Insolatie ....
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Health » Diverse afectiuni » Insolatie .... » Pagina 1 din 1

miki-tu Avatarul lui miki-tu
Citeaza Raspunde

Postat de miki-tu pe 8 Iulie 2010 la 12:56

Sal lume,
Am si eu o intrebare ....
Ce reactii adverse ai cand faci Insloatie ?
Ca,eu cred ca am facut insloatie,dar nu am simtome de voma,ameteli si/sau altele.Doar mi se umfla capul,m-am tuns chel si de atunci asa patesc ( Nu am mai fost tuns chel de la varsta de 8 ani,circa 22 de ani in urma ...)Acum umflatura mi sa tras la ochiul drept de parca m-as fii batut cu care va ...dar inaite cu o zi m-am jucat cu cainele prietenului meu,care ma lins pe " chelie" si pritenele mele zic ca din cauza linsului de caine m-am " iritat " LoL ... voi ce zice-ti ? e sau nu : Insolatie ?!
frelid Avatarul lui frelid
Citeaza Raspunde

Postat de frelid pe 8 Iulie 2010 la 13:10

io z'ceam ca sa vii dreaq inapoi la spital,c-acum intrii in sevraj si cine stie ce ti se mai umfla!uite"promit ca nu mai folosesc acul ala mare si nici camasa de forta!promiti ca vii??
Citeaza Raspunde

Postat de miki-tu pe 8 Iulie 2010 la 20:00

ma asteptam la o " tampenie " mai mare dar te las in lumea acelor ca tine ....sa zic asa ...
miss_darine Avatarul lui miss_darine
Citeaza Raspunde

Postat de miss_darine pe 8 Iulie 2010 la 20:25

cred ca n-ai nimerit cabinetul corect medicul de familie e in capatul holului, ultima usa pe stanga
dudulik Avatarul lui dudulik
Citeaza Raspunde

Postat de dudulik pe 8 Iulie 2010 la 20:57

De la: miki-tu, la data 2010-07-08 12:56:17Sal lume,
Ca,eu cred ca am facut insloatie,dar nu am simtome de voma,ameteli si/sau altele.Doar mi se umfla capul,m-am tuns chel si de atunci asa patesc ( Nu am mai fost tuns chel de la varsta de 8 ani,circa 22 de ani in urma ...)Acum umflatura mi sa tras la ochiul drept de parca m-as fii batut cu care va ...dar inaite cu o zi m-am jucat cu cainele prietenului meu,care ma lins pe " chelie" si pritenele mele zic ca din cauza linsului de caine m-am " iritat " LoL ... voi ce zice-ti ? e sau nu : Insolatie ?!

bine ca nu te-a lins cainele in alta parte ca sa se umfle altceva faza cu "LOL" e geniala
Imi si imaginez un barbat de 30 ani la care na se considera ca functioneaza cel putin un neuron "LOL"... draga tu crezi ca am insolatie sau e de la lins?
molia Avatarul lui molia
Citeaza Raspunde

Postat de molia pe 8 Iulie 2010 la 21:15

Nu am avut nici nu vreau sa am.
Nici nu stiu ce-i aia?
Citeaza Raspunde

Postat de miki-tu pe 9 Iulie 2010 la 15:50

Si eu,care credeam ca,doar prietenele mele sunt singurele,cu capul rau de tot... Si se pare ca nu!Cum puii mei sa nu te linga cinele cand te joci cu el ?!

Doar o desteapta de femeie putea sa imi zica ca : De la linsul cainelui tii sa umflat " Capul ". Nu E Insolatie .... .
Ca sa vezi ce cap are femeia cu sau fara insolatie !

deepsky Avatarul lui deepsky
Citeaza Raspunde

Postat de deepsky pe 9 Iulie 2010 la 15:57

De la: miki-tu, la data 2010-07-09 15:50:29Si eu,care credeam ca,doar prietenele mele sunt singurele,cu capul rau de tot... Si se pare ca nu!Cum puii mei sa nu te linga cinele cand te joci cu el ?!

Doar o desteapta de femeie putea sa imi zica ca : De la linsul cainelui tii sa umflat " Capul ". Nu E Insolatie .... .
Ca sa vezi ce cap are femeia cu sau fara insolatie !

... poti face "toxacara canis" daca are catelu' probleme... sunt multe "probabilitati"
bog1973 Avatarul lui bog1973
Citeaza Raspunde

Postat de bog1973 pe 10 Iulie 2010 la 20:01

Sigur nu e de la soare . Insolatia e o alta chestie .
Oliviu Avatarul lui Oliviu
Citeaza Raspunde

Postat de Oliviu pe 16 Iulie 2010 la 02:36

mai stai sub soare poate faci insolatie si vezi ce simptome ai :P
Doreen66 Avatarul lui Doreen66
Citeaza Raspunde

Postat de Doreen66 pe 13 August 2010 la 15:56

Eu cred ca esti un "ALIEN"si...tu nu stii lucrul asta !!!
AndreeaH2elen Avatarul lui AndreeaH2elen
Citeaza Raspunde

Postat de AndreeaH2elen pe 16 August 2010 la 09:51

Te doare capul,ametesti,ai senzatii de voma si frisoane exact ce am eu acum
rothmans Avatarul lui rothmans
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 19 August 2010 la 18:07

Te doare capul,ametesti,ai senzatii de voma si frisoane exact ce am eu acum

era de la insolatie sau de la citit?
Citeaza Raspunde

Postat de AndreeaH2elen pe 20 August 2010 la 20:55

De la insolatie
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 21 August 2010 la 10:29

De la insolatie

ei de aia e bine de stat la terasa cu o blonda sau o bruna in fatza
Citeaza Raspunde

Postat de AndreeaH2elen pe 21 August 2010 la 19:26

RASISTULE!! Nu-ti plac satenele ai? RUSINE! :)):))
Citeaza Raspunde

Postat de rothmans pe 22 August 2010 la 09:35

RASISTULE!! Nu-ti plac satenele ai?

pffff, mii de scuze, nu stiam ca exista si asa ceva
imi aduci tu una, please!!!
BloodyClody Avatarul lui BloodyClody
Citeaza Raspunde

Postat de BloodyClody pe 23 August 2010 la 17:36

De la: dudulik, la data 2010-07-08 20:57:09

bine ca nu te-a lins cainele in alta parte ca sa se umfle altceva faza cu "LOL" e geniala
Imi si imaginez un barbat de 30 ani la care na se considera ca functioneaza cel putin un neuron "LOL"... draga tu crezi ca am insolatie sau e de la lins?

fenomenal
just_me_pisi Avatarul lui just_me_pisi
Citeaza Raspunde

Postat de just_me_pisi pe 1 Octombrie 2010 la 23:47

O tampenie mai mare ca asta n-am mai auzit demult..
Doreen66 Avatarul lui Doreen66
Citeaza Raspunde

Postat de Doreen66 pe 2 Octombrie 2010 la 19:13

Cred ca esti vreun ALIEN ...din "SPECIILE lui Sigourney Weaver" !
just_me_pisi Avatarul lui just_me_pisi
Citeaza Raspunde

Postat de just_me_pisi pe 5 Octombrie 2010 la 02:57

oare l-a mai lins cainele?
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 49 lei pentru a beneficia de 7 nopti cazare in camera dubla, complex hotelier Olgas 3*** in insula Corfu, Grecia la pretul de 118 Euro/persoana!

Intra in contul tau

Info
X
info

Inchide Setari

Forum