Buuun,as putea sa va povestesc ore in sir despre role,nu v-ati plictisi sigur,nu cind povestesc eu.Simt asa o incredere in mine pa sistem de la o vreme,incit daca deschid o carte la pagina 267 si-mi arunc ochii pe cuvintul...sa zicem ca e o carte mai pretentioasa iar cuvintul e opaitz...ei bine,scriu despre opaitzul ala pina lacrimez iar voi o sa cereti pauza,time-out,internare,etc!M-ati provocat,armata de curiosi ce sinteti,vreti sa stiti ce e opaitzul ala acum,nu mai vreti role,vreti opaitze acum,vedeti cum e lumea pe pamintul asta?Nimeni,niciodata nu se satura cu ce are,vrea mereu mai mult!Si daca va spun ca nu stiu ce e aia un opaitz ce faceti?Iesiti in strada?Ma linsati?Va dati foc?Va opriti voi aici,exact aici si nu mai cititi mai departe?Puteti voi sa ziceti,gata,imi bag pla in opaitzul ala si in el de Yuppy si ies,asta e deja prea mult,am intrat aiurea sa se laude unul ca si-a luat role ca s-o dea in opaitze cu noi?Da cine dreaq se crede ala?Da cititorule,poti sa spui versurile astea la nervi,dar ia uita-te la tine...cu atentie,mai ales la mina cu care umezesti mouse-ul...tremura,nu-i asa?Ce zici tu acum,sa dau click si sa ies...sau sa nu dau si sa citesc in continuare!Transpiri cititorule,te simt,esti al meu,iti umblu prin cap,ma joc cu creierul tau,iti trag cite un sut la caterinca in una din sinapsele alea neuronale bagaboante de auzi cascada Niagara...si vezi ca nu sint neurolog!In fine, joc sotronul prin urechile tale,ma cocot pe nicovala,ma dau pe derdelus pe scarita urechii si fac pipi linga ciocanasul ei dupa care ies sa iau o gura de aer proaspat in conca auriculara de unde-ti transmit in soapta mesaje subliminale...cum ar zice maica-mea,mai spala-te dreaq si tu in urechi ca o sa surzesti!Asta fac eu cind ma enervez.Deci,spune,dai click si iesi sau ce pla mea faci ca nu am nici timp si nici rabdare sa vad ce indecis esti tu?Deci stai...lasi capul jos,obosit,esti un om care nu rezista tentatiei,vrei sa stii,te maninca-n c:ur si scarpinatul din curiozitate cu piatra ponce e cea mai dulce tortura pa sistem care este.Te inteleg,esti slab,stai aici si citeste de opaitze daca nu-ti place sa iesi in parc.Ei lasa ca si-n parc tot de opaitze dai.Opaitze pe role!
Pace voua cititorilor,dar ce aud?Tipa una din alta localitate ca nu intelege nimic.Ok,ok,ok,nici Einstein n-a inteles la inceput de ce isi rupea mereu cite un picior de fiecare data cind se urca in pom si se arunca de acolo.E firesc.Cum afli daca nu incerci,nu insisti,nu cercetezi?Scuze,am bufnit in ris si rid in pla mea in ultimul hal...nu pot sa ma abtin,scuze...of doamne,ce tare e...!
Vad imagini super amuzante,de camera ascunsa,cititorii mei stau pe computere intr-o zi relativ frumoasa de simbata,pe Yuppy,cel mai ieftin parc de distractii,au crezut saracii ca-si vor savura cafeaua citind,vad sprincene ridicate,guri strimbe,cani cu cafele suspendate in aer ca-n Matrix si multa incrincenare pe chipurile lor.Copiii tipa dupa mincare prin case,cateii schiauna iar pisicile moarte de foame au plecat sa caute soareci,partenerii sint usor contrariati si intreaba:-Ce-ai iubi?Ce-ai vazut?Murim in 2012 sau il elibereaza pe Diaconescu,zi-mi si mie ca ma sperii?Apoi va vad pe voi toti raspunzind:
-Daca mai scoti un cuvint sa-ti iei boarfele si sa te cari la ma-ta.Zi-mi in pla mea ce e aia opaitz si fa-te util si invizibil si asta la o distanta mai mare de 25 de m de scaunul meu altfel ai viata grea!
Sint multe chestii importante de discutat pe Yuppy dar nici una cum e opaitzul.Uite acum chiar imi place de voi sa moara mama,alta data erati galagiosi,rideati tot timpul,ma deranjati,nu ma puteam concentra.A fost nevoie de un singur cuvint magic ca sa va captez atentia si sa va am cei mai ascultatori mielusei pa sistem care sinteti.Puteti chiar sa ridicati minutele daca vreti afara sau daca n-ati inteles ceva dar sint sigur ca n-o sa uzati de dreptul asta.Faceti pe voi si nu plecati de aici pina nu elucidati problema opaitzului.Asta da interes pentru cunoastere.Acum ma plimb prin creierele voastre,habar nu aveti voi ce moale si ce fascinant e creierul uman,ce lume mirifica si interesanta e acolo in capatinile voastre,cu cite vise ma intilnesc,care de care mai...abstract sau mai pervers.Hm...fiti atenti ce caterinca de paradox pa sistem am gasit,am fost adineauri in creierul unuia dintre voi,un mascul,il stiti,reactioneaza mai greu la umor,trebuie gidilat...Fac o paranteza ca sa va demonstrez ca pina si acel suparat va citi mai mult de 3 rinduri,din curiozitate si va stii ca despre el este vorba.
Dar n-o va recunoaste niciodata.Cum nici Iubarici nu va recunoaste ca citeste tot ce scriu. Dar nu despre ei ca persoane vreau sa discutam,ci despre creierul unui mascul.Are cam un kil si vreo 40-50 de grame,da aveti grija ca se fura la cintar in draci acolo,de aia unii sint asa de simpatici si neintelesi si ca atare poarta fes si cease la mina
N-am vazut cine stie ce in creierul barbatesc,nici nu prea m-am agitat sa vad ceva.Am fost preocupat sa ma tot feresc de piz:dele care circulau pe contrasens cu viteze ametitoare,mi-a fost si frica sa traversez mai ales ca-n creierul barbatesc,cind vine vorba de piz:da nu exista frate nici o trecere de pietoni si risti sa fii luat in plin!
Dar cred ca asta se si vrea acolo!Totusi, daca vrei sa te distrezi,mergi in mall prietene...asa-i zic eu la creierul femeiesc.Inca de la intrare,nu conteaza prin care ureche intri,in creierul femeiesc ti se dau role si casca de protectie.Role ca sa fugi iar casca de protectie in caz ca esti prins.E alta lume acolo si pentru prima data in viata mea am avut convingerea ferma ca marimea nu conteaza chiar deloc.Creierul femeiesc e mai mic si mai usor cu vreo 20-30 de grame decit cel barbatesc dar sa moara mama daca se simte.E ca la masini,un Porsche va fugi de fiecare data mai repede decit un Bentley care e de 3 ori mai greu si mai puternic.A fost la un momentdat si o greva a barbatilor,pe vremea lui Adam nudistul,care cereau spor si compensari de situatii tragi-comice in care ei nu se prea descurcau desi aveau creierul mai mare decit al zdrentelor de Eve.Asa,s-a gindit barbosul creator ce s-a gindit si-n loc sa le dea barbatilor niste aditivi care sa le sporeasca viteza de reactie le-a dat in pla mea muschi sa-si care greutatile
Ma plimb cu rolele prin creierul femeiesc.La un colt de cortex,mai exact la o intersectie intre magistralele A1 Dragostea si A4 Situatia materiala ma opresc sa ma asigur inainte de a traversa,ca orice barbat precaut,moment in care ma trezesc cu vreo 5-6 neuronitze sexy dar cam vulgare,cu ciorapii rupti si rimelul intins pe obraji,care ma leaga frumusel si ma duc intr-un loc viran-ca n-aveti voi idee cite locuri virane sint si-n creierul femeiesc printre zgarie nori si fintini arteziene
