Heeeelp...sa ma ajute si pe mine cineva!
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » How to » Heeeelp...sa ma ajute si pe mine cineva! » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 29 Iunie 2010 la 14:05

Va rog sa nu va rideti de mine.Ma cheama Yuppy0138634.Cred ca ma stiti.Sint baiat sau fata in realitate,baiat sau fata sint si in profil.Adica va minteam eu pe voi? N-am alte date ca nu asta conteaza aici.Nici poza ca nici asta nu conteaza aici.Nici nimic n-am si asta e cel mai important.Si ca sa v-o spui p-aia dreapta de ce tre sa stie toata lumea cine sint eu si ce sex am si de ce si unde stau si citi ani am?Daca zic ca sint fata,se da lumea la mine imediat,pentru ca arat si bine,asta e adevarul.Daca zic ca sint baiat iar se da lumea la mine,din cauza ca sint dotat si smecher plus valoare si caracter,ca azi e important sa fii om si sa stii s-o arzi in societate si am gargara si dau texte din mine de moare lumea.De asta e mai bine sa nu stie prea multi cu cine o ard eu,ce combin sau ashea si pe dincolo.Sint discret.Sau discreta.A si inca ceva,daca o dati in dume cu mine sa stiti ca mai am 34 de conturi,care e problema?Am intrat aici cu o problema si sper sa ma ajutati si pe mine.Am vazut ca ajutati toti tim:pitii asa ca la mine chiar nu e problema de asta ca sint bine la capitolul incredere si sint deasupra si peste ei cind vreti voi.Ca nu moare caii cind vrea cainii care este.Deci,povestea mea este asta:am cunoscut pe cineva acu' 2 ani si ceva si Remus mi-a zis din prima ca nu se merita ca e prea asa si pe dincolo.Bai ce ochi are Remus.Nimic nu-i scapa lui.Extraordinar.Am inceput o relatie bazata pe sinceritate pina intr-o zi cind mi-a zis ca are pe altcineva.Probabil asa si era.Remus mi-a zis iar:vezi,ti-am zis eu!? Are pe altcineva.Noroc cu Remus.Pe urma am avut si eu pe altcineva si Remus normal ca mi-a zis ca ce e balamucul asta ca parca sintem tim:piti zau asa.Ca uite,am inceput si eu sa am pe altcineva.Si are dreptate Remus.Sau cred ca are.Vreau sa stiu si eu daca se mai merita sa continuam,ca eu pur si simplu nu mai stiu de capul meu si nu am gresit cu nimic si mai ales vreau sa stiu si eu cine se crede Remus asta de se baga in viata mea si-mi zice el mie ca ce sintem nebuni la cap si alte alea.Sau ca fiecare avem pe altcineva!Asta e chiar prea de tot.Chiar daca are dreptate.Prea are el dreptate,e enervant!Ca dovada ca eu personal de cind lucrez de noapte chiar nu mi-a mai stat capul la chestii de astea e ca i-am dat inapoi musculita de otet pe care amindoi am botezat-o Jeni si pe care am crescut-o cu drag inca din ziua cind ne-am cunoscut.Jeni este o musculita foarte deosebita si bazata.Am poze cu ea peste tot pe unde am fost cu ea.Cu mine nu pun poze ca zice lumea ca ma laud.Acu' doua zile eram mai intr-o pasa ca sa zic asa foarte naspa de rau ce mi-era si cind deodata am auzit niste tipete ingrozitoare.Ce sa fie ce sa fie,zic eu,ca doar nu era nimeni in casa.Cind colo Jeni cazuse intr-o sticla de ulei si saraca nu mai putea sa iasa afara.Dadea din labute si ea cum putea,mai facea pluta cind obosea,si striga saraca heeeelp,heeeeelp,doar doar o ajuta cineva si pe ea!Am zis ca mor nu altceva,dai si scoate-o pe Jeni afara,dai si sterge-o de ulei,ca avea ulei si-n gura saracuta,dai si fa-i respiratie gura la gura...Jeni nimic!Am sunat la salvare si aia pla...ca au zis ca ei vin doar de la fluturi in sus,nu se combina aiurea pentru o bagaboanta de drosophilla melanogaster...asa scrie in buletinul ei.De asta am scris de sistemul sanitar ca e varza,uite dovada tanti atunel,ce mai zici acum?Deci nu pot sa va spui ce spaima am tras.Jeni tragea sa moara cind am avut ideea sa-i torn pe git niste coniac Unirea.Maaaama sa vezi ce spagat facea Jeni dupa 200 de grame...parca era sexy braileanca la bara!Acum Jeni e bine,mai tuseste si ea dar e ok.Asta stiu ca m-a sunat sa-mi spuna de Jeni...amintirea mea!Relatia mea insa nu mai e ok de mult.De asta am intrat aici sa va intreb si acum hai,faceti misto ca numai de astea sinteti buni.Am vazut eu ca si pe altii ca mine i-ati luat la misto ca voi cind e sa ajutati pe cineva fara profil parca sinteti posedati.Parca da strechea-n voi,mama ce destepti va credeti voi,cind e sa faceti un bine sau sa dati un sfat.Dar la rele nu va intrece nimeni.Daca e sa incepeti iar sa va dati jmecheri eu atita va zic:fara Jeni,ea n-are nici o vina!Intrebarea mea pentru voi e:se mai merita in ziua de azi sa faci o facultate cind aici la mine nici sa tastezi nu te lasa,ca ne leaga mereu minecile la spate?Eu zic ca tre sa iesim in strada.Daca evadez ies si eu pe geam in prima strada si mai vorbim!O zi buna,Bijou stie de ce!
P.S. O sa apara la avatar aia doi care-si iau limba-n gura,ca cica s-au terminat gorilele,dar eu nu ma schimb,tot Saxon ramin!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 14:10

aaaaaah!SEXI SAXOANEEEEEEEE!!!!mama ma-si!tocmai cand voiam sa inkid calculatorul si sa plec la scarbici postasi! acum...diseara mai citesc!
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 29 Iunie 2010 la 14:12

De la: frelid, la data 2010-06-29 14:10:43aaaaaah!SEXI SAXOANEEEEEEEE!!!!mama ma-si!tocmai cand voiam sa inkid calculatorul si sa plec la scarbici postasi! acum...diseara mai citesc!

Nu stiu daca nu cumva chiar e mai bine asa pentru tine...ca daca citeai greseai vreo injectie pe acolo...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 14:13

De la: Saxon, la data 2010-06-29 14:12:24
De la: frelid, la data 2010-06-29 14:10:43aaaaaah!SEXI SAXOANEEEEEEEE!!!!mama ma-si!tocmai cand voiam sa inkid calculatorul si sa plec la scarbici postasi! acum...diseara mai citesc!

Nu stiu daca nu cumva chiar e mai bine asa pentru tine...ca daca citeai greseai vreo injectie pe acolo...

Eu cred ca in curand ajung la reanimare din cauza ta!

Auzi la el...Remus...musculita Jeni care are labute...Sa mor si mai multe nu!
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 29 Iunie 2010 la 14:16

Pa ochisorii ei rosii, de Drosophilla...ca dansa misto dupa Unirea..??
Nu te cred....
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 14:18

De la: monaco, la data 2010-06-29 14:16:18Pa ochisorii ei rosii, de Drosophilla...ca dansa misto dupa Unirea..??
Nu te cred....

Ei, i se cam impleticeau "labutele", dar isi unduia duios mijlocul!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 14:18

stai ca iti citesc eu la telefon poate cu ocazia asta rad si eu la ceva scris de saxon ca altfel nu citesc
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 29 Iunie 2010 la 14:22

Pikardelo...nu esti tu...daca tu crezi ca poti sa citesti pe telefon caaaat scrie saxon...
e..hai ca pana poimaine...poti...
Saxon Avatarul lui Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Saxon pe 29 Iunie 2010 la 14:22

De la: daria_ta, la data 2010-06-29 14:18:02
De la: monaco, la data 2010-06-29 14:16:18Pa ochisorii ei rosii, de Drosophilla...ca dansa misto dupa Unirea..??
Nu te cred....

Ma da voi credeti ca ma incurc cu orice lesinata de musculita care nici nu stie sa se poarte in societate?A mea are atestat,s-o vezi cum danseaza Pinguinul...e moarta dupa nunti si dedicatii...da-o-n belea de aici ca m-a uscat de bani luna asta.A dreaq stii ce face?Zboara pe microfon la lautari si da dedicatii si la final arata cu labutele spre mine sa dau banu' Gluma gluma da mi-am luat un plici din piata mai mult s-o sperii ca n-am eu inima s-o bat!
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 29 Iunie 2010 la 14:23

vezi cu pliciu' la...
dupa ce-o bati...face pui...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 14:24

De la: Saxon, la data 2010-06-29 14:22:38
De la: daria_ta, la data 2010-06-29 14:18:02
Nu te cred....

Ma da voi credeti ca ma incurc cu orice lesinata de musculita care nici nu stie sa se poarte in societate?A mea are atestat,s-o vezi cum danseaza Pinguinul...e moarta dupa nunti si dedicatii...da-o-n belea de aici ca m-a uscat de bani luna asta.A dreaq stii ce face?Zboara pe microfon la lautari si da dedicatii si la final arata cu labutele spre mine sa dau banu' Gluma gluma da mi-am luat un plici din piata mai mult s-o sperii ca n-am eu inima s-o bat!

Ehe, daca ai sti tu de ce anume din viata mea mi-a amintit "povestea" ta...inclusiv "amintirea ta"!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 14:25

Buna, da bunaa sa fie Saxon
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 14:25

De la: monaco, la data 2010-06-29 14:23:53vezi cu pliciu' la...
dupa ce-o bati...face pui...

Tu nu auzi ca e doar pe post de sperietoare? Saxon e un suflet milos...
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 29 Iunie 2010 la 14:26

Beeeiii; voi iar va...dati in barci p'aci ???

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 14:27

De la: monaco, la data 2010-06-29 14:26:20Beeeiii; voi iar va...dati in barci p'aci ???

Care "voi"?...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 14:28

.Am vazut eu ca si pe altii ca mine i-ati luat la misto ca voi cind e sa ajutati pe cineva fara profil parca sinteti posedati.Parca da strechea-n voi,mama ce destepti va credeti voi,cind e sa faceti un bine sau sa dati un sfat.aloooooooo!0138634fatasaubaiat!vino mami -ncoa~!iti face fata un profil ..de nu mai scapi de nicaieri sarind geamul!!poate facand tunel!vezi ca la capat e luminita!sti tu care!?aia din okii nebunei!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 14:30

De la: frelid, la data 2010-06-29 14:28:19.Am vazut eu ca si pe altii ca mine i-ati luat la misto ca voi cind e sa ajutati pe cineva fara profil parca sinteti posedati.Parca da strechea-n voi,mama ce destepti va credeti voi,cind e sa faceti un bine sau sa dati un sfat.aloooooooo!0138634fatasaubaiat!vino mami -ncoa~!iti face fata un profil ..de nu mai scapi de nicaieri sarind geamul!!poate facand tunel!vezi ca la capat e luminita!sti tu care!?aia din okii nebunei!

In general nebunii spun adevarul, doar ca lumea...ii crede nebuni si atat!...

http://www.youtube.com/watch?v=qgQocP4XqMI
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 14:37

De la: monaco, la data 2010-06-29 14:22:06Pikardelo...nu esti tu...daca tu crezi ca poti sa citesti pe telefon caaaat scrie saxon...

am 1200de minute
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 29 Iunie 2010 la 14:38

:))) de fiecare data cand citesc postarile astea mor de ras :)))

bravo
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 29 Iunie 2010 la 14:38

Pt. @DARIA :Saxon cu Bijiou...; vorbesc kodifikat...

Mai criss..stai , nu muriiii pana te mariti..!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 14:38

De la: frelid, la data 2010-06-29 14:28:19.Am vazut eu ca si pe altii ca mine i-ati luat la misto ca voi cind e sa ajutati pe cineva fara profil parca sinteti posedati.Parca da strechea-n voi,mama ce destepti va credeti voi,cind e sa faceti un bine sau sa dati un sfat.aloooooooo!0138634fatasaubaiat!vino mami -ncoa~!iti face fata un profil ..de nu mai scapi de nicaieri sarind geamul!!poate facand tunel!vezi ca la capat e luminita!sti tu care!?aia din okii nebunei!

scandal????
BabyCriss Avatarul lui BabyCriss
Citeaza Raspunde

Postat de BabyCriss pe 29 Iunie 2010 la 14:38

De la: PICARD, la data 2010-06-29 14:37:39
De la: monaco, la data 2010-06-29 14:22:06Pikardelo...nu esti tu...daca tu crezi ca poti sa citesti pe telefon caaaat scrie saxon...

am 1200de minute

putine
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 14:45

De la: monaco, la data 2010-06-29 14:38:08Pt. @DARIA :Saxon cu Bijiou...; vorbesc kodifikat...

Asa ti se pare?!...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 14:45

De la: BabyCriss, la data 2010-06-29 14:38:51
De la: PICARD, la data 2010-06-29 14:37:39

am 1200de minute

putine

Asa este, eu am 2500, si tot nu imi ajung uneori!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 14:51

De la: Saxon, la data 2010-06-29 14:05:24
am cunoscut pe cineva acu' 2 ani si ceva si Remus mi-a zis din prima ca nu se merita ca e prea asa si pe dincolo.Bai ce ochi are Remus.Nimic nu-i scapa lui.Extraordinar.Am inceput o relatie bazata pe sinceritate pina intr-o zi cind mi-a zis ca are pe altcineva.Probabil asa si era.Remus mi-a zis iar:vezi,ti-am zis eu!? Are pe altcineva.Noroc cu Remus.Pe urma am avut si eu pe altcineva si Remus normal ca mi-a zis ca ce e balamucul asta ca parca sintem tim:piti zau asa.Ca uite,am inceput si eu sa am pe altcineva.Si are dreptate Remus.Sau cred ca are.Vreau sa stiu si eu daca se mai merita sa continuam,si nu am gresit cu nimic si mai ales vreau sa stiu si eu cine se crede Remus asta de se baga in viata mea si-mi zice el mie ca ce sintem nebuni la cap si alte alea.Chiar daca are dreptate.Prea are el dreptate,e enervant!

Prea simplu pt yuppy cazul asta avem psihologi, am avut sociologi ..cum s-ar zice: e floare la ureche =))

Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 29 Iunie 2010 la 14:53

"buna, da' sa fie buna.." etc..
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 14:54

De la: monaco, la data 2010-06-29 14:26:20Beeeiii; voi iar va...dati in barci p'aci ???

Monaco! stii vb aia"pasarea malai viseaza"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 14:59

De la: Bijou, la data 2010-06-29 14:54:29

de data asta gaze, nu malai...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 Iunie 2010 la 15:02

De la: Lucia38, la data 2010-06-29 14:59:32
De la: Bijou, la data 2010-06-29 14:54:29

de data asta gaze, nu malai...

Lucia, esti bine sau ai ganduri criminale?!
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 29 Iunie 2010 la 15:02

Stiu..ca si mie-mi place "buna" ; da' BUNA sa fie
inima ta...
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info