Pot fi mandru ca sunt roman ?
Pagina 1 din 11

Toate forumurile » How to » Pot fi mandru ca sunt roman ? » Pagina 1 din 11

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Iunie 2010 la 19:35

"Un om ridica in slavi si se bucura atunci cand cineva reuseste sa-i transforme macar o ora din existenta sa, intr-o ora de fericire.

Insa nu care cumva sa dea gres !

Daca eu te ajut de o mie de ori si nu reusesc a mia si una oara, voi fi un nimeni in fata ta.

Nu ! ... Nu se aplica in cazul tau, al cititorului.

Ci pentru restul lumii.

Tu nu ai ai facut asta niciodata.

Cati dintre voi nu mai vorbiti cu vechi prieteni ori parinti, frati, surori, bunici din cine stie ce motive “bine” intemeiate ? "
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Iunie 2010 la 19:42

De la: Cornel34, la data 2010-06-08 19:35:55"Un om ridica in slavi si se bucura atunci cand cineva reuseste sa-i transforme macar o ora din existenta sa, intr-o ora de fericire.

Daca eu te ajut de o mie de ori si nu reusesc a mia si una oara, voi fi un nimeni in fata ta.

Ci pentru restul lumii.

Cati dintre voi nu mai vorbiti cu vechi prieteni ori parinti, frati, surori, bunici din cine stie ce motive “bine” intemeiate ? "

nu stiu

dar din titlu intelegi una,din postare alta....adica numai romanii poarta 'pica'?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 8 Iunie 2010 la 21:25

De la: theinterzisu, la data 2010-06-08 19:42:36
De la: Cornel34, la data 2010-06-08 19:35:55"Un om ridica in slavi si se bucura atunci cand cineva reuseste sa-i transforme macar o ora din existenta sa, intr-o ora de fericire.

Ci pentru restul lumii.

nu stiu

dar din titlu intelegi una,din postare alta....adica numai romanii poarta 'pica'?

Nu, nu doar romanii poarta pica; doar sunt singurii care au un proverb legat de capra vecinului
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iunie 2010 la 08:27

hmmm..... felicitari cornelush! e primul tau topic din suflet. vezi ca se poate? e simplu, plin de idei inteligente si coerent .... bravo!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iunie 2010 la 12:55

"Piramida "umana" : Lumea este creata pe o singura piramida a existentei. Cel puternic invinge, cel puternic se afla in varful ei. Multi au demonstrat aceasta. Multi au actionat intreaga lor viata pe ideea de “supravietuire” ori selectia naturala. Unii au dus-o la extrem (vezi al doilea razboi mondial). Istoria ne-a demonstrat si ne demonstreaza asta in continuare. Sunt de acord cand privesc din punct de vedere al regnului animal, al ecosistemului. Este si normal si este si vital numai in astfel de conditii poate exista un echilibru perfect. Animalul trebuie sa vaneze pe cel mai incapabil de a se apara, prada cea mai usoara tocmai pentru a supravietuii. Omul insa iese din peisaj. Noi “ucidem” din placere, pentru sport, pentru mai mult…"
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 9 Iunie 2010 la 13:03

De la: voirel_viorea, la data 2010-06-09 08:27:43hmmm..... felicitari cornelush! e primul tau topic din suflet. vezi ca se poate? e simplu, plin de idei inteligente si coerent .... bravo!

Azgard Avatarul lui Azgard
Citeaza Raspunde

Postat de Azgard pe 9 Iunie 2010 la 13:38

De la: Cornel34, la data 2010-06-08 21:25:45
De la: theinterzisu, la data 2010-06-08 19:42:36

Ci pentru restul lumii.

nu stiu

Nu, nu doar romanii poarta pica; doar sunt singurii care au un proverb legat de capra vecinului

nu se stie.... dar uitatate la modelul american, in multi nu mai tin legatura cu familia ...
MaDoG Avatarul lui MaDoG
Citeaza Raspunde

Postat de MaDoG pe 9 Iunie 2010 la 15:04

Nu stiu cat reiese din pilda expusa sau ma rog ideea frumos conturata daca poti sa fi sau nu mandru ca esti roman... dar eu clar imi vine sa imi bag.... ceva ....in asa zisa "democratie" din tara asta si nivelul "ridicat" de civilizatie. Nu pot sa ma simt mandru deloc, nici financiar, nici social! N-am cu ce!
Sper sa fie altii mandrii si pt mine.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iunie 2010 la 15:59

Sunt mandru ca sunt roman ?!... O sa fiu mandru atunci cand Europa va face deosebire intre romanii de sorginte LATINA si tiganii care se autointituleaza RROMI (...de la Romania)de origine indo-asiatica ! Pana atunci ..prin tarile UE din vest pe unde voi trece...voi vorbi engleza sau italiana si voi spune (daca voi fi intrebat)ca sunt polonez,leton,breton,basc...DAR NUMAI RROMAN NU !!!
honeybuns Avatarul lui honeybuns
Citeaza Raspunde

