Care e diferenta intre a fi cineva ???si a avea impresia ca esti cineva??
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » Care e diferenta intre a fi cineva ???Si a avea impresia ca esti cineva?? » Pagina 1 din 1

Bostina21 Avatarul lui Bostina21
Citeaza Raspunde

Postat de Bostina21 pe 23 Mai 2010 la 16:51

?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Mai 2010 la 18:20

Pai toti suntem cineva :P

Eu sunt eu :P tu esti tu :P altu ii cum vrea el sau ea sa fie :)

Toti suntem cineva in felul nostru de a fi :)

Atat timp cat nu ne cunosc unele persoane,pot sa zica 1000 de persoane ''...uite-te si la ala/aia...'' sau mai stiu eu ce...

Fiecare suntem ceva si cineva prin ochii celor ce ne cunosc,si stiu ce putem,ce nu putem,prin ochii celor ce ne accepta asa cum suntem ;)
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 23 Mai 2010 la 18:23

De la: Goku, la data 2010-05-23 18:20:45Pai toti suntem cineva :P

Atat timp cat nu ne cunosc unele persoane,pot sa zica 1000 de persoane ''...uite-te si la ala/aia...'' sau mai stiu eu ce...

Fiecare suntem ceva si cineva prin ochii celor ce ne cunosc,si stiu ce putem,ce nu putem,prin ochii celor ce ne accepta asa cum suntem ;)

sunt de acord cu tine :) cu precizarea ca in ziua de azi toti se grabesc sa te judece fara sa te cunoasca :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Mai 2010 la 07:56

De la: Goku, la data 2010-05-23 18:20:45Pai toti suntem cineva :P

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Mai 2010 la 22:27

"Închipuirea că sîntem ceva, că aparținem cuiva anume, amăgirea că ne trebuie neapărat ceva, cineva anume pentru a fi împliniți sau fericiți. Nu sîntem nimic – la nivel de Ego – și totuși facem atîta gălăgie peste tot și oriunde, încît nu ne găsim liniștea mult rîvnită, pacea și armonia sau fericirea interioară, fără să observăm cei mai mulți dintre noi că ne tăiem singuri craca de sub picioare. Nu sîntem nimic la nivel de Ego și totuși ne dăm atîta importanță"…
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 24 Mai 2010 la 22:36

De la: deepsky, la data 2010-05-24 22:27:04"Închipuirea că sîntem ceva, că aparținem cuiva anume, amăgirea că ne trebuie neapărat ceva, cineva anume pentru a fi împliniți sau fericiți. Nu sîntem nimic – la nivel de Ego – și totuși facem atîta gălăgie peste tot și oriunde, încît nu ne găsim liniștea mult rîvnită, pacea și armonia sau fericirea interioară, fără să observăm cei mai mulți dintre noi că ne tăiem singuri craca de sub picioare. Nu sîntem nimic la nivel de Ego și totuși ne dăm atîta importanță"…

bine le mai zice si Filotheanu, suntem nimic... insa trebuie sa credem ca suntem cineva pt a putea fi fericiti
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Mai 2010 la 22:37

De la: puzzle, la data 2010-05-24 22:36:29
De la: deepsky, la data 2010-05-24 22:27:04"Închipuirea că sîntem ceva, că aparținem cuiva anume, amăgirea că ne trebuie neapărat ceva, cineva anume pentru a fi împliniți sau fericiți. Nu sîntem nimic – la nivel de Ego – și totuși facem atîta gălăgie peste tot și oriunde, încît nu ne găsim liniștea mult rîvnită, pacea și armonia sau fericirea interioară, fără să observăm cei mai mulți dintre noi că ne tăiem singuri craca de sub picioare. Nu sîntem nimic la nivel de Ego și totuși ne dăm atîta importanță"…

bine le mai zice si Filotheanu, suntem nimic... insa trebuie sa credem ca suntem cineva pt a putea fi fericiti

asa este!
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 24 Mai 2010 la 22:38

Eu sunt eu si bineanteles ca sunt cineva si n-o sa-mi schimbe nimeni impresia despre mine acu' daca tu te crezi einstein si eu vin si-ti spun ca eu sunt de fapt einstein iar tu esti newton cred ca putem sa mergem amandoi direct la balaceanca
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 24 Mai 2010 la 22:59

De la: puzzle, la data 2010-05-24 22:36:29

mmmm.....
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info