Am luat administrator la blocul yuppy...sa nu intirziati cu intretinerea va rog(original)
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » How to » AM LUAT ADMINISTRATOR LA BLOCUL YUPPY...SA NU INTIRZIATI CU INTRETINEREA VA ROG(ORIGINAL) » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 28 Mai 2010 la 15:08

Ho ho ho urmasi ai lui Pruteanu,nu-mi sariti aiurea la jugulara ca asa se zice in popor cind te angajezi undeva.O stii pe Marcela?Cum care Marcela,aia care a luat postarita la Chitila,fata lu' nea Cosmin macelaru'...wait wait wait,m-a luat valul,Cosmin nu e nume de macelar nu?Am vazut aseara Poker,filmul romanesc fara cap fara sfirsit si cu 3 masini negre.Am dormit ca-n gara Lehliu dar m-am trezit exact cind Jojo intreba daca exista vreo baba care se numeste Monica si avea dreptate simpatica de Jojo mai ales ca intreba in piz-a goala,ca asa a jucat tot filmul si de aia urca in topul meu fara numar.Jojo nu filmul.Si chiar nu stiu nici o baba pe nume Monica.Deci revin,nici Cosmin nu e nume de macelar in virsta dar Ghita se muleaza perfect pe antricoate asa-i?Deci,am luat administrator la blocul Yuppy cum a luat Marcela(printre altele...) postarita la Chitila.Oricum nu mai aveam servici asa ca le-am dat mu-e cu pedale la astia care mi-ar fi luat din salariu daca mai lucram.Asa, sa-mi ia jumate din...potential in bot si sa incerce toti in grup sa fredoneze pusca si cureaua lata ca sa-si aminteasca ei, bosorogii din guvern,ce mai mui-e luau odata...cind aveau toti dintii in gura!De cind am luat administrator la blocul Yuppy nu mai am liniste iar noaptea dorm dezvelit napadit de vise care de care mai fanteziste.Ma vad ca un fel de Caesar...cu lauri dupa ureche si un cearceaf alb pe post de camasa de vara.Merg din usa in usa pe la supusii mei,locatarii de pe Yuppy, sa vad daca totul e in ordine.Sint mai tare decit popa.De fapt nimeni nu mai asteapta popa in ziua de azi ca s-au saturat oamenii de tepe si promisiuni.Iar de popa mai poti scapa dar de administrator...in fine,nu mai zic nimic.Oamenii imi deschid usile,bucurosi ca administratorul intreaba de sanatate si intretinere pe cetatenii yuppysti.Cei care nu platesc din diverse motive,gasesc in mine alesul lor la administratia blocului Yuppy,omul in care pot avea incredere,cel care-i pasuieste punindu-le un semn de intrebare in dreptul numarului de la apartament.Ok,nu sint adeptul aliantelor de nici un fel,in blocul meu nu exista grupuri de interese si stiti de ce?Pentru ca exista doar un grup si ala e al meu.Iar eu pastoresc cu mare grija oitele din grup.Oare cine mai stie cite lingurite de zahar i-am dat vecinei Criss care a venit imediat ce s-a mutat in bloc,desculta si in pijamalute roz,sa ceara putin zahar ca n-avea si ea si a ramas singura acasa si...Doamneeeee,cit de rau sa fi sa nu ajuti piciorusele alea goale...vreau sa zic pe Criss?De atunci,am un borcanas de zahar in permanenta doar pentru Criss.Chiar am pus o eticheta pe el cu numele ei ca sa nu iau din borcanul ala chiar daca vecinul de la 3,Irinnel28 a prezis sfirsitul lumii si al 3-lea razboi mondial.Nu frate,poate sa-mi vijaie pe la urechi rachete rusesti eu de zaharul lui Criss nu ma ating.Ieri mi se terminase zaharul regular...adica cel obisnuit si am baut