Ce sa fac???
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Altele » Ce sa fac??? » Pagina 1 din 1

necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 28 Mai 2010 la 08:44

Am o problema... Chiar foarte mare. In orice caz, stiu ca multe dintre raspunsurile primite vor fi neadecvate, dar sper sa am ratiunea de a le filtra.
Sa vedem...
Cu putin timp in urma am ramas vaduv, nu am copii si am trecut printr-o perioada crunta in tot ceea ce a insemnat pentru mine viata si relatiile cu cei din jurul meu. Izolare totala, refuzul comunicarii... ma rog, tot ceea ce poate fi mai distructiv pentru un om. Poate ca este normal, tinand cont ca am avut o casnicie care a durat 16 ani.Insa, cum viata asta este parsiva, de cateva zile si-a aratat si cealalta fata, chipurile cea buna...
Am cunoscut intamplator o persoana, de varsta apropiata, care mi-a invadat "teritoriul" si care a reusit, prin felul ei de a fi sa ma faca sa doresc sa traiesc din nou,sa incerc sa trec peste ceea ce mi s-a intamplat.
Nu sunt suspicios din fire, am invatat ca trebuie sa accepti lucrurile asa cum sunt ele, insa... de ce atata graba? De ce atat de multa graba in a avansa cu aceasta relatie? Oare faptul ca am ramas singur intr-un mod nu tocmai placut,sa o faca sa forteze nota? Sa simta faptul ca am nevoie de ajutor si sa incerce sa fie ea cea care sa mi-l ofere? In orice caz, a aparut atunci cand incercam sa fac altceva cu viata mea,cand am luat alte decizii cu privire la viitorul meu. A reusit sa ma faca sa-mi pun intrebari daca ceea ce vreau sa fac este bine...
Imi spune ca ma iubeste...
Oare nu este prea devreme? Nu au trecut decat 10 zile... Ce am eu in plus fata de alti barbati? Imi spune ca sunt sufletul pereche,pe care il cauta... Nu stiu, mie mi-a trebuit mai mult timp pana am descoperit acest lucru, vis s vis de cea care mi-a fost alaturi atatia ani...
Nu stiu ce sa mai cred...
Imi place felul ei de a fi, modul in care gandeste si cum se comporta.
Dar... nu este prea devreme pentru a ma implica intr-o relatie? Mi-am iubit foarte mult sotia si am respectat-o la fel de mult. Oare sa fie la mijloc sentimentul ca o insel? Nici eu nu mai stiu ce vreau...
gabig70 Avatarul lui gabig70
Citeaza Raspunde

Postat de gabig70 pe 28 Mai 2010 la 09:03

Mda,eu am postat si apare un maimutoi...Ce sa inteleg de aici?
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 29 Mai 2010 la 20:43

Intr-adevar in 10 zile n-ai cum sa cunosti un om, dar cred ca nici nu esti pregatit sufleteste sa intri intr-o noua relatie. Dupa mine exista doua solutii:
1.Carpe diem si s-ar putea sa iasa ceva!
2. Pui stop-frana si astepti sa-ti revii!
Eu una as alege varianta 1
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Mai 2010 la 22:14

Sunt de acord cu darine...in legatura cu varianta 1 :)

Ea stiind prin ce treci probabil caci s-a grabit si ea spunandu-ti ca te iubeste...poate s-a gandit caci asa te vei simti mai bine...daca ai pe cnv langa tine,si ''are grija de tn,este afectoasa...etc''

Cat despre inselat nu cred ca ar trebui s-o iei asa...sunt sigur ca ai iubit-o mult,si respectat-o dar daca tu simti caci ce-a actuala poate sa te faca fericit din nou de ce nu ??

