De ce nu apreciem ceea ce avem abia atunci cand pierdem?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » De ce nu apreciem ceea ce avem abia atunci cand pierdem? » Pagina 1 din 1

Bostina21 Avatarul lui Bostina21
Citeaza Raspunde

Postat de Bostina21 pe 23 Mai 2010 la 16:57

Chiar daca suntem constienti cu toti ca apreciem ceea ce avem si ca fara x si y nu se paote sau e mai greu incetam se ne aratam ca si cum am fii indiferenti.Si cand nu mai exista ne plangem de mila.Cine poate sa ma ajute ?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Mai 2010 la 17:03

Cand ai ceva este bine si nu iti dai seama. Cand pierzi, atunci simti lipsa!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Mai 2010 la 17:59

De la: Bostina21, la data 2010-05-23 16:57:16Chiar daca suntem constienti cu toti ca apreciem ceea ce avem si ca fara x si y nu se paote sau e mai greu incetam se ne aratam ca si cum am fii indiferenti.Si cand nu mai exista ne plangem de mila.Cine poate sa ma ajute ?

pai cum vine aia '' incetam se ne aratam ca si cum am fii indiferenti'' atunci chiar esti indiferent,incapatanat,ti-e frica s-o arati,sa spui ceea ce simti...esti timid sau care ii problema ??

Aici vei gasi multe pareri diferite,si sfaturi ;)dar mai intai trebuie sa te cunosti tu insuti :P si dupa sa privesti cum sta treaba :) si sa iei o decizie ;)
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 23 Mai 2010 la 18:18

De la: Bostina21, la data 2010-05-23 16:57:16Chiar daca suntem constienti cu toti ca apreciem ceea ce avem si ca fara x si y nu se paote sau e mai greu incetam se ne aratam ca si cum am fii indiferenti.Si cand nu mai exista ne plangem de mila.Cine poate sa ma ajute ?

in ultimul timp am auzit foarte des scuze de genu: "nu ti-am aratat ce insemni pentru mine, pentru ca mi-era frica sa nu ma dezamagesti" ..penibil frate :) de ce te implici in ceva daca nu esti capabil sa-ti asumi anumite riscuri?:)
abia atunci cand nu mai poti face nimic sa remediezi greselile, te apuca brusc "nostalgia" si cum ai spus si tu incepi sa-ti plangi de mila :)
inainte sa faci chestia asta, de ce nu incerci sa-i demonstrezi persoanei respective ca apreciezi si cel mai mic gest pe care-l face pentru tine?:)
2006scj Avatarul lui 2006scj
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 24 Mai 2010 la 07:14

simplu....ne trezim la realitate atunci cand deja o plecat trenu....e ca-n bancu cu aldeleanu.....ce daca o plecat trinuu....biletu-i la mine....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Mai 2010 la 07:45

Daca esti constient de ceea ce ai langa tine,nu esti indiferent...daca nu esti indiferent,nu exista"nu exista"dar exista "nu vreau sa existe"...si daca vrei sa existe, nu iti plangi de mila. Deci numai tu poti sa te ajuti.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iunie 2010 la 21:58

asa....dupa ce ati dat cu totii aceste sfaturi aduceti-va aminte ca sunteti oameni....si implicit ati facut si veti mai face.....despre ce vorbeam?
citystella Avatarul lui citystella
Citeaza Raspunde

Postat de citystella pe 9 Iunie 2010 la 22:07

De la: Goku, la data 2010-05-23 17:59:44

pai cum vine aia '' incetam se ne aratam ca si cum am fii indiferenti'' atunci chiar esti indiferent,incapatanat,ti-e frica s-o arati,sa spui ceea ce simti...esti timid sau care ii problema ??

