De ce sunt barbatii mai inteligenti.... decat femeile?
Pagina 1 din 59

Toate forumurile » Femei » De ce sunt barbatii mai inteligenti.... decat femeile? » Pagina 1 din 59

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
Vally Avatarul lui Vally
Citeaza Raspunde

Postat de Vally pe 25 Iunie 2010 la 23:09

Si ma astept ca unele fete sa ma contrazica, sa se ia la hartza cu mine (mai ales cele care chiar sunt ff inteligente). Totusi, acest fapt l-au confirmat unele studii ale unor cercetatori. Intrebarea mea e... DE CE? Exista fete care sa ne explice si noua ce se petrece in mintea lor, in capul lor, astfel ca sunt considerate mai putin capabile decat barbatii?
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 25 Iunie 2010 la 23:40

Cred ca te imbeti cu apa rece.
Le lipseste orientarea in spatiu, si forta fizica, d`aia nu prea vezi femei soferi de tir, sau soferi(te) (nu epavele cu care ma confrunt zilnic ) sau gagici care sa sparga pe strada cu picameru.

Dar la capitolul inteligenta stau cel putin la fel de bine, si ne bat la multi tasking.
Mie daca mi`ai dat sa fac ceva la calculator vorbind la telefon si gandindu`ma la ce mai am de luat pentru acasa iti dau blue screen si ma resetez...
puzzle Avatarul lui puzzle
Citeaza Raspunde

Postat de puzzle pe 25 Iunie 2010 la 23:43

De la: Vally, la data 2010-06-25 23:09:52Exista fete care sa ne explice si noua ce se petrece in mintea lor, in capul lor, astfel ca sunt considerate mai putin capabile decat barbatii?

eu nici nu ma obosesc sa iti explic nimic...ca subiectul asta e arhidezbatut..
faza e ca toti suntem diferiti, exista unele femei care sunt mai inteligente decat unii barbati, si exista barbati care sunt mai inteligenti decat unele femei.

nu putem generaliza, da stiintific barbati au un simt de orietare mai bun, cica sunt mai rationali, insa femeile au un instinct mai dezvoltata decat barbatii...am auzit si eu , dar in lumea reala...exista o multine de idioti pe care oricand ii poate face o femeie la orice domeniu...deci hai sa nu punem etichete
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Iunie 2010 la 00:44

Din punct de vedere anatomic si in ciuda faptului ca-barbatii au un creier cu 10-11% mai voluminos - direct proportional cu inaltimea si greutatea - decit cel al femeilor... acestea au un procentaj mai ridicat de materie cenusie(numarul de sinapse neuronale este mai mare). In sfirsit, pe masura ce inainteaza in virsta, creierul barbatilor se deterioreaza de trei ori mai repede decit cel al femeilor. Regresul la barbati se datoreaza in mare parte vietii pe care o duc acestia, in special atunci cind este vorba de conditii de munca grele, consum excesiv de alcool sau tutun.

Moartea neuronilor la femei este mai lenta. De altfel, ele se protejeaza mai bine, respecta cu strictete indicatiile medicului si sint mai putin consumatoare de alcool. Cu toate acestea.. majoritatea personalitatilor lumii, indiferent de domeniul in care si-au desfasurat activitatea, au fost barbati. Aceasta nu inseamna ca barbatii ar fi mai inteligenti decit femeile.. ci doar ca acestia sint mai sintetici si isi cunosc mai bine interesul, dedicindu-se neconditionat studiului.

Femeile, in schimb, pierd timp si energie pentru a rezolva chestiuni marunte care le indeparteaza adesea de performanta. Un lucru este cert: Indiferent de diferentele structurale dintre cele doua sexe, performanta intelectuala se obtine numai printr-un permanent exercitiu al creierului“.

minunatie Avatarul lui minunatie
Citeaza Raspunde

Postat de minunatie pe 26 Iunie 2010 la 01:48

De la: Bijou, la data 2010-06-26 00:44:15Din punct de vedere anatomic si in ciuda faptului ca-barbatii au un creier cu 10-11% mai voluminos - direct proportional cu inaltimea si greutatea - decit cel al femeilor... acestea au un procentaj mai ridicat de materie cenusie(numarul de sinapse neuronale este mai mare). In sfirsit, pe masura ce inainteaza in virsta, creierul barbatilor se deterioreaza de trei ori mai repede decit cel al femeilor. Regresul la barbati se datoreaza in mare parte vietii pe care o duc acestia, in special atunci cind este vorba de conditii de munca grele, consum excesiv de alcool sau tutun.

