Bancuri seci
Pagina 1 din 1

Toate forumurile » Entertainment » Bancuri » Bancuri seci » Pagina 1 din 1

Fosta membra Yuppy.ro Avatarul lui Fosta membra Yuppy.ro
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Iulie 2010 la 10:47

BINOCLUL LUI ION: Ion isi cumpara de la Cluj un binoclu. Gheo il intreaba ce-i ala.
Ion: - E un instrument cu care poti sa vezi pana hat departe si toate lucrurile le vezi ca si cum ar fi langa tine.
Gheo: - Ma, nu se poate asa ceva!
Ion: - Ba da, ma. Uite, aseara, stateam la mine in curte si te vedeam ce te mai jucai cu nevasta-ta, cum o mai alergai, cum o mai iubeai...
Gheo: - Vezi ca nu-i bun de nimic? Eu aseara nici n-am fost acasa!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 16 Iulie 2010 la 10:49

Soțul își însoțește soția la cumpărături într-un supermarket. Și-n timp ce împinge fără chef căruciorul, ajunge la raionul de bere. Ochii i se luminează. Super-ofertă! "cumpără azi o ladă de bere și-n loc de 40 lei plătești doar 20". Entuziasmat apucă lada s-o bage-n cărucior.
- Heeei!! Ce faci? Întreabă nervoasă soția.
- Păi draga mea, e ofertă: cu 20 lei îmi iau o ladă de bere!
- Suntem în criză dragule, nu ne putem permite! Las-o acolo.
Cu amărăciune-n suflet, bărbatul renunță la berea lui preferată și-și continuă fără chef plimbarea prin magazin. La un moment dat ajung la raionul Cosmetice. Femeia apucă o cremă de față de pe raft și dă s-o bage în cărucior.
- Heeei! Ce faci? sare furios soțul.
- Păi dragul meu, asta e crema mea preferată, mă face să arăt frumoasă și costă doar 40 lei.
- La naiba!! Și berea te face să pari frumoasă și e la jumătate de preț!
ki Avatarul lui ki
Citeaza Raspunde

Postat de ki pe 31 Iulie 2010 la 11:28

pe marginea unui sant pasteau doi cai! unul alb si unul ...mai incolo! in timp ce pasteau, o musca a intrat in gura calului! cand sa iasa musca a plecat calul!!!
ki Avatarul lui ki
Citeaza Raspunde

Postat de ki pe 31 Iulie 2010 la 11:44

apropo de binoclu!!!! asemenea au facut doi vecini....aproximativ!!!!! omul isi repara hoarna pe casa ajutat de nevasta-sa! in timpul asta apare si vecinul acasa! -bai vecine ce faci acolo ma? nu tie rusine? dute ma si fa dragoste in casa nu deasupra pe casa ma!!!! -mai omule esti nebun nu vezi ca repar hoarna?
--bai las-o ma de aici se vede ca faci dragoste! -dute ma in casa!-mai tu nu vezi ca repar hoarna esti nebun?? -mai vino si uite-te de aici si dupa aia sa ma contrazici! ok!
coboara omul se urca vecinul si ia femeia la p..a! -bai vecine ai dreptate asa se vede ma!!!!
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 27 August 2010 la 13:36

La facultate profesorul le tine un discurs studentilor despre bunele maniere:
- Cunoaseti o fata si o invitati la un restaurant. In timpul mesei trebuie sa va duceti la baie. Popescu, cum te-ai scuza?
- Domnisoara trebuie sa ma duc sa urinez, scuzati-ma o clipa.
- Foarte urat! Ionescu, tu cum ai spune?
- Va rog domnisoara sa ma scuzati o clipa ca am nevoie la toaleta!
- Este mai bine, dar nu este frumos sa pomenesti de toaleta in timpul mesei! Bula tu cum ai spune?
- Domnisoara, scuzati-ma o clipa deoarece trebuie sa dau mana cu un vechi prieten cu care am facut armata si pe care sper sa pot sa vi-l prezint in aceasta seara!

purple Avatarul lui purple
Citeaza Raspunde

Postat de purple pe 27 August 2010 la 16:07

De la: CRITEO, la data 2010-08-27 13:36:12La facultate profesorul le tine un discurs studentilor despre bunele maniere:
- Cunoaseti o fata si o invitati la un restaurant. In timpul mesei trebuie sa va duceti la baie. Popescu, cum te-ai scuza?
- Domnisoara trebuie sa ma duc sa urinez, scuzati-ma o clipa.
- Foarte urat! Ionescu, tu cum ai spune?
- Va rog domnisoara sa ma scuzati o clipa ca am nevoie la toaleta!
- Este mai bine, dar nu este frumos sa pomenesti de toaleta in timpul mesei! Bula tu cum ai spune?
- Domnisoara, scuzati-ma o clipa deoarece trebuie sa dau mana cu un vechi prieten cu care am facut armata si pe care sper sa pot sa vi-l prezint in aceasta seara!

super tare, dar nue sec deloc
Citeaza Raspunde

Postat de Fosta membra Yuppy.ro pe 1 Octombrie 2010 la 17:02

Ce este Marketing-ul?
Vezi o fata superba la o petrecere. Te apropii de ea si spui: "Sunt un amant fantastic".
Acesta este Direct Marketing.
Esti la o petrecere cu un grup de prieteni si vezi o fata superba. Unul dintre prietenii tai se apropie de ea, arata cu degetul inspre tine si spune: "Este un amant fantastic".
Acesta este Advertising.
Vezi o fata superba la o petrecere. O agati si ii ceri numarul de telefon.
A doua zi o suni si spui:"Sunt un amant fantastic".
Acesta este Telemarketing.
Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te ridici, iti indrepti
cravata, te duci la ea si ii torni o bautura. Ii deschizi usa, ii ridici geanta dupa ce o scapa pe jos, o conduci acasa si ii spui: "Apropo, sunt un amant fantastic".
Acesta este Public Relations. Esti la o petrecere si vezi o fata
superba. Ea vine la tine si-ti spune: "Esti un amant fantastic".
Acesta este Brand Recognition
yuppy009573 Avatarul lui yuppy009573
Citeaza Raspunde

Postat de yuppy009573 pe 6 Mai 2011 la 05:31

Intr-o gradinita din America , educatoarea le promite copiilor 2 $ daca vor raspunde exact la intrebarea: Cine a fost persoana cea mai importanta din istoria omenirii? Se ridica Sean, irlandezul, si zice ca St. Patrick.
- Gresit, urmatorul la rand!
Se ridica McQueen, scotianul, si zice ca St. Andrew.
- Gresit, urmatorul...
Se ridica Shlomo, evreul, si zice ca Iisus Cristos.
Educatoarea ii da cei 2 $ pentru raspunsul exact si-l intreaba cum se face ca evreii il recunosc pe Isus ca cel mai important om din istorie. Raspunsul lui: - Eu stiu de fapt ca cel mai tare din istoria umanitatii a fost MOISE, dar BUSINESS IS BUSINESS!
Publicitate Kuponiada.ro

Postat foarte recent

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Intra in contul tau

Info
X
info