Ce nu vede dumnezeu iar noi oamenii vedem ?
Pagina 4 din 4

Toate forumurile » Skizo » Idei nebune » Ce nu vede Dumnezeu iar noi oamenii vedem ? » Pagina 4 din 4

Pagini: << 1 2 3 4
Sari la pagina:
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 22 August 2010 la 10:18

Atunci cand Dumnezeu nu vede, e ca El de fapt inchide ochii la raul pe care noi, oamenii, il facem, si ne iarta.

tare
yuppy013105 Avatarul lui yuppy013105
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013105 pe 29 August 2010 la 01:19

nu vreau sa iti dau sfaturi, dar pentru ca esti dispus pentru o discutie eu as afirma ca nu este bine ca nici macar in joaca sa te gandesti asa. nu este bine pentru sufletul tau si poti "sminti" cu acest gen de "joaca" pe altii. Dumnezeu. Domnul Iisus Hristos si Sfantul Duh merita din plin respectul nostru.
incearca sa nu intri in jocul ispitei. este mult mai placut sa simti multumire pentru viata pe care o ai.
iti doresc sa ai tot ce te implineste si te face sa fii un om bun pentru cei din jurul tau.Sa fii iubit!
Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 29 August 2010 la 01:33

De la: yuppy013105, la data 2010-08-29 01:19:10 nu vreau sa iti dau sfaturi, dar pentru ca esti dispus pentru o discutie eu as afirma ca nu este bine ca nici macar in joaca sa te gandesti asa. nu este bine pentru sufletul tau si poti "sminti" cu acest gen de "joaca" pe altii. Dumnezeu. Domnul Iisus Hristos si Sfantul Duh merita din plin respectul nostru.
incearca sa nu intri in jocul ispitei. este mult mai placut sa simti multumire pentru viata pe care o ai.
iti doresc sa ai tot ce te implineste si te face sa fii un om bun pentru cei din jurul tau.Sa fii iubit!
este o parere pertinenta mai mult nici nu se poate spune!
KNIGHT_31 Avatarul lui KNIGHT_31
Citeaza Raspunde

Postat de KNIGHT_31 pe 29 August 2010 la 16:10

De la: pearl_cris, la data 2010-08-29 01:33:46
De la: yuppy013105, la data 2010-08-29 01:19:10 nu vreau sa iti dau sfaturi, dar pentru ca esti dispus pentru o discutie eu as afirma ca nu este bine ca nici macar in joaca sa te gandesti asa. nu este bine pentru sufletul tau si poti "sminti" cu acest gen de "joaca" pe altii. Dumnezeu. Domnul Iisus Hristos si Sfantul Duh merita din plin respectul nostru.

Daca Dumnezeu nu ar fi dorit ca noi sa ne masturbam, ne-ar fi facut bratele mai scurte. George Carlin
m_razvan Avatarul lui m_razvan
Citeaza Raspunde

Postat de m_razvan pe 29 August 2010 la 23:52

nimic
gillmar Avatarul lui gillmar
Citeaza Raspunde

Postat de gillmar pe 19 Decembrie 2010 la 09:38

Eu cred ca Dumnezeu vede tot, ce nu intelegem noi oamenii este ca uneori meritam relele care ni se intampla. El vede, dar nu suntem "teleghidati" de El si daca ceea ce facem nu este bine , crestineste vorbind, ne mai da cate un "feedback" pentru a creea un echilibru. Daca avem credinta cu adevarat vom simti si ca EL ne vede. Cei care se indoiesc de EL sunt si cei care cred ca nu vede tot. Stiu ca suna putin cam habotnic dar cel putin pentru mine credinta este un sprijin , un suport, prin care i-au intamplarile din viata mea "asa cum sunt" fara sa ma opresc pe loc si sa ma gandesc "cum ar fi putut sa fie".
yuppy013505 Avatarul lui yuppy013505
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy013505 pe 19 Decembrie 2010 la 11:27

vezi sa ca o sa te vada si o sa te bata de o sa umbli in carja :)
Haps Avatarul lui Haps
Citeaza Raspunde

Postat de Haps pe 19 Decembrie 2010 la 12:20

De la: BCD, la data 2010-07-06 12:39:24Stim cu totii ca Dumnezeu vede tot; si nu va repeziti cu afirmatii referitoare la existenta lui. In postul acesta Dumnezeu exista si vede tot. Dar totusi nu vede chiar tot. Exista un acest ceva care Dumnezeu nu vede iar noi oamenii.. vedem, zi de zi. Nu este un obiect, nu este palpabil. Este mai degraba moral.Deci .. ce nu vede Dumnezeu iar noi oamenii vedem ?
Ps: ..nu este o intrebare inventata de mine, nu`i cunosc sursa, totusi cred ca se plictiseau si strabunii nostrii:)

si cu aceasta declar oficial deschis sezonul la misto-urilor
valisor Avatarul lui valisor
Citeaza Raspunde

