Exista un destin pentru fiecare clar si precis?sau fiecare suntem condamnati sa il formam?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » Exista un Destin pentru fiecare clar si precis?Sau fiecare suntem condamnati sa il formam? » Pagina 1 din 1

Bostina21 Avatarul lui Bostina21
Citeaza Raspunde

Postat de Bostina21 pe 23 Mai 2010 la 16:58

?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Mai 2010 la 17:00

Totul depinde doar de tine
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 23 Mai 2010 la 18:02

De la: Lt__Data, la data 2010-05-23 17:00:45Totul depinde doar de tine

sunt de acord ;)

Fiecare isi croieste drumul sau :) + ca nu cred ca ar trebuii s-o privesti la modul de ''suntem condamnati''

Viata este frumoasa,curva,buna,trista...cum vrei tu...destinul ti-l faci cu mana ta ;)

Mergi mai departe cu bune si rele,cazi te ridici :>
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 23 Mai 2010 la 18:15

fiecare om isi formeaza propriul destin !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Mai 2010 la 07:58

De la: Goku, la data 2010-05-23 18:02:46

sunt de acord ;)

Fiecare isi croieste drumul sau :) + ca nu cred ca ar trebuii s-o privesti la modul de ''suntem condamnati''

Viata este frumoasa,curva,buna,trista...cum vrei tu...destinul ti-l faci cu mana ta ;)

Bine punctat
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Mai 2010 la 08:15

De la: Bostina21, la data 2010-05-23 16:58:10?

daca le-am sti pe toate...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Mai 2010 la 12:21

Soarta este creatia celor tari si scuza celor slabi asa ca ficior creaza-ti soarta si alege in a o transforma intr-o scuza sau o mareata creatie...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Mai 2010 la 13:48

De la: Bijou, la data 2010-05-24 07:58:14

sunt de acord ;)

Bine punctat

este a 3 oara pe ziua de azi cand imi dai dreptate ;;) :)))

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Mai 2010 la 14:01

.........................................

atunci, demult, cand fata-n fata
ne puse soarta surazand,
a spus: aceasta-i doar prefata,
cuprinsul va veni curand...
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 24 Mai 2010 la 14:05

De la: Goku, la data 2010-05-24 13:48:57

sunt de acord ;)

Bine punctat

poi de acum esti baiat mare..incepi sa ai si tu dreptate...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 24 Mai 2010 la 14:07

De la: the_lu_da, la data 2010-05-24 14:01:30.........................................

atunci, demult, cand fata-n fata
ne puse soarta surazand,
a spus: aceasta-i doar prefata,
cuprinsul va veni curand...

si o data cu,cuprinsul vine si deznodamantul,partea finala,etc :D =)))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Mai 2010 la 14:01

De la: areku, la data 2010-05-24 14:05:47
De la: Goku, la data 2010-05-24 13:48:57

sunt de acord ;)

Bine punctat

poi de acum esti baiat mare..incepi sa ai si tu dreptate...

damn
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Mai 2010 la 15:36

sunt de acord ;)

@Goku, nu vreau sa-ti daram visele, dar ce spui suna bine ..doar ca teorie. Viziunea ta.. destinul croit cu "manutele alea doua" este o copilarie.
Nu poti faulta realitatea si contextul in care traiesti, caci in definitiv ele hotarasc daca rezultatele efortului tau se indreapta in directia pe care o vrei tu ...sau in alta.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Mai 2010 la 17:08

De la: Soviet, la data 2010-05-25 15:36:00

sunt de acord ;)

@Goku, nu vreau sa-ti daram visele, dar ce spui suna bine ..doar ca teorie. Viziunea ta.. destinul croit cu "manutele alea doua" este o copilarie.
Nu poti faulta realitatea si contextul in care traiesti, caci in definitiv ele hotarasc daca rezultatele efortului tau se indreapta in directia pe care o vrei tu ...sau in alta.

Soviet,realitatea si contextul in care traiesti hotarasc destinul nostru>?gresit!Goku avea dreptate in felul lui...
Intr-adevar exista o ordine determinata a evenimentelor(toate se intampla intr-un context-deci exista un conglomerat de factori ce determina un eveniment si nu o persoana)dar pe de alta parte exista si libertatea personala sau liberul arbitru de a ALEGE in acel context ceea ce poate fiecare vedea a fi,mai bine de aceasta data!Cu alte cuvinte Omul ALEGE din contextul realitatii spre ceea ce se indreapta....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Mai 2010 la 18:18

De la: Lt__Data, la data 2010-05-23 17:00:45

destinul ti-l faci cu mana ta ;)

Nu pot poti faulta realitatea si contextul in care traiesti, caci in definitiv ele hotarasc daca rezultatele efortului tau se indreapta in directia pe care o vrei tu ...sau in alta.

De la: Bijou, la data 2010-05-25 17:08:59
Soviet,realitatea si contextul in care traiesti hotarasc destinul nostru>?gresit!Goku avea dreptate in felul lui...

