Ce mai stiti desprea aurelian preda ?
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » How to » ce mai stiti desprea Aurelian Preda ? » Pagina 1 din 1

yeacky Avatarul lui yeacky
Citeaza Raspunde

Postat de yeacky pe 21 Iunie 2010 la 17:40

Am deschis acest topic, deoarece sunt ingrijorat de situatia in care se afla cunoscutul, moderator tv si radio, si de asemenea solist de muzica populara, Aurelian Preda. Vreau doar ganduri de solidaritate.
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iunie 2010 la 11:39

sa mori tu.....!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iunie 2010 la 11:44

De la: yeacky, la data 2010-06-21 17:40:00Am deschis acest topic, deoarece sunt ingrijorat de situatia in care se afla cunoscutul, moderator tv si radio, si de asemenea solist de muzica populara, Aurelian Preda. Vreau doar ganduri de solidaritate.

du-te si deschide un cavou poate-ti gasesti idolu!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iunie 2010 la 11:48

De la: PICARD, la data 2010-06-22 11:44:21
De la: yeacky, la data 2010-06-21 17:40:00Am deschis acest topic, deoarece sunt ingrijorat de situatia in care se afla cunoscutul, moderator tv si radio, si de asemenea solist de muzica populara, Aurelian Preda. Vreau doar ganduri de solidaritate.

du-te si deschide un cavou poate-ti gasesti idolu!

sau sufletul pereche =)))=)))
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 22 Iunie 2010 la 12:28

cam multe ganduri de solidaritate/mp
Citeaza Raspunde

Postat de yeacky pe 22 Iunie 2010 la 20:49

ba boule esti pe langa mai incearca poate nimeresti pe fundu cavoului
yuppy013527 Avatarul lui yuppy013527
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013527 pe 30 Iunie 2010 la 10:56

MULTUMESC PENTRU GRIJA PURTATA DAR SUN OK.
VA DORESC TUTUROR MULTA SANATATE SI PE DUMNEZEU APROAPE.IN CEEA CE PRIVESTE STAREA MEA DE SANATATE SUNT CAT DE CAT OK DUPA OPERATIILE AVUTE.
DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!!!!!!!!
DACA DORESTE CINEVA SA AFLE INFORMATII DESPRE CARIERA SU CEEA CE FAC EU MUZICAL SA MA CONTACTEZE DIRECT.MULTUMESC MULT!
Citeaza Raspunde

Postat de yeacky pe 30 Iunie 2010 la 23:27

De la: yuppy013527, la data 2010-06-30 10:56:55MULTUMESC PENTRU GRIJA PURTATA DAR SUN OK.
VA DORESC TUTUROR MULTA SANATATE SI PE DUMNEZEU APROAPE.IN CEEA CE PRIVESTE STAREA MEA DE SANATATE SUNT CAT DE CAT OK DUPA OPERATIILE AVUTE.
DACA DORESTE CINEVA SA AFLE INFORMATII DESPRE CARIERA SU CEEA CE FAC EU MUZICAL SA MA CONTACTEZE DIRECT.MULTUMESC MULT!
multumim domnul;e Aurelian pentru concretizare declar off topic
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 30 Iunie 2010 la 23:30

De la: yuppy013527, la data 2010-06-30 10:56:55MULTUMESC PENTRU GRIJA PURTATA DAR SUN OK.

losmonteros Avatarul lui losmonteros
Citeaza Raspunde

Postat de losmonteros pe 30 Decembrie 2010 la 18:50

adevarul este ca eu nu stiu mai nimic despre aurelian preda.l-am vazut de vre-o doua ori la tv si mi-a placut cum canta.nedumerirea mea este ca am vrut acum deunazi sa cobor niste melodii cu aurelian preda si cu nicusor iordan si nici un rezultat.care este motivul? LA MULTI ANI cantaretului cu voce linistita si duioasa.
yuppy_116 Avatarul lui yuppy_116
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy_116 pe 29 Aprilie 2012 la 15:14

Aurelian este un modelator tv f bun si deschis la suflet , un om dulce cu mila si mult respect! il apreciez in tot ce face profesional dar,si datoriea de parinte a 2 fetite si un cavaler! ii doresc multa sanatate ,copiilor mamei si in primul rind d- lui!http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/post_reply/10342.html# va pup
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Intra in contul tau

Info
X
info