O scurta caracterizare ...
Pagina 1 din 2

Toate forumurile » How to » o scurta caracterizare ... » Pagina 1 din 2

Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:
deco Avatarul lui deco
Citeaza Raspunde

Postat de deco pe 28 Iunie 2010 la 11:55

Revolving.And each time it's touched by the light of the sun and moon.The world is always changing into something new,if there is one thing that does not change, it is my lack of power.When i think at this my heart is like a blade .Revolving...If fate is a wheel,then we are the sand that is crushed between the cogs.We are helpless,all i want is power.Even if we can't protect others by extending our hands ,we desire a blade for those hands to grasp.The power to crush one's fate must look like a blade swinging down.Is my power the power to crush fate?Or will i be swallowed up by the power like...?
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iunie 2010 la 12:12

da' ce se va bucura @cornel cand va gasi topicul asta e clar! a devenit un trendsetter pt unii
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iunie 2010 la 12:15

De la: yuppy013293, la data 2010-06-28 12:12:54da' ce se va bucura @cornel cand va gasi topicul asta e clar! a devenit un trendsetter pt unii

=))))
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iunie 2010 la 12:16

daca aveai de gand sa scri in engleza de ce e titlul in romana???? mi de bombe la adresa snobilor care se cred mai speciali daca stiu o limba straina! sa-si bage acea limba in c...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iunie 2010 la 12:24

De la: PICARD, la data 2010-06-28 12:16:14 daca aveai de gand sa scri in engleza de ce e titlul in romana???? mi de bombe la adresa snobilor care se cred mai speciali daca stiu o limba straina! sa-si bage acea limba in caciula...

era prea complicat sa traduca tot textul

cred ca s-a si emotionat intre timp, nu a mai scos capul :))
deco Avatarul lui deco
Citeaza Raspunde

Postat de deco pe 28 Iunie 2010 la 17:51

mei sa stitii ca nu sunt nici snob nici mai special decat altii,asa am simtit sa scriu asa am facut .Ceea ce pare nu este intotdeauna asa iar despre titlu'cred ca este kk
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 29 Iunie 2010 la 11:04

Duhneste a frustrari RAAAUUU pe aici...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 11:16

De la: monaco, la data 2010-06-29 11:04:16Duhneste a frustrari RAAAUUU pe aici...
ssssssssst!taci !!!mai facem si noi neste profiluri psihologice!
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 29 Iunie 2010 la 11:18

Iiihhhh...hai ca ies: passshh, passshh....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 11:23

De la: monaco, la data 2010-06-29 11:18:43Iiihhhh...hai ca ies: passshh, passshh....
neaaaaah!stai acolo si observ!ia notite!ca eu incerc sa cuprind cat mai multe ..dar kiar pe toate nu reusesc!dupa...facem skimb de observatiii!
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 29 Iunie 2010 la 11:29

martor uitat.., observator ascuns.. (E bine cum ma uit..?)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 11:35

De la: monaco, la data 2010-06-29 11:29:21martor uitat.., observator ascuns.. (E bine cum ma uit..?)
da!super!
deco Avatarul lui deco
Citeaza Raspunde

Postat de deco pe 29 Iunie 2010 la 18:03

si de ce anume frustrare hmmm...
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 29 Iunie 2010 la 18:15

Tu ce crezi..?
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 29 Iunie 2010 la 22:44

De la: monaco, la data 2010-06-29 11:04:16Duhneste a frustrari RAAAUUU pe aici...

ai dreptate. hai sa fugim amandoi in lume

P.S.: stiu un loc dragut la...MINE ACASA
2006scj Avatarul lui 2006scj
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 30 Iunie 2010 la 18:24

De la: PICARD, la data 2010-06-28 12:16:14 daca aveai de gand sa scri in engleza de ce e titlul in romana???? mi de bombe la adresa snobilor care se cred mai speciali daca stiu o limba straina! sa-si bage acea limba in c...
.....n-are a face.....o balbaiala despre putere obtinuta cu sabia....aaaa si mai trece si roata destinului de ne face muci in miscarea ei de revolutie.....vax albina crema puca......prostul daca nu-i fudul......si dedicatie speciala pentru snobi,,,,the pen is stronger than the sword blade.......acu dedicatia muzicala....http://www.youtube.com/watch?v=QRz8uERFQ2g
2006scj Avatarul lui 2006scj
Citeaza Raspunde

Postat de 2006scj pe 30 Iunie 2010 la 20:46

De la: frelid, la data 2010-06-29 11:16:39
ssssssssst!taci !!!mai facem si noi neste profiluri psihologice!
.....NA ca am nimerit la psihanaliza.........scuuuzeeee....continuati,,,,continuati.......
deco Avatarul lui deco
Citeaza Raspunde

Postat de deco pe 1 Iulie 2010 la 21:17

nene a fi snob inseamna a stii ceva ...
yuppy007175 Avatarul lui yuppy007175
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy007175 pe 10 Iulie 2010 la 09:10

De la: deco, la data 2010-06-28 11:55:47Revolving.And each time it's touched by the light of the sun and moon.The world is always changing into something new,if there is one thing that does not change, it is my lack of power.When i think at this my heart is like a blade .Revolving...If fate is a wheel,then we are the sand that is crushed between the cogs.We are helpless,all i want is power.Even if we can't protect others by extending our hands ,we desire a blade for those hands to grasp.The power to crush one's fate must look like a blade swinging down.Is my power the power to crush fate?Or will i be swallowed up by the

power like...?