cafeaua cu gem de caise si din zaharul lui Criss nu am luat.Cred ca o sa-i dau si o cheie lui Criss mai ales ca vine zilnic dupa zahar. Altceva,oricit de dur as fi,nu pot sa-l string cu usa pe amicul meu vecinul Interzis.E tinar,are o cariera in fata si mai ales are o iubita de nota 10 care-i maninca vitaminele dar il pastreaza fresh pe sistem.Acum stiu ca au mare nevoie de bani pentru o canapea noua ca pe aia veche au dus-o la Remat dupa 2 saptamini de vis in care s-au inchis in casa sa se cunoasca si ei mai bine.Pe ei ii vizitez cit de des pot ca face aia mica si timisoreanca o cafea cumparata de-a gata de la barul de la parter de n-ai aer.In plus,asa stabilesc un contact vizual cu ei ca sa stie ca cafeaua ca cafeaua da sa nu intinda prea mult coarda cu intretinerea ca-mi pun lumea in cap in bloc si nimeni nu cred ca vrea scandal cu Frelid,Daria,Luminutza,D-Mark,Lucica shrink-ul blocului sau Soviet,ca sa dau citeva exemple locatari care sint mereu la zi cu intretinerea si ca atare ma urmaresc pe toate topicurile ca sa vada ei ce manevre mai fac eu.Cu vecinul Interzis si frumoasa lui...de fapt numai cu el,am in cap sa dezvolt o afacere unica in Romania,acadele pe cocean de porumb cu aroma de seminte prajite.Zic doar cu el pentru ca el are materia prima si prosteala pentru clienti-baga el niste poante de alea cu sugi 23 de acadele si cistigi o p-la...adica exact la ce te gindesti cind le cumperi si va rog sa ma credeti ca prinde mereu vrajeala asta,pentru ca in general toata clientela feminina se gindeste la bani iar cind in tara asta banii asteptati vin mai mereu din p-la...se multumesc si cu asta.Si ca sa inchei,cu frumoasa lui prietena nu se poate face o afacere cinstita in care sa se arda si ea nu doar tu. La etajul 1 sta aia mica si rea de gura, Iubaricea, care nu mai vorbeste cu mine decit prin vizor de ceva vreme de cind mi-a deschis odata usa imbracata intr-un prosop de baie,avea parul ud iar eu voiam sa-i dau chitanta de la intretinere desi aveam mainile ocupate.Mi-a zimbit in timp ce-si peria dintii cu Aquafresh care intareste smaltul,minca-i-as dintii ei albi si mi-a cautat prin buzunare chitanta aia pina mi-a intarit ca smaltul dintilor ei tot ce a intilnit prin buzunarele mele rupte.A luat chitanta in final si apoi am auzit-o cum s-a pus gramada pe vizor ca sa vada ea cum ma chinui eu sa intru in lift si nu pot din cauza smaltului intarit.Si mereu imi face asa,motiv pentru care am sa-i dau de acum chitanta prin porumbei calatori.De cind am luat administrator am schimbat fata blocului.Lumea era trista asa ca am zugravit tot blocul Yuppy in emoticoane vesele.De asemenea am cautat sa ofer tuturor locatarilor cite o functie onorifica dar care sa-i responsabilizeze pe fiecare.Astfel,popii nu vor mai avea voie sa vina inopinat in casele noastre sa ne ude peretii aiurea.De asemenea,vor elibera chitanta pentru fiecare banut primit de la locatari iar la sfirsit de luna vor aduce la cunostinta intregului bloc ce s-a facut cu banii colectati.De relatia cu biserica se va ocupa Apocalypse_yo,de la etajul 4,baiat bun si de mare caracter.Are o luna restanta dar a avut probleme la servici.De spatiul verde din fata blocului se va ocupa Greenie.Ea decide daca punem plante ornamentale sau