De ce unii barbati distrug sentimentele din patima banului????
Pagina 1 din 12

Toate forumurile » Femei » De ce unii barbati distrug sentimentele din patima banului???? » Pagina 1 din 12

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:
necunoscut Avatarul lui necunoscut
Citeaza Raspunde

Postat de necunoscut pe 6 Iulie 2010 la 08:44

As vrea sa inteleg de ce se intampla????????????...
De un an si ceva am o relatie cu un barbat pe care il iubesc enorm de mult...
La inceput eu am fost cam rezervata dar pe masura ce trecea timpul si vedeam ca el ma iubeste si se poarta foarte frumos si dragastos, m-am lasat prada sentimentelor...m-am indragostit nebuneste si am decis ca el este barbatul alaturi de care vreau sa imbatranesc frumos...
imi aduc aminte de vorbele lui "vreau sa imi petrec viata alaturi de tine urmatorii 50 de ani" si asta imi umplea sufletul de fericire...
Amandoi suntem persoane simple cu joburi simple cu un venit normal pentru vremurile in care traim... de vreo 4 luni ne-am mutat impreuna la el si lucrurile nu mai sunt ca inainte de a face acest pas... a inceput tot mai des sa imi spuna de bani sub o forma sau alta, sa imi tot repete ca vecinul are nu stiu cati bani, ca sotia vecinului are nu stiu cate case, ca nu am potential, ca nu am cu ce sa il ajut, ca il trag in jos, avand in vedere ca el e o simpla sluga la patron, ca are salariul cat al meu, ca ii place alcoolul, si cu toate astea eu il iubesc ...inca de la inceput i-am spus ca sunt cadru didactic si ca atat am salariul, ca sunt saraca, etc... tot timpul imi spunea ca nu isi doreste pe cineva cu bani ca il intereseaza sufletul meu si caracterul...m-am bucurat ca am dat peste un asa barbat...mi-am deschis sufletul, a vazut si a simtit cat de mult il iubesc si tot ceea ce fac pentru el, dar mai putin nu am de unde aduce mai multi bani... am suplimentat cu ceva venitul meu pentru a vedea ca imi pasa sa ne fie bine, muncind chiar si in concediu, dar nu am sacul de bani asa cum isi doreste...ma doare acest lucru ca distruge sentimentele cu patima banului... ba mai mult mi-a cerut sa ne despartim, si asta m-a dezechilibrat...
sincer daca as fi stiut de la inceput ce intentii are nu m-as fi implicat in asa relatie... dar cu toate astea imi doresc sa il fac sa isi schimbe optica si sa revina sufleteste la mine, dupa toate astea eu sunt dispusa sa ii iert toate jignirile, pentru ca nemaiavand de ce se lega de mine, acum invoca faptul ca m-am implinit fizic (numai cu 3 kg) in urma unei sarcini esuate si ca practic nu ma mai place asa...sincer nu sunt atat de grasa la 63 kg si 1,65 inaltime, dar as vrea sa mai slabesc ca sa ii fac pe plac, doar ca nu pot slabi atat de repede pe cat mi-as dori... tot ce stiu e ca il iubesc si nu as vrea sa distruga relatia noastra...
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Iulie 2010 la 09:10

De la: , la data 2010-07-06 08:44:10

tot ce stiu e ca il iubesc si nu as vrea sa distruga relatia noastra...

Tot ce stiu e ca ar trebui sa fugi cat mai departe, si cat mai repede, sa te salvezi, pt ca nu merita! Stiu ca atunci cand iubesti acest lucru este extrem de greu, insa, daca nu vei avea taria necesara, nu vei avea decat de pierdut, si vei suferi din ce in ce mai mult, pt ca NU se va schimba, iar tu vei ajunge sa "tragi" pt doi, si vei cunoaste ceea ce nimeni nu merita: umilinta!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Iulie 2010 la 18:14

De la: daria_ta, la data 2010-07-06 09:10:26
De la: , la data 2010-07-06 08:44:10

Tot ce stiu e ca ar trebui sa fugi cat mai departe, si cat mai repede, sa te salvezi, pt ca nu merita! Stiu ca atunci cand iubesti acest lucru este extrem de greu, insa, daca nu vei avea taria necesara, nu vei avea decat de pierdut, si vei suferi din ce in ce mai mult, pt ca NU se va schimba, iar tu vei ajunge sa "tragi" pt doi, si vei cunoaste ceea ce nimeni nu merita: umilinta!