Aici vei gasi multe pareri diferite,si sfaturi ;)dar mai intai trebuie sa te cunosti tu insuti :P si dupa sa privesti cum sta treaba :) si sa iei o decizie ;)

Cunoasterea de sine, e foarte importanta.
Citeaza Raspunde

Postat de citystella pe 9 Iunie 2010 la 22:09

De la: fallen_angel, la data 2010-05-23 18:18:38

in ultimul timp am auzit foarte des scuze de genu: "nu ti-am aratat ce insemni pentru mine, pentru ca mi-era frica sa nu ma dezamagesti" ..penibil frate :) de ce te implici in ceva daca nu esti capabil sa-ti asumi anumite riscuri?:)
abia atunci cand nu mai poti face nimic sa remediezi greselile, te apuca brusc "nostalgia" si cum ai spus si tu incepi sa-ti plangi de mila :)
inainte sa faci chestia asta, de ce nu incerci sa-i demonstrezi persoanei respective ca apreciezi si cel mai mic gest pe care-l face pentru tine?:)

Cand te arunci in apa, e mai bine sa inoti, decat sa te gandesti ca ai facut-o sau ca ai putea s-o faci si astepti sa iesi, si apoi cand ajungi acasa iti pare rau ca nu ai inotat.
Citeaza Raspunde

Postat de citystella pe 9 Iunie 2010 la 22:10

De la: 2006scj, la data 2010-05-24 07:14:33simplu....ne trezim la realitate atunci cand deja o plecat trenu....e ca-n bancu cu aldeleanu.....ce daca o plecat trinuu....biletu-i la mine....

Interesant bancul.
Citeaza Raspunde

Postat de citystella pe 9 Iunie 2010 la 22:11

De la: Bijou, la data 2010-05-24 07:45:35

Daca esti constient de ceea ce ai langa tine,nu esti indiferent...daca nu esti indiferent,nu exista"nu exista"dar exista "nu vreau sa existe"...si daca vrei sa existe, nu iti plangi de mila. Deci numai tu poti sa te ajuti.

Just.
Citeaza Raspunde

Postat de citystella pe 9 Iunie 2010 la 22:12

De la: theinterzisu, la data 2010-06-09 21:58:18asa....dupa ce ati dat cu totii aceste sfaturi aduceti-va aminte ca sunteti oameni....si implicit ati facut si veti mai face.....despre ce vorbeam?

Suntem oameni, dar la finalul vietii trebuie sa spui doar: " Am trait! "
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iunie 2010 la 22:33

De la: citystella, la data 2010-06-09 22:12:48
De la: theinterzisu, la data 2010-06-09 21:58:18asa....dupa ce ati dat cu totii aceste sfaturi aduceti-va aminte ca sunteti oameni....si implicit ati facut si veti mai face.....despre ce vorbeam?

Suntem oameni, dar la finalul vietii trebuie sa spui doar: " Am trait! "

am trait,am mancat,am baut,am f***t...asa era?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Iunie 2010 la 01:04

De la: theinterzisu, la data 2010-06-09 22:33:21
De la: citystella, la data 2010-06-09 22:12:48

am trait,am mancat,am baut,am f***t...asa era?

doar atat man ?? :(....am iubit,am iertat,am ajutat,am inselat,am mintit,am crezut,am apreciat,am invatat,am ramas acelasi eu...cu astea cum ramane :D ;)
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 20 August 2010 la 14:55

De la: Goku, la data 2010-06-10 01:04:18

ai inselat?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 August 2010 la 16:21

De la: BabyCriss, la data 2010-08-20 14:55:31

ai inselat?
Chiar daca a facut-o e de apreciat ca recunoaste
Mult mai de apreciat decat cineva care desi a facut-o sau poate doar a avut disponibilitatea s-o faca, nu recunoaste nimic.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 August 2010 la 16:57

De la: CRITEO, la data 2010-08-20 16:21:37
De la: BabyCriss, la data 2010-08-20 14:55:31

ai inselat?
Chiar daca a facut-o e de apreciat ca recunoaste
Mult mai de apreciat decat cineva care desi a facut-o sau poate doar a avut disponibilitatea s-o faca, nu recunoaste nimic.

apreciaza-ma si pe mine !!!please ...
Azzido Avatarul lui Azzido
Citeaza Raspunde

Postat de Azzido pe 20 August 2010 la 19:42

Sincer...raspunsul la aceasta intrebare nu-l poate da nimeni...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 20 August 2010 la 21:21

Pentru ca intervine obisnuinta,grijile de zi cu zi si uitam sa dam importanta lucrurilor care chiar merita. E al naibii de dureros cand iti dai seama ca nu mai poti face nimic.
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 20 August 2010 la 21:27

mda, e interesant cum ne dam seama de ce avem abea dupa ce pierdem, insa daca noi am fost cei care am inchis usa..cel mai bine e sa nu ne mai uitam inapoi
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info