braduti pitici.Ea va fi supervizata de Daria pentru ca Greenie se trezeste greu dimineata cind trebuie udate plantele iar Daria e mult mai responsabila.Pentru ca Irinnel28 a prezis ca incepe al 3-lea razboi mondial si rusii ne vor cotropi gaurile din asfalt,m-am gindit sa urmam un curs intensiv de limba rusa.De aceasta problema se va ocupa Soviet si cred ca daca rusii vin si cu rusoaicele dupa ei eu o sa invat cel mai bine limba asta mizerabila.Vecinul Cornel34,altfel un locatar model si discret,e scutit de la aceste actiuni deoarece el da rar pe acasa plimbind prin Bucuresti babute pe moarte cu taxiul personal si fara bani.Cind si cind,o masina galbena inscriptionata CORTAX-taxiul tau gratis,incetineste in fata blocului nostru si din mers,geamul din spate se deschide iar o babuta amatoare de plimbari nocturne arunca banii pentru intretinere datorati de Cornel.Mare caracter!Apoi isi continua imperturbabil drumul sau in viata.Interesant ar fi de stiut cine o sa-l plimbe pe el gratis cind o fi sa fie...O problema in anii trecuti a fost iluminatul scarilor si la ghenele de pe fiecare etaj.Se furau becurile in draci.Acum,de problema asta se ocupa Luminutza impreuna cu tre321dsa,vi-l mai amintiti pe noul nostru vecin?E cel care nici pina azi n-a aflat daca ceasele de mina e doar un moft.Oricit de vidat e omul la cap s-a dovedit a fi totusi un vecin de incredere cind s-a oferit sa puna el toate becele de pe scare in lifte si la gheni de gunoi care este.Si retineti...pe banii lui care are sa ne ingroape pe toti plus texte care infioara clantele de la use.Am pus si raul in fata si daca nu ne vom intelege cu rusii ne gindim din ce in ce mai tare sa plecam dreaq de aici undeva pe o alta planeta.Ca atare,ne-am construit in secret si-n beci o arca moderna pe care ne urcam toti din blocul Yuppy iar capitan ne va fi cine altul decit Picard.Nu stiu cit de dibaci e el in arce...sau arci,o sa-l intreb pe Cease cum se spune,dar daca ne impotmolim undeva il dam pe mina lui Haps,robotelul nostru simpatic care isi baga mereu si adinc orice in absolut orice.In acest caz,o sa-l scurtcircuitam un pic ca sa-l vada doar pe Picard in fata ochilor.Dar ceva imi spune ca ne va duce cu bine in alta galaxie mai ales daca-l mintim ca acolo il asteapta Desiree,Ema_J,Ioanab64,Alice_in blocul_minunilor,piubesc si Lucia38.Toate aceste fapturi minunate il asteapta pe el,capitanul Picard.Acolo e racoareeee...fetele noastre si-au uitat hainutele acasaaaa...Picard le va duce hainuteleeee...lui Alice nu-i aduce nimiiiic...ca-l papa Cristiiii1407-eeeee...Lucia38 e maritataaaaa...are cine sa-i aduca hainuteeeee...piubesc e pudicaaaa si finutaaaaa si nu sta la imbracaaaaat...Ema_J,Desiree si Ioanab64 sint draguteeee si sexyyyyy si ca atare fitoaseeeee si greu se lasa imbracateeeee...dar poate Picard nu se prinde si ajungem cu bine acolo.Daca ma intrebati acum nu stiu numele planetei pe care ne vom aseza tabara si comentariile dar exclus sa fie Kudika unde atmosfera e incarcata iar aerul irespirabil.Plus ca e prea multa durere acolo iar noi sintem veseli si daca vine sfirsitul lumii lui Irinnel28! Pina una alta lasati caterinca si sariti cu banii de intretinere.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Mai 2010 la 15:12