Postat de valisor pe 19 Decembrie 2010 la 12:24

iak ce nu vede: PRAJINA DIN OQ' LUI.
VYP3R Avatarul lui VYP3R
Citeaza Raspunde

Postat de VYP3R pe 19 Decembrie 2010 la 12:24

ceva o exista dar in nici un caz nu are atata putere pe cat il apreciati unii din voi, dc zic asta? simplu, daca ar fi asa "big and mighty" atunci nu ar lasa copile de 7-10 ani sau chiar mai mici sa fie violate, si rog scutire de voie de la cretinii ce vor veni cu raspunsuri de genul: "este un test", fiindca asa ceva nu este un test, asa domnul big and mighty probabil a imbatranit si nu mai vede bine, fiindca cu siguranta sa raspund si la intrebarea pusa, Dumnezeu nu vede NEDREPTATEA, iar noi oamenii maturi o meritam pt pacatele noastre dar copiii? sa fim seriosi, unii sunt atat de inchisi la minte dintre voi, daca v-ati fi documentat mai mult poate stiati ca Dumnezeu este in fiecare din voi, e partea spirituala din voi, nu unu stand pe nori, in fine, mai cititi si voi altceva in afara de biblie si poate o sa intelegeti, pa pa
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 19 Decembrie 2010 la 12:33

De la: VYP3R, la data 2010-12-19 12:24:29ceva o exista dar in nici un caz nu are atata putere pe cat il apreciati unii din voi, dc zic asta? simplu, daca ar fi asa "big and mighty" atunci nu ar lasa copile de 7-10 ani sau chiar mai mici sa fie violate, si rog scutire de voie de la cretinii ce vor veni cu raspunsuri de genul: "este un test", fiindca asa ceva nu este un test, asa domnul big and mighty probabil a imbatranit si nu mai vede bine, fiindca cu siguranta sa raspund si la intrebarea pusa, Dumnezeu nu vede NEDREPTATEA, iar noi oamenii maturi o meritam pt pacatele noastre dar copiii? sa fim seriosi, unii sunt atat de inchisi la minte dintre voi, daca v-ati fi documentat mai mult poate stiati ca Dumnezeu este in fiecare din voi, e partea spirituala din voi, nu unu stand pe nori, in fine, mai cititi si voi altceva in afara de biblie si poate o sa intelegeti, pa pa

bravo
Patrycia Avatarul lui Patrycia
Citeaza Raspunde

Postat de Patrycia pe 19 Decembrie 2010 la 13:50

Eu cred ca se poate si invers....ce vedem noi si D-zeu nu vede ????????
marandiuc_catalin Avatarul lui marandiuc_catalin
Citeaza Raspunde

Postat de marandiuc_catalin pe 19 Decembrie 2010 la 14:02

o existenta mai batrana ca a Sa.........
marandiuc_catalin Avatarul lui marandiuc_catalin
Citeaza Raspunde

Postat de marandiuc_catalin pe 19 Decembrie 2010 la 14:03

O existena mai batrana ca a Sa
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Decembrie 2010 la 14:16

De la: KNIGHT_31, la data 2010-08-29 16:10:16

Daca Dumnezeu nu ar fi dorit ca noi sa ne masturbam, ne-ar fi facut bratele mai scurte. George Carlin

dar sigur nu a vrut sa ne-o sugem singuri asta e clar!
niroslsd Avatarul lui niroslsd
Citeaza Raspunde

Postat de niroslsd pe 19 Decembrie 2010 la 14:17

De la: BCD, la data 2010-07-09 07:33:18Ma lasi?..sa`mi fac filmu? ii doar un.. stupid game :)

BIG UP BRO :)
Citeaza Raspunde

Postat de niroslsd pe 19 Decembrie 2010 la 14:18

De la: pickard, la data 2010-12-19 14:16:09

Citeaza Raspunde

Postat de niroslsd pe 19 Decembrie 2010 la 14:19

De la: yuppy013505, la data 2010-12-19 11:27:55vezi sa ca o sa te vada si o sa te bata de o sa umbli in carja :)
yuppy002710 Avatarul lui yuppy002710
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy002710 pe 19 Decembrie 2010 la 15:00

