Ce nu vede dumnezeu iar noi oamenii vedem ?
Pagina 1 din 4

Toate forumurile » Skizo » Idei nebune » Ce nu vede Dumnezeu iar noi oamenii vedem ? » Pagina 1 din 4

Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:
BCD Avatarul lui BCD
Citeaza Raspunde

Postat de BCD pe 6 Iulie 2010 la 12:39

Stim cu totii ca Dumnezeu vede tot; si nu va repeziti cu afirmatii referitoare la existenta lui. In postul acesta Dumnezeu exista si vede tot. Dar totusi nu vede chiar tot. Exista un acest ceva care Dumnezeu nu vede iar noi oamenii.. vedem, zi de zi. Nu este un obiect, nu este palpabil. Este mai degraba moral.Deci .. ce nu vede Dumnezeu iar noi oamenii vedem ?
Ps: ..nu este o intrebare inventata de mine, nu`i cunosc sursa, totusi cred ca se plictiseau si strabunii nostrii:)
Corrrnell Avatarul lui Corrrnell
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 Iulie 2010 la 12:50

corect era ce credem ca nu Vede si credem ca noi vedem

oricum nu e un subiect care se poate discuta ca sa ti dai cu parerea despre asa ceva trebuia sa fi citit cel putin biblia si mai multe carti ale sfintilor pareru meu nu dati cu pietre
Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 6 Iulie 2010 la 12:50

am uitat sa spun nici eu nu ma consider in masura sa discut serios despre asa ceva
yuppy006657 Avatarul lui yuppy006657
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy006657 pe 8 Iulie 2010 la 17:23

A afirma ca exista lucruri pe care Dumnezeu nu le vede este un non sens perfect.
Asa ceva nu se poate afirma. Cei redinciosi isi sprijina existenta tocmai pe sintagma ca exista o putere divina care vede totul. Altfel nu ar exista credina, indiferent de religie. Divinitatea este singura idee care ar putea impune respectul reciproc a indivizilor, cu conditia eliminarii exagerariilor dogmatice. Ceace a invrajbit oamenii au fost "ismele". indiferent cum s-au numit.
Eu asa l-am perceput pe Malreau, cand a afirmat ca: Secolul viitor va fi unul religios sau nu va exista deloc. Din nefericire istoria a retinut numai de oameni cel putin "alienati"mintal".
Fara sa sa renunt la impartialitate si respectul pentru credinta fiecaruia, nu pot sa ma abtin sa remarc ca Iisus Hristos, ramane pentru mine unul din cei care militand pentru toleranta intre indivizi, iubirea de aproapele nostru (eu inteleg spatial), care sa inlocuiasca dogmele intolerante, gen: "dinte pentru dinte" sau "razbunarea sangelui".
Din nefericire institutiile religioase, biserici, sau alte forme de organizare, au manipulat indivizii profani, ca sa "dezrobeasca mormantul sfant" sau "valorile islamului" initiind practici dezumanizante, de tip perelinaje, cruciade, etc. Din pacate aceste practici continua si astazi. Credinta cu ardoare si fermitata este una din marile calitati ale umanitatii, care ne ajuta sa depsim momentele de disperare. De aici si pana la specularea acestor simtaminte, de exemplu scoaterea in strada a unor moaste. Aceste moaste pot fi venerate cu orice prilej, fara ca efectul lor asupra individului, sa se diminueze. Manipularea catre venerarea in mari adunari, nu are decat interese meschine care speculeaza credinta omului profan de catre asa zisii "initiati".
Divintatea vede tot, si cu ajutorul istoriei, macar pune in situatia cand capii unor institutii religioase ajung in situatia de a-si cere "chipurile" iertare".
Dragilor, divinitatea vede totul, indiferent cum se numeste.
molia Avatarul lui molia
Citeaza Raspunde