Moartea neuronilor la femei este mai lenta. De altfel, ele se protejeaza mai bine, respecta cu strictete indicatiile medicului si sint mai putin consumatoare de alcool. Cu toate acestea.. majoritatea personalitatilor lumii, indiferent de domeniul in care si-au desfasurat activitatea, au fost barbati. Aceasta nu inseamna ca barbatii ar fi mai inteligenti decit femeile.. ci doar ca acestia sint mai sintetici si isi cunosc mai bine interesul, dedicindu-se neconditionat studiului.

Femeile, in schimb, pierd timp si energie pentru a rezolva chestiuni marunte care le indeparteaza adesea de performanta. Un lucru este cert: Indiferent de diferentele structurale dintre cele doua sexe, performanta intelectuala se obtine numai printr-un permanent exercitiu al creierului“.

culita_leu Avatarul lui culita_leu
Citeaza Raspunde

Postat de culita_leu pe 26 Iunie 2010 la 08:21

nu cred deci nu am argumente.
2006scj Avatarul lui 2006scj
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 26 Iunie 2010 la 08:50

De la: minunatie, la data 2010-06-26 01:48:10
De la: Bijou, la data 2010-06-26 00:44:15Din punct de vedere anatomic si in ciuda faptului ca-barbatii au un creier cu 10-11% mai voluminos - direct proportional cu inaltimea si greutatea - decit cel al femeilor... acestea au un procentaj mai ridicat de materie cenusie(numarul de sinapse neuronale este mai mare). In sfirsit, pe masura ce inainteaza in virsta, creierul barbatilor se deterioreaza de trei ori mai repede decit cel al femeilor. Regresul la barbati se datoreaza in mare parte vietii pe care o duc acestia, in special atunci cind este vorba de conditii de munca grele, consum excesiv de alcool sau tutun.

neverosimil nedemonstrat si putin probabil
molia Avatarul lui molia
Citeaza Raspunde

Postat de molia pe 26 Iunie 2010 la 09:28

Gata ,clar ca nu sunt...

De ce gaina si apoi oul?

De ce noapte si zi?

De ce alba si nu neagra?

iubarici Avatarul lui iubarici
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 26 Iunie 2010 la 09:34

De la: Vally, la data 2010-06-25 23:09:52Si ma astept ca unele fete sa ma contrazica, sa se ia la hartza cu mine (mai ales cele care chiar sunt ff inteligente). Totusi, acest fapt l-au confirmat unele studii ale unor cercetatori. Intrebarea mea e... DE CE? Exista fete care sa ne explice si noua ce se petrece in mintea lor, in capul lor, astfel ca sunt considerate mai putin capabile decat barbatii?

"De ce sunt barbatii mai inteligenti.... decat femeile?"

eu cred ca n'ai vrut sa intrebi asta nu te'ai exprimat corect , nu'i asa ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Iunie 2010 la 11:33

De la: 2006scj, la data 2010-06-26 08:50:26
De la: minunatie, la data 2010-06-26 01:48:10

neverosimil nedemonstrat si putin probabil

Nu zau?Ce anume nu este neverosimil draga?Faptul ca exista diferente clare anatomice,structurale, comportamentale intre cele 2 sexe, sau faptul ca ti-am demolat credinta in faptul ca barbatii sunt mai inteligenti decat femeile, demonstrandu-ti ca de fapt inteligenta nu tine de sex, ci de perseverenta si exercitiul continuu al creierului individului?
Vrei dovezi clare?Ok....te rog sa citesti cartea "The women brain"("Creierul femeii")scrisa si publicata de neuro-psihiatra Louann Brizedine in 2006 si sustinuta de Steven Pinker psiholog la Universitatea Harvard SUA, intr=o dezbatere publica in US ,in care autoarea explica:"Noua stiinta a creierului care a transformat conceptul privind diferentele neurologice de baza dintre femei si barbati"
Apoi ai mai putea citi din diferitele Studii clinice facute de cercetatori de la Universitatea Alberta-Canada, precum si de cercetatorii Universitatii California-US
Aaa si mai ai la indemana manualul cls a xi-de Biologie, in c eea ce priveste diferentele anatomice,structurale.

