De un an si ceva am o relatie cu un barbat pe care il iubesc enorm de mult...
La inceput eu am fost cam rezervata dar pe masura ce trecea timpul si vedeam ca el ma iubeste si se poarta foarte frumos si dragastos, m-am lasat prada sentimentelor...m-am indragostit nebuneste si am decis ca el este barbatul alaturi de care vreau sa imbatranesc frumos...
imi aduc aminte de vorbele lui "vreau sa imi petrec viata alaturi de tine urmatorii 50 de ani" si asta imi umplea sufletul de fericire...
Amandoi suntem persoane simple cu joburi simple cu un venit normal pentru vremurile in care traim... de vreo 4 luni ne-am mutat impreuna la el si lucrurile nu mai sunt ca inainte de a face acest pas... a inceput tot mai des sa imi spuna de bani sub o forma sau alta, sa imi tot repete ca vecinul are nu stiu cati bani, ca sotia vecinului are nu stiu cate case, ca nu am potential, ca nu am cu ce sa il ajut, ca il trag in jos, avand in vedere ca el e o simpla sluga la patron, ca are salariul cat al meu, ca ii place alcoolul, si cu toate astea eu il iubesc ...inca de la inceput i-am spus ca sunt cadru didactic si ca atat am salariul, ca sunt saraca, etc... tot timpul imi spunea ca nu isi doreste pe cineva cu bani ca il intereseaza sufletul meu si caracterul...m-am bucurat ca am dat peste un asa
barbat...mi-am deschis sufletul, a vazut si a simtit cat de mult il iubesc si tot ceea ce fac pentru el, dar mai putin nu am de unde aduce mai multi bani... am suplimentat cu ceva venitul meu pentru a vedea ca imi pasa sa ne fie bine, muncind chiar si in concediu, dar nu am sacul de bani asa cum isi doreste...ma doare acest lucru ca distruge sentimentele cu patima banului... ba mai mult mi-a cerut sa ne despartim, si asta m-a dezechilibrat...sincer daca as fi stiut de la inceput ce intentii are nu m-as fi implicat in asa relatie... dar cu toate astea imi doresc sa il fac sa isi schimbe optica si sa revina sufleteste la mine, dupa toate astea eu sunt dispusa sa ii iert toate jignirile, pentru ca nemaiavand de ce se lega de mine, acum invoca faptul ca m-am implinit fizic (numai cu 3 kg) in urma unei sarcini esuate si ca practic nu ma mai place asa...sincer nu sunt atat de grasa la 63 kg si 1,65 inaltime, dar as vrea sa mai slabesc ca sa ii fac pe plac, doar ca nu pot slabi atat de repede pe cat mi-as dori... tot ce stiu e ca il iubesc si nu as vrea sa distruga relatia noastra...

so...
... dar, priveste pe fiecare in parte cu cine se "amesteca"...
Pai mey Gokule cum dreaq sa nu fii calcat in picioare cand TU...la intrebarea " meritati ceva mai mult decat sa fiti exploatati???" raspunzi cu NU!
Schimba=ti mentalitatea copile si apoi vino cu pretentii
)isi da, de cele mai multe ori, prostia pe fata
daca isi da prostia pe fatza ...gata! la revedere !PA! o femeie proasta nu poate face mult timp pe inteligenta
Promotia zilei pe Kuponiada.ro