Doar o gluma... cu mici adevaruri (curs de perfectionare pentru barbati)
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Femei » Doar o gluma... cu mici adevaruri (curs de perfectionare pentru barbati) » Pagina 1 din 1

Nigma Avatarul lui Nigma
Citeaza Raspunde

Postat de Nigma pe 25 Iunie 2010 la 19:12

mici adevaruri sunt... dar restul hmm ..
dansand_cu_lupii Avatarul lui dansand_cu_lupii
Citeaza Raspunde

Postat de dansand_cu_lupii pe 25 Iunie 2010 la 19:35

hmm
PICARD Avatarul lui PICARD
Citeaza Raspunde

Postat de PICARD pe 22 Iulie 2010 la 12:36

ce e porcaria asta? n-aveti ce face?
Goku Avatarul lui Goku
Citeaza Raspunde

Postat de Goku pe 22 Iulie 2010 la 12:39

De la: PICARD, la data 2010-07-22 12:36:36 ce e porcaria asta? n-aveti ce face?

caldura ii de vina...
viermishor Avatarul lui viermishor
Citeaza Raspunde

Postat de viermishor pe 26 Iulie 2010 la 21:56

De la: Nigma, la data 2010-06-25 19:12:24mici adevaruri sunt... dar restul hmm ..

hmmm si mi s-a reprosat ca nu-mi plac leii oare de ce ?
Nigma Avatarul lui Nigma
Citeaza Raspunde

Postat de Nigma pe 26 Iulie 2010 la 22:02

De la: v_viermita, la data 2010-07-26 21:56:51
De la: Nigma, la data 2010-06-25 19:12:24mici adevaruri sunt... dar restul hmm ..

Nu stiu de ce?
viermishor Avatarul lui viermishor
Citeaza Raspunde

Postat de viermishor pe 27 Iulie 2010 la 14:01

De la: Nigma, la data 2010-07-26 22:02:24
De la: v_viermita, la data 2010-07-26 21:56:51

Nu stiu de ce?

pai de ce ?
te intreb eu pe tine leule
diana27 Avatarul lui diana27
Citeaza Raspunde

Postat de diana27 pe 13 August 2010 la 19:27

pai un mic mare adevar e faptul ca nu prea mai sunt topicuri interesante pe yup. sa mai poti discuta ceva k lumea. si mai dai si peste cate un frunza n vant care iti adreseaza tot felul de vorbe de 2 bani, tot ca el
blajinul_ro Avatarul lui blajinul_ro
Citeaza Raspunde

Postat de blajinul_ro pe 18 August 2010 la 11:36

GLUMELE sunt bune dar sa nu devina ucigase stiti ca unele glume ucid oameni DECI dragi mei HAI sa glumim dar sa nu contina glumele atac la persoana ,STITI in timpul ceausist glumea oameni ,dar nu ne atacam ca hienele dornice de sange FACEAM doar haz de necaz si a fost un medicament ce sistematic a vindecat virusul ,ce cu toti credeam ca nu are leac ACUM facem glume cu atac la persoana si credetima nu e bine STITI bine ca fintele umane or cat ar fi de puternice cand se vad atacate cu ironi de 2 bani mincinoase ACESTEA cedeaza nervos si cu siguranta nu mai pune in aplicare planurile ce aveau ca intentie binele comun ASA SUNT TOTI ROMANI STITI zicala EU umblu cu binele dupe voi si voi cu Puuuuuuuuu.dupe mine.ca vrem sau ca nu vrem acesta este caracterul or carui roman DOAR basescu nu se razbuna pe glumeti neamului ,si stiti ca prea multe glume dauneaza sanatati indiferent cat de calit ar fi romanul.blajinul.ro
AndreeaH2elen Avatarul lui AndreeaH2elen
Citeaza Raspunde

Postat de AndreeaH2elen pe 21 August 2010 la 19:45

De la: Goku, la data 2010-07-22 12:39:57
De la: PICARD, la data 2010-07-22 12:36:36 ce e porcaria asta? n-aveti ce face?

caldura ii de vina...
]

:)) mdea..ce fac oamenii in loc sa stea la strand...
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 22 August 2010 la 09:28

mdea..ce fac oamenii in loc sa stea la strand.

...si sa ia ceva boli de piele
yuppy013903__ion Avatarul lui yuppy013903__ion
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013903__ion pe 26 August 2010 la 13:21

Diana27 eu te consider pe tine de 2 baniDA ptr ca inyup.pot intra toti nu numai intelectuali ca Dumneavoastra.Ori ai si tu facultate obtinuta acasa cu spaga?Aici e ceva de amuzament de distractie si pentru destepti si pentru prosti:Caci de tu desteapta sa nu intilnesti si un prost de cine rizi???????stii ce fac oamenii destepti?intreaba-ma si -ti voi raspunde
andrei02 Avatarul lui andrei02
Citeaza Raspunde

Postat de andrei02 pe 26 August 2010 la 18:31

Am observat, dar doar am observat, ca pe acest site, yuppy, nu se comenteaza despre subiecte, ci mai mult, "ne comentam" intre noi , cine e mai destept, care pe care
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 26 August 2010 la 22:31

