Senzational! extraordinar...singura si cea mai tare metoda de a agata o femeie...
Pagina 6 din 6

Toate forumurile » Femei » Senzational! Extraordinar...singura si cea mai tare metoda de a agata o femeie... » Pagina 6 din 6

Pagini: << 2 3 4 5 6
Sari la pagina:
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 25 August 2010 la 15:38

am vazut ieri intr-un film cu Adam Sandler, o replica de agatat incat am crezut ca mor de ras
"mi-e greu sa-mi exprim sentimentele cand sunt pe punctul de a exploda in pantaloni" =))))))))))
ramoo Avatarul lui ramoo
Citeaza Raspunde

Postat de ramoo pe 25 August 2010 la 16:18

De la: interzisuN, la data 2010-08-08 22:45:45
De la: dutu_andrei_george, la data 2010-08-08 22:42:26vreti cea mai tare metoda de a agata o femeie?!..nimic mai simplu:atrage-i atentia cu 2-3 fraze cheie,sa ii starnesti interesul si pe urma ignor-o!merge brici de fiecare data...asta in raaaaarele cazuri in care agatatul il face pt tine masina sau adancimea portofelului

2-3 fraze cheie zici,nu?

ok

3.rabdarea e cheia...

dar care e usa ?!

KNIGHT_31 Avatarul lui KNIGHT_31
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 28 August 2010 la 14:59

De la: GxG23, la data 2010-07-06 08:37:05Cica singura si cea mai tare.....
Bai babalaule cum poate sa fie si singura si cea mai tare....cea mai tare din cate daca e singura
Mare prost mai esti ba, in primu rand ca ai deschis cel mai interesant topic

Vine Ion la Vasile si il intreaba:
- Cum poate vaca ta da cate 100l de lapte pe zi?
Vasile:
- E simplu. Totul depinde de amabilitate. Ma apropii de ea si o intreb: ce avem astazi, lapte sau carne?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 2 3 4 5 6
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info