Un filmulet impresionant
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » Un filmulet impresionant » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
emma_b Avatarul lui emma_b
Citeaza Raspunde

Postat de emma_b pe 26 Iunie 2010 la 12:25

O lectie de viata :

http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE&feature=player_embedded
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Iunie 2010 la 12:37

O lectie de viata :

sincer mi-au dat lacrimile :((( si inca ma uit la alte video cu el... :( nush ce sa zic...este un om incredibil :(
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Iunie 2010 la 12:37

Da este o lectie de viata
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Iunie 2010 la 12:38

De la: emma_b, la data 2010-06-26 12:25:17O lectie de viata :

cum ti-a venit ideea acestui topic ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Iunie 2010 la 12:45

De la: a_shrew, la data 2010-06-26 12:38:42

nu cred ca asta vine ca o idee... este ff frumos ce a facut emma,sincer am invatat ceva astazi :) iar acela este un om de la care ar trebui sa invatam cu TOTII cate cv :)
Citeaza Raspunde

Postat de emma_b pe 26 Iunie 2010 la 12:46

daca simtiti nevoia sa comentati ...feel free to do it
eu am ramas fara cuvinte
Citeaza Raspunde

Postat de emma_b pe 26 Iunie 2010 la 12:47

De la: Goku, la data 2010-06-26 12:45:17
De la: a_shrew, la data 2010-06-26 12:38:42

nu cred ca asta vine ca o idee... este ff frumos ce a facut emma,sincer am invatat ceva astazi :) iar acela este un om de la care ar trebui sa invatam cu TOTII cate cv :)

multumesc @goku

pur si simplu am primit clipul pe mail si am simtit nevoia sa-l impartasesc cu voi. cred ca avem de invatat de la un astfel de om
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Iunie 2010 la 12:49

concluzia e ca nimic nu poate oprii puterea care salasluieste in tine ca sa realizezi ceea ce vrei asta cu exceptia ta ..sa nu vrei tu sa faci..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Iunie 2010 la 12:51

De la: emma_b, la data 2010-06-26 12:47:55
De la: Goku, la data 2010-06-26 12:45:17[quote

pur si simplu am primit clipul pe mail si am simtit nevoia sa-l impartasesc cu voi. cred ca avem de invatat de la un astfel de om

chiar iti multumesc pt ce ai facut :) si ca l-ai impartasit cu noi este intradevar un om minunat :) din cate am inteles asa s-a nascut :(

imi pare rau ca nu prea am timp acum sa ma mai uit dar diseara ma voi interesa :)
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 26 Iunie 2010 la 20:08

Am vrut sa comentez simplu: Ea e Emma mea si sufletul ei!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Iunie 2010 la 20:15

Citeaza Raspunde

Postat de emma_b pe 26 Iunie 2010 la 20:27

De la: Saxon, la data 2010-06-26 20:08:14

cred ca este unul dintre cele mai scurte comentarii ale tale ; oricum
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 27 Iunie 2010 la 13:39

De la: emma_b, la data 2010-06-26 20:27:13

Speram sa insemne mai mult decit am scris eu acolo!
marian1986marius Avatarul lui marian1986marius
Citeaza Raspunde

Postat de marian1986marius pe 27 Iunie 2010 la 14:18

f.impresionant, din pacate cunosc o persoana cam in aceeasi situatie , trebuie sa apreciem f.mult ceea ce aveam si prin prezenta noastra pe pamant sa facem viata altor persoane 1 pik mai buna, mai frumoasa, la 1 moment dat sa ne gandim nu la cat de fericit am fost eu in decursul vietii,ci cate persoane am facut eu fericite prin prezenta mea in viata lor.Cateva mesaje,pareri de aici conteaza f. mult la ceea ce ar trebui sa facem mai mult.Dragostea este cel mai pternic sentiment care il avem si ar trebui sa il exploatam cat mia mult fata de familie,prieeni si persoanele pe care le intalim in decursul viatii.Din pacate nu prea mai am timp,pt a discuta cu voi mai multe si de a raspunde cu o parere si la alte topicuri.Va doresc multa sanatate si sa ne auzim cu bine.
Citeaza Raspunde

Postat de emma_b pe 27 Iunie 2010 la 15:44

De la: Saxon, la data 2010-06-27 13:39:38
De la: emma_b, la data 2010-06-26 20:27:13

Speram sa insemne mai mult decit am scris eu acolo!

inseamna ce vrei tu !! ce ? te-a contrazis cineva?
arata-mi-l mie
Citeaza Raspunde

