O scurta caracterizare ...
Pagina 2 din 2

Toate forumurile » How to » o scurta caracterizare ... » Pagina 2 din 2

Pagini: << 1 2
Sari la pagina:
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 26 Iulie 2010 la 08:56

De la: ceasuri_rele, la data 2010-07-26 04:52:44Если человек лучше выражена на английском языке, вы его? Идея сама по себе является гайка за стеной, но выражение отличается. Продолжить мало эмо.

si daca el o face in engleza tu te-ai gandit sa te descrii in rusa sau sa-l certi pe el fara sa te poata intelege?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 10:24

EDIT: dupa chinuri seculare am reusit sa postez!!! asta e raspuns la ceea ce ai scris tu Deliqvent-ule

si de unde ma rog ai tras concluzia ca nu stiu engleza?? vrei sa ne laudam cu ce limbi cunoastem fiecare?? coboara te rog de pe piedestal si vino sa ne luminezi pe noi muritorii de rand!!! ma bucur nespus ca citesti, dar incearca sa mai cumperi din cand in cand si carti, ca iubitii tai autori nu mananca biti la micul dejun!! nu ma deranjeaza ca a scris in engleza, dar daca tot vrea "full english" sa puna si titlul!!! sau e greu sa traduci cand faci copy/paste??? cat despre autorii romani renegati..eu ma inclin in fata preaputernicului si atoatestiutorului tau duh, iar autorii susnumiti se intorc in mormant...nu de rusine, ci ca sa poti mataluta sa-i pupi in dos!! have fun!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 10:45

De la: AlexDascalu, la data 2010-07-27 10:24:22EDIT: dupa chinuri seculare am reusit sa postez!!! asta e raspuns la ceea ce ai scris tu Deliqvent-ule

si de unde ma rog ai tras concluzia ca nu stiu engleza?? vrei sa ne laudam cu ce limbi cunoastem fiecare?? coboara te rog de pe piedestal si vino sa ne luminezi pe noi muritorii de rand!!! ma bucur nespus ca citesti, dar incearca sa mai cumperi din cand in cand si carti, ca iubitii tai autori nu mananca biti la micul dejun!! nu ma deranjeaza ca a scris in engleza, dar daca tot vrea "full english" sa puna si titlul!!! sau e greu sa traduci cand faci copy/paste??? cat despre autorii romani renegati..eu ma inclin in fata preaputernicului si atoatestiutorului tau duh, iar autorii susnumiti se intorc in mormant...nu de rusine, ci ca sa poti mataluta sa-i pupi in dos!! have fun!!!

hai ca ai fost putin rautacios cu mesajul asta, si cu cel dinainte. Engleza mai stie lumea, dar rusa ...

Oricum, sunt de acord cu tine cu engleza si cum s-a deschis acest topic, daca tot se face copy paste, macar sa se chinuie sa traduca.
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 Iulie 2010 la 12:58

De la: Ema_J, la data 2010-07-27 10:45:35
De la: AlexDascalu, la data 2010-07-27 10:24:22EDIT: dupa chinuri seculare am reusit sa postez!!! asta e raspuns la ceea ce ai scris tu Deliqvent-ule

hai ca ai fost putin rautacios cu mesajul asta, si cu cel dinainte. Engleza mai stie lumea, dar rusa ...

Oricum, sunt de acord cu tine cu engleza si cum s-a deschis acest topic, daca tot se face copy paste, macar sa se chinuie sa traduca.

mesajul a fostcel corect...ambalajul putin exagerat
deco Avatarul lui deco
Citeaza Raspunde

Postat de deco pe 28 Iulie 2010 la 17:07

oiiiii nu este nici un copy paste ,daca era asa imi mai bateam eu tartacuta cu aceste prostii pfff am scris eu despre mine cum vad eu viata si cum am trecut eu perste fiecare problema in parte nu sunt inaintat in varsta sa stiu ca un om adult ci chiar din contr-a la cat de tanar is stiu cat de cat ce poate insemna viata si toate punctele ei fie bune fie rele.asa ca am scris ce am simtit daca va incurcat puteati trece peste ,dar aici de obicei se epateaza ca pe dunare cu barca pfffff,,,,,,iar cat despre titlu am scris ce am simtit so dude growwww up
deco Avatarul lui deco
Citeaza Raspunde

