De ce majoritatea dintre noi avem tendinta sa ne luam dupa te miri cine ?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » De ce majoritatea dintre noi avem tendinta sa ne luam dupa te miri cine ? » Pagina 1 din 1

Bostina21 Avatarul lui Bostina21
Citeaza Raspunde

Postat de Bostina21 pe 23 Mai 2010 la 16:49

Am oservat de mult timp ca majoritate oamenilor nu numai de la noi din tara au tendinta sa copieze diferite persoane prin imbracaminte si comportament pt a fii CoLL .Oare de ce sa copiezi pe cineva si sa fii copia cuiva cand poti fi tu un exemplu pt restul.Ma ajuta careva???
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 23 Mai 2010 la 18:22

pentru ca e mai usor sa "urmezi" ceva deja creat, decat sa te chinui sa realizezi tu ceva :-??
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Mai 2010 la 18:39

Pai asa este firea omului man :P nu cred ca este persoana de pe acest forum care sa nu fi avut vreodata un idol...care la un moment dat nu a facut o fapta,un gest,un comportament...caci asa a vazut la nush cn ;)

Dar eu sunt de parere ca asta se intampla cand esti mai micut asa...in perioada copilariei sa zic asa...dupa ce te maturizezi vezi lumea prin alti ochii,incepi sa fi tu insuti alta persoana.

Uite ma dau exemplu pe mn: imi place enorm de mult cum canta Vescan :x il respect ca om,ii respect munca,si incerc sa invat tot ce se poate din versurile lui,dar invat ce cred eu ca este mai bn pentru mine ;) iar mai departe eu aleg cum vreau sa fiu ;)

Deci depinde doar de tine,daca vrei sa fi tu insuti,sau vrei sa fi ca altu
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Mai 2010 la 20:37

De la: Bostina21, la data 2010-05-23 16:49:46Am oservat de mult timp ca majoritate oamenilor nu numai de la noi din tara au tendinta sa copieze diferite persoane prin imbracaminte si comportament pt a fii CoLL .Oare de ce sa copiezi pe cineva si sa fii copia cuiva cand poti fi tu un exemplu pt restul.Ma ajuta careva???

Pentru simplu fapt pt care majoritatea oamenilor care stau la o trecere de pietoni si asteapta culoarea verde daca cineva trece inainte poe rosu ceilalti il urmeaza..pt ca este mai usor sa mergi pe un drum batatorit decat sa iti creezi propriul drum...

P.S sa vezi ce iti fac de ai pus intrabrile astea la misto si io imi consum neuronii care mi-au mai ramas pe tine si fi cool cand ai sa fi batran si mort acum fii cald si viu;) if u get my point...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Mai 2010 la 22:53

ce ma enerveaza cand altii ma copiaza pe mine....Ca asa am pierdut o gramada de tipi...cum vedea alta ca am pus ochii pe unu, cum ma copia si punea si ea ochii pe el...apoi mi-l sufla.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Mai 2010 la 23:00

De la: the_lu_da, la data 2010-05-23 22:53:14ce ma enerveaza cand altii ma copiaza pe mine....Ca asa am pierdut o gramada de tipi...cum vedea alta ca am pus ochii pe unu, cum ma copia si punea si ea ochii pe el...apoi mi-l sufla.

vaii =)) si dvs nu faceati nic???doar nu stateati cu mainile in sold si priveati cum vi-l sufla...refuz sa cred asa ceva :))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Mai 2010 la 23:02

P.S sa vezi ce iti fac de ai pus intrabrile astea la misto si io imi consum neuronii care mi-au mai ramas pe tine
=)))))=))))))

si fi cool cand ai sa fi batran si mort acum fii cald si viu;) if u get my point...

''din cand in cand mai poti afla cum este sa fi si mort,dar dupa ce mori nu mai poti afla cum este sa fi viu'' :D =))) if u get my point ????
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Mai 2010 la 23:05

De la: Goku, la data 2010-05-23 23:02:08P.S sa vezi ce iti fac de ai pus intrabrile astea la misto si io imi consum neuronii care mi-au mai ramas pe tine
=)))))=))))))

si fi cool cand ai sa fi batran si mort acum fii cald si viu;) if u get my point...