Postat de emma_b pe 27 Iunie 2010 la 15:47

De la: marian1986marius, la data 2010-06-27 14:18:19

f.impresionant, din pacate cunosc o persoana cam in aceeasi situatie , trebuie sa apreciem f.mult ceea ce aveam si prin prezenta noastra pe pamant sa facem viata altor persoane 1 pik mai buna, mai frumoasa, la 1 moment dat sa ne gandim nu la cat de fericit am fost eu in decursul vietii,ci cate persoane am facut eu fericite prin prezenta mea in viata lor.Cateva mesaje,pareri de aici conteaza f. mult la ceea ce ar trebui sa facem mai mult.Dragostea este cel mai pternic sentiment care il avem si ar trebui sa il exploatam cat mia mult fata de familie,prieeni si persoanele pe care le intalim in decursul viatii.Din pacate nu prea mai am timp,pt a discuta cu voi mai multe si de a raspunde cu o parere si la alte topicuri.Va doresc multa sanatate si sa ne auzim cu bine.

aloha domnu' Marian ! cam rar pe-aici multumesc pentru comentariul tau si te mai asteptam si alta data , sanatos si cu voie buna
berila Avatarul lui berila
Citeaza Raspunde

Postat de berila pe 27 Iunie 2010 la 20:56

Ce dadeau alea apa la soricei

Respectele mele pentru el, dar nu e fericit, face un ban si bravo lui, dar imi este imposibil de conceput ca poti fi fericit asa... Indiferent cata dopamina intravenos iti bagi...

Asta e jobul lui, si poate si stilul de viata, dar in interior nu e fericit, nu e omenesc altfel...
Citeaza Raspunde

Postat de emma_b pe 27 Iunie 2010 la 22:08

De la: berila, la data 2010-06-27 20:56:03Ce dadeau alea apa la soricei

Respectele mele pentru el, dar nu e fericit, face un ban si bravo lui, dar imi este imposibil de conceput ca poti fi fericit asa... Indiferent cata dopamina intravenos iti bagi...

Asta e jobul lui, si poate si stilul de viata, dar in interior nu e fericit, nu e omenesc altfel...

de acord cu tine ca nu e fericit , dar gandeste-te cati altii in situatia lui nu mai gaseau puterea de a-si continua viata ; in afara de asta , faptul ca vorbeste copiilor despre situatia lui nu poate fi decat de apreciat , o influenta buna asupra lor tot are, nu?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iunie 2010 la 23:30

primul gand ce m-a lovit cand am vazut acest filmulet a fost: ce tampita sunt ca "uit" de mainile si picioarele mele!
...mai apoi ma loveste altul si-mi spun: greu ii este oricui sa se mentina pe o linie de plutire in asta lume ametita de "de toate"... greu iti este sa treci peste "pierderea" unui sufletel drag... s-o iei de la capat... sa-ti gasesti un echilibru in viata
... cu toate acestea, sanatate sa ai ca de restul te ocupi pe parcurs
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iunie 2010 la 23:37

De la: deepsky, la data 2010-06-27 23:30:20primul gand ce m-a lovit cand am vazut acest filmulet a fost: ce tampita sunt ca "uit" de mainile si picioarele mele!
...mai apoi ma loveste altul si-mi spun: greu ii este oricui sa se mentina pe o linie de plutire in asta lume ametita de "de toate"... greu iti este sa treci peste "pierderea" unui sufletel drag... s-o iei de la capat... sa-ti gasesti un echilibru in viata

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iunie 2010 la 00:09

De la: daria_ta, la data 2010-06-27 23:37:45
De la: deepsky, la data 2010-06-27 23:30:20primul gand ce m-a lovit cand am vazut acest filmulet a fost: ce tampita sunt ca "uit" de mainile si picioarele mele!

Citeaza Raspunde

Postat de marian1986marius pe 28 Iunie 2010 la 00:23

De la: emma_b, la data 2010-06-27 15:47:14
De la: marian1986marius, la data 2010-06-27 14:18:19

aloha domnu' Marian ! cam rar pe-aici multumesc pentru comentariul tau si te mai asteptam si alta data , sanatos si cu voie buna

buna si eu sper sa va gasesc pe aici, pe cei care ii cunosc si am schimbat cateva cuvinte cu voi, ..si de ce nu si altii ccu care voi incepe a discuta cateva pareri :) din pacate stau cam prost cu timpul in fata calculatorui si o sa fiu mia rar pe aici ..X cum sunt cateva topicuri aici si pareri care te pot ajuta sa intelegi unele lucruri :)
Citeaza Raspunde

Postat de marian1986marius pe 28 Iunie 2010 la 00:40

De la: emma_b, la data 2010-06-27 22:08:55
De la: berila, la data 2010-06-27 20:56:03Ce dadeau alea apa la soricei

de acord cu tine ca nu e fericit , dar gandeste-te cati altii in situatia lui nu mai gaseau puterea de a-si continua viata ; in afara de asta , faptul ca vorbeste copiilor despre situatia lui nu poate fi decat de apreciat , o influenta buna asupra lor tot are, nu?