Postat de deco pe 28 Iulie 2010 la 17:10

thanks dude este misto sa auzi parerea altuia in legatura cu acesta parte mica din sufletul meu,msms iar despre ceilalti nen daca nu va place nu cititi nu am obligat pe nimeni
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iulie 2010 la 17:13

De la: deco, la data 2010-07-28 17:07:23oiiiii nu este nici un copy paste ,daca era asa imi mai bateam eu tartacuta cu aceste prostii pfff am scris eu despre mine cum vad eu viata si cum am trecut eu perste fiecare problema in parte nu sunt inaintat in varsta sa stiu ca un om adult ci chiar din contr-a la cat de tanar is stiu cat de cat ce poate insemna viata si toate punctele ei fie bune fie rele.asa ca am scris ce am simtit daca va incurcat puteati trece peste ,dar aici de obicei se epateaza ca pe dunare cu barca pfffff,,,,,,iar cat despre titlu am scris ce am simtit so dude growwww up

dude ... eu nu-s dude
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iulie 2010 la 18:06

De la: Ema_J, la data 2010-07-28 17:13:27
De la: deco, la data 2010-07-28 17:07:23oiiiii nu este nici un copy paste ,daca era asa imi mai bateam eu tartacuta cu aceste prostii pfff am scris eu despre mine cum vad eu viata si cum am trecut eu perste fiecare problema in parte nu sunt inaintat in varsta sa stiu ca un om adult ci chiar din contr-a la cat de tanar is stiu cat de cat ce poate insemna viata si toate punctele ei fie bune fie rele.asa ca am scris ce am simtit daca va incurcat puteati trece peste ,dar aici de obicei se epateaza ca pe dunare cu barca pfffff,,,,,,iar cat despre titlu am scris ce am simtit so dude growwww up

dude ... eu nu-s dude

din partea clubului "si noi suntem ca Toma", a se citi necredinciosi, Ema vrem dovezi fotografice si/sau video, de preferinta nud, ca nu esti dude!! am facut si o rima sper sa nu "epatezi" si tu "ca pe Dunare cu barca" what ever the hell that means!! ca sa ma incadrez si eu in cerintele acestui topic....dude!!
P.S. asta a fost MAXIM, frate!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iulie 2010 la 18:25

De la: AlexDascalu, la data 2010-07-28 18:06:47

dude ... eu nu-s dude

din partea clubului "si noi suntem ca Toma", a se citi necredinciosi, Ema vrem dovezi fotografice si/sau video, de preferinta nud, ca nu esti dude!! am facut si o rima sper sa nu "epatezi" si tu "ca pe Dunare cu barca" what ever the hell that means!! ca sa ma incadrez si eu in cerintele acestui topic....dude!!

ehe ...
va trebui sa ma crezi pe cuvant

plus ca ce v-a apucat "frate" pe toti/toate de cereti poze, asa public, pe unde se nimereste? o-ti fii toti acelasi user ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iulie 2010 la 19:28

yuppy asta incepe sa devina un fel de sentimente.ro ... asl plzzzz
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iulie 2010 la 21:06

De la: Rockk, la data 2010-07-28 19:28:26yuppy asta incepe sa devina un fel de sentimente.ro ... asl plzzzz

cocalar caut pitzipoanca.guugle (manca-ti-as)punct com
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iulie 2010 la 21:09

De la: ceasuri_rele, la data 2010-07-26 04:52:44Если человек лучше выражена на английском языке, вы его? Идея сама по себе является гайка за стеной, но выражение отличается. Продолжить мало эмо.