Saxon, nu copia, te rog! Gata, ca am citit asta!!!

Si lasa, ca pun eu mana pe tine, dar nu acum, ca trebuie sa plec!!!

Mi-ai facut ziua frumoasa, am ras de am capiat!!!
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 28 Mai 2010 la 15:13

total esti! chiar ti-ai deschis topicul
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Mai 2010 la 15:13

avatarrul cu maimuta era mai misto ...
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 28 Mai 2010 la 15:18

e a nu stiu cita oara cind deschid un topic si nu-mi apare numele pe motiv ca n-as fi logat si mor de necaz...dar prietenii din povestire stiu oricum despre cine e vorba.Doar ca..e nevoie si de un nume aici pentru ca unii s-ar putea sa simta nevoia sa ma injure si e pacat sa injure aiurea un nick dat aleatoriu de yuppy.Deci...eu mi-s!
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 28 Mai 2010 la 15:23

De la: Saxon, la data 2010-05-28 15:18:03e a nu stiu cita oara cind deschid un topic si nu-mi apare numele pe motiv ca n-as fi logat si mor de necaz...dar prietenii din povestire stiu oricum despre cine e vorba.Doar ca..e nevoie si de un nume aici pentru ca unii s-ar putea sa simta nevoia sa ma injure si e pacat sa injure aiurea un nick dat aleatoriu de yuppy.Deci...eu mi-s!
mayasy Avatarul lui mayasy
Citeaza Raspunde

Postat de mayasy pe 28 Mai 2010 la 15:25

o punem de un film?cred ca ar fi mai bun ca ala pe care l-ai vazut tu dormind
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 28 Mai 2010 la 15:41

Daaaaaa,filmul e viata mea,de cind imi doresc sa fac un film.Despre ce sa fie? Sa nu fie plicticos ca ma ia somnul la filmari!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Mai 2010 la 16:02

domnu' administrator..lasa acadelele in forma de puta cu aroma de scoarta si vezi ca instalatia e praf..de fiecare data cand ma pun sa dorm parca ma asez in cada naibii....
mayasy Avatarul lui mayasy
Citeaza Raspunde

Postat de mayasy pe 28 Mai 2010 la 16:02

De la: Saxon, la data 2010-05-28 15:41:35Daaaaaa,filmul e viata mea,de cind imi doresc sa fac un film.Despre ce sa fie? Sa nu fie plicticos ca ma ia somnul la filmari!
pai imaginatie ai, asa ca cauta rapid un subiect ,ai prins bine azi mi-ai descretit fruntea si m-ai facut sa uit ca e furtuna afara
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Mai 2010 la 16:08

"sugi 23 de acadele si cistigi o p-la...adica exact la ce te gindesti cind le cumperi" Nu stiu exact de ce sa rad mai tare.

Am doar ceva de comentat: mai pune cate un spatiu intre fraze, un aliniat ceva, ca mi se incurca ochii in atata scris.
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 29 Mai 2010 la 09:10

De la: theinterzisu, la data 2010-05-28 16:02:11domnu' administrator..lasa acadelele in forma de puta cu aroma de scoarta si vezi ca instalatia e praf..de fiecare data cand ma pun sa dorm parca ma asez in cada naibii....

Vecinule Interzis,nu mai zic ca trebuia sa-mi zici de tevi pe privat nu aici sa vada tot blocul dar acum va trebui sa mai dai si tu din restante ca nu mai pot sa te acopar la infinit.Am inteles ca si cu canapeaua aia a fost o diversiune,de fapt tii banii la ciorap ca sa pleci cu EA in Antalya.Am rezolvat si cu tevile alea,sa-mi zici daca mai ai scurgeri...ca daca ai...nu e de la tevile din bloc...sigur e din alt bloc...si daca afla EA...e belea pe sistem si nu te scapa nici 2 sacosi de rafie pline cu Sinerdol!Ca dovada atasez mai jos un comunicat dat de Cease,ca pe el l-am pus sa se ocupe de tevi:
Dragi locatari si draga administratorule care esti,in ziua de 28 mai 2010 ca urmare a reclamatiei vecinului Interzisu am coborit in beci si am constatat multe defici...difici...defececienti care este la teavele da apa calda cit si apa rece.Am mers la robinetul general si am umblat la olendere pina m-a gasit dracii si am dat si de un soarece care este.Mentionez ca acolo jos e infect de mizerie si imputiciune de miros naspa a mortaciuni moarte si nu mi-am luat ceasul la mine ca sa nu-l imbicsesc cu miroase de astea asa ca nu pot sa spui sigur la ce ora am intrat sau mai ales la ce ora am vrut sa ies de acolo.Dar problema s-a rezolvat si daca mai arunca cineva gunoi acolo jos are viata grea cu mine ca nu sint prostul blocului cu ceas mofturos la mina ca sa ma bag eu mereu acolo dupa fiecare.
Te-ai convins vecine?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Mai 2010 la 13:00

Legea lui Perlsweig:

Oamenii carora le este cel mai greu sa plateasca chiria, platesc chiria. Cei carora le este mai usor sa plateasca chiria isi construiesc locuinte si devin proprietari.