La inceput,neuronitzele ma tot bombardau cu ce aveau si ele prin maini,bijuterii,pantofi cu toc cui-astia sint cei mai durerosi si mai periculosi-parfumuri,numai la doze de 100-150 ml.Noroc ca aveam casca aia pe cap altfel eram terminat.Tocul unui pantof Gucci de vreo 35 de milioane mi-a trecut razant pe linga nas,patrunzind prin casca.Eram muci de frica,neuronitzele ma tot asaltau cu intrebari:-Zi ba odata,casa ai?Cu etaj?Ce masina?Ai copii?Bani ai?Multi?Mama ce mutalau,unde-ai crescut fraiere,in padure?Ce te uiti asa de parca n-ai mai vazut femei de casa,sensibile si respectabile?Normal ca te iubim si te admiram,altfel te mai intrebam de nimicurile alea care nu conteaza atunci cind iubesti cu adevarat?Raspunde sau crapi aici pe vecie,unde vei ramine doar o fantezie irealizabila!Am raspuns si-n secunda 3 aveam ochii inchisi si stringeam din dinti asteptind moartea.Numai ca eram liber,dezlegat, iar neuronitzele disparusera.Traiam.Cu un kil jumate de creier in cap,nici acum n-am inteles care din raspunsuri m-au salvat,ala in care am zis ca n-am casa sau ala in care am zis ca n-am bani?Si care e legatura?Se zice ca globul olfactiv e prelungirea creierului.Asta e creepy cu adevarat.Va sa zica mormanul ala de bojoci din cap,care taie si spinzura cu mainile noastre,fuge dupa iubiri cu picioarele noastre si cind le prinde le face fericite vreo 25 de minute...in pla noastra
acum mai si vede?Cine sintem noi?Eram sigur ca iubesc pe Gabi,Daniela,Carmen sau Ema dar incep sa am dubii serioase.Iubesc exact un kil si 300 de grame de ceva gelatinos...cu ochi in pla mea care ma terorizeaza si ma subjuga,ma face sa bat cimpii si sa recit Gindacelul cind iubirea imi clocoteste-n vene.Fetele alea sint doar niste masti,niste costume mai mult sau mai putin purtate dar atragatoare si inca la moda.Dar kilul ala si 300 de grame care palpita in capatini,coca aia din cap,chestia aia face ce vrea muschii ei cu capul unui barbat.Daca maine nu mai scriu,inseamna ca am visat un kil si 300 de grame de matze imbirligate care zac pe gura mea si care ma indeamna fioros:Kiss me...kiss me...kiss me!Nu era mai bine daca ma intrebati voi de opaitze si eu va raspundeam sfatos ce sint alea?Haideti sa va spun de ce sinteti aici.Poate va intrebati de ce degetul destinat click-ului nu raspunde la comenzi.Probabil ca voiati sa dati click pe sageata care va scoate de aici si nu puteti si speriati de moarte va intrebati de ce.Pai cine a vrut sa iasa de aici,voi?Haida de...pai voi contati?Cine sinteti voi ca sa decideti ce vreti si ce e bine sa faceti?Ati avut vreodata curiozitatea si bunavointa sa stati la o cafea intre 4 ochi cu creierele voastre,asa,face to face,ca-ntre prieteni vechi ce sinteti si sa discutati sincer,amical despre rolul vostru in compozitia unica ce va caracterizeaza?Nuuuu,voi sinteti ocupati,alergati sa faceti bani si sa cumparati haleala iar vara,daca va permiteti,fugiti sa va bronzati pe unde n-ati mai fost.Adevarul e ca faceti exact ce va dicteaza kilul ala si ceva de materie...cenusie si dizgratioasa,cu ochi...care se uita peste tot.Da da,sinteti niste roboti iar chestia aia are joystick-ul cu care va misca de colo colo.Totusi o chestie nu functioneaza cum trebuie la mine.Se spune ca inainte de a face o greseala,creierul se blocheaza 30 de secunde si emite un semnal care avertizeaza de iminenta facerii acestei greseli.Cum va explicati ca,de fiecare data cind dau de cineva care ma atrage in mod agresiv de placut,creierul meu se blocheaza 30 de secunde,avertizeaza ca tipa e o zdreanta moarta dupa bani,zona periculoasa se inunda cu singe si-n loc sa ma opresc la timp,orbesc?Plus ca la mal,in zona inundata,de fiecare data vine o barca cu motor Johnson condusa de un tim:pit vopsit pe fata care striga la mine:urca frate si lasa semnalele ca te feresti,nu te feresti,vremea ferelii trece!Si are dreptate.
