De la: Delinqvent, la data 2010-07-29 00:45:47Chiar imi pare rau ca tu tocmai aia ai inteles, nu a fost intentia mea sa te jignesc si sa zicem ca a fost din chiar atat iti sare mustarul? "Daca nu stii engleza nu e vina mea"??? Atat numai? Dragul meu, nu ma consider zeu si nici vreun invatat sunt doar un pusti de 20 de ani care are si el un punct de vedere, tine minte, un punct de vedere nu am dat un decret, nu am zis sa se inchine nimeni la mine...daca vrei sa ma combati combatema cu ceva intelingent, cel care ii face pe altii sa se simta prost nu isi face decat singur rau...am observat ca oricine iese din limitele tale ale normalului il ataci, te rog, ori ti largesti raza de a percepe lucrurile ori abtinete de la a posta...din nou imi cer scuze daca te-am jignit cu ceva
nu ma lua cu dragul meu..ca nu poti sa sti niciodata peste ce dai pe internet
unde mi-a sarit mustarul?? daca ma jigneai poti sa stai linistit ca nu asa reactionam..ce am facut eu se numeste sarcasm nu nervi..nu cred ca ai putea vreodata sa ajungi la limita mea de toleranta, la fel cum e foarte greu sa ajungi la limitele normalului meu...nici nu imi aduc aminte cand a zis cineva despre mine ca sunt normal..ce inseamna a fi normal? si unde sunt limitele normalitatii? ai descoeprit asa de repede limitele normalului meu? si despre care limite vorbim? alimentatie, religie, dragoste, cunoastere, perversiune, fizice, psihice..hhmmm...nu stiu cand ai avut atata timp sa ma cunosti. mesajul tau nu continut nimic atat de inteligent incat sa nu il pot combate prin sarcasm..300 de pagini .pdf egale cu 500 normale...nu mi se pare nici macar informatie demna de luat in seama..avand in vedere ca .pdf este format de scanare sau fisier text editabil, deci pot sa-i dau ce marime vreau. sau faptul ca renegi autorii romani..hell no...asta chiar nu a fost deloc inteligent!! ce autori renegi? poeti ca blaga, bacovia, eminescu, goga, toparceanu?? romancieri ca eliade, todoreanu, sadoveanu, slavici? compozitori ca enescu, porumbescu? inventatori ca poenaru, conda, vuia, aslan? sau pe toti? cat despre atacurile mele..ciudat..in afara de tine nu s-a plans nimeni!! si am avut cateva discutii interesante pe forumul asta..discutii, nu atacuri!! finalul, insa, mi-a placut cel mai mult!! dupa ce ma sfatuiesti sa nu mai postez daca raman la fel de incuiat, iti ceri scuze

e ca si cum ai da cu bolovanul dupa mie, mi-ai rupe un picior si dupa ai zice ca nu ai vrut...sa inteleg ca vroiai defapt sa imi spargi capul? nimeni nu isi cere scuze daca nu se stie vinovat de ceva, iar cine isi cere scuze degeaba.... have fun!