Eu cunosc (din vedere,nu prea multe detalii) un baiat cam de varsta mea care dupo un accident cu trenul a ramas fara picioare,(cred k s-a impiedicat pe linia de tren si a cazut,- si scuze pt. ca va fac sa va ganditi la 1moment horor) traieste pe strada pe unde apuca, si cu toate astea isi face zilnic curajul de a traii, de a sta pe 1 skate si de a umbla printre masini cerand 1 ajutor din partea oameniilor ( oricum prea multe sanse de a muncii nu are) tre' sa invatam de la ei ce inseamna sa fi om,sa iti ajuti semenul la nevoie si sa te multumesti intotdeuna cu ceea ce ai :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iunie 2010 la 10:29

Asa este .mare dreptate ai...Ar trebui sa ne multmumim cu ce avem ,altii n=au nimic si totusi isi traiesc viata ,nu se sinucid,nu isi plang de mila....
Insa cati dintre noi cand avem vreo pb mai stam sa ne gandim ca altii o duc mai rau si sa nu ne mai enervam aiurea,sa nu mai dam vina pe sot/sotie pt toate nereusitele,etc.??
baytu Avatarul lui baytu
Citeaza Raspunde

Postat de baytu pe 28 Iunie 2010 la 11:58

WWWWWWOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWW
ciprian22 Avatarul lui ciprian22
Citeaza Raspunde

Postat de ciprian22 pe 28 Iunie 2010 la 13:15

cred ca dincolo de spectacol, de scena, de discurs, mesajul lui Nick Vuijicic e foarte simplu.. El se uita in jurul sau si se intreaba de ce oameni care au tot potentialul din punct de vedere fizic si intelectual continua sa se autocompatimeasca, sa renunte, sa fie rai, neiertatori cu cei din jur si cu ei insisi, sa fie nefericiti, sa planga, sa fie nemultumiti, sa se subaprecieze, sa cedeze repede in fata greutatilor vietii.. el se uita in jurul sau iritat, revoltat, cu sila, cu mirare si NU INTELEGE!! De ce TU care ai totul nu esti mai bun ca el??? de ce nu te bucuri de viata mai mult ca el??

mesajul lui e simplu.. Bucura'te ca esti sanatos, pretuieste viata, clipa, iubirea, pe cei de langa tine, nu renunta niciodata, priveste fiecare esec ca pe o invatatura si fiecare reusita ca un inceput pentru o noua provocare.. Bucura'te de fiecare moment ca si cum ar fi ultimul!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iunie 2010 la 13:17

De la: ciprian22, la data 2010-06-28 13:15:45cred ca dincolo de spectacol, de scena, de discurs, mesajul lui Nick Vuijicic e foarte simplu.. El se uita in jurul sau si se intreaba de ce oameni care au tot potentialul din punct de vedere fizic si intelectual continua sa se autocompatimeasca, sa renunte, sa fie rai, neiertatori cu cei din jur si cu ei insisi, sa fie nefericiti, sa planga, sa fie nemultumiti, sa se subaprecieze, sa cedeze repede in fata greutatilor vietii.. el se uita in jurul sau iritat, revoltat, cu sila, cu mirare si NU INTELEGE!! De ce TU care ai totul nu esti mai bun ca el??? de ce nu te bucuri de viata mai mult ca el??

mesajul lui e simplu.. Bucura'te ca esti sanatos, pretuieste viata, clipa, iubirea, pe cei de langa tine, nu renunta niciodata, priveste fiecare esec ca pe o invatatura si fiecare reusita ca un inceput pentru o noua provocare.. Bucura'te de fiecare moment ca si cum ar fi ultimul!!!

Citeaza Raspunde

Postat de emma_b pe 28 Iunie 2010 la 15:38

De la: ciprian22, la data 2010-06-28 13:15:45cred ca dincolo de spectacol, de scena, de discurs, mesajul lui Nick Vuijicic e foarte simplu.. El se uita in jurul sau si se intreaba de ce oameni care au tot potentialul din punct de vedere fizic si intelectual continua sa se autocompatimeasca, sa renunte, sa fie rai, neiertatori cu cei din jur si cu ei insisi, sa fie nefericiti, sa planga, sa fie nemultumiti, sa se subaprecieze, sa cedeze repede in fata greutatilor vietii.. el se uita in jurul sau iritat, revoltat, cu sila, cu mirare si NU INTELEGE!! De ce TU care ai totul nu esti mai bun ca el??? de ce nu te bucuri de viata mai mult ca el??

excelenta sinteza !!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iunie 2010 la 15:43

E greu sa faci asta si am sa-ti spun si de ce. Fiecare om tinde sa urce cat mai sus, indiferent daca e vorba de scara care duce spre implinire materiala, spirituala sau de alta natura. De fiecare data cand urcam o treapta, vrem sa o urcam pe urmatoarea. In fiecare zi vrem mai mult... si mai mult... Norocul nostru este ca mai apare din cand in cand cate un Nick Vuijicic care sa ne scuture. Unii din noi ne trezim, dar pentru scurt timp, altii deloc.
maddy101 Avatarul lui maddy101
Citeaza Raspunde

Postat de maddy101 pe 28 Iunie 2010 la 20:17

fara cuvinte...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info