Imi iau rolele si ies la lumina.Tot aici sinteti?Cita ambitie!Am o intrebare,daca s-ar propune in parlament legea opaitzului,a-ti vota-o?Eu as vota-o si stiti de ce?Daca mi-as lua teapa,cum ne luam noi mereu in ultimii ani,macar nu mi-ar parea rau atita timp cit nu stiu in pla mea ce e ala un opaitz si la ce e bun.Sincer nu ma vad nici pe mine si nici pe voi iesind in strada sa protestam impotriva opaitzului.Cum dreaq facem?Stam in circiumi si discutam morti de beti:-Asta e,trebuia sa nu alegem opaitzul,ce ti-a dat tie opaitzul asta?Ai?Nimic.Ati vrut voi opaitze sa va dati smecheri,acum mincati opaitze.Un betiv de la o masa alaturata ridica cu greu capul si intreaba:
-Unde e opaitzul sa moara mama ca-l sparg?Apoi vine cu greu la mine,ma ia de guler,imi ragaie in fata si-mi zice:
-Daca ai probleme cu opaitzul spune-mi mie fratioare,nu m-a pus nici un opaitz pina acum sa moara mama.Apoi ma pupa zgomotos lasindu-mi dire de scuipati pe obraji si-mi zice plingind:
-Esti cel mai valabil baiat pa sistem sa moara mama,mor in opaitze pentru tine.Dai si tu una mica?Normal ca dau, cind e vorba de opaitze nu ma uit la bani.Merg spre casa fara nici un chef si ma gindesc la ce bun sa stii atitea cuvinte,la ce bun sa inveti toate terminatiile si sa conjugi verbe cind vorbind,de multe ori nu spui nimic si folosim mereu alte cuvinte care sa insemne acelasi lucru dar care sa spuna mereu altceva?Apoi ma inseninez brusc,sa spunem mereu ce trebuie,e deseori plicticos iar o speranta poate muri mai repede decit am vrea noi.Si traim din asa ceva!Intru in casa,mama ma intreaba plictisita:
-Pe unde dreaq ai umblat toata ziua?
La fel de plictisit si dorind sa scurtez preludiul asta,raspund:
-Am fost...dupa opaitze mama
-Si ti-a iesit ceva sau nici de alea nu mai esti in stare?Apropos,ia sa aduci si acasa citeva acolo,sa fie,nu stiu ce dumnezeu sint alea dar nu se stie cind e nevoie ca pe criza asta...
P.S. Saxon...opaitzul cica lumina pe vremuri,difuz,cald,discret.Iar oamenii erau mai buni.

nu am obiceiul sa ma exprim atat de...vulcanic
Acum o sa dau copy-paste la ce spui tu vis a vis de distractie:
Ai pus punctul pe i!Esti poloneza?
Promotia zilei pe Kuponiada.ro