Mentalitate de cretini obsedati
Pagina 1 din 6

Toate forumurile » How to » mentalitate de cretini obsedati » Pagina 1 din 6

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Iunie 2010 la 20:49

fratilor nu stiu care este problema cu unele persoane dar clar au ceva la cap`sor:))))deci am gasit site`ul asta am intrat m`am dat in vorba pe cateva forumuri...nimic deosebit pana aici...mi`am pus si eu doua poze la profil una cu mine si una cu mine si cu sotul meu de la nunta ...da....frumos...vi se pare ceva iesit din comun?? nu...intra un cretin si imi trimite un mesaj buna frumoasa bla bla imi dai id?? eu raspun scuza`ma dragutule dar sunt casatorita..nu faca sa ceva ... mesaj de la el ce cauti tu p[e sait :)) daca esti casatorita la agatat aa? si m`am enervat si i`am zis cateva de dulce pe acolo......imi trimite mesaj si`mi zice esti o curva fir`ai a dracu sa fii de curva cauti p.la s.s.m.d. acum zice`ti`mi si voi mie sunt o curva ca intru pe site sa ma plang si eu de una alta ca nu am prieteni care sa ma asculte ca de cand m`a casatorit am renuntat la cei mai buni prieteni pentru marea mea iubire....si auzi ma sunt o curva ca intru pe un site ...:))) ma socheaza prostia cretinilorastora...i`am zis doamne daca ti`as fi dat id`ul sunt ferm convinsa ca nu m`ai mai fi facut curva...si zice`ti`mi voi daca m`am casatorit nu net nu plimbare nu iesit pe afara nu nimic aa? a ma tina sotul meu intr`o cusca ...sau ce??? doamne de und edracu au venit astioa pe pamantul asta niste dobitoci cu o mentalitate sub creierul uman....
honeybuns Avatarul lui honeybuns
Citeaza Raspunde

Postat de honeybuns pe 2 Iunie 2010 la 20:53

Daca ar fi sa postez toate mesajele care le-am primit cred ca te-ai tavali pe jos de ras...nu-i baga in seama...sunt destui care au impresia ca sunt pe un site de ,,matrimoniale''...sau mai degraba de agatat...sex si dat papucii...
yuppy013113 Avatarul lui yuppy013113
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013113 pe 2 Iunie 2010 la 21:00

daca fac asa ceva sa mi zice ti ca .... ma postez singur intr un topic nou ... idioti la pascut de capre
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Iunie 2010 la 21:04

De la: honeybuns, la data 2010-06-02 20:53:23Daca ar fi sa postez toate mesajele care le-am primit cred ca te-ai tavali pe jos de ras...nu-i baga in seama...sunt destui care au impresia ca sunt pe un site de ,,matrimoniale''...sau mai degraba de agatat...sex si dat papucii...

posteaza =))) glm :P app nu stiam k esti din tm :-?
honeybuns Avatarul lui honeybuns
Citeaza Raspunde

Postat de honeybuns pe 2 Iunie 2010 la 21:06

De la: Goku, la data 2010-06-02 21:04:38

hmm... ..de ce? vrei sa ma cunosti?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Iunie 2010 la 21:09

De la: amazing, la data 2010-06-02 20:49:02fratilor nu stiu care este problema cu unele persoane dar clar au ceva la cap`sor:))))deci am gasit site`ul asta am intrat m`am dat in vorba pe cateva forumuri...nimic deosebit pana aici...mi`am pus si eu doua poze la profil una cu mine si una cu mine si cu sotul meu de la nunta ...da....frumos...vi se pare ceva iesit din comun?? nu...intra un cretin si imi trimite un mesaj buna frumoasa bla bla imi dai id?? eu raspun scuza`ma dragutule dar sunt casatorita..nu faca sa ceva ... mesaj de la el ce cauti tu p[e sait :)) daca esti casatorita la agatat aa? si m`am enervat si i`am zis cateva de dulce pe acolo......imi trimite mesaj si`mi zice esti o curva fir`ai a dracu sa fii de curva cauti p.la s.s.m.d. acum zice`ti`mi si voi mie sunt o curva ca intru pe site sa ma plang si eu de una alta ca nu am prieteni care sa ma asculte ca de cand m`a casatorit am renuntat la cei mai buni prieteni pentru marea mea iubire....si auzi ma sunt o curva ca intru pe un site ...:))) ma socheaza prostia cretinilorastora...i`am zis doamne daca ti`as fi dat id`ul sunt ferm convinsa ca nu m`ai mai fi facut curva...si zice`ti`mi voi daca m`am casatorit nu net nu plimbare nu iesit pe afara nu nimic aa? a ma tina sotul meu intr`o cusca ...sau ce??? doamne de und edracu au venit astioa pe pamantul asta niste dobitoci cu o mentalitate sub creierul uman....