De la: andrei02, la data 2010-08-26 18:31:59Am observat, dar doar am observat, ca pe acest site, yuppy, nu se comenteaza despre subiecte, ci mai mult, "ne comentam" intre noi , cine e mai destept, care pe care

buna observatie
clodnavy Avatarul lui clodnavy
Citeaza Raspunde

Postat de clodnavy pe 27 August 2010 la 07:48

De la: rothmans, la data 2010-08-26 22:31:59
De la: andrei02, la data 2010-08-26 18:31:59Am observat, dar doar am observat, ca pe acest site, yuppy, nu se comenteaza despre subiecte, ci mai mult, "ne comentam" intre noi , cine e mai destept, care pe care

buna observatie

AI PERFECTA DREPTATE!
p3scarush Avatarul lui p3scarush
Citeaza Raspunde

Postat de p3scarush pe 27 August 2010 la 09:20

Declar acest topic inchis!
Patrycia Avatarul lui Patrycia
Citeaza Raspunde

Postat de Patrycia pe 27 August 2010 la 10:39

Doamne ca nu intelegi nimic din forumul asta, totul se repeta la nesfarsit,nimeni nu stie unde e capul si unde e coada !!!!!!!!!!!!!!!!!!
BloodyClody Avatarul lui BloodyClody
Citeaza Raspunde

Postat de BloodyClody pe 27 August 2010 la 10:45

Ce conteaza ... ?
raoultudor Avatarul lui raoultudor
Citeaza Raspunde

Postat de raoultudor pe 1 Septembrie 2010 la 17:53

pacat de tema...ca era chiar interesanta....ca crezut ca intru si citesc ceva util...dar dupa cum spunea unul dintre utilizatori mai sus....ne comentam intre noi. pardon, se comenteaza intre ei si sunt prea preocupati sa arunce cu ``cutite`` unii in altii. PREA MULTA OSTILITATE si asta nu imi place deloc. veci nu o sa mai fim un popor unit. exista pre multi cetateni fricosi care sa aiba taria de a lua o decizie sau sa aiba o initiativa. prefera sa stea in umbra celorlati si tot el sa se planga. si eu personal ma plang dar eu macar iau initiative. am postat si eu aici pe forum un subiect pt ca sunt interesat de natia asta care se duce p#lii de suflet....si imi pasa pt ca e singura mea natie....alta nu am.....doresc sa ne fie mai bine. cine e cu mine?
cu respect, al vostru fidel, Raul
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 1 Septembrie 2010 la 18:44

Pe YUPPY... intra multa lume...: licentiati, doctori, gunoieri, directori, femei de servici, avocati, portari, ingineri, fraieri, sefi, prosti,destepti, analfabeti, deontologi, ologi , psihologi...
de ramas raman cei care detin un Q.I. si un Q.E.*coeficient emotional ) cu valoare peste medie...
Nu trebuie sa prezinti diploma ..ci doar sa ai acea...scanteie...care te pune in "tabara" celor ce nu se supun ...majoritarilor..
Este un site de divertisment - "profesional & urban de discutii si comentarii"; pentru discutii de specialitate exista site-uri speciale...
Aici intram sa ne destindem. E locul de intalnire al celor care nu se supun majoritatii...

Care nu doreste..nu serveste.... ;degustarea fu gratis...

eczista (special dedicatie pantru voi)si OTVul,
tembeliziunea popo(r)ului !
carla111 Avatarul lui carla111
Citeaza Raspunde

Postat de carla111 pe 1 Septembrie 2010 la 18:52

De la: monaco, la data 2010-09-01 18:44:47Pe YUPPY... intra multa lume...: licentiati, doctori, gunoieri, directori, femei de servici, avocati, portari, ingineri, fraieri, sefi, prosti,destepti, analfabeti, deontologi, ologi , psihologi...
de ramas raman cei care detin un Q.I. si un Q.E.*coeficient emotional ) cu valoare peste medie...
Nu trebuie sa prezinti diploma ..ci doar sa ai acea...scanteie...care te pune in "tabara" celor ce nu se supun ...majoritarilor..
Este un site de divertisment - "profesional & urban de discutii si comentarii"; pentru discutii de specialitate exista site-uri speciale...
Aici intram sa ne destindem. E locul de intalnire al celor care nu se supun majoritatii...

Care nu doreste..nu serveste.... ;degustarea fu gratis...

eczista (special dedicatie pantru voi)si OTVul,
tembeliziunea popo(r)ului !

moni co !!!! bravo fata!!!!
melody Avatarul lui melody
Citeaza Raspunde

Postat de melody pe 1 Septembrie 2010 la 19:11

O tipa da anunt la ziar:
Tanara, frumoasa, situatie materiala buna, caut barbat frumos,
viril, casa, masina, cont gras in banca.
A doua zi se prezinta acasa la ea un tip zdrentaros:
- Sarut-mana! In legatura cu anuntul am venit!
Tipa il masoara din cap pana in picioare si-l intreaba:
- Casa ai?
- Casa mea e cerul liber!
- Bani ai?
Tipul isi intoarce buzunarele pe dos.
- Fluiera vantul!
- Dar ca barbat esti viril?
- Vai de capul meu, sunt bolnav de tuberculoza.
- Bine, atunci de ce ai mai venit?
-Sa-ti spun sa nu contezi pe mine...

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum