De la: Corrrnell, la data 2010-08-30 18:24:14]
doar iubind poti avea o viata implinita,foarte corect...dar iubirea se traieste in doi si cand ajungi sa joci de unul singur totul se pierde.
Off..cat adevar e aici ....
de ce naibii daca toti stim teoria ,la practica toti o dam in baraa???ce e mai asa de greu??voi barbatii ..

nu va inteleg de loc....
poate daca ne-am da mai mult interesul...
bine punctat pisi desi nu sunt de acord cu ideea in sine. adica merita sa sufar toata viata pt ca intr-un sfarsit cand nu mai pot sa ma dau jos din pat sa fie cineva care sa-mi aduca un pahar cu apa(ca in banc, poate nici nu o sa-mi fie sete),dar zic mai bine rabd de sete decat sa-mi impuie capul cu tampenii, stiu ca nu la asta v-ati referit sau nu numai, dar aveam chef de sotii.
vorbind serios, nu ai de unde sa stii daca vei iesi in castig sau nu la final, multi divorteaza, cei care nu divorteaza tot nu mor in acelasi timp deci unul, teoretic, va suferi, si mai sunt si altele
pisi, bine punctat :))
Dar nu cred ca e vb aici de cine castiga si ce castiga...totul e sa incerci sa iti faci viata alaturi de omul iubit cat mai oky..sa cauti mereu cate ceva placut,sa mai faci cate o surpriza ,etc,sa nu te culci pe o ureche ca te iubeste si gata,dragostea piere daca nu sti sa o ti aprinsa!deaaia trebuie sa existe permanent acele doua pers in ecuatia asta ,ca altfel ....vai de noi!ajungem la batranete singuri si tristi .....sau alaturi de un om pt care nu simti nici o vibratie la inimioara...