marian1986marius Avatarul lui marian1986marius
Citeaza Raspunde

Postat de marian1986marius pe 6 Iulie 2010 la 19:25

'daria_ta' are dreptate,este 1 sfat f.bun pe care ti l-a zis..si eu am incercat cam 3 aproape 4 ani de zile sa fac orice pt. acea persoana draga,dar in zadar...nu s-a schimbat deloc,si acum tin la ea f.mult dar decizia trebuia luata,numai o sun numai ma suna ne vedem fiecarede viata lui ,este greu si stiu asta din propria experienta, dar acum tre' sa deschizi ochii bine si sa realizezi k asa nu se mai poate...Cuvantul umilinta, ma face sa merg mai departe, nu merit sa ma simt asa din cauza ei..si asa..merg mia departe si ma bucur de celelalte lucruri frumoase pe care viata mi le ofera:familie , prieteni ..etc...trebuie sa te gandesti si la toate.Acestea sunt cateva sfaturi care s[per k te vor ajuta in privinta luarii deciziei corecte. Mult succes!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 7 Iulie 2010 la 00:07

NU, nu, nu, gresita intrebrea ta, trebuie sa te intrebi:"de ce barbatul meu distruge sentimentele din patima...oricare a ar fi aia"!! In acest fel vei gasi raspunsul atat de evident:pt ca NU te iubeste!Ce poti sa faci in continuare?te priveste doar pe tine!
Just_Klara Avatarul lui Just_Klara
Citeaza Raspunde

Postat de Just_Klara pe 10 Iulie 2010 la 14:46

nu sunt in masura sa-ti dau un sfat... trec printr-o situatie oarecum asemanatoare, desi mult diferita.e greu sa te trezesti la realitate.. si sa privesti adevarul in fata.. eu inca nu reusesc. poate cu timpul... cel mai tare doare ca ai crezut in tot ce ti s-a spus...
Just_Klara Avatarul lui Just_Klara
Citeaza Raspunde

Postat de Just_Klara pe 10 Iulie 2010 la 14:48

cred ca doar timpul rezolva anumite situatii.. vei realiza ca nu a fost iubire, ca nu ai pentru ce sa lupti...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Iulie 2010 la 19:23

Julia are mare dreptate :) crd ca doar barbatul tau si mai cativa probabil caci reactioneaza asa...dar sa fim seriosi de cand sunt barbatii materialisti ?? nu zic ca nu sunt dar mai putinii...pe cand pe voi nu va intrece nimeni,aveti chestia asta in sange :) sry dar asta este adevarul
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 10 Iulie 2010 la 22:38

De la: Goku, la data 2010-07-10 19:23:34Julia are mare dreptate :) crd ca doar barbatul tau si mai cativa probabil caci reactioneaza asa...dar sa fim seriosi de cand sunt barbatii materialisti ?? nu zic ca nu sunt dar mai putinii...pe cand pe voi nu va intrece nimeni,aveti chestia asta in sange :) sry dar asta este adevarul

...nu generaliza dragule!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Iulie 2010 la 13:32

De la: deepsky, la data 2010-07-10 22:38:27
De la: Goku, la data 2010-07-10 19:23:34Julia are mare dreptate :) crd ca doar barbatul tau si mai cativa probabil caci reactioneaza asa...dar sa fim seriosi de cand sunt barbatii materialisti ?? nu zic ca nu sunt dar mai putinii...pe cand pe voi nu va intrece nimeni,aveti chestia asta in sange :) sry dar asta este adevarul

why not ?? doar asta ii adevarul :P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Iulie 2010 la 13:49

De la: Goku, la data 2010-07-11 13:32:41

in analizele mele (din sange) nu a iesit asa ceva so...
monaco Avatarul lui monaco
Citeaza Raspunde

Postat de monaco pe 11 Iulie 2010 la 13:52

Draga mea..(.cea care sub anonimat, de jena..probabil.., ai deschis acest topic):

Linge-ti ranile si FUUUUGII cat poti !

A avea o relatie bazata pe a te tot schimba tu dupa cum vrea...vantul ...
(ca sa folosesc un limbaj..desi asha imi venea..)
e autoflagelare efectiv !

Iti pare rau de "investitie"..? Nu pierzi nimic de fapt; ai trait... o experienta...