Nu trebuie sa-i spui la fel de repede ''te iubesc'' lasa sa treaca timpul ;) cunoaste-o fiti fericiti si cu timpul vei vedea ca te vei simti mai bine...
panteraaroz Avatarul lui panteraaroz
Citeaza Raspunde

Postat de panteraaroz pe 30 Mai 2010 la 15:37

Mda.Iar tu.Acum esti si vaduv?Opreste-te nebunule!!!Asta e ...al catelea topic descis de tine?Sa vina cineva sa-l ia si sa-l duca la Balaceanca.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Mai 2010 la 15:44

De la: gabig70, la data 2010-05-28 09:03:40Mda,eu am postat si apare un maimutoi...Ce sa inteleg de aici?

..ca era mai propice sa cauti raspunsurile la Zoo =))))
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 30 Mai 2010 la 15:46

De la: Soviet, la data 2010-05-30 15:44:49
De la: gabig70, la data 2010-05-28 09:03:40Mda,eu am postat si apare un maimutoi...Ce sa inteleg de aici?

Citeaza Raspunde

Postat de gabig70 pe 31 Mai 2010 la 18:05

De la: Soviet, la data 2010-05-30 15:44:49

SE PARE CA NU MAI TREBUIE SA MERG LA ZOO;SUNT DESTUI PE AICI...
Citeaza Raspunde

Postat de gabig70 pe 31 Mai 2010 la 18:10

De la: panteraaroz, la data 2010-05-30 15:37:50Mda.Iar tu.Acum esti si vaduv?Opreste-te nebunule!!!Asta e ...al catelea topic descis de tine?Sa vina cineva sa-l ia si sa-l duca la Balaceanca.

Ne cunostem cumva? Este primul topic (cu parere de rau,de altfel),cat despre institutia sus numita, se pare ca o cunosti... Nu jigni daca nu stii despre cine este vorba.
Citeaza Raspunde

Postat de panteraaroz pe 1 Iunie 2010 la 22:24

Ei,ce sa-ti spun,nici usturoi n-ai mancat, nici gura nu-ti miroase.Hai sa-ti spun ca ai un cont pe care l-ai sters si pe care il reactiovezi cand postezi mereu cate ceva,apoi il stergi iar ca sa nu poata vedea ceilalti cate topicuri ai deschis si in care esti ba femeie,ba barbat,ba divortat,ba vaduv,ba inselat.Si hai sa spun oamenilor sa caute sa vada cine esti.Ia cautati la RELATII-DESPARTIRI "Am nevoie de ajutor"la RELATII-GELOZIE "CARE ESTE EXPLICATIA????"la INFIDELITATE"Ce faci atunci cand realizezi ca ai gresit casatorindu-te?"si cea mai tare unde iubita ta are n-spe orgasme la SEX-ORGASM "IUBIREA ORGASMOTRONICA".
Citeaza Raspunde

Postat de panteraaroz pe 1 Iunie 2010 la 22:27

Asa se explica aparitia ta sub un cont sters.Trebuia sa te duca capul sa-ti fi facut mai demult alte conturi si nu se mai prindea nimeni.Asa ca, gabig 70 imi pare rau ca mi-am dat seama cine esti.
Citeaza Raspunde

Postat de gabig70 pe 2 Iunie 2010 la 16:30

De la: panteraaroz, la data 2010-06-01 22:24:16Ei,ce sa-ti spun,nici usturoi n-ai mancat, nici gura nu-ti miroase.Hai sa-ti spun ca ai un cont pe care l-ai sters si pe care il reactiovezi cand postezi mereu cate ceva,apoi il stergi iar ca sa nu poata vedea ceilalti cate topicuri ai deschis si in care esti ba femeie,ba barbat,ba divortat,ba vaduv,ba inselat.Si hai sa spun oamenilor sa caute sa vada cine esti.Ia cautati la RELATII-DESPARTIRI "Am nevoie de ajutor"la RELATII-GELOZIE "CARE ESTE EXPLICATIA????"la INFIDELITATE"Ce faci atunci cand realizezi ca ai gresit casatorindu-te?"si cea mai tare unde iubita ta are n-spe orgasme la SEX-ORGASM "IUBIREA ORGASMOTRONICA".