Postat de honeybuns pe 9 Iunie 2010 la 16:28

http://www.trilulilu.ro/cassaloco/26abe93596ac9f

apropo de mandria de a fi roman...
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 9 Iunie 2010 la 17:42

Frumos spus Farcry, mi`a dat o lacrima
bog1973 Avatarul lui bog1973
Citeaza Raspunde

Postat de bog1973 pe 9 Iunie 2010 la 20:12

E totala lipsa de respect sa-ti negi identitatea.Inseamna ca tu chiar nu esti Roman.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iunie 2010 la 20:19

De la: bog1973, la data 2010-06-09 20:12:25E totala lipsa de respect sa-ti negi identitatea.Inseamna ca tu chiar nu esti Roman.

Ai dreptate sunt ardelean
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iunie 2010 la 21:43

De la: Cornel34, la data 2010-06-09 20:19:16
De la: bog1973, la data 2010-06-09 20:12:25E totala lipsa de respect sa-ti negi identitatea.Inseamna ca tu chiar nu esti Roman.

Ai dreptate sunt ardelean

EU SUNT MANDRU CA SUNT........hai mah ca glumeam..
mara_rara Avatarul lui mara_rara
Citeaza Raspunde

Postat de mara_rara pe 10 Iunie 2010 la 07:43

Ei hai ca nu trebuie sa reactionam asa daca privim partea plina a paharului, vom vedea ca romani au o capacitate foarte mare de adaptare, ceea ce americanii nu au. intr-adevar, stima de sine a poporului este f scazuta,trecem prin vremuri grele dar cred ca ar trebui sa incercam fiecare in felul nostru sa aratam ca putem fi mandri ca suntem romani.
KKLLAAUUSS Avatarul lui KKLLAAUUSS
Citeaza Raspunde

Postat de KKLLAAUUSS pe 10 Iunie 2010 la 08:44

eu sunt mandru ca sunt roman,sunt mandru ca ma trag din daci,sunt mandru ca noi aveam canalizare cand in anglia aia curatau strazile cu turmele de porci si se scarpinau cu andreelele sub peruci de paduchi,sunt mandru ca am avut mereu capu pe umeri,fara inchizitzi fara tampeni,noi vorbeam latina si eram civilizati inainte ca ne "educe" romanii,din pacate parca o tot luam in jos,astia de sus vor sa ne tampeasca,vad ca le cam merge..cine nu ma crede,poate multi din voi ati vazut asta cine nu,,,,http://www.youtube.com/watch?v=zCf8NWJ8kzA

ca veni vorba parerea me personala e ca mircea eliade ii cam trage clantza lu 'shachespiare' de suus asa
yuppykw Avatarul lui yuppykw
Citeaza Raspunde

Postat de yuppykw pe 10 Iunie 2010 la 08:53

Cornele.........in cazul meu ai nimerit-o.
Nu are rost sa amplific cu explicatii.......o stare de fapt
Noi romanii suntem cei mai ciufuti din lume si totodata ne place sa alegem ca exemplu de urmat pe acel cineva sau ceva ce ne este ,,la indemana'' si care nu ar necesita sa ne folosim neuronii spre a face ceva pur personal............ne place ideologia de turma dar ne mintim ca suntem unici......
Poate ca am primit prea mult de odata si nu am stiut sa inmultim ,,talantul''primit.
Cornele.....ma opresc ..........altfel ...voi fi de neoprit.
Sa fii roman in continuare
Dominus Avatarul lui Dominus
Citeaza Raspunde

Postat de Dominus pe 10 Iunie 2010 la 10:14

7 Ape : Esti UNIC, la fel ca toti ceilalti !
omgmihai Avatarul lui omgmihai
Citeaza Raspunde

Postat de omgmihai pe 10 Iunie 2010 la 10:48

Eu unul sunt mandru ca sunt roman.

TIGANII NU SUNT ROMANI!!!!!!!!!
Pentru a aduce un argument pentru ideea mea va rog sa va uitati la acest clip

http:// video.acasa.ro/documentare/daca-nu-ar-fi-existat-romania--72a547c104929f03fe7a.html

strobo24 Avatarul lui strobo24
Citeaza Raspunde

Postat de strobo24 pe 10 Iunie 2010 la 11:01

Poti fii mindru ca esti ROMAN cu siguranta si sa stii ca nu numai romanii au un asa proverb. Norvegienii au un proverb similar, de fapt un mix intre ala cu 'capra vecinului' si ala cu 'ce are altul este in totdeauna mai bun'.
bicaallin Avatarul lui bicaallin
Citeaza Raspunde