Legea impartirii in zone, a lui McClaughry:

Acolo unde impartirea in zone nu este necesara, ea va functiona perfect. Acolo unde este foarte necesara, ea nu se va aplica niciodata.
yuppy013113 Avatarul lui yuppy013113
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013113 pe 29 Mai 2010 la 14:36

Domnu hadmistrator,

saxoaneeeee

da si tu un apartament la un cuplu aprig bantuit de nabadai ....

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Mai 2010 la 21:53

De la: Saxon, la data 2010-05-29 09:10:54
De la: theinterzisu, la data 2010-05-28 16:02:11domnu' administrator..lasa acadelele in forma de puta cu aroma de scoarta si vezi ca instalatia e praf..de fiecare data cand ma pun sa dorm parca ma asez in cada naibii....

Vecinule Interzis,nu mai zic ca trebuia...

care restante? sunt la zi cu toate,mai putin cu viata mea,unde mai am unele probleme..da' las' ca pana mor parca vad ca se rezolva..
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 30 Mai 2010 la 13:24

Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 31 Mai 2010 la 08:46

De la: yuppy013113, la data 2010-05-29 14:36:43Domnu hadmistrator,

saxoaneeeee

Daca sint nabadai pe sistem care ma apuca si pe mine dupa 2 beri nu va trebuie apartament.Pentru asa ceva am amenajat o camera de serviciu sub scara dotata cu pat in forma de inimioara si automat Durex cu aroma de pepene galben.Doar n-o sa dau apartamente mocca de cite ori se scoala vreun muschi ca pe criza asta,saracia devine afrodisiac si parca vad ca se face coada la mine la usa de membre sculate sa le dau case.
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 1 Iunie 2010 la 16:42

De la: Saxon, la data 2010-05-31 08:46:11
De la: yuppy013113, la data 2010-05-29 14:36:43Domnu hadmistrator,

saxoaneeeee

Daca sint nabadai pe sistem care ma apuca si pe mine dupa 2 beri nu va trebuie apartament.Pentru asa ceva am amenajat o camera de serviciu sub scara dotata cu pat in forma de inimioara si automat Durex cu aroma de pepene galben.Doar n-o sa dau apartamente mocca de cite ori se scoala vreun muschi ca pe criza asta,saracia devine afrodisiac si parca vad ca se face coada la mine la usa de membre sculate sa le dau case.

=)))))) pfai=))) criminal pe bune:))))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Iunie 2010 la 17:06

eu pregatesc echipaj pentru nava incep recrutarile
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Iunie 2010 la 17:08

De la: PICARD, la data 2010-06-01 17:06:53 eu pregatesc echipaj pentru nava incep recrutarile

bazeaza-te pe mine... - crezi ca mai ai nevoie de altcineva?
hombre Avatarul lui hombre
Citeaza Raspunde

Postat de hombre pe 1 Iunie 2010 la 17:59

De la: PICARD, la data 2010-06-01 17:06:53 eu pregatesc echipaj pentru nava incep recrutarile

Ma bag si eu
giselle Avatarul lui giselle
Citeaza Raspunde

Postat de giselle pe 3 Iunie 2010 la 01:47

ma intreb cum naiba am vazut topicul abia acum... stau si rad de una singura la aproape 2 noaptea...
daca mai sunt locuri,categoric vreau unul!
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 5 Iunie 2010 la 11:01

De la: giselle, la data 2010-06-03 01:47:10ma intreb cum naiba am vazut topicul abia acum... stau si rad de una singura la aproape 2 noaptea...
daca mai sunt locuri,categoric vreau unul!

Sint locuri dar nu plecam asa de repede ca nu ne luam noi dupa Irinnel care e neam cu Marmureanu ala care ne omoara in fiecare an cu cutremure devastatoare.Pina una alta te-au cautat aia de la cablu...voiau sa ti-l taie dar am rezolvat eu problema...deci stai linistita,ai cablu iar diseara vin eu cu o sticla de vin rosu sa-ti arat cum sa faci sa te uiti la tv pe naspa,fara sa platesti Ca de aia sint vecinii...singuri si-n putere pe lume si daca mai sint si administratori...e belea!
honeybuns Avatarul lui honeybuns
Citeaza Raspunde

Postat de honeybuns pe 5 Iunie 2010 la 16:42

Hmm...si in asta obtin garsoniera tot ca la ANL..adica depun actele si o primesc la sfantu' asteapta....sau exista varianta in care ma fac ca il cunosc pe administrator si ii dau imprumut cateva mii de euro pe termen nelimitat...auzi saxoane?...o garsonieera asa cocheta pentru mine ai?...cu biblioteca te rog...altfel nu primesti spaga...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Iunie 2010 la 18:47

De la: honeybuns, la data 2010-06-05 16:42:03Hmm...si in asta obtin garsoniera tot ca la ANL..adica depun actele si o primesc la sfantu' asteapta....sau exista varianta in care ma fac ca il cunosc pe administrator si ii dau imprumut cateva mii de euro pe termen nelimitat...auzi saxoane?...o garsonieera asa cocheta pentru mine ai?...cu biblioteca te rog...altfel nu primesti spaga...

decat sa te faca sa astepti, mai bine iti da o camera de la el, numa' sa te muti in bloc

Saxon, ce faci, nu raspunzi la cereri? Trebuie solutionate in max 24h, ca se plictiseste lumea pe aici si numa' ii vezi ca fac o sedinta sa te dea jos
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 12 Iunie 2010 la 10:59

De la: Ema_J, la data 2010-06-11 18:47:12
De la: honeybuns, la data 2010-06-05 16:42:03Hmm...si in asta obtin garsoniera tot ca la ANL..adica depun actele si o primesc la sfantu' asteapta....sau exista varianta in care ma fac ca il cunosc pe administrator si ii dau imprumut cateva mii de euro pe termen nelimitat...auzi saxoane?...o garsonieera asa cocheta pentru mine ai?...cu biblioteca te rog...altfel nu primesti spaga...

decat sa te faca sa astepti, mai bine iti da o camera de la el, numa' sa te muti in bloc

Saxon, ce faci, nu raspunzi la cereri? Trebuie solutionate in max 24h, ca se plictiseste lumea pe aici si numa' ii vezi ca fac o sedinta sa te dea jos

Crezi ca administratori dragalasi si cu simt de raspundere pentru locatarele in piciorusele goale gasesti pe toate drumurile?Cine sa ma dea jos?In plus...las-o sa mai fiarba pe sistem un pic,am eu tehnica mea,dau si locuinte dar la nevoie dorm si pe canapea...ma intelegi?Usa mea e deschisa picioruselor goale...caterinca cu dorm pe canapea n-o mai crede nimeni de mult dar nici n-am avut vreo reclamatie Asa fac mereu...pina dau o casa trebuie sa ne cunoastem mai bine,sa stiu pe cine ma bazez la alegerile de anul viitor,nu?Sa nu zici ca vrei si tu casa...am slabit 15 kile luna asta dar ma uit la tricoul tau si parca n-as zice nu!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Iunie 2010 la 19:39

Aha, faci pe indiferentul, de aia vor toate in blocul tau

Pai normal ca vreau si eu o casa, sa stau cu vecinele la barfa la cafea, dar daca merge asa incet …

N-am pretentii multe, vad ca ai avut de lucru la multe cereri ca te-au slabit 15kg ( da’ care-i legatura cu tricoul ? … ), o camaruta e ok, pot sa dorm si pe canapea.
molia Avatarul lui molia
Citeaza Raspunde

Postat de molia pe 14 Iunie 2010 la 20:07

Iar imi trebuie o pauza ca sa pot citi tot ...sa inceapa lectura.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 14 Iunie 2010 la 21:30

Domnu' administrator, da' pe la mine cand treci sa vezi cum m-au inundat in baie vecinii de la 5?
apocalypse_yo Avatarul lui apocalypse_yo
Citeaza Raspunde

Postat de apocalypse_yo pe 15 Iunie 2010 la 10:15

Nu prea le am eu cu religia, dar va indoctrinez eu in ceva cumva.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info