Un filmulet impresionant
Pagina 2 din 2

Toate forumurile » How to » Un filmulet impresionant » Pagina 2 din 2

Pagini: << 1 2
Sari la pagina:
laviniucosmin Avatarul lui laviniucosmin
Citeaza Raspunde

Postat de laviniucosmin pe 29 Iunie 2010 la 04:10

Este vorba despre pshiologie elementara.Nu poti duce lipsa a ceva ce nu ai avut niciodata.
Ce prostii...
Maini , ne-maini , picioare, ne-picioare, bogat, sarac, in Romania,in strainatate sau pe Marte, intr-o vila sau un cub,life's just a shit.
cili_br Avatarul lui cili_br
Citeaza Raspunde

Postat de cili_br pe 16 Iulie 2010 la 16:07

Si cand te gandesti ca Madalina Manole avea tot ce acest om nu are...Ciudata viata.
ceasuri_rele Avatarul lui ceasuri_rele
Citeaza Raspunde

Postat de ceasuri_rele pe 17 Iulie 2010 la 18:51

Filmul este intradevar impresionant. Probabil majoritatea celor care au urmarit clipul s-au emotionat la vederea unui tip cu disabilitati care totusi are curajul sa incerce sa duca o viata normala. Si probabil ca daca s-ar fi aflat in sala ar fi varsat o lacrima si ar fi incercat sa-l stranga in brate intr-o explozie de compasiune colectiva…

Realitatea insa nu este intotdeauna luminoasa iar natura umana are si multe aspecte destul de sinistre. Adevaratul “freak” nu este cel care se taraia pe scena incercand sa explice audientei ca este un om absolut normal. Handicapul lui este exclusiv fizic si nu tine de o alegere personala. Cei aflati in sala, cei care au nevoie de un asemenea seminar in care un handicapat ii invata sa-si traiasca viata, cei care invata sa aprecieze ceea ce au doar in fata unui tablou mutilat… aceia sunt adevaratii monstri si tocmai aceasta expresie a degenerarii merita deplansa.
daniel_defoe_robinson_crusoe Avatarul lui daniel_defoe_robinson_crusoe
Citeaza Raspunde

Postat de daniel_defoe_robinson_crusoe pe 11 August 2010 la 17:16

Care este acest faimos film impresionant?
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 12 August 2010 la 13:14

http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE

asta, daniel
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 August 2010 la 13:23

De la: cili_br, la data 2010-07-16 16:07:18Si cand te gandesti ca Madalina Manole avea tot ce acest om nu are...Ciudata viata.

Important nu e cat ai , ci daca te satisface ceea ce ai!
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 12 August 2010 la 13:28

De la: yuppy013784, la data 2010-08-12 13:23:06
De la: cili_br, la data 2010-07-16 16:07:18Si cand te gandesti ca Madalina Manole avea tot ce acest om nu are...Ciudata viata.

Important nu e cat ai , ci daca te satisface ceea ce ai!

Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 12 August 2010 la 13:55

De la: rothmans, la data 2010-08-12 13:14:39http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE

asta, daniel

asta imi dovedeste inca o data ca singurul lucru care conteaza e cum privesti lucrurile, viata in genereal si nu e doar teorie goala, indiferent ca-ti ia foc casa, sau ca pierzi pe cineva drag, singurul lucru care conteaza sunt gandurile care te influenteaza, si filmul asta imi da dreptate.
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 12 August 2010 la 16:14

asa e, ai dreptate, exista alte motive de sinucidere, nu simplul fapt ca nu te mai difuzeaza niciun radio, nu era saraca lipita
aleahim20 Avatarul lui aleahim20
Citeaza Raspunde

Postat de aleahim20 pe 14 August 2010 la 15:55

Impresionant! Am intrat pe google sa aflu mai multe si am aflat. O consider o lectie pentru noi toti cei care uneori ne plangem ba de una ba de alta in loc sa luam aminte si sa cautam frumosul in toto ceea ce facem.
"Dumnezeu are un plan pentru fiecare" Nick Vujicic
http://banateanul.gandul.info/ultima-ora/nick-vujicic-dumnezeu-are-un-plan-pentru-fiecare-2849369

panther Avatarul lui panther
Citeaza Raspunde

Postat de panther pe 20 August 2010 la 17:33

Buuun....l-am vazut si nu mi-au dat lacrimile,in schimb mi-a lasat un zambet amar pe buze:"atat de chinuit de viata pe care se pare ca-o iubeste"-asta mi-am spus!
Si sa largim putin orizontul discutiei privind la TOTI DOBITOCII care impovarati de criza financiara si dati afara de patroni ori si-au legat siretul de gat,ori mi-au blocat mie metroul spre facultate sfarsind pe sine ori au recurs la diferite metode...Frate,nu ma acuzati ca nu am idee ce scriu si nici nu declarati compasiune aici pentru exemplul meu pentru ca amaratul vazut de toti in acest filmulet nu va lucra niciodata,poate nu va fi insurat niciodata,poate nu va atinge nicio fata si clar nu va face in viata lui toate lucrurile pe care noi le facem,si CULMEA asta nu se mai sinucide....hm,cat de ipocriti suntem!
In plus,cum a spus alta persoana mai sus,NU cred ca este fericit omul pentru ca NU ai cum sa fii atat timpl cat ai un handicap atat de mare,dar faptul ca se comporta ca un om aproape normal este ceva extraordinar,iti ofera o senzatie de optimism extraordinara!
Omul este multumit cu ce i-a dat D-zeu facand abstractie de ce i-a luat,nu-i faceti statuie,dar ganditi-va ca este un exemplu in felul lui,este martorul unui singur lucru:Ai o viata,traieste-o frate,e singura ta datorie!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 26 August 2010 la 14:26

De la: panther, la data 2010-08-20 17:33:03 Buuun....l-am vazut si nu mi-au dat lacrimile,in schimb mi-a lasat un zambet amar pe buze:"atat de chinuit de viata pe care se pare ca-o iubeste"-asta mi-am spus!
Si sa largim putin orizontul discutiei privind la TOTI DOBITOCII care impovarati de criza financiara si dati afara de patroni ori si-au legat siretul de gat,ori mi-au blocat mie metroul spre facultate sfarsind pe sine ori au recurs la diferite metode...Frate,nu ma acuzati ca nu am idee ce scriu si nici nu declarati compasiune aici pentru exemplul meu pentru ca amaratul vazut de toti in acest filmulet nu va lucra niciodata,poate nu va fi insurat niciodata,poate nu va atinge nicio fata si clar nu va face in viata lui toate lucrurile pe care noi le facem,si CULMEA asta nu se mai sinucide....hm,cat de ipocriti suntem!
In plus,cum a spus alta persoana mai sus,NU cred ca este fericit omul pentru ca NU ai cum sa fii atat timpl cat ai un handicap atat de mare,dar faptul ca se comporta ca un om aproape normal este ceva extraordinar,iti ofera o senzatie de optimism extraordinara!
Omul este multumit cu ce i-a dat D-zeu facand abstractie de ce i-a luat,nu-i faceti statuie,dar ganditi-va ca este un exemplu in felul lui,este martorul unui singur lucru:Ai o viata,traieste-o frate,e singura ta datorie!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=fwhkzCpi-I4
mai e si asta, dar si un indian care tot fara picioare a luat locul I la dans.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info