Spor la citit!
Vally Avatarul lui Vally
Citeaza Raspunde

Postat de Vally pe 26 Iunie 2010 la 23:58

Daca te referi la faptul ca am pus puncte de suspensie... :-?? well... nu e o exprimare ambigua si nicidecum gresita. Dar aproape ca imi era lene sa mai scriu "decat femeile"... era evident doar!
Vally Avatarul lui Vally
Citeaza Raspunde

Postat de Vally pe 27 Iunie 2010 la 00:04

Am inteles... fetele nu sunt ele inteligente, dar unele sunt ironice si "mishtocarese"...
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 27 Iunie 2010 la 00:08

tu te consideri inteligent nu 'i asa ?? si asta doar pt ca ai citit tu undeva ca barbatii ar fii mai inteligenti nu'i asa?...nu pt ca tu chiar ai fii ......
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iunie 2010 la 01:20

voi aveti doua capete... (sau capuri?...)
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 27 Iunie 2010 la 17:58

Mha sincer te-as contrazice,as zice c-am cunoscut-o pe cea mai inteligenta din specia lor,sa nu crezi niciodata ce tocmai ai spus,risti sa te arzi!!!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iunie 2010 la 18:01

De la: baytu, la data 2010-06-27 17:58:39Mha sincer te-as contrazice,as zice c-am cunoscut-o pe cea mai inteligenta din specia lor,sa nu crezi niciodata ce tocmai ai spus,risti sa te arzi!!!!!!

inseamna ca stii prea putine despre femei...
Vally Avatarul lui Vally
Citeaza Raspunde

Postat de Vally pe 27 Iunie 2010 la 20:37

E clar... nu ma consider inteligent... ci CHIAR SUNT!!! Daca vrei sa "faci" cateva teste.... baga!
Vally Avatarul lui Vally
Citeaza Raspunde

Postat de Vally pe 27 Iunie 2010 la 20:38

De la: the_lu_da, la data 2010-06-27 01:20:55voi aveti doua capete... (sau capuri?...)

3 capuri... mai precis, nu 2. Capul cu care gandim (teoretic), capul pieptului si the other one...
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 27 Iunie 2010 la 21:00

Trebuie sa te initiez in arta minciunii, amice, ca altfel mai dai cu ochii de "dansa" cand o ingheta iadu...

Una e sa gandesti ceva si alta e sa tragi si semnalu de alarma. Ma refer in viata de zi cu zi, nu aici pe forum.
Nu vad la ce ti`ar servi deslusirea acestui mister, daca femeile sunt proaste sau nu...

Stii tu cum se zice, daca iti spune unu ca esti beat, il trimiti la origini, dar cand iti spun 2 te duci frumos acasa si te culci.

Las`o moarta, ca sunt multe muieri violente pe aici, si ne depasesc numeric!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iunie 2010 la 21:05

De la: berila, la data 2010-06-27 21:00:12

Berila...chiar "muieri violente"?!...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iunie 2010 la 21:28

De la: berila, la data 2010-06-27 21:00:12T

dar mai ales destepte
Citeaza Raspunde

Postat de iubarici pe 28 Iunie 2010 la 00:19

De la: Vally, la data 2010-06-27 20:37:34E clar... nu ma consider inteligent... ci CHIAR SUNT!!! Daca vrei sa "faci" cateva teste.... baga!

de ce e "clar " ca esti inteligent?? de ce nu e clar ca esti un misogin care sufera de lipsa de atentie de exemplu ?
si de unde reiese ca ai fii inteligent?? doar pt ca ai deschis topicul asta jalnic si neinteresant ??
linda Avatarul lui linda
Citeaza Raspunde

