Help
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Relatii » Despartiri » help » Pagina 1 din 1

lost_angel Avatarul lui lost_angel
Citeaza Raspunde

Postat de lost_angel pe 27 Iunie 2010 la 08:26

buna...as vrea sa imi spui si mie ce pot face in situatia asta .am fost cu o fata 1 an jumate.in ultima perioada din relatie am lucrat la un studio de video chat unde prin intermediul chatulu a cunoscut un baiat din bucuresti care a prostito sa plece la el.dupa ce a plecat la el si acum imi trimite mesaje imi lasa comentari pe hi5 dar nu vrea sa vina la mine.ce sa fac in situatia asta? oare mi-ar fi bine daca ar veni inapoi?eu simt ca o vreau inapoi da nu stiu daca ar fi bine sa mai fim impreuna. ce mai sfatui?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iunie 2010 la 10:13

De la: lost_angel, la data 2010-06-27 08:26:41buna...as vrea sa imi spui si mie ce pot face in situatia asta .am fost cu o fata 1 an jumate.in ultima perioada din relatie am lucrat la un studio de video chat unde prin intermediul chatulu a cunoscut un baiat din bucuresti care a prostito sa plece la el.dupa ce a plecat la el si acum imi trimite mesaje imi lasa comentari pe hi5 dar nu vrea sa vina la mine.ce sa fac in situatia asta? oare mi-ar fi bine daca ar veni inapoi?eu simt ca o vreau inapoi da nu stiu daca ar fi bine sa mai fim impreuna. ce mai sfatui?

Da-i pace continua viata ...oricum ai maxim vreo 23 de ani deci ai timp destul,iesi in lume lasa HI5-ul si chatuitoarele....mergi inainte ..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iunie 2010 la 11:33

si eu zic la fel ca Nigma
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 5 Septembrie 2010 la 17:29

De la: lost_angel, la data 2010-06-27 08:26:41buna...as vrea sa imi spui si mie ce pot face in situatia asta .am fost cu o fata 1 an jumate.in ultima perioada din relatie am lucrat la un studio de video chat unde prin intermediul chatulu a cunoscut un baiat din bucuresti care a prostito sa plece la el.dupa ce a plecat la el si acum imi trimite mesaje imi lasa comentari pe hi5 dar nu vrea sa vina la mine.ce sa fac in situatia asta? oare mi-ar fi bine daca ar veni inapoi?eu simt ca o vreau inapoi da nu stiu daca ar fi bine sa mai fim impreuna. ce mai sfatui?

de ce vorbesti la persoana a 2 a singular?
snow_flake Avatarul lui snow_flake
Citeaza Raspunde

Postat de snow_flake pe 18 Septembrie 2010 la 13:11

pana si tu ai indoieli daca iti va fi au ba bine!
move on!

Intra in contul tau

Info
X
info