nu,nu este nimic iesit din comun dar probabil baiatu s-a atacat caci nu i-ai dat id...vroia si el sa de-a o vrajala cuiva si na...iarta-l ;) nu pune la suflet,si nu lasa sa-ti strice ziua ;)

Multi baietzii,vorbesc numa prostii,doar sa jigneasca,dar de fapt ei nici nu stiu care ii diferenta intre o curva,si mai stiu eu ce... :) dar afirma

Dar nu inteleg un lucru :P daca poti sa ma lamuresti cum vine aia : ''am renuntat la cei mai buni prieteni,nu net,iesiri afara,plimbari'' dar in schimb nu te tine in cusca...''sper ca nu m-ai inteles gresit :) dar daca te-ai maritat cu el,sunt sigur caci puteai sa-ti pastrezi prieteniile din copilarie si pe parcursul vietzii... :) chiar daca tinei legatura mai rar...
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 2 Iunie 2010 la 21:10

chestia asta e generala..eu de fel am un fel de ....sa zicem messenger 3D...si acolo intra lumea DIN TOAAAATA LUMEA... ..pt me e ca un joc.....ai un personaj..care deh..initila ti l faci sa semene cu tine si sa aiba cam tot ce intra in personalitatea ta...dar ....ai posibilitatea sa cumperi una alta...cu bani sau credite...care evident le obti bagand alte pers...si mau intrat ceva prieteni..dar eu s ca un copil..vad..ceva ce luceste mai tare si l vreau :)))) ..si evident.ca mi am facut si 2..3 conturi false...si cum fetele au mai mult succes ca incepatoare...m am dat drept fata...si cam toata lumea e asa....e o chestie globala.. bine..cei din afara sunt inebuniti de ciber sex...cei de aici...de ala real deh noi suntem cu 50 de ani mai involuati...(o fi bine o fi rau? )......cert e ca poate cel mai bun lucru e sa te joci cu barbatii de genul...sunt asa usor de controlat si voi aveti asta in sange..deci good luck
mayasy Avatarul lui mayasy
Citeaza Raspunde

Postat de mayasy pe 2 Iunie 2010 la 21:19

De la: areku, la data 2010-06-02 21:10:32chestia asta e generala..eu de fel am un fel de ....sa zicem messenger 3D...si acolo intra lumea DIN TOAAAATA LUMEA... ..pt me e ca un joc.....ai un personaj..care deh..initila ti l faci sa semene cu tine si sa aiba cam tot ce intra in personalitatea ta...dar ....ai posibilitatea sa cumperi una alta...cu bani sau credite...care evident le obti bagand alte pers...si mau intrat ceva prieteni..dar eu s ca un copil..vad..ceva ce luceste mai tare si l vreau :)))) ..si evident.ca mi am facut si 2..3 conturi false...si cum fetele au mai mult succes ca incepatoare...m am dat drept fata...si cam toata lumea e asa....e o chestie globala.. bine..cei din afara sunt inebuniti de ciber sex...cei de aici...de ala real deh noi suntem cu 50 de ani mai involuati...(o fi bine o fi rau? )......cert e ca poate cel mai bun lucru e sa te joci cu barbatii de genul...sunt asa usor de controlat si voi aveti asta in sange..deci good luck

incep sa ma gandesc care e femeie si care o barbat ufff greu de depistat
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 2 Iunie 2010 la 21:23

De la: honeybuns, la data 2010-06-02 21:06:34
De la: Goku, la data 2010-06-02 21:04:38

hmm... ..de ce? vrei sa ma cunosti?

hmmmmm :-? dc nu ??? :P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iunie 2010 la 14:30

Dar nu inteleg un lucru :P daca poti sa ma lamuresti cum vine aia : ''am renuntat la cei mai buni prieteni,nu net,iesiri afara,plimbari'' dar in schimb nu te tine in cusca...''sper ca nu m-ai inteles gresit :) dar daca te-ai maritat cu el,sunt sigur caci puteai sa-ti pastrezi prieteniile din copilarie si pe parcursul vietzii... :) chiar daca tinei legatura mai rar...

pai mai gokule am zis ca am renuntat la cei mai buni prieteni era vb de prietene care....se cam stricasera asa iar iubitelul meu credea ca eu ma iau dupa ele si m`a pus saa nu mai umblu cu ele ca erau altfel decat mine...credea ca o sa ajung ca ele...dar oricum eu imi stiu principiile si nu m`as lua dupa nimeni...si am zis ca ce crede ala ca daca m`am casatorit nu trebuie sa mai stau p enet nu trebuie sa ma mai plimb sa nu mai ies afara nimic acum??? asta am zis..
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 3 Iunie 2010 la 14:34