прохладный
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 28 Iulie 2010 la 21:15

De la: Ema_J, la data 2010-07-28 18:25:24
De la: AlexDascalu, la data 2010-07-28 18:06:47

dude ... eu nu-s dude

ehe ...
va trebui sa ma crezi pe cuvant

plus ca ce v-a apucat "frate" pe toti/toate de cereti poze, asa public, pe unde se nimereste? o-ti fii toti acelasi user ...

yo sunt unikat manca-ti-as!!! da' mo in timp ce epatam in barca mi-a venit idea!! sa-mi fie cu iertare!!
Delinqvent Avatarul lui Delinqvent
Citeaza Raspunde

Postat de Delinqvent pe 29 Iulie 2010 la 00:45

Chiar imi pare rau ca tu tocmai aia ai inteles, nu a fost intentia mea sa te jignesc si sa zicem ca a fost din chiar atat iti sare mustarul? "Daca nu stii engleza nu e vina mea"??? Atat numai? Dragul meu, nu ma consider zeu si nici vreun invatat sunt doar un pusti de 20 de ani care are si el un punct de vedere, tine minte, un punct de vedere nu am dat un decret, nu am zis sa se inchine nimeni la mine...daca vrei sa ma combati combatema cu ceva intelingent, cel care ii face pe altii sa se simta prost nu isi face decat singur rau...am observat ca oricine iese din limitele tale ale normalului il ataci, te rog, ori ti largesti raza de a percepe lucrurile ori abtinete de la a posta...din nou imi cer scuze daca te-am jignit cu ceva
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2010 la 10:15

De la: Delinqvent, la data 2010-07-29 00:45:47Chiar imi pare rau ca tu tocmai aia ai inteles, nu a fost intentia mea sa te jignesc si sa zicem ca a fost din chiar atat iti sare mustarul? "Daca nu stii engleza nu e vina mea"??? Atat numai? Dragul meu, nu ma consider zeu si nici vreun invatat sunt doar un pusti de 20 de ani care are si el un punct de vedere, tine minte, un punct de vedere nu am dat un decret, nu am zis sa se inchine nimeni la mine...daca vrei sa ma combati combatema cu ceva intelingent, cel care ii face pe altii sa se simta prost nu isi face decat singur rau...am observat ca oricine iese din limitele tale ale normalului il ataci, te rog, ori ti largesti raza de a percepe lucrurile ori abtinete de la a posta...din nou imi cer scuze daca te-am jignit cu ceva

nu ma lua cu dragul meu..ca nu poti sa sti niciodata peste ce dai pe internet
unde mi-a sarit mustarul?? daca ma jigneai poti sa stai linistit ca nu asa reactionam..ce am facut eu se numeste sarcasm nu nervi..nu cred ca ai putea vreodata sa ajungi la limita mea de toleranta, la fel cum e foarte greu sa ajungi la limitele normalului meu...nici nu imi aduc aminte cand a zis cineva despre mine ca sunt normal..ce inseamna a fi normal? si unde sunt limitele normalitatii? ai descoeprit asa de repede limitele normalului meu? si despre care limite vorbim? alimentatie, religie, dragoste, cunoastere, perversiune, fizice, psihice..hhmmm...nu stiu cand ai avut atata timp sa ma cunosti. mesajul tau nu continut nimic atat de inteligent incat sa nu il pot combate prin sarcasm..300 de pagini .pdf egale cu 500 normale...nu mi se pare nici macar informatie demna de luat in seama..avand in vedere ca .pdf este format de scanare sau fisier text editabil, deci pot sa-i dau ce marime vreau. sau faptul ca renegi autorii romani..hell no...asta chiar nu a fost deloc inteligent!! ce autori renegi? poeti ca blaga, bacovia, eminescu, goga, toparceanu?? romancieri ca eliade, todoreanu, sadoveanu, slavici? compozitori ca enescu, porumbescu? inventatori ca poenaru, conda, vuia, aslan? sau pe toti? cat despre atacurile mele..ciudat..in afara de tine nu s-a plans nimeni!! si am avut cateva discutii interesante pe forumul asta..discutii, nu atacuri!! finalul, insa, mi-a placut cel mai mult!! dupa ce ma sfatuiesti sa nu mai postez daca raman la fel de incuiat, iti ceri scuze e ca si cum ai da cu bolovanul dupa mie, mi-ai rupe un picior si dupa ai zice ca nu ai vrut...sa inteleg ca vroiai defapt sa imi spargi capul? nimeni nu isi cere scuze daca nu se stie vinovat de ceva, iar cine isi cere scuze degeaba.... have fun!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2010 la 10:21