''din cand in cand mai poti afla cum este sa fi si mort,dar dupa ce mori nu mai poti afla cum este sa fi viu'' :D =))) if u get my point ????
Super tare adevaraciune zici tu acolo..rad de morrr
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Mai 2010 la 02:15

De la: Nigma, la data 2010-05-23 23:05:28
De la: Goku, la data 2010-05-23 23:02:08P.S sa vezi ce iti fac de ai pus intrabrile astea la misto si io imi consum neuronii care mi-au mai ramas pe tine
=)))))=))))))

Super tare adevaraciune zici tu acolo..rad de morrr

ma bucur =))) =))) :D
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Mai 2010 la 07:08

De la: Bostina21, la data 2010-05-23 16:49:46Am oservat de mult timp ca majoritate oamenilor nu numai de la noi din tara au tendinta sa copieze diferite persoane prin imbracaminte si comportament pt a fii CoLL .Oare de ce sa copiezi pe cineva si sa fii copia cuiva cand poti fi tu un exemplu pt restul.Ma ajuta careva???

Pt ca sta in caracterul fiecaruia dintre noi..difera doar nuantele in care se manifesta aceasta tendinta de a imita, copia,la care tu ca individ adaugi plusul de originalitate.Oamenii pe care i-am cunoscut, chiar daca in viata reala sau ca personaje fictive, ne influenteaza modul de a fi, prin faptul ca preluam de la ei cate ceva. Iar asta spune despre noi ca suntem adaptabili, o conditie pentru a ne intelege cu ceilalti, pentru a ne apropia de ei.
Cauzele acestei tendinte sunt:Atractia(la nivel subconstient) si Afinitatea(la nivel constient)
Cei ce beneficieaza de o personalitate puternica,pot deveni un exemplu pt restul.
Capacitatea de adaptabilitate a omului nu exclude posibilitatea lui de a ajunge un model pt semenii lui.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Mai 2010 la 07:11

De la: Goku, la data 2010-05-23 18:39:47Pai asa este firea omului man :P nu cred ca este persoana de pe acest forum care sa nu fi avut vreodata un idol...care la un moment dat nu a facut o fapta,un gest,un comportament...caci asa a vazut la nush cn ;)

Dar eu sunt de parere ca asta se intampla cand esti mai micut asa...in perioada copilariei sa zic asa...dupa ce te maturizezi vezi lumea prin alti ochii,incepi sa fi tu insuti alta persoana.

Uite ma dau exemplu pe mn: imi place enorm de mult cum canta Vescan :x il respect ca om,ii respect munca,si incerc sa invat tot ce se poate din versurile lui,dar invat ce cred eu ca este mai bn pentru mine ;) iar mai departe eu aleg cum vreau sa fiu ;)

Cum le stie copilu
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 15 Iunie 2010 la 16:19

De la: Bijou, la data 2010-05-24 07:11:40 Pai asa este firea omului man :P nu cred ca este persoana de pe acest forum care sa nu fi avut vreodata un idol...care la un moment dat nu a facut o fapta,un gest,un comportament...caci asa a vazut la nush cn ;)

Cum le stie copilu

berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 15 Iunie 2010 la 17:32

Daca esti copiat, esti admirat!
Daca esti si destept faci copyright si bum te duci langa Versace!
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 17 Iunie 2010 la 17:14

"De ce majoritatea dintre noi avem tendinta sa ne luam dupa te miri cine ?"

de papagali .... ....
molia Avatarul lui molia
Citeaza Raspunde

Postat de molia pe 17 Iunie 2010 la 17:26

Ai vazut tu in turma oile cum setin unele dupa altele ...uite cam asa si noi... pt ca cei care au aceasta tendinta de a copia ,de a imita nu prea au o personalitate puternica si nici conturata bine .
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Iunie 2010 la 17:31

De la: molia, la data 2010-06-17 17:26:46

Ai vazut tu in turma oile cum setin unele dupa altele ...uite cam asa si noi... pt ca cei care au aceasta tendinta de a copia ,de a imita nu prea au o personalitate puternica si nici conturata bine .

eu nu ma iau dupa te miri cine
ma iau dupa cine trebuie
si ca sa se vada cat sunt de modest IN FATZA MEA NU STA NIMENI!
sa-mi zica cineva contrariul
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 17 Iunie 2010 la 17:32

De la: iubarici, la data 2010-06-17 17:14:47"De ce majoritatea dintre noi avem tendinta sa ne luam dupa te miri cine ?"

de papagali .... ....

vai iubito ! tu nu esti o papagalitza! daca semeni cu taticul tau esti o femeie puternica
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info