Postat de linda pe 28 Iunie 2010 la 15:00

De la: Vally, la data 2010-06-27 00:04:21
Am inteles... fetele nu sunt ele inteligente, dar unele sunt ironice si "mishtocarese"...

vaaai, cata mai nonsensu'! ma mir cum de nu te-ai rusinat de ceea ce ai putut sa spui , dar iti zic eu, nu te-ai rusinat deoarece nu ti-ai dat seama ca ai spus un mare nonsens...si asta ca sa ma exprim eufemistic

ma explic imediat:

-in primul rand atat ironia, autoironia cat si "mishtocareala" (ma refer la aia de bun simt) necesita o oarecare masura de inteligenta, pentru ca de ex., ironia este o "muscatura de fund" dar mai fina, ori un prost nu te poate musca de fund in mod finut, pentru ca este incapabil sa faca asa ceva; el o face cu subtilitatea toporului, compris?

->autoironia este capacitatea unei persoane de a admite ca nu este perfecta si de a face haz de necaz pe seama propriilor defecte, ori asta este numai apanajul oamenilor inteligenti; prostii, mai mereu se cred perfecti si nu pot fi autoironici pentru ca in cazul putin probabil in care descopera ca au un defect, sunt foarte complexati si nici nu incape vorba sa faca haz pe tema asta.

->iar "mishtocareala" este un stil de a glumi pe un ton familiar sau foarte familiar, uzitat intre persoane care-si permit unele lucruri intre ele; de ex. nu poti sa faci "mishtocareala" cu InaltPreaSfintitul deoarece cu siguranta nu va intelege glumele tale... ma rog, am dat un exemplu cu PreaSfintitul, a nu se lua ad litteram.

luand in considerare cele de mai sus, mai draga vally, fraza de mai jos si anume, aceasta:

De la: Vally, la data 2010-06-27 20:37:34E clar... nu ma consider inteligent... ci CHIAR SUNT!!! Daca vrei sa "faci" cateva teste.... baga!

este doar o forma fara fond.
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 28 Iunie 2010 la 15:29

Ai facut tu repede analiza, fantastic domnule, fantastic am zis!

Doar ce i`ai dat apa la moara...
Vally Avatarul lui Vally
Citeaza Raspunde

Postat de Vally pe 29 Iunie 2010 la 16:45

De la: iubarici, la data 2010-06-28 00:19:14

de ce e "clar " ca esti inteligent?? de ce nu e clar ca esti un misogin care sufera de lipsa de atentie de exemplu ?
si de unde reiese ca ai fii inteligent?? doar pt ca ai deschis topicul asta jalnic si neinteresant ??

E clar.. ca nu ma consider. Atat! Nu am zis k e clar k sunt inteligent. So, "e clar" in sensul de "evident"
Si nu numai k nu sunt un misogin, dar chiar sunt un mare iubitor de femei. Eu am deschis topic-ul asta pt a afla de ce sunt femeile mai putin inteligente decat barbatii. Asta pentru ca poate eu as vrea in subconstient ca ele sa fie cel putin la nivelul barbatilor. E o intrebare cu o.. "parere de rau" in substrat.. :) Dar nu m-ai inteles... Oare d c? Oare confirmi intrebarea ?? :( Ar fii aiurea..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 18:33

mai bine iubeste-le si lasa intrebarile cu pareri de rau...
Vally Avatarul lui Vally
Citeaza Raspunde

Postat de Vally pe 29 Iunie 2010 la 22:34

De la: linda, la data 2010-06-28 15:00:20
De la: Vally, la data 2010-06-27 00:04:21

vaaai, cata mai nonsensu'! ma mir cum de nu te-ai rusinat de ceea ce ai putut sa spui , dar iti zic eu, nu te-ai rusinat deoarece nu ti-ai dat seama ca ai spus un mare nonsens...si asta ca sa ma exprim eufemistic

ma explic imediat:

-in primul rand atat ironia, autoironia cat si "mishtocareala" (ma refer la aia de bun simt) necesita o oarecare masura de inteligenta, pentru ca de ex., ironia este o "muscatura de fund" dar mai fina, ori un prost nu te poate musca de fund in mod finut, pentru ca este incapabil sa faca asa ceva; el o face cu subtilitatea toporului, compris?

->autoironia este capacitatea unei persoane de a admite ca nu este perfecta si de a face haz de necaz pe seama propriilor defecte, ori asta este numai apanajul oamenilor inteligenti; prostii, mai mereu se cred perfecti si nu pot fi autoironici pentru ca in cazul putin probabil in care descopera ca au un defect, sunt foarte complexati si nici nu incape vorba sa faca haz pe tema asta.

->iar "mishtocareala" este un stil de a glumi pe un ton familiar sau foarte familiar, uzitat intre persoane care-si permit unele lucruri intre ele; de ex. nu poti sa faci "mishtocareala" cu InaltPreaSfintitul deoarece cu siguranta nu va intelege glumele tale... ma rog, am dat un exemplu cu PreaSfintitul, a nu se lua ad litteram.

luand in considerare cele de mai sus, mai draga vally, fraza de mai jos si anume, aceasta:

este doar o forma fara fond.

Ironia, autoironia sunt caracteristici chiar definitorii pentru mine, mai draga Lidia (nu sunt ironic aici). Asadar, logic ca nu m-am rusinat. Cineva care se autoironizeaza des, e musai sa nu se rusineze din orice. Conditie sine qua non, n'est-ce pas? Insa eu nu m-am rusinat pentru ca nu era nevoie. Nu exista NICIUN nonsens. Si ca sa-ti demonstrez putem lua fraza si sa o analizam cuvant cu litera desi o sa pierdem ceva timp. Daca tu vezi exprimarea mea ca fiind un nonsens inseamna ca la tine cuvintele "inteligent" si "ironic" se apropie atat de mult ca sens incat se confunda la un moment dat. NU stiu daca ai facut in clasa a 9-a la logica exercitii din acelea.. gen " daca toti x sunt y, nu inseamna ca si toti y sunt x". Nu toti oamenii inteligenti sunt ironici, vreau sa spun si in acelasi timp cred si ca poti fii ironic fara sa ai IQ-ul 150. Ironia implica doar un fel zeflemitor de a te adresa cuiva si se concretizeaza cu precadere prin a spune contrarul celor gandite. Aproape mereu , umorul sec este in stransa legatura cu aceasta. Asa ca eu plecam pur si simplu de la ideea cu care am inceput topic-ul, aceea ca femeile sunt mai putin inteligente decat barbatii, numai k eu am exagerat-o putin si am zis "deci femeile nu sunt inteligente"... adik femeile la modul general, dar unele dintre ele (anume cele care au intervenit cu unele postari ironice) sunt "mistocarese". Un alt cuvant pe care e probabil sa-l interpretam diferit. Ideea ramane una singura. Acela nu a fost un nonsens, oricat de mult ai incerca sa-mi explici. Singurul nonsens existent pe topic, este acela de a ma fii acuzat tu pe mine ca am facut un nonsens...
Vally Avatarul lui Vally
Citeaza Raspunde

Postat de Vally pe 29 Iunie 2010 la 22:43

Iar fraza pe care am postat-o la un moment dat, anume: "E clar... nu ma consider inteligent... ci CHIAR SUNT!!! Daca vrei sa "faci" cateva teste.... baga!"... ...
o poti interpreta in 2 moduri: ca sunt un increzut si ma cred un mare smecher sau ca am fost ironic... ;) Era nevoie de acea fraza pentru a dinamiza putin discutiile pe aceasta tema. Nu am vrut sa primesc raspunsuri de aprobare pe acest topic ci am vrut ca fetele sa dezminta prin argumente acest studiu http://www.scritube.com/sociologie/resurse-umane/Barbatii-sunt-mai-inteligenti-18218171024.php. Eu, by the way, sunt un sustinator al faptului ca fetele sunt la fel de inteligente ca barbatii, (adica balanta e in echilibru), nu sustin concluziile studiului.

Dita Avatarul lui Dita
Citeaza Raspunde

Postat de Dita pe 30 Iunie 2010 la 01:31

^ai niste i-uri in plus la penultimul tau post :) ... asta tine de inteligenta?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iunie 2010 la 03:29

Din acelasi motiv pentru care femeile sunt mai inteligente...decat barbatii
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info