Suferința
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Decembrie 2010 la 15:12

De la: niroslsd, la data 2010-12-19 14:18:38
De la: pickard, la data 2010-12-19 14:16:09

ba tu poti!? esti contorsionist!?
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 19 Decembrie 2010 la 15:55

De la: Patrycia, la data 2010-12-19 13:50:29Eu cred ca se poate si invers....ce vedem noi si D-zeu nu vede ????????

mama cata inteligenta !!!!!!!!!!!!1
nutzucif Avatarul lui nutzucif
Citeaza Raspunde

Postat de nutzucif pe 19 Decembrie 2010 la 21:43

Nu am citit tot topicul, dar referitor la intrebarea subiectului acestui topic, cred ca e putin deformata daca nu ma insel. Am impresia ca trebuia sa sune mai degraba ceva in genul: "Ce putem noi, oamenii sa facem, iar Dumnezeu nu poate". Si spun asta pt ca intr-adevar exista ceva ce noi oamenii putem sa facem, iar Dumnezeu nu poate, si asta nu e o inventie a gandirii mele, ci e mentionat in Biblie.
P.S. Nu am intentia de a supara pe cineva dar cred ca Dumnezeu scris cu litera mica e, daca nu blasfemie, cel putin lipsa de respect pt Divinitate.
Imi cer scuze daca ideea a fost discutata deja in topic.
fefic Avatarul lui fefic
Citeaza Raspunde

Postat de fefic pe 20 Decembrie 2010 la 02:35

Ma scuzati ca intervin in discutia asta, am primit pe mail si eu topicul acesta si mi-a luat cam 3 secunde sa rasfoiesc discutiile voastre pe care vati pierdut ceva timp pretios. La originea lui este defapt o ghicitoare sa spun mai babeste care s-a metamorfozat usor intr-un banc dragut de catre cei cu mintea extrem de odihnita, pe care il spui prietenilor la o bere intr-un moment de inadvertenta intre discutii... :)
danut111 Avatarul lui danut111
Citeaza Raspunde

Postat de danut111 pe 20 Decembrie 2010 la 02:48

dragii mei,va spun eu ce nu vede Dumnezeu...
cu parere de rau va spun asta,ar asa e...
daca e vorba de Acel D-zeu atotputernic,D-zeu nu vede:
1.razboaiele!!!
2.rautatea intre oameni...
3.bomba nucleara
4.nu vede ca ar trebui sa faca in asa fel incat sa dispara omul de pe pamant...doar animalele ar face terra un paradis fara asemanare
5.copii...,batranii care MOR!!!si aici va aduc aminte ca mor copii care nu au gresit cu nimic pe lumea asta,si in cazul batranilor...batrani care citesc in fiecare seara de-a lungul vietii lor sute de carti religioase...despre care auzim in fiecare zi ba ca unuia i-a luat apa casa...ba ca a ramas pe strada din cauza saraciei...poate ca in mintea ta,cititorule,crezi ca nu prea am dreptate,dar daca ai putintica logica in cap,iti dai seama ca nu vorbesc prostii...!
6.nu vede ca sunt cateva sute de oameni pe terra asta a noastra care au profit maxim de pe urma petrolului,care:
a.este al tuturora...deoarece fiecare om care se naste pe pamantul asta nu are un metru patrat,2 sau 10...impartirea sa face in felul urmator....sau lasa...ideea e ca ala care are 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 de dolari de pe urma petrolului...ar trebui sa dea de mancare la africa...chestii din astea...
b.va crea cea mai mare panica in momentul in care se va termina,sau poate deja a creat multe si multe probleme.cunoastem oricum cazuri de milioane de morti din cauza acetui lichid.
7.ca se vinde magic si flower powder legal 100%!!!

SI CU ASTA BASTA...CRACIUN FERICIT TUTUROR...EU SA STITI CA O SA AM UN CRACIUN DE TOT RAHATU'...ASTA E...
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 6 Martie 2011 la 19:52

alooo din nou adminiiiii!!!!!!!!!!!

navigare pe pagini canci ....

va doare la protzap nu ?

Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 6 Martie 2011 la 19:57

De la: oprisvasile, la data 2011-03-06 19:52:01alooo din nou adminiiiii!!!!!!!!!!!

navigare pe pagini canci ....

va doare la protzap nu ?

cred ca nici acolo
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei
Pagini: << 1 2 3 4
Sari la pagina:

Intra in contul tau

Info
X
info