De la: Bijou, la data 2010-06-23 09:09:32Frate...asta e moarte clinica si resuscitare in acelasi timp.Buna de cazi.Avatar varsa pe el cafeaua iar eu,avind mainile ocupate,bag limba in ceasca si lipai cum fac cainii cind beau a eapa.Stropesc totul cu cafea dar nu ma dezlipesc de profilul criminalei care zice asa:
,,daca te-as insela cu o femeie m-ai bate la fund iubi?Rau de tot?Sau m-ai ierta?" Imi cer mii de scuze voua si lui Avatar care e terminat psihic dar tre sa merg la baie in pla mea ca ma ia cu lesin!Normal ca-s bate-o pe aia la fund pina as face bicepsii lui Stallone si palmele de taran razas care ara cu plugul tras de boi...ce intrebare,zdreanta...de unde dreaq stia ea ce-mi place mie sa fac
Acum intreb si eu,esti sigur ca nu ti-ar place ca ea sa te bata pe tine?masochist mic ce esti!
Bijoulica mica...ma faci sa dau din casa dar eu sint oricum slab pa sistem in fata curiozitatii unei femei,deci,sa se stie...sint mai degraba sadic,musc,trag usor de par,palmuiesc fundulete...mama a vrut sa ma boteze Basic Instinct dar s-a lasat pagubasa ca la vremea aia lumea m-ar fii alintat Basilica si se alegea praful de instinctul meu primar.A...sa nu uit,sint superromantic inainte si dupa dar un pic agresiv si porcos in exprimari in timpul...Cu alte cuvinte sint extrem de dominator in intimitate si imi plac fetele care vor sa fie asaltate,cucerite,asuprite si apoi protejate de un spirit saxon!Cam atit,v-am dezamagit?

Vreo cetate mindra pe aici care adora sa se faca si ea ca lupta asa la caterinca pentru ca in final sa se lase cucerita?