Postat de molia pe 8 Iulie 2010 la 17:57

De la: yuppy006657, la data 2010-07-08 17:23:41A afirma ca exista lucruri pe care Dumnezeu nu le vede este un non sens perfect.
Asa ceva nu se poate afirma. Cei redinciosi isi sprijina existenta tocmai pe sintagma ca exista o putere divina care vede totul. Altfel nu ar exista credina, indiferent de religie. Divinitatea este singura idee care ar putea impune respectul reciproc a indivizilor, cu conditia eliminarii exagerariilor dogmatice. Ceace a invrajbit oamenii au fost "ismele". indiferent cum s-au numit.
Eu asa l-am perceput pe Malreau, cand a afirmat ca: Secolul viitor va fi unul religios sau nu va exista deloc. Din nefericire istoria a retinut numai de oameni cel putin "alienati"mintal".
Fara sa sa renunt la impartialitate si respectul pentru credinta fiecaruia, nu pot sa ma abtin sa remarc ca Iisus Hristos, ramane pentru mine unul din cei care militand pentru toleranta intre indivizi, iubirea de aproapele nostru (eu inteleg spatial), care sa inlocuiasca dogmele intolerante, gen: "dinte pentru dinte" sau "razbunarea sangelui".
Din nefericire institutiile religioase, biserici, sau alte forme de organizare, au manipulat indivizii profani, ca sa "dezrobeasca mormantul sfant" sau "valorile islamului" initiind practici dezumanizante, de tip perelinaje, cruciade, etc. Din pacate aceste practici continua si astazi. Credinta cu ardoare si fermitata este una din marile calitati ale umanitatii, care ne ajuta sa depsim momentele de disperare. De aici si pana la specularea acestor simtaminte, de exemplu scoaterea in strada a unor moaste. Aceste moaste pot fi venerate cu orice prilej, fara ca efectul lor asupra individului, sa se diminueze. Manipularea catre venerarea in mari adunari, nu are decat interese meschine care speculeaza credinta omului profan de catre asa zisii "initiati".
Divintatea vede tot, si cu ajutorul istoriei, macar pune in situatia cand capii unor institutii religioase ajung in situatia de a-si cere "chipurile" iertare".

molia Avatarul lui molia
Citeaza Raspunde

Postat de molia pe 8 Iulie 2010 la 17:58

De la: yuppy006657, la data 2010-07-08 17:23:41A afirma ca exista lucruri pe care Dumnezeu nu le vede este un non sens perfect.

BCD Avatarul lui BCD
Citeaza Raspunde

Postat de BCD pe 9 Iulie 2010 la 07:33

Ma lasi?..sa`mi fac filmu? ii doar un.. stupid game :)
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iulie 2010 la 07:40

De la: BCD, la data 2010-07-09 07:33:18Ma lasi?..sa`mi fac filmu? ii doar un.. stupid game :)

Schimba-ti intai si stupidul ala de avatar parca as vb cu un cretine.l no offence!
BCD Avatarul lui BCD
Citeaza Raspunde

Postat de BCD pe 9 Iulie 2010 la 09:36

bin` ca`i mai breaz avatarul tau ...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iulie 2010 la 09:42

De la: BCD, la data 2010-07-09 09:36:50bin` ca`i mai breaz avatarul tau ...

aham si inca ce breaz e, chiar topaie cateodata
BCD Avatarul lui BCD
Citeaza Raspunde

Postat de BCD pe 9 Iulie 2010 la 09:45

super trendy entertainment avatar!! cumpar si eu! de unde?