De la: AlexDascalu, la data 2010-07-29 10:15:11

Sper sa nu patesti si tu ca mine, cand am rugat un user sa nu imi mai spuna "draga mea", sau "draguta"!...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2010 la 10:34

De la: gangstergrl, la data 2010-07-28 21:06:58
De la: Rockk, la data 2010-07-28 19:28:26yuppy asta incepe sa devina un fel de sentimente.ro ... asl plzzzz

cocalar caut pitzipoanca.guugle (manca-ti-as)punct com

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2010 la 10:35

De la: gangstergrl, la data 2010-07-28 21:09:30

прохладный

hei! vrem si noi sa pricepem
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2010 la 14:20

прохладный

gangsterito! tu vrei sa-i zici ca te lasa rece? (racoros s-ar cam traduce...) sau daca ma iau dupa cum te bucuri dupa cuvant ar trebui sa para ceva gen cool?!
hai ma nu mai chinuiti lumea cu scrieri slave!
deco Avatarul lui deco
Citeaza Raspunde

Postat de deco pe 29 Iulie 2010 la 16:11

din cate stiu dude se zice la baieti daca teai simtit ofensata sorry dar ce ziceam eu era pt. geniile care bateau ulita cu sania,, si cat despre celalalt dude nene ia dex daca nu stii ce ii epatare
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iulie 2010 la 17:49

de pe ce site e luat textul ?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2010 la 01:49

De la: deco, la data 2010-07-29 16:11:34 din cate stiu dude se zice la baieti daca teai simtit ofensata sorry dar ce ziceam eu era pt. geniile care bateau ulita cu sania,, si cat despre celalalt dude nene ia dex daca nu stii ce ii epatare

dai cu citeaza!! de data asta m-am simtit...si stiu ce inseamna a epata..si sunt sigur ca nu o poti face cu barca pe dunare. cat despre dude...tocmai tu ai zis ca e adresare catre baieti..Ema e nume de fata..cel putin la mine in dex!! tu te-ai simti bine daca ti-as zice take care lass!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2010 la 01:50

De la: Oksana_, la data 2010-07-29 17:49:10 de pe ce site e luat textul ?

nu fi rea...e un copy/paste din neanturile sale cerebeloase!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2010 la 01:52

De la: daria_ta, la data 2010-07-29 10:21:57
De la: AlexDascalu, la data 2010-07-29 10:15:11

Sper sa nu patesti si tu ca mine, cand am rugat un user sa nu imi mai spuna "draga mea", sau "draguta"!...

poate sa imi zica dragul meu in continuare...doar ca eu nu joc de partea aia a baricadei...cum zicea un mare om (habar nu am cine: "sunt abautor, afumator si afemeiat!!"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 30 Iulie 2010 la 13:43

De la: voirel_viorea, la data 2010-07-29 14:20:48

прохладный

gangsterito! tu vrei sa-i zici ca te lasa rece? (racoros s-ar cam traduce...) sau daca ma iau dupa cum te bucuri dupa cuvant ar trebui sa para ceva gen cool?!
hai ma nu mai chinuiti lumea cu scrieri slave!

aham....am vrut sa zic...mishto

deco Avatarul lui deco
Citeaza Raspunde

Postat de deco pe 30 Iulie 2010 la 15:48

pe de fc neuron sa
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 August 2010 la 18:44

De la: monaco, la data 2010-06-29 11:29:21martor uitat.., observator ascuns.. (E bine cum ma uit..?)
...cu niste ochi... ce ma inunda....
molia Avatarul lui molia
Citeaza Raspunde

Postat de molia pe 10 August 2010 la 12:54

Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info