Postat de bicaallin pe 10 Iunie 2010 la 11:04

De la: mara_rara, la data 2010-06-10 07:43:26Ei hai ca nu trebuie sa reactionam asa daca privim partea plina a paharului, vom vedea ca romani au o capacitate foarte mare de adaptare, ceea ce americanii nu au. intr-adevar, stima de sine a poporului este f scazuta,trecem prin vremuri grele dar cred ca ar trebui sa incercam fiecare in felul nostru sa aratam ca putem fi mandri ca suntem romani.

parerea mea nu o mai spun, am mai dezbatut-o si pe alt forum si cine ma cunoaste stie despre ce e vorba... (cine nu il invit sa citeasca http://virtual-city.ro/phpBB3/viewtopic.php?f=16&t=34) adevarul este undeva la mijloc pana la urma si cred ca nu mai are rost sa fie dezbatut si redezbatut subiectul, de asta suntem unde suntem pentru ca nu punem in practica ne impotmolim la teorie
viostup Avatarul lui viostup
Citeaza Raspunde

Postat de viostup pe 10 Iunie 2010 la 11:07

Cititi,va rog,"Dacia preistorica" a lui Nicolae Densusianu si veti gasi o sumedenie de motive sa fiti mandru ca sunteti roman.Veti afla si din ce motive a ajuns acest popor mandru in starea actuala.Si veti deduce ca sta in puterea acestui popor sa se ridice din nou,cum a facut-o de atatea ori.www.scribd.ro.
Iar cei care se lamenteaza ca niste babe si sugereaza ca Boc si Basescu si PDL,etc....Ei ii reprezinta pe cei care au ingenuncheat mai recent acest popor si vor cu disperare sa ajunga din nou in frunte,sa fure ce-a mai ramas.
Fiti mandri ca sunteti romani!Si nu mai scanciti ca babele...
Citeaza Raspunde

Postat de Dominus pe 10 Iunie 2010 la 11:15

Vreti motive ?

1 - http://www.galerii.orgdominus.ro/Stiai%20ca.html
2 - http://www.galerii.orgdominus.ro/Onoare.html

Vedeti si alte articole ce nu apar la stiri ca de ... nu contin crime si violuri sau politica ...
Poate ma ajutati sa cresc baza de date de acolo.

Respect voua !
bicaallin Avatarul lui bicaallin
Citeaza Raspunde

Postat de bicaallin pe 10 Iunie 2010 la 11:25

De la: Dominus, la data 2010-06-10 11:15:57Vreti motive ?

1 - http://www.galerii.orgdominus.ro/Stiai%20ca.html
2 - http://www.galerii.orgdominus.ro/Onoare.html

Vedeti si alte articole ce nu apar la stiri ca de ... nu contin crime si violuri sau politica ...
Poate ma ajutati sa cresc baza de date de acolo.

Respect voua !

yuppy011531 Avatarul lui yuppy011531
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy011531 pe 10 Iunie 2010 la 12:14

Totul depinde de fiecare in parte ,de EUL fiecaruia de educatie ,de sensibilitate,de profunzimea fiecaruia,dar nu cred ca avem dreptul de a judeca pe nimeni,putem sa ne dam cu parerea dar atit,trebiuie sa-l iei pe fiecare in parte asa cum e .Tinid cont de faptul ca un prieten este un dar pe care ti-l faci singur si ti-l doresti,il iei asa cum e cu bine si cu rele.Cit despre a nu ierta , este o virsta la care trebuie sa recunosti ca nu ma mai supar pentru-ca nu mai am timp sa ma impac. REGRET CA AM AJUNS SA ZIC CA MI-E RUSINE SA RECUNOSC CA SUNT ROMANCA mi-e sila da sila si rusine sa recunosc ca suntem un popor needucat care se vinde pe nimic,care nu are nici un fel de aspitatii,care se limiteaza la mancare si bautura si ca nu constientizam asta ,dar la virsta mea ma resemnez,nu mai am putere sa o iau de la capat si sa plec de aici ,stiu ca nu sunt covrigii in cozile cateilor in alte parti dar macar ma pot consila ca nu sunt acasa.CE E MAI TRIST E CA SIMT CA NU POT FACE NIMIC ,ce e mai trist sa ai sentimentul neputintei.
Citeaza Raspunde

Postat de Dominus pe 10 Iunie 2010 la 12:27

De la: yuppy011531, la data 2010-06-10 12:14:51Totul depinde de fiecare in parte ,de EUL fiecaruia de educatie ,de sensibilitate,de profunzimea fiecaruia,dar nu cred ca avem dreptul de a judeca pe nimeni,putem sa ne dam cu parerea dar atit,trebiuie sa-l iei pe fiecare in parte asa cum e .Tinid cont de faptul ca un prieten este un dar pe care ti-l faci singur si ti-l doresti,il iei asa cum e cu bine si cu rele.Cit despre a nu ierta , este o virsta la care trebuie sa recunosti ca nu ma mai supar pentru-ca nu mai am timp sa ma impac. REGRET CA AM AJUNS SA ZIC CA MI-E RUSINE SA RECUNOSC CA SUNT ROMANCA mi-e sila da sila si rusine sa recunosc ca suntem un popor needucat care se vinde pe nimic,care nu are nici un fel de aspitatii,care se limiteaza la mancare si bautura si ca nu constientizam asta ,dar la virsta mea ma resemnez,nu mai am putere sa o iau de la capat si sa plec de aici ,stiu ca nu sunt covrigii in cozile cateilor in alte parti dar macar ma pot consila ca nu sunt acasa.CE E MAI TRIST E CA SIMT CA NU POT FACE NIMIC ,ce e mai trist sa ai sentimentul neputintei.

Despre asta vorbeam ... neputinta, sila, mila, etc ...

„Omul este cel ce spune ca ceva e imposibil... si nu Natura, nu Dumnezeu, nu Universul"

Daca pleci cu premiza ca este cu neputinta sa fac ceva... nu este decat logic sa nu se intample nimic... Toti care vorbesc de "imposibil" sunt cei cei nu au incercat vreodata ceva iesit din tiparele normalitatii. Iar acei oameni ce au facut-o, se numesc "inzestrati" sau "ii era scris in stele". Oare sa fie asa ? Sau nu au facut nimic mai mult decat sa creada in idele lor pana la capat ? ...

edd Avatarul lui edd
Citeaza Raspunde

Postat de edd pe 10 Iunie 2010 la 12:31

FarCry....nu/mi plac nici mie tiganii...dar..rrom vine de la provincia rum(asia mica),nu de la romania...locuiesc de 21 de ani in germania...si nu spun nimanui ca sunt italian,polonez,basc...spun cu mandrie ca sunt roman...daca nu iti este rusine de ceea ce esti,daca faci ceva care poate aduce onoare tarii tale,nu vad de ce ti/ar fi rusine cu originea ta....poate doar ptr faptul ca asculti manele?mai spunea cineva ca nu e mandru de banii care ii detine,de democratia noastra....hai sa fim seriosi si sa incercam sa ne schimbam mentalitatea...nu banii ii da unui om calitatea....democratia existenta e o democratie...problema e ca marea voastra majoritate regreta un sistem totalitarist...
edd Avatarul lui edd
Citeaza Raspunde

Postat de edd pe 10 Iunie 2010 la 12:36

cornele mama...esti evreu?de ce vb doar de al doilea razboi mondial?....restul poti dezvolta tu....nu e vb de selectie naturala....orice razboi impoprtant,orice revolutie a dus la o primenire...stii..orice sfarsit e un nou inceput...(din nou)restul dezvolta tu
edd Avatarul lui edd
Citeaza Raspunde

Postat de edd pe 10 Iunie 2010 la 12:44

yuppy011531....imi este mila de tine...ma intreb daca ai alta origine decat cea romanesca,nu ti-a fost greu sa ne inveti limba?nu poti face nimic yuppy011531?NU VREI....imi esila de voi in vinele curge alt sange decat cel romanesc si vorbiti despre neputiinta de fii mandru de sorgintea voastra.yuppy011531 vb de incultura noastra?stai sa o vezi pe a altora...respectele mele doamna
yuppy013259 Avatarul lui yuppy013259
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013259 pe 10 Iunie 2010 la 12:48

fiecare stie cel mai bine daca trebuie sau nu sa fie mandru de ceea ce este din punct de vedere nativ sau din punctul de vedere a ceea ce a dobandit pe parcursul vietii--si nu ma refer neaparat la valori materiale...ci la acea teorie din filozofie care se numeste ...teoria colii albe de hartie(atunci cand venim pe lume nu avem nimic in minte..iar tot ceea ce stim a fost dobandit pe parcursul vietii traite)!!
...eu zic ca...mai putin conteaza ceea ce suntem din punct de vedere nativ(in cazul de fata -- a fi roman)..pentru ca asta nu e o decizie care sa ne aprtina nu e o alegere pe care am facut/o...este ceea ce avem din partea societatii,familiei,timpului-pe care il traim...valori care pot fi pozitive sau negative...sau un amestec ciudat din amandoua..nu reprezinta ceva pentru care am muncit si ne/am straduit si ne/am dorit in mod special...si nu e bine sa fim judecati dupa niste chestiuni care nu depind de noi...dar ne inscriem in categorie..
...eu zic ca e important sa te simti mandru de ceea ce ai reusit sa realizezi in viata prin munca si perseverenta..stradanie proprie...dar mai ales ce ai reusit sa pastrezi din ce ai realizat ...caci pastrarea e a doua avere!!!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info