa cataloghez in stanga si in dreapta curva, cruva, curva...
Ceea ce ai spus este corect e important sa fii ultimul, insa chiar asa oricum?

Nu cred.
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 27 Mai 2010 la 18:56

Nu intelesesem corect ce ai zis despre 2-3 x 100 sau 100-200x1.
Diferenta este in comportament, stabilitate si convingeri.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Mai 2010 la 12:07

De la: berila, la data 2010-05-27 18:56:47Nu intelesesem corect ce ai zis despre 2-3 x 100 sau 100-200x1.

nu diferenta este in prejudecati ...
pui eticheta si gata ...

viata si viata de familie o sa iti arate ca nu e asa,

cunosc asa etichetate curve care casatorindu-se au rupt-o cu trecutul definitiv ... dar stiu si reversul ... ageli radiosi marirandu-se au atentat l aborcanul cu miere, butoiul cu miere, cisterna cu miere acum inontand in oceanul de fiere ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Mai 2010 la 18:07

eu as vrea o vagab..pe criza asta o scot la produs si ma imbogatesc:P
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 31 Mai 2010 la 17:34

De la: amvrutsieu, la data 2010-05-28 12:07:52
De la: berila, la data 2010-05-27 18:56:47Nu intelesesem corect ce ai zis despre 2-3 x 100 sau 100-200x1.

pui eticheta si gata ...

cunosc asa etichetate curve care casatorindu-se au rupt-o cu trecutul definitiv ... dar stiu si reversul ... ageli radiosi marirandu-se au atentat l aborcanul cu miere, butoiul cu miere, cisterna cu miere acum inontand in oceanul de fiere ...

Daca tu poti... bravo, eu unul nu - prin reducere la absurd sa zicem ca ma indragostesc de un astfel de personaj, cred ca pot face un exercitiu de vointa si sa zic nu.
Pentru ce sa port eu crucea altora?
yuppy013113 Avatarul lui yuppy013113
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013113 pe 31 Mai 2010 la 21:03

De la: berila, la data 2010-05-31 17:34:49
De la: amvrutsieu, la data 2010-05-28 12:07:52

pui eticheta si gata ...

Daca tu poti... bravo, eu unul nu - prin reducere la absurd sa zicem ca ma indragostesc de un astfel de personaj, cred ca pot face un exercitiu de vointa si sa zic nu.

Vorbeai de cruciulita mea?
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 31 Mai 2010 la 21:51

De la: berila, la data 2010-05-31 17:34:49

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Iunie 2010 la 13:01

Dc pers iubita e moartea...conteaza
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Iunie 2010 la 13:37

De la: dasca7777, la data 2010-06-01 13:01:05Dc pers iubita e moartea...conteaza

da! pentru ca va trebui sa te dai cu formol in loc de deodorant
ce glume macabre
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info