De la: diana27, la data 2010-07-18 15:40:50De la: KNIGHT_31, la data 2010-07-18 09:25:04De la: diana27, la data 2010-07-17 23:32:16De la: the_lu_da, la data 2010-07-05 12:51:09De la: baytu, la data 2010-07-05 12:17:53Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuiește; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândește la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduiește totul, suferă totul.
cine a scris asta pesemne ca era fericit in dragoste. Ce ai cu omul?![]()
e un citat din biblie, din corinteni si se refera la dragostea dintre oameni in general, dragostea fata de aproape, fata de divinitate, niciun caz nu se refera la dragostea carnala pe care o percepem noi in ziua de azi. e un capitol profund pe care n ar trebui sa l dezbatem, ci sa l urmam
UNDE DRAGOSTE NU E NIMIC NU E, NU CONTEAZA CU CINE ESTI: SOTIE, O AMANTA, 2 AMANTE, ETC...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
waw cu cata profunzime ai spus o!dar cam asa e!
![]()
MULTUMESC. COMPLIMENTELE MELE.

dar cam asa e!

cat despre ce as face eu pt dragoste nu cred ca sti de ce as fi eu in stare:d.....mda si la cei 20 de anisorii ai tai tr sa recunoastem ca ai face multe pentru dragoste varsta asta e nebuna rau cat despre maturitate osa-ti dai seama mai tarziu ca poti fi si mai matur decat crezi tu acum ca esti .....
Promotia zilei pe Kuponiada.ro