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iulie 2010 la 09:50

Sorry pt copilasi cu capul excesiv de mare nu se vinde
BCD Avatarul lui BCD
Citeaza Raspunde

Postat de BCD pe 9 Iulie 2010 la 09:52

discriminareee huooo !
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iulie 2010 la 09:55

Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iulie 2010 la 09:57

you freak! hai continua-ti filmu eu ies din scena, trag perdeaua...poate cand revin te gasesc...redimensionat
BCD Avatarul lui BCD
Citeaza Raspunde

Postat de BCD pe 9 Iulie 2010 la 10:27

si pe tine cu avataru schimbat ! pam-pam
Luminitza Avatarul lui Luminitza
Citeaza Raspunde

Postat de Luminitza pe 9 Iulie 2010 la 10:53

Foarte bun raspunsul , pentru cine are de inteles ceva!!
BCD Avatarul lui BCD
Citeaza Raspunde

Postat de BCD pe 9 Iulie 2010 la 11:10

deci n`ai inteles nimic..
molia Avatarul lui molia
Citeaza Raspunde

Postat de molia pe 9 Iulie 2010 la 11:13

De la: molia, la data 2010-07-08 17:57:55

BCD Avatarul lui BCD
Citeaza Raspunde

Postat de BCD pe 9 Iulie 2010 la 11:24

faci spam?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iulie 2010 la 11:30

De la: BCD, la data 2010-07-06 12:39:24Stim cu totii ca Dumnezeu vede tot; si nu va repeziti cu afirmatii referitoare la existenta lui. In postul acesta Dumnezeu exista si vede tot. Dar totusi nu vede chiar tot. Exista un acest ceva care Dumnezeu nu vede iar noi oamenii.. vedem, zi de zi. Nu este un obiect, nu este palpabil. Este mai degraba moral.Deci .. ce nu vede Dumnezeu iar noi oamenii vedem ?
Ps: ..nu este o intrebare inventata de mine, nu`i cunosc sursa, totusi cred ca se plictiseau si strabunii nostrii:)

mai trebuie gandit la asta.si eu ma gandesc ca Dumnezeu nu sta sa vada si sa stie orice si ne lasa o anumita libertate de decizie pana sarim calul prea rau de aceea se intampla ca pentru o fapta produsa de un om ,sa sufere urmasii lui atunci cand Dumnezeu verifica activitatea din urma
asa cum eu verific acum ce s-a zis ieri pe forum si poate imi cade nervii pe cineva mai nevinovat
BCD Avatarul lui BCD
Citeaza Raspunde

Postat de BCD pe 9 Iulie 2010 la 11:44

think think think, thinksmart
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iulie 2010 la 11:46

De la: BCD, la data 2010-07-09 11:44:51think think think, thinksmart

lasa prostiile si fii serios daca vrei sa fi bagat in seama
BCD Avatarul lui BCD
Citeaza Raspunde

Postat de BCD pe 9 Iulie 2010 la 11:56

da.. cred ca v`au traumatizat ghicitorile cand erati micuti. sa fim seriosi :)
ghici ciuperca ce`i
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 9 Iulie 2010 la 12:03

De la: BCD, la data 2010-07-09 11:56:22da.. cred ca v`au traumatizat ghicitorile cand erati micuti. sa fim seriosi :)
ghici ciuperca ce`i

tu esti off topic la propriul tau subiect!
BCD Avatarul lui BCD
Citeaza Raspunde

Postat de BCD pe 9 Iulie 2010 la 12:07

adica.. vrei sa spui ca nici eu nu stiu raspunsul?
molia Avatarul lui molia
Citeaza Raspunde

Postat de molia pe 9 Iulie 2010 la 12:20

De la: PICARD, la data 2010-07-09 11:46:19

BCD Avatarul lui BCD
Citeaza Raspunde

Postat de BCD pe 9 Iulie 2010 la 12:22

Citeaza Raspunde

Postat de Corrrnell pe 9 Iulie 2010 la 12:25

De la: PICARD, la data 2010-07-09 11:46:19

deci tu esti printre cei mai potriviti sa spui asa ceva ( sa fie serios) ::)))
BCD Avatarul lui BCD
Citeaza Raspunde

Postat de BCD pe 9 Iulie 2010 la 12:30

trebuia sa`mi fac debutul cu o intrebare mai usoara .. ma rog, mai serioasa :D
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: 1 2 3 4 >>
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info