Minca-ti-ai LIMBA parca rpmaneste nu sti sa scri?!!!
yuppy009343 Avatarul lui yuppy009343
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy009343 pe 10 Iulie 2010 la 09:48

De la: deco, la data 2010-06-28 17:51:04mei sa stitii ca nu sunt nici snob nici mai special decat altii,asa am simtit sa scriu asa am facut .Ceea ce pare nu este intotdeauna asa iar despre titlu'cred ca este kk
Alinn Avatarul lui Alinn
Citeaza Raspunde

Postat de Alinn pe 10 Iulie 2010 la 10:11

nu e sanatos topicu asta........
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Iulie 2010 la 14:56

a cui caracterizare este ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Iulie 2010 la 14:57

sau caracterizare a ce ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Iulie 2010 la 16:52

De la: deco, la data 2010-06-28 17:51:04mei sa stitii ca nu sunt nici snob nici mai special decat altii,asa am simtit sa scriu asa am facut .Ceea ce pare nu este intotdeauna asa iar despre titlu'cred ca este kk

tu ai dat titlul...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 22 Iulie 2010 la 08:36

What characterization ?! Whose characterization ?! The power and fate of whom ?! ... Or what ? Want to philosophical theme of destiny ? Find another topic to become awkward on the site !
deco Avatarul lui deco
Citeaza Raspunde

Postat de deco pe 22 Iulie 2010 la 16:03

dude is my story of how i see life at 22,is the story abour my personal life experience get it
Delinqvent Avatarul lui Delinqvent
Citeaza Raspunde

Postat de Delinqvent pe 25 Iulie 2010 la 00:38

Ok, parerea mea este ca textul este genial si in cazul in care este home made este si mai tare...in legatura cu faptul ca vezi doamne de ce nu la scris in rom?...simplu, ar fii sunat ca ceapa...adevarul este, oricat de frumoasa ar fii limba romana si sunt total de acord cu asta(dupa japoneza si engleza mie mi se pare cea mai frumoasa, scrisa sau vorbita), jocul de cuvinte pe care il poti face este superb, si eu am in comp cel putin 200 de pagini word toate in limba engleza, cand scriu, scriu in engleza, pur si simplu asa imi vine.si alta chestie care mii se pare un pic aiurea este faptul ca va legati de el pe tema asta cand deja in limbajul oricarui om de pe planeta asta intervin cuvinte sau zicale in engleza sau alte limbi? de ce sunteti de acord cu ele si cu un text full english nu? Evoluam...ne adaptam...de ce sa ma inchid in usile societatii cand pot sa le sparg?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 25 Iulie 2010 la 13:38

De la: Delinqvent, la data 2010-07-25 00:38:51Ok, parerea mea este ca textul este genial si in cazul in care este home made este si mai tare...in legatura cu faptul ca vezi doamne de ce nu la scris in rom?...simplu, ar fii sunat ca ceapa...adevarul este, oricat de frumoasa ar fii limba romana si sunt total de acord cu asta(dupa japoneza si engleza mie mi se pare cea mai frumoasa, scrisa sau vorbita), jocul de cuvinte pe care il poti face este superb, si eu am in comp cel putin 200 de pagini word toate in limba engleza, cand scriu, scriu in engleza, pur si simplu asa imi vine.si alta chestie care mii se pare un pic aiurea este faptul ca va legati de el pe tema asta cand deja in limbajul oricarui om de pe planeta asta intervin cuvinte sau zicale in engleza sau alte limbi? de ce sunteti de acord cu ele si cu un text full english nu? Evoluam...ne adaptam...de ce sa ma inchid in usile societatii cand pot sa le sparg?

aaaa...cum poti sa crezi ca ti-a basit creierul ideea sa faci pe yuppy un topic cu numele "o scurta caracterizare.." si la nici cateva secunde cand ai inceput sa scri despre tine s-au electrocutat sinapsele si ai luat-o pe aratura in engleza??? asta se poate intampla doar daca esti un internaut din spitalul 9 sectia zbuciumati si in timpul terapiei cu scaunul electric stai pe net. e un copy/paste marca cornel clar!! atentie cand darami usile societatii cu limba engleza...poate ratezi usa si nimeresti zidul
Delinqvent Avatarul lui Delinqvent
Citeaza Raspunde

Postat de Delinqvent pe 26 Iulie 2010 la 03:27

Nu stiu cum sa raspund la asta mai unsor sau mai greu...ideea este ca eu cites cel putin 3 carti(ful peste 300 de pagini pdf care de altfel sunt egale cu 500 de pagini normale) numai in engleza, inafara de cativa autori romani eu ii reneg pe restul...deci...nu te lua ori de mine ori de altcineva care are sa zicem performanta asta...scuze ca iti zic...dar am avut mare dreptate in ce am scris, daca nu stii engleza nu este vina mea!
ceasuri_rele Avatarul lui ceasuri_rele
Citeaza Raspunde

Postat de ceasuri_rele pe 26 Iulie 2010 la 04:52

Если человек лучше выражена на английском языке, вы его? Идея сама по себе является гайка за стеной, но выражение отличается. Продолжить мало эмо.
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
Pagini: 1 2 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info