De la: Saxon, la data 2010-06-26 19:18:16Imi asum greseala cu globul olfactiv care e ocular,graba si scrisul mult nu le iau ca scuze,am gindit ceva si am scris altceva.De Dan Diaconescu mi se rupea oricum daca era sau nu eliberat,nu pun botul la o arestare regizata chiar de el si chiar nu am urmarit stirile si nu stiam la ora la care am scris ca e liber.Mea culpa!A,in general nu urmaresc stirile,ma plictisesc.Nu trebuie luata ca informatia zilei povestioara asta.Dar apreciez oricum aciditatea ta
Acum o sa dau copy-paste la ce spui tu vis a vis de distractie:
OMG! vreau sa cred ca nu am ajuns in asa hal..chiar pe computere?poate langa....my computer, my best friend:)))..Saxon, esti depasit putin.."computerul"il tii si in brate ..tolanit/a la soare pe salteaua moale ce pluteste lenesa in mijlocul unei piscine imense...sau in mijlocul unei campii cu floricele colorate,cu mobile connect stickul infipt in..laptop evident!Si uite asa Yuppy-ul e intra-devar cel mai ieftin parc de distractii!!!
Eeeee,de asta mi-era frica!De Beverly Hills in varianta noastra...idila dintre cineva plictisit de moarte si computerul de care nu se dezlipeste nici intr-o zi insorita,cu soare,in mijlocul unei piscine imense,in care nu inoti,nu te stropesti cu apa,nu faci sex,nu te bronzezi,dar tastezi...Idem intr-o poienita.Unde mai lipsea computerul?Pe un virf de munte sau intr-o pestera,in Delta sau la o terasa cu prietenii.
In rest,conform principiului noi ne aparam saracia si neamul faci o mare propaganda creierului feminin cind nu era cazul.Scuzele acuza.Sint citeva adevaruri aici,nu e nimeni acuzat,nu neaparat un sex...dar nu da alta explicatie zonelor virane decit ceea ce este...ceva gol,infertil.Nu la toti evident si nu e ceva ce nu se repara.
In rest,comentariul e bun,critic,acid,ironic...m-a surprins un pic si daca pe alt topic nu laudai profund impresionata niste tentative de glume de clasa a III-a seral al unuia recunoscut ca in general el n-ar ride daca nu e platit bine,inclinam sa cred ca am dat de dreaq cu tine pe aici si o sa am viata grea daca nu-mi corectez textele de 15 ori inainte de a le posta.
Dar...sint cu ochii pe tine vipero...si daca nu ma musti tu prima si mortal...poti sa te consideri un Bijou cool si dragalas la gitul meu!
Veninoaso!
Stii vb aia:"de ce ti-e frica nu scapi"Dar vrem nu vrem pc-urile fac parte din viata noastra.Dar se pare ca nu m-ai inteles..eu incercam doar sa subliniez utilitatea internetului si calculatoarelor mobile vis a vis de "vedera ta panoramica"din camera,nicidecum faptul ca nu as profita de o zi frumoasa si de baitza intr-o piscina superba...dar pana la urma fiecare e liber sa faca ce vrea..nu neaparat ce"e bine",sa se distreze cum vrea...sa tasteze de unde vrea...atat timp cat poate si isi permite.In ce privste idila...se pare ca nu ti-e straina senzatia cuiva"plictisit de moarte"ca prea o spui cu patos!
Propaganda creierului feminin?nu mai putin decat ai facut tu celui masculin....dar intotdeauna exista un"dar":)))pe un forum public consider ca pot sa ma exprim cum vor sinapsele mele fara a-mi tine cineva evidenta...nu-ti convine inghiti in sec si treci peste..sunt altele mai rele!
Zone virane...sa nu imi spui ca le stii si dimensiunile..pt ca vb aia e teren necultivat, nefertil, in paragina, nu?asa suna definita din dex...poate imi spui cati m, cm , au acele zone...sa fim seriosi nuanta data de tine e de fapt de zone lacunare, care da,exista si la femei si la barbati..oricat de inteligent te-ai crede, sigur mai ai eva de invatat.
In rest...ma simt magulita de "aprecierea ta"subtila, subliminala....dar chiar nu stiu despre ce topic este vorba...poate daca numesti userul, sa0mi fac o idee, desi sincer "mi se rupe"sa te parafrazez pe tine, de toate comentariile si tentativele de glume de cls a III-a seral, inclusiv de cei care il considera pe al meu asa.
"Esti cu ochii pe mine"...woow ,faci pare din echipa baietilor cu ochi albastrii?Anyway...sper ca in timp ce esti cu ochii pe mine sa stai cuminte cu gura inchisa si mainile la spate...nu de alta dar nu imi plac balosii(a se citi cei ce saliveaza excesiv).
Sa te musc mai ales prima si mortal?neee ...nu asta e scopul meu in viata...sau ma rog nu primul,lol.
Dar daca tot iti doresti un bijou dragalas la gatul tau...tot ce trebuie sa faci e sa-mi spui cand e ziua ta de nastere...iti fac un cadou...un piton...sigur te va satisface! Masochist mic si ochios