De la: mayasy, la data 2010-06-02 21:19:02
De la: areku, la data 2010-06-02 21:10:32chestia asta e generala..eu de fel am un fel de ....sa zicem messenger 3D...si acolo intra lumea DIN TOAAAATA LUMEA... ..pt me e ca un joc.....ai un personaj..care deh..initila ti l faci sa semene cu tine si sa aiba cam tot ce intra in personalitatea ta...dar ....ai posibilitatea sa cumperi una alta...cu bani sau credite...care evident le obti bagand alte pers...si mau intrat ceva prieteni..dar eu s ca un copil..vad..ceva ce luceste mai tare si l vreau :)))) ..si evident.ca mi am facut si 2..3 conturi false...si cum fetele au mai mult succes ca incepatoare...m am dat drept fata...si cam toata lumea e asa....e o chestie globala.. bine..cei din afara sunt inebuniti de ciber sex...cei de aici...de ala real deh noi suntem cu 50 de ani mai involuati...(o fi bine o fi rau? )......cert e ca poate cel mai bun lucru e sa te joci cu barbatii de genul...sunt asa usor de controlat si voi aveti asta in sange..deci good luck

incep sa ma gandesc care e femeie si care o barbat ufff greu de depistat
huh?
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 3 Iunie 2010 la 14:47

AUZI, nu vrei sa stii ce mesaje primesc EU!

Addendum: Nu trebuia sa fii in bucatarie?

http://www.evilmilk.com/pictures/Walked_Out_Of_The_Kitchen.htm

areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 3 Iunie 2010 la 14:52

De la: berila, la data 2010-06-03 14:47:28AUZI, nu vrei sa stii ce mesaje primesc EU!

avem topicul lu xavy ..pt mesajele tale
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 3 Iunie 2010 la 14:54

E draci, putin ma intereseaza, ii si le trec la spam instant, ca nu ma doare mana
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iunie 2010 la 15:01

Amaizing,ti-ai scos poza erai chiar frumusica,pacat
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 3 Iunie 2010 la 15:04

De la: Bijou, la data 2010-06-03 15:01:19Amaizing,ti-ai scos poza erai chiar frumusica,pacat

poi cerei poza...asa o poti adauga pe profilu tau... ...sa vezi rezultatele ...normal ca si a scos poza...daca s destui atarnatori
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iunie 2010 la 15:08

De la: areku, la data 2010-06-03 15:04:56
De la: Bijou, la data 2010-06-03 15:01:19Amaizing,ti-ai scos poza erai chiar frumusica,pacat

poi cerei poza...asa o poti adauga pe profilu tau... ...sa vezi rezultatele ...normal ca si a scos poza...daca s destui atarnatori [/quote
POi de ce sa o adaug pe profilul meu? eu sunt mai frumoasa ca ea ..ideea e ca ...omul din greseli invata
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 3 Iunie 2010 la 15:09

De la: Bijou, la data 2010-06-03 15:08:39

poi cerei poza...asa o poti adauga pe profilu tau... ...sa vezi rezultatele ...normal ca si a scos poza...daca s destui atarnatori [/quote
POi de ce sa o adaug pe profilul meu? eu sunt mai frumoasa ca ea ..ideea e ca ...omul din greseli invata

adev e ...ca mustacioarele tale si ochii aia sunt draguti foc..mai ales funditza roz
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iunie 2010 la 15:14

De la: areku, la data 2010-06-03 15:09:27

adev e ...ca mustacioarele tale si ochii aia sunt draguti foc..mai ales funditza roz

sunt o modesta, nu mai zic nik
molia Avatarul lui molia
Citeaza Raspunde

Postat de molia pe 3 Iunie 2010 la 15:16

De la: amazing, la data 2010-06-02 20:49:02fratilor nu stiu care este problema cu unele persoane dar clar au ceva la cap`sor:))))deci am gasit site`ul asta am intrat m`am dat in vorba pe cateva forumuri...nimic deosebit pana aici...mi`am pus si eu doua poze la profil una cu mine si una cu mine si cu sotul meu de la nunta ...da....frumos...vi se pare ceva iesit din comun?? nu...intra un cretin si imi trimite un mesaj buna frumoasa bla bla imi dai id?? eu raspun scuza`ma dragutule dar sunt casatorita..nu faca sa ceva ... mesaj de la el ce cauti tu p[e sait :)) daca esti casatorita la agatat aa? si m`am enervat si i`am zis cateva de dulce pe acolo......imi trimite mesaj si`mi zice esti o curva fir`ai a dracu sa fii de curva cauti p.la s.s.m.d. acum zice`ti`mi si voi mie sunt o curva ca intru pe site sa ma plang si eu de una alta ca nu am prieteni care sa ma asculte ca de cand m`a casatorit am renuntat la cei mai buni prieteni pentru marea mea iubire....si auzi ma sunt o curva ca intru pe un site ...:))) ma socheaza prostia cretinilorastora...i`am zis doamne daca ti`as fi dat id`ul sunt ferm convinsa ca nu m`ai mai fi facut curva...si zice`ti`mi voi daca m`am casatorit nu net nu plimbare nu iesit pe afara nu nimic aa? a ma tina sotul meu intr`o cusca ...sau ce??? doamne de und edracu au venit astioa pe pamantul asta niste dobitoci cu o mentalitate sub creierul uman....