Fata draga, chiar ca ai o problema mare. Daca ai ceva probleme, te rog eu, cauta-te.Nu te mai baga in seama, ca in aceste momente pentru mine esti chiar penibila,uite unde era marele Holmes si eu nu stiam.
Este primul topic pe care l-am facut, din nefericire este si real. Pentru o scurta informare, eu chiar sunt vaduv, sotia mea a murit rapusa de cancer si ceea ce mi se intampla este chiar real. Nu am avut nu stiu cate conturi, iar daca te iei dupa o amarata de poza care a aparut in dreptul topicului asta este. Nu are rost sa ma justific in fata nimanui, pentru nimic.
De ce nu vrei tu frumos sa-ti vezi de treaba ta si sa ma lasi in pace? Chiar am cerut un sfat,am (dar cred ca ma lipsesc) nevoie de el pentru a ma lamuri incotro sa o apuc. Trebuie sa apara pe aici cate una cu aere de detectiv care sa se increada ca stie totul... Draga mea, daca ai ceva de spus vis a vis fata de topic esti binevenita, daca nu atunci... te du...
Citeaza Raspunde

Postat de panteraaroz pe 3 Iunie 2010 la 00:07

Cum naiba sa postezi un topic si sa apar sub un cont sters?Tu ai impresia ca esti destept.Da e doar o impresie.Ia incearca si fa-ti alt cont si mai inventeaza o poveste,poate tine.Da ai grija de unde postezi.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iunie 2010 la 01:16

De la: panteraaroz, la data 2010-06-03 00:07:52Cum naiba sa postezi un topic si sa apar sub un cont sters?Tu ai impresia ca esti destept.Da e doar o impresie.Ia incearca si fa-ti alt cont si mai inventeaza o poveste,poate tine.Da ai grija de unde postezi.

Ce ai cu omul Pantero?poate chiar are probleme si tu o tii una si buna!Acorda-i prezumtia de nevinovatie Sunt fooooarte multi useri care posteaza cu contul asta al maimutzicii:)))Si daca ar fii cum spui tu nu cred ca s-ar obosii sa iti raspunda la mesaje...
citystella Avatarul lui citystella
Citeaza Raspunde

Postat de citystella pe 3 Iunie 2010 la 01:26

Maimuta ca maimuta, dar cand iti vine cate o baba hada, sau un barbat umflat si had, atunci sa vezi distractie. Se mai intampla sa existe erori(sau orori ) de acest gen. E o problema de soft. Si eu am avut acum emotii cu postul meu, sa nu-mi apara o aratanie din asta. Oricum important e pana la urma continutul mesajului transmis, bineinteles sa scrii ca e al tau si sa iti putem raspunde. Si comunica.
Citeaza Raspunde

Postat de citystella pe 3 Iunie 2010 la 01:50

Gabi, imi dau seama ca suferinta pe care o simti in urma pierderii sotiei te-a afectat. Imi mai dau seama ca te-ai exclus din a mai trai viata, de a mai socializa, din a mai trai efectiv. Atunci cand nu ne asteptam, in viata noastra apar ingeri, care ne ajuta sa ne ridicam din intunericul pe care ni l-am creat in lumea noastra, in mintea noastra, in sufletul nostru. Sotia ta te-a iubit si a fost langa tine atatia ani. Si ea ar vrea sa fii fericit. Nu o inseli daca iubesti o alta femeie. Iubirea unei alte persoane e diferita, nu exista o iubire la fel. Nu ai cum sa inseli o persoana, crezand ca o iubesti la fel sau mai mult, pe alta. In plus inima ta a iubit-o pe sotia ta, si o va iubi pentru tot restul vietii tale. Dar poate poti da din inima ta si unei alte femei, iubirea pe care o doreste, o simte, si o vrea alaturi de tine. Viata e trista sa o traiesti singur. Poti sa te indragostesti de cineva de la prima vedere. Poti simti iubire de la prima atingere. Nu-ti fie teama. Daca nu iti place de ea, daca nu simti nimic pentru ea, daca nu o vrei langa tine, las-o. Poate va gasi pe cineva care sa o iubeasca asa cum merita si isi doreste. Traieste viata asa cum vine, caci e prea scurta sa ne mai punem intrebari, cum ar fi daca ar fi, sau ce s-ar intampla daca, sau ce se va intampla cu mine, ma va iubi, nu ma va iubi, va fi alaturi de mine, nu va fi,ma va lasa, nu ma va lasa. Si tu ai crezut poate ca vei imparti viata toata cu sotia ta, dar iata ca destinul nu a fost asa. Lucruri se intampla. Gandeste-te ca e sansa ta, sansa sa fii fericit, sansa sa te iubeasca cineva, sansa sa iubesti pe cineva. Iar apoi cine iti garanteaza ca v-or mai urma si altele care v-or fi atat de sincere de la inceput si-ti v-or spune adevarul, care din pacate acum, pe tine te sperie. Fii fericit.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iunie 2010 la 06:24

Nu este bine ca omul sa traiasca singur.
Perioada de bocit se termina exact cand tu ai inceput sa-ti continui viata, nici mai repede nici mai tarziu.
Sincer si fara prejudecati : Fii fericit !!!
Citeaza Raspunde

Postat de gabig70 pe 4 Iunie 2010 la 03:19

Multumesc, Stella...
Poate ca ai dreptate,dar dupa 16 ani de casatorie sunt foarte derutat, crede-ma.Chiar daca nu am avut copii,asta este,ne facusem planuri de viitor ca orice cuplu, mai aveam atatea vise de urmat si de luptat pentru ele...Imi este greu, foarte greu, dar totodata imi este si teama. Teama de mine, de reactia mea la atingerea altei femei, de modul in care ma voi comporta. Nu sunt un salbatic, nu vreau sa fiu inteles gresit. Sunt un om absolut normal, un om care si-a iubit sotia 16 ani ca in prima zi, un om care a luptat in fiecare zi pentru viata ei din momentul in care a aflat diagnosticul, un om care i-a fost alaturi pana in ultima clipa, un om care a suferit in tacere si care plangea pe ascuns, ca sa poata fi cu zambetul pe buze in preajma ei sa o poata incuraja... un om caruia i-a murit jumatate din sufletul sau in brate...
OARE mai pot sa fiu acel om cu altcineva? Mai am puterea si curajul sa o iau de la capat? Nu stiu..
Pot sa mai ofer dragoste? Pot sa mai fiu fericit?
Nu stiu...
Citeaza Raspunde

Postat de gabig70 pe 4 Iunie 2010 la 03:22

De la: Lt__Data, la data 2010-06-03 06:24:59Nu este bine ca omul sa traiasca singur.
Perioada de bocit se termina exact cand tu ai inceput sa-ti continui viata, nici mai repede nici mai tarziu.
Sincer si fara prejudecati : Fii fericit !!!

Multumesc Lt_Data, nu prea mi-au mai ramas multe de facut.Nu stiu daca voi putea ,insa,mai devreme sau mai tarziu voi incerca
Citeaza Raspunde

Postat de citystella pe 4 Iunie 2010 la 20:10

Viata e asa cum ti-o doresti, si in primul rand cum ti-o faci, daca unele lucruri o iau razna, nu mergi dupa ele, fii ferm si lupta pentru dorintele tale.
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 5 Iunie 2010 la 14:58

"OARE mai pot sa fiu acel om cu altcineva? Mai am puterea si curajul sa o iau de la capat? Nu stiu..
Pot sa mai ofer dragoste? Pot sa mai fiu fericit?"
Acelasi om categoric da, aceeasi iubire sigur nu! Tu gandeste-te ca sotia ta este acum ingerul tau pazitor si sigur isi doreste sa fi fericit! Ea intotdeauna va avea un loc special in sufletul tau iar iubirile urmatoare, vor gasi doar locurile neocupate!
Citeaza Raspunde

Postat de gabig70 pe 7 Iunie 2010 la 11:30

Multumesc miss_darine.
Asa este, ea va avea un loc special in sufletul si in inima mea pentru totdeauna...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info