Stii cum spun chinezii (?):
"daca pierzi, macar invata lectia"
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Iulie 2010 la 13:52

De la: deepsky, la data 2010-07-11 13:49:43
De la: Goku, la data 2010-07-11 13:32:41

in analizele mele (din sange) nu a iesit asa ceva so...

mey nu m-am referit la tine :) am mai spus-o pe un topic,dar acum nu voi sta sa repet la fiecare raspuns in parte,ca nu ma refer la cineva anume :)

Dar sunt sigur ca poti fi sincera ca femeie :P si poti recunoaste ca majoritatea sau mai multe femei sunt asa in ziua de azi :) corect ?? :P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Iulie 2010 la 13:58

draga goku (draga - pt ca imi esti drag... in limita bunului simt ) recunosc doar dc ar fi vorba despre mine... si iti dau dreptate (nu pt ca ai avea nevoie)... am vazut si eu multe femei/fete care se incadreaza in "descrierea" ta... trist ... dar, priveste pe fiecare in parte cu cine se "amesteca"...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 11 Iulie 2010 la 14:04

De la: deepsky, la data 2010-07-11 13:58:56draga goku (draga - pt ca imi esti drag... in limita bunului simt ) recunosc doar dc ar fi vorba despre mine... si iti dau dreptate (nu pt ca ai avea nevoie)... am vazut si eu multe femei/fete care se incadreaza in "descrierea" ta... trist ... dar, priveste pe fiecare in parte cu cine se "amesteca"...

bn draga =))) :D oricum ar fi te-am inteles :P
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Iulie 2010 la 00:27

Adevarul tau nu e si adevarul meu Cu alte cuvinte nu generaliza Gogu
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Iulie 2010 la 01:56

De la: julia_31, la data 2010-07-12 00:27:04

Fie cum spui tu :P desi peste 50 % dintre femei asta cauta :P si asta sunteti :) iar numele este Goku....
danisia666 Avatarul lui danisia666
Citeaza Raspunde

Postat de danisia666 pe 12 Iulie 2010 la 01:59

De la: Goku, la data 2010-07-12 01:56:36
De la: julia_31, la data 2010-07-12 00:27:04

Fie cum spui tu :P desi peste 50 % dintre femei asta cauta :P si asta sunteti :) iar numele este Goku....

meritati ceva mai mult decat sa fiti exploatati???
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Iulie 2010 la 02:06

De la: danisia666, la data 2010-07-12 01:59:56
De la: Goku, la data 2010-07-12 01:56:36[quote

sincer ??? NU...pentru mine si femeile si barbati sunt = mint si iubesc la fel de mult :P DAR ce ma deranjeaza cel mai tare este atunci cand dati de un baiat bun,care incearca sa faca ceva :) si ii pasa,il calcati in picioare... si te rog sa nu ma intelegi gresit :P nu ma refer strict la tn,sau julia,sau mai stiu eu cine se va simtii...doar ca asa au ajuns vremurile :) si femeile nu mai iubesc un barbat cum ar trebui... :(
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Iulie 2010 la 20:02

De la: Goku, la data 2010-07-12 02:06:35
De la: danisia666, la data 2010-07-12 01:59:56
De la: Goku, la data 2010-07-12 01:56:36[quote

sincer ??? NU...pentru mine si femeile si barbati sunt = mint si iubesc la fel de mult :P DAR ce ma deranjeaza cel mai tare este atunci cand dati de un baiat bun,care incearca sa faca ceva :) si ii pasa,il calcati in picioare... si te rog sa nu ma intelegi gresit :P nu ma refer strict la tn,sau julia,sau mai stiu eu cine se va simtii...doar ca asa au ajuns vremurile :) si femeile nu mai iubesc un barbat cum ar trebui... :(

Pai mey Gokule cum dreaq sa nu fii calcat in picioare cand TU...la intrebarea " meritati ceva mai mult decat sa fiti exploatati???" raspunzi cu NU! Schimba=ti mentalitatea copile si apoi vino cu pretentii
TU intotdeauna meriti mai mult decat sa fi exploatat!folosit!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 12 Iulie 2010 la 21:36

De la: Bijou, la data 2010-07-12 20:02:11
De la: Goku, la data 2010-07-12 02:06:35[quote

