Copiii
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » How to » COPIII » Pagina 1 din 1

ZORIDEZI Avatarul lui ZORIDEZI
Citeaza Raspunde

Postat de ZORIDEZI pe 21 Iunie 2010 la 21:13

ZORIDEZI Avatarul lui ZORIDEZI
Citeaza Raspunde

Postat de ZORIDEZI pe 21 Iunie 2010 la 21:22

Oare cum poti traversa prapastia dintre generatii : copii - parinti ? O fi reusit cineva, pe lumea asta ? Daca da, tare mi-as dori sa stiu, sa pot si eu sa-mi conving copilul ca oamenii invata si din experienta altora.
daria_ta Avatarul lui daria_ta
Citeaza Raspunde

Postat de daria_ta pe 21 Iunie 2010 la 21:26

De la: ZORIDEZI, la data 2010-06-21 21:22:51Oare cum poti traversa prapastia dintre generatii : copii - parinti ? O fi reusit cineva, pe lumea asta ? Daca da, tare mi-as dori sa stiu, sa pot si eu sa-mi conving copilul ca oamenii invata si din experienta altora.

Cati ani are?
iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 21 Iunie 2010 la 21:40

ai dreptate ... trebuie sa invatam din greselile altora (experienta ) ca nu avem noi timp sa le facem pe toate ...
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 21 Iunie 2010 la 21:45

De la: ZORIDEZI, la data 2010-06-21 21:22:51Oare cum poti traversa prapastia dintre generatii : copii - parinti ? O fi reusit cineva, pe lumea asta ? Daca da, tare mi-as dori sa stiu, sa pot si eu sa-mi conving copilul ca oamenii invata si din experienta altora.

normal, inclusiv tu ai reusit la un moment dat atunci cand ai rupt cordonul ombilical... sa revin,daca ai un adolescent/a in plina criza de identitate, trebuie sa te inarmezi cu f multa rabdare...pt ca este doar o perioada care va trece

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum