Ho ho ho urmasi ai lui Pruteanu,nu-mi sariti aiurea la jugulara ca asa se zice in popor cind te angajezi undeva.O stii pe Marcela?Cum care Marcela,aia care a luat postarita la Chitila,fata lu' nea Cosmin macelaru'...wait wait wait,m-a luat valul,Cosmin nu e nume de macelar nu?Am vazut aseara Poker,filmul romanesc fara cap fara sfirsit si cu 3 masini negre.Am dormit ca-n gara Lehliu dar m-am trezit exact cind Jojo intreba daca exista vreo baba care se numeste Monica si avea dreptate simpatica de Jojo mai ales ca intreba in piz-a goala,ca asa a jucat tot filmul si de aia urca in topul meu fara numar.Jojo nu filmul.Si chiar nu stiu nici o baba pe nume Monica.Deci revin,nici Cosmin nu e nume de macelar in virsta dar Ghita se muleaza perfect pe antricoate asa-i?Deci,am luat administrator la blocul Yuppy cum a luat Marcela(printre altele...) postarita la Chitila.Oricum nu mai aveam servici asa ca le-am dat mu-e cu pedale la astia care mi-ar fi luat din salariu daca mai lucram.Asa, sa-mi ia jumate din...potential in bot si sa incerce toti in grup sa fredoneze pusca si cureaua lata ca sa-si aminteasca ei, bosorogii din guvern,ce mai mui-e luau odata...cind aveau toti dintii in gura!De cind am luat administrator la blocul Yuppy nu mai am liniste iar noaptea dorm dezvelit napadit de vise care de care mai fanteziste.Ma vad ca un fel de Caesar...cu lauri dupa ureche si un cearceaf alb pe post de camasa de vara.Merg din usa in usa pe la supusii mei,locatarii de pe Yuppy, sa vad daca totul e in ordine.Sint mai tare decit popa.De fapt nimeni nu mai asteapta popa in ziua de azi ca s-au saturat oamenii de tepe si promisiuni.Iar de popa mai poti scapa dar de administrator...in fine,nu mai zic nimic.Oamenii imi deschid usile,bucurosi ca administratorul intreaba de sanatate si intretinere pe cetatenii yuppysti.Cei care nu platesc din diverse motive,gasesc in mine alesul lor la administratia blocului Yuppy,omul in care pot avea incredere,cel care-i pasuieste punindu-le un semn de intrebare in dreptul numarului de la apartament.Ok,nu sint adeptul aliantelor de nici un fel,in blocul meu nu exista grupuri de interese si stiti de ce?Pentru ca exista doar un grup si ala e al meu.Iar eu pastoresc cu mare grija oitele din grup.Oare cine mai stie cite lingurite de zahar i-am dat vecinei Criss care a venit imediat ce s-a mutat in bloc,desculta si in pijamalute roz,sa ceara putin zahar ca n-avea si ea si a ramas singura acasa si...Doamneeeee,cit de rau sa fi sa nu ajuti piciorusele alea goale...vreau sa zic pe Criss?De atunci,am un borcanas de zahar in permanenta doar pentru Criss.Chiar am pus o eticheta pe el cu numele ei ca sa nu iau din borcanul ala chiar daca vecinul de la 3,Irinnel28 a prezis sfirsitul lumii si al 3-lea razboi mondial.Nu frate,poate sa-mi vijaie pe la urechi rachete rusesti eu de zaharul lui Criss nu ma ating.Ieri mi se terminase zaharul regular...adica cel obisnuit si am baut cafeaua cu gem de caise si din zaharul lui Criss nu am luat.Cred ca o sa-i dau si o cheie lui Criss mai ales ca vine zilnic dupa zahar. Altceva,oricit de dur as fi,nu pot sa-l string cu usa pe amicul meu vecinul Interzis.E tinar,are o cariera in fata si mai ales are o iubita de nota 10 care-i maninca vitaminele dar il pastreaza fresh pe sistem.Acum stiu ca au mare nevoie de bani pentru o canapea noua ca pe aia veche au dus-o la Remat dupa 2 saptamini de vis in care s-au inchis in casa sa se cunoasca si ei mai bine.Pe ei ii vizitez cit de des pot ca face aia mica si timisoreanca o cafea cumparata de-a gata de la barul de la parter de n-ai aer.In plus,asa stabilesc un contact vizual cu ei ca sa stie ca cafeaua ca cafeaua da sa nu intinda prea mult coarda cu intretinerea ca-mi pun lumea in cap in bloc si nimeni nu cred ca vrea scandal cu Frelid,Daria,Luminutza,D-Mark,Lucica shrink-ul blocului sau Soviet,ca sa dau citeva exemple locatari care sint mereu la zi cu intretinerea si ca atare ma urmaresc pe toate topicurile ca sa vada ei ce manevre mai fac eu.Cu vecinul Interzis si frumoasa lui...de fapt numai cu el,am in cap sa dezvolt o afacere unica in Romania,acadele pe cocean de porumb cu aroma de seminte prajite.Zic doar cu el pentru ca el are materia prima si prosteala pentru clienti-baga el niste poante de alea cu sugi 23 de acadele si cistigi o p-la...adica exact la ce te gindesti cind le cumperi si va rog sa ma credeti ca prinde mereu vrajeala asta,pentru ca in general toata clientela feminina se gindeste la bani iar cind in tara asta banii asteptati vin mai mereu din p-la...se multumesc si cu asta.Si ca sa inchei,cu frumoasa lui prietena nu se poate face o afacere cinstita in care sa se arda si ea nu doar tu. La etajul 1 sta aia mica si rea de gura, Iubaricea, care nu mai vorbeste cu mine decit prin vizor de ceva vreme de cind mi-a deschis odata usa imbracata intr-un prosop de baie,avea parul ud iar eu voiam sa-i dau chitanta de la intretinere desi aveam mainile ocupate.Mi-a zimbit in timp ce-si peria dintii cu Aquafresh care intareste smaltul,minca-i-as dintii ei albi si mi-a cautat prin buzunare chitanta aia pina mi-a intarit ca smaltul dintilor ei tot ce a intilnit prin buzunarele mele rupte.A luat chitanta in final si apoi am auzit-o cum s-a pus gramada pe vizor ca sa vada ea cum ma chinui eu sa intru in lift si nu pot din cauza smaltului intarit.Si mereu imi face asa,motiv pentru care am sa-i dau de acum chitanta prin porumbei calatori.De cind am luat administrator am schimbat fata blocului.Lumea era trista asa ca am zugravit tot blocul Yuppy in emoticoane vesele.De asemenea am cautat sa ofer tuturor locatarilor cite o functie onorifica dar care sa-i responsabilizeze pe fiecare.Astfel,popii nu vor mai avea voie sa vina inopinat in casele noastre sa ne ude peretii aiurea.De asemenea,vor elibera chitanta pentru fiecare banut primit de la locatari iar la sfirsit de luna vor aduce la cunostinta intregului bloc ce s-a facut cu banii colectati.De relatia cu biserica se va ocupa Apocalypse_yo,de la etajul 4,baiat bun si de mare caracter.Are o luna restanta dar a avut probleme la servici.De spatiul verde din fata blocului se va ocupa Greenie.Ea decide daca punem plante ornamentale sau braduti pitici.Ea va fi supervizata de Daria pentru ca Greenie se trezeste greu dimineata cind trebuie udate plantele iar Daria e mult mai responsabila.Pentru ca Irinnel28 a prezis ca incepe al 3-lea razboi mondial si rusii ne vor cotropi gaurile din asfalt,m-am gindit sa urmam un curs intensiv de limba rusa.De aceasta problema se va ocupa Soviet si cred ca daca rusii vin si cu rusoaicele dupa ei eu o sa invat cel mai bine limba asta mizerabila.Vecinul Cornel34,altfel un locatar model si discret,e scutit de la aceste actiuni deoarece el da rar pe acasa plimbind prin Bucuresti babute pe moarte cu taxiul personal si fara bani.Cind si cind,o masina galbena inscriptionata CORTAX-taxiul tau gratis,incetineste in fata blocului nostru si din mers,geamul din spate se deschide iar o babuta amatoare de plimbari nocturne arunca banii pentru intretinere datorati de Cornel.Mare caracter!Apoi isi continua imperturbabil drumul sau in viata.Interesant ar fi de stiut cine o sa-l plimbe pe el gratis cind o fi sa fie...O problema in anii trecuti a fost iluminatul scarilor si la ghenele de pe fiecare etaj.Se furau becurile in draci.Acum,de problema asta se ocupa Luminutza impreuna cu tre321dsa,vi-l mai amintiti pe noul nostru vecin?E cel care nici pina azi n-a aflat daca ceasele de mina e doar un moft.Oricit de vidat e omul la cap s-a dovedit a fi totusi un vecin de incredere cind s-a oferit sa puna el toate becele de pe scare in lifte si la gheni de gunoi care este.Si retineti...pe banii lui care are sa ne ingroape pe toti plus texte care infioara clantele de la use.Am pus si raul in fata si daca nu ne vom intelege cu rusii ne gindim din ce in ce mai tare sa plecam dreaq de aici undeva pe o alta planeta.Ca atare,ne-am construit in secret si-n beci o arca moderna pe care ne urcam toti din blocul Yuppy iar capitan ne va fi cine altul decit Picard.Nu stiu cit de dibaci e el in arce...sau arci,o sa-l intreb pe Cease cum se spune,dar daca ne impotmolim undeva il dam pe mina lui Haps,robotelul nostru simpatic care isi baga mereu si adinc orice in absolut orice.In acest caz,o sa-l scurtcircuitam un pic ca sa-l vada doar pe Picard in fata ochilor.Dar ceva imi spune ca ne va duce cu bine in alta galaxie mai ales daca-l mintim ca acolo il asteapta Desiree,Ema_J,Ioanab64,Alice_in blocul_minunilor,piubesc si Lucia38.Toate aceste fapturi minunate il asteapta pe el,capitanul Picard.Acolo e racoareeee...fetele noastre si-au uitat hainutele acasaaaa...Picard le va duce hainuteleeee...lui Alice nu-i aduce nimiiiic...ca-l papa Cristiiii1407-eeeee...Lucia38 e maritataaaaa...are cine sa-i aduca hainuteeeee...piubesc e pudicaaaa si finutaaaaa si nu sta la imbracaaaaat...Ema_J,Desiree si Ioanab64 sint draguteeee si sexyyyyy si ca atare fitoaseeeee si greu se lasa imbracateeeee...dar poate Picard nu se prinde si ajungem cu bine acolo.Daca ma intrebati acum nu stiu numele planetei pe care ne vom aseza tabara si comentariile dar exclus sa fie Kudika unde atmosfera e incarcata iar aerul irespirabil.Plus ca e prea multa durere acolo iar noi sintem veseli si daca vine sfirsitul lumii lui Irinnel28! Pina una alta lasati caterinca si sariti cu banii de intretinere.