Pai mey Gokule cum dreaq sa nu fii calcat in picioare cand TU...la intrebarea " meritati ceva mai mult decat sa fiti exploatati???" raspunzi cu NU! Schimba=ti mentalitatea copile si apoi vino cu pretentii
TU intotdeauna meriti mai mult decat sa fi exploatat!folosit!

da...greseala mea...ma gandeam la altceva...in fine..nu mai are rost :)
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iulie 2010 la 08:50

De la: , la data 2010-07-06 08:44:10 dar as vrea sa mai slabesc ca sa ii fac pe plac

cu cat ii faci mai mult pe plac, cu atat isi va permite mai multe si i va pasa mai putin de tine.

si eu sunt asa, toti sunt asa, ca e barbat ca e femeie.

poate ar fi timpul sa constientizezi CA TU ai VRUT sa fie el "ala" .

cateodata e bine sa ne trezim din visul pe care noi ni l-am creat si sa incetam sa vedem ceva ce nu exista de fapt poate niciodata.

tu ai vrut sa fie el acel cineva, etc bla bla insa acum te trateaza cu dispret.

fara respect nu exista nimic, coloana vertebrala, demnitatea intr ofemeie sunt la fel de importante ca orice altceva.

cum ai putea tine la o femeie cu adevarat daca ea insasi nu se respecta si se lasa tratata ca ultimul fir de praf.

Cum sa respecte un barbat o femeie care nu se respecta?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iulie 2010 la 08:54

De la: Rockk, la data 2010-07-19 08:50:02
De la: , la data 2010-07-06 08:44:10 dar as vrea sa mai slabesc ca sa ii fac pe plac

cu cat ii faci mai mult pe plac, cu atat isi va permite mai multe si i va pasa mai putin de tine.

si eu sunt asa, toti sunt asa, ca e barbat ca e femeie.

poate ar fi timpul sa constientizezi CA TU ai VRUT sa fie el "ala" .

cateodata e bine sa ne trezim din visul pe care noi ni l-am creat si sa incetam sa vedem ceva ce nu exista de fapt poate niciodata.

tu ai vrut sa fie el acel cineva, etc bla bla insa acum te trateaza cu dispret.

fara respect nu exista nimic, coloana vertebrala, demnitatea intr ofemeie sunt la fel de importante ca orice altceva.

cum ai putea tine la o femeie cu adevarat daca ea insasi nu se respecta si se lasa tratata ca ultimul fir de praf.

de aceea imi plac mie femeile inteligente chiar daca sunt mai dure
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iulie 2010 la 08:56

De la: Rockk, la data 2010-07-19 08:50:02

Si reciproca e valabila!
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 19 Iulie 2010 la 08:59

asta da, desi am vazut si fete mai putin inteligente dar cu gura mare
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iulie 2010 la 09:02

De la: Corrrnell, la data 2010-07-19 08:59:09

Corrrnell...duritatea, la femei, nu inseamna, neaparat, "gura mare"! O femeie, si, in general, un om inteligent, te poate invinge doar cu doua vorbe, nu trebuie sa iti spuna 1000!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iulie 2010 la 09:06

De la: daria_ta, la data 2010-07-19 09:02:30

Corrrnell...duritatea, la femei, nu inseamna, neaparat, "gura mare"! O femeie, si, in general, un om inteligent, te poate invinge doar cu doua vorbe, nu trebuie sa iti spuna 1000!
eh!~uneori mai faci si un desen....
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 19 Iulie 2010 la 09:15

corect, doar cu doua cuvinte
dar avand o gura mare(in sensul rau de aceasta data )isi da, de cele mai multe ori, prostia pe fata
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Iulie 2010 la 09:21

De la: Corrrnell, la data 2010-07-19 09:15:30

corect, doar cu doua cuvinte
dar avand o gura mare(in sensul rau de aceasta data )isi da, de cele mai multe ori, prostia pe fata

pai asta-i smenu daca isi da prostia pe fatza ...gata! la revedere !PA! o femeie proasta nu poate face mult timp pe inteligenta
asta e valabil si la barbati
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 19 Iulie 2010 la 09:28

pai asta-i smenu daca isi da prostia pe fatza ...gata! la revedere !PA! o femeie proasta nu poate face mult timp pe inteligenta
asta e valabil si la barbati

nu trebuie sa fii suparat, trebuie sa te bucuri ca asa ne raman noua mai multe
sau erau lacrimi de bucurie
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info