Daca tu asta ai inteles din fraza mea..sorry N-am de gand sa fac teoria chibritului cu tine :)

Cu alte cuvinte Omul ALEGE din contextul realitatii spre ceea ce se indreapta....

Asa ne mai intelegem.
Nici eu nu as fi zis-o mai bine!
Ham-ham
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 25 Mai 2010 la 19:43

De la: Soviet, la data 2010-05-25 18:18:44
De la: Lt__Data, la data 2010-05-23 17:00:45

destinul ti-l faci cu mana ta ;)

Nu pot poti faulta realitatea si contextul in care traiesti, caci in definitiv ele hotarasc daca rezultatele efortului tau se indreapta in directia pe care o vrei tu ...sau in alta.

Daca tu asta ai inteles din fraza mea..sorry N-am de gand sa fac teoria chibritului cu tine :)

Cu alte cuvinte Omul ALEGE din contextul realitatii spre ceea ce se indreapta....

Asa ne mai intelegem.
Nici eu nu as fi zis-o mai bine!
Ham-ham

ar trebui sa i dedicam o rubrica lu s'lips..."sinteza zilei"...face ca totul sa fie asa simplu...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Mai 2010 la 21:21

De la: areku, la data 2010-05-25 19:43:16
ar trebui sa i dedicam o rubrica lu s'lips..."sinteza zilei"...face ca totul sa fie asa simplu...

Cand faceti imparteala rolurilor, anuntati-ma ! Si daca nu e cu suparare as vrea sa-l interpretez pe V. Stan sau Badea , pt ca ambii sunt din regnul meu,al pestilor =))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Mai 2010 la 21:34

mai, cand aud chestii din astea cu " totul depinde de tine in viata"...........ma apuca nervii Pai, daca unul s-a nascut in casa de fost gestionar si i-a dat taticu tot, de la carnita la viluta...iar altul e copil de intelectual, care abia abia si-a luat la mana a doua frigiderul si masina de spalat....mai poti spune ca tu esti stapanul sortii? a!!! ca pe parcurs mai poti pune o caramida... iar nesimtitul trage tzepe, are tot, mai si rade in nas.... iar ala cinstit se teme sa nu ramana cu intretinerea neplatita si taie de la ratia zilnica de morcovi...asta da, depinde de fiecare, cum "lupta" pt existenta...
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 25 Mai 2010 la 21:38

De la: Soviet, la data 2010-05-25 21:21:27
De la: areku, la data 2010-05-25 19:43:16

Cand faceti imparteala rolurilor, anuntati-ma ! Si daca nu e cu suparare as vrea sa-l interpretez pe V. Stan sau Badea , pt ca ambii sunt din regnul meu,al pestilor =))

damn...badea il vroiam varsator .. acum ca i peste..e si mai bine =))....pot sa i dau apa (la moara)...:))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Mai 2010 la 23:25

sunt de acord ;)

Sa stii ca ai si tu mare dreptate ;) dar eu is genu care nu renunta :P + ca pe langa realitatea care ai spus-o pot intevenii multe chestii...noroc,ambitie,prietenii,caracterul de piatra

Fara prea multe definitii si conceptii eu vad treaba asa:daca mergi pe un drum si dai de un X si alegi stanga,vei avea parte de anumite ''aventuri''sau cum vrea s-o numeasca fiecare,iar daca alegi dreapta ti se intampla altceva corect ??? deci tu alegi first time :) dupa intervin multe multe...orikum bv
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 27 Mai 2010 la 11:50

Nu te lua dupa gurile rele...
Destinul tau e sa ajungi sclav la mega-corporatii si sa ranesti intr`un "cubicle" cum zic americanii.

Nu va amagiti, si eu imi doream sa fiu Robin Hood dar nu prea e feZabil, nu?
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 27 Mai 2010 la 11:53

De la: the_lu_da, la data 2010-05-25 21:34:01mai, cand aud chestii din astea cu " totul depinde de tine in viata"...........ma apuca nervii Pai, daca unul s-a nascut in casa de fost gestionar si i-a dat taticu tot, de la carnita la viluta...iar altul e copil de intelectual, care abia abia si-a luat la mana a doua frigiderul si masina de spalat....mai poti spune ca tu esti stapanul sortii? a!!! ca pe parcurs mai poti pune o caramida... iar nesimtitul trage tzepe, are tot, mai si rade in nas.... iar ala cinstit se teme sa nu ramana cu intretinerea neplatita si taie de la ratia zilnica de morcovi...asta da, depinde de fiecare, cum "lupta" pt existenta...

Parfum bre, exact ce gandeam!

sal
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Mai 2010 la 13:49

De la: berila, la data 2010-05-27 11:50:06Nu te lua dupa gurile rele...
Destinul tau e sa ajungi sclav la mega-corporatii si sa ranesti intr`un "cubicle" cum zic americanii.

Nu va amagiti, si eu imi doream sa fiu Robin Hood dar nu prea e feZabil, nu?

eu imi doresc sa fiu ben laden
si cred ca pot daca incepe rascoala
am o lista a mea
o sa schimb destinul cuiva
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info