Nu merita, nu merita si iar nu merita sa'ti faci nervi pentru niste persoane care nu au cultura suficienta pt a intelege cum stau lucrurile, vezi tu aici eu zic ca nu e bine ca pe forumuri sunt si copii si parinti si poate chiar bunici si atunci ca normal ca poate un pusti de 14 ani n'are ce face si te ia la misto ,falosesc un jargon ca sa inteleaga tot omul,.
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 3 Iunie 2010 la 15:16

De la: Bijou, la data 2010-06-03 15:14:54

am vazut asta...2 randuri mai sus
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iunie 2010 la 15:22

De la: molia, la data 2010-06-03 15:16:29

Nu merita, nu merita si iar nu merita sa'ti faci nervi pentru niste persoane care nu au cultura suficienta pt a intelege cum stau lucrurile, vezi tu aici eu zic ca nu e bine ca pe forumuri sunt si copii si parinti si poate chiar bunici si atunci ca normal ca poate un pusti de 14 ani n'are ce face si te ia la misto ,falosesc un jargon ca sa inteleaga tot omul,.

Mare dreptate ai....dar chiar bunici
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iunie 2010 la 15:23

De la: areku, la data 2010-06-03 15:16:32
De la: Bijou, la data 2010-06-03 15:14:54

am vazut asta...2 randuri mai sus

Hwo me?
Citeaza Raspunde

pai normal ca am scos poza...cu obsedatii astia ce naiba...nu poti nimic.... :| vrei sa fiu facuta curva la tot pasul?? :)) mai bn asa mulstumesc bilou stiu ca u esti tare fruumiii vad ;)) nu te intrece nimeni :P nici nu`mi permit sa zic ca`s macar simpatica pe langa tine modesta mica ce esti :))))
Citeaza Raspunde

bijou scuze
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 3 Iunie 2010 la 15:24

De la: amazing, la data 2010-06-03 15:23:31pai normal ca am scos poza...cu obsedatii astia ce naiba...nu poti nimic.... :| vrei sa fiu facuta curva la tot pasul?? :)) mai bn asa mulstumesc bilou stiu ca u esti tare fruumiii vad ;)) nu te intrece nimeni :P nici nu`mi permit sa zic ca`s macar simpatica pe langa tine modesta mica ce esti :))))

ai uitat sa precizezi..."modesta mica cu funditza roz ce esti"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iunie 2010 la 15:28

aoleeeeu ce`am uitaaat scuze...;)) deci asta are 31 de ani nu`i pusti si are la descriere =))) barbat bine si dragut :)))))deci nu stiu cine era la agatat pe site... :)))
areku Avatarul lui areku
Citeaza Raspunde

Postat de areku pe 3 Iunie 2010 la 15:30

De la: amazing, la data 2010-06-03 15:28:22aoleeeeu ce`am uitaaat scuze...;)) deci asta are 31 de ani nu`i pusti si are la descriere =))) barbat bine si dragut :)))))deci nu stiu cine era la agatat pe site... :)))

si tu..de ce te agiti?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iunie 2010 la 15:31

De la: areku, la data 2010-06-03 15:24:41
De la: amazing, la data 2010-06-03 15:23:31pai normal ca am scos poza...cu obsedatii astia ce naiba...nu poti nimic.... :| vrei sa fiu facuta curva la tot pasul?? :)) mai bn asa mulstumesc bilou stiu ca u esti tare fruumiii vad ;)) nu te intrece nimeni :P nici nu`mi permit sa zic ca`s macar simpatica pe langa tine modesta mica ce esti :))))

ai uitat sa precizezi..."modesta mica cu funditza roz ce esti"

mica mica , si a dracu ce aveti cu fundita mea rooozz rozul e o culoare calda
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 3 Iunie 2010 la 15:33

Internetul asta...ce sa-i faci..sunt oameni